FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
68
33%
Darko Milanič
34
17%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
30
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
25%

Ukupno glasova: 206

Lucas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lucas » 05 okt 2023, 12:45

Kone u euforiji zbog Gigovića, vec ukalkulisali X2 :facepalm:

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 05 okt 2023, 12:47

napoleon72 je napisao/la:
05 okt 2023, 12:03
Ovako nam i treba, kad smo neke eksere i tabute opet najavljivali. Gigsu je zadatak da nas izmasakrira pred BL, tako da... dobro ce bit ako i bod izvucemo
I tekmu protiv Sirokog na Kosevu nam je sudio na proljece, a nakon toga smo igrali u BL. Odsudio je tada korektno po nas, gdje nas je cak i pogurao u par situacija. Tako da je vrlo moguce da ce odsuditi korektno i da nam u BL ide masakriranje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 05 okt 2023, 12:49

Ove balije u savezu nije grehota smaknut stare mi. Sve sami dusmani
"To je jednostavno SARAJEVO"

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 05 okt 2023, 12:51

morsecode je napisao/la:
05 okt 2023, 12:49
Ove balije u savezu nije grehota smaknut stare mi. Sve sami dusmani
ma igranke im praviti. Prvo ove nase izdajnike vjesati, daBogda im za lijekova trebalo.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 05 okt 2023, 12:52

Surreal je napisao/la:
05 okt 2023, 12:44
Pa valjda je i Gigara svjestan šta se sve može desiti...
Sta se moze desiti ? Mozes ga gadjati sa tribina i jos te doceka i tu ko kec na desetku, kazna , prazan stadion bla bla sprdaju se sa nama.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 05 okt 2023, 12:56

Više se bojim prečki, stativa i nekih nemogućih promašaja nego ovog kriminalca.

Iskreno mislim da će suđenje biti za primjer. Daleko najveća tekma u našem fudbalu, biće u fokusu šire javnosti.. idealna prilika da ovom kriminalcu poprave reputaciju pred evropske avanture.

Lakše je štimati neke ofirluke sa Slogom i sličnim. Mada očekujem poneki bolestan karton da nas osakate za iduće kolo..
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 05 okt 2023, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 05 okt 2023, 12:56

guadalupe je napisao/la:
05 okt 2023, 12:52
Surreal je napisao/la:
Pa valjda je i Gigara svjestan šta se sve može desiti...
Sta se moze desiti ? Mozes ga gadjati sa tribina i jos te doceka i tu ko kec na desetku, kazna , prazan stadion bla bla sprdaju se sa nama.
ma moze se svasta desiti.. 15 k ljudi je masa, derbi, napetnost, naelektrisanost.. Sudija mora znati sta radi, lako moze usrati i sefa i stanicu..
- 1 9 4 6 -

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 okt 2023, 12:58

hz033 je napisao/la:
Cesto je bilo price a vidi sudi ovaj ili onaj, ovaj navija za kone ili navija za nas itd itd, ali nikad niti jedan sudija nije bio toliko ofiran da silji 90 minuta ili donosi totalno apsurdne i smijense odluke kroz svo to siljenje, pa hajmo reci, niko nije toliki dzon obraz da to radi 90 minuta na oci cijelog stadiona i sire.
Eh, mene brine sto Gigovic jeste, on je toliki dzon obraz tako da bi bas moglo eskalirati nakon ove utakmice.
Al hajd, vidjet cemo!
Ja mislim da jeste jedan bio, ne sjećam se koje godine i ko je sudio, kad su nas dobili na koševu, 2016 ja mislim.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 05 okt 2023, 13:01

mnon46 je napisao/la:
05 okt 2023, 12:58
hz033 je napisao/la:
Cesto je bilo price a vidi sudi ovaj ili onaj, ovaj navija za kone ili navija za nas itd itd, ali nikad niti jedan sudija nije bio toliko ofiran da silji 90 minuta ili donosi totalno apsurdne i smijense odluke kroz svo to siljenje, pa hajmo reci, niko nije toliki dzon obraz da to radi 90 minuta na oci cijelog stadiona i sire.
Eh, mene brine sto Gigovic jeste, on je toliki dzon obraz tako da bi bas moglo eskalirati nakon ove utakmice.
Al hajd, vidjet cemo!
Ja mislim da jeste jedan bio, ne sjećam se koje godine i ko je sudio, kad su nas dobili na koševu, 2016 ja mislim.
penal Iveticu u drugoj minuti i crveni
dva zuta Ramovicu
pa Kjosevski Rahmanu skide penal
Kadusic kramponima po butini Stanicu
ako mislimo na isti
nije bilo siljenje al je bilo haoticno i poprilicno seljacki na terenu

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 okt 2023, 13:03

KOMITET ZA SUDIJE I SUĐENJE
1. Robert Zrilić Predsjednik
2. Hrvoje Turudić Prvi potpredsjednik
3. Elmir Pilav Drugi potpredsjednik
4. Duško Vujičić Član
5. Adnan Alispahić Član
6. Miro Hrkać Član

Pilav i Alispahic, ova dva rektalna vicina havera i dizaca ruku za saku para, njih treba prvo skloniti pa onda dalje!!!!!
U novi boj ...

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 okt 2023, 13:07

BegovicRamiz je napisao/la:
05 okt 2023, 13:01
mnon46 je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
Al hajd, vidjet cemo!
dva zuta Ramovicu
ako mislimo na isti
Onaj gdje je Stevanović zabio pa kasnije sudija imao intervju nešto u vezi nas i govorio dužni mu, mislim da je to taj
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 05 okt 2023, 13:08

Postoje četiri moguća scenarija

1. Da sudi za kone i nas uništi pred Borac
2. Da sudi tako da mu je jedini cilj uništiti utakmicu i nama i njima
3. Najmanja mogućnost, da iz nekog razloga sudi za nas
4. Da sudi pošteno, jer ipak sudi UCL Youth, pa mu možda dođe u glavu da može nešto više napraviti u karijeri.

Za četvrti se nadam da će biti. Ali klub ne bi smio rizikovati već tražiti posmatrača utakmice još danas.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 05 okt 2023, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 okt 2023, 13:08

BegovicRamiz je napisao/la:
05 okt 2023, 13:01
mnon46 je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
Al hajd, vidjet cemo!
dva zuta Ramovicu
ako mislimo na isti
Nije, derbi o kojem ti pricas je sudio Tomislav Cuic. Sto kazes, nije nikom siljio al je prelose vodio utakmicu. Derbi kojeg @mnon spominje je sudio Jakupovic, kad nam je Stevanovic zabio nakon prekida, april 2016. godine. Tad nas je Jakupovic masakrirao, Benko ide u 1 na 1 situaciju, ruse ga, on svira kontrafaul. To je samo jedna od hrpe uzasnih odluka na toj utakmici.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 05 okt 2023, 13:09

hz033 je napisao/la:
05 okt 2023, 13:03
KOMITET ZA SUDIJE I SUĐENJE
1. Robert Zrilić Predsjednik
2. Hrvoje Turudić Prvi potpredsjednik
3. Elmir Pilav Drugi potpredsjednik
4. Duško Vujičić Član
5. Adnan Alispahić Član
6. Miro Hrkać Član

Pilav i Alispahic, ova dva rektalna vicina havera i dizaca ruku za saku para, njih treba prvo skloniti pa onda dalje!!!!!
Poginuli amin sva sestorica :pray:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 05 okt 2023, 13:13

Ocm ovdje ljudi ko da u Svicarskoj zive. Pa pratite li imalo vi politicku situaciju u zemlji? Shvatate li sta se desava oko nas? Jeste svjesni koliko malo fali da sve ode u ****? Preko sporta se vrlo lako izreziraju incidenti i jako krupni poslovi obave. Ne guraju oni ni Borac sto ga vole i navijaju za njega, nego jer im je to politicki projekat, a Gigovic je u tome kljucni akter.

Znaci derbi je utakmica u kojoj vec imas maksimalne tenzije i Vico ovog klosara stavi da sudi. Od svih sudija na svijetu sto postoje, on je zadnji koji treba suditi ovu utakmicu. Pa je li mislite da je nemoguce da se potuku igraci npr? Ili da navijaci ulete u teren, da izbije neki stampedo ili masovna tuca? Da nam puknu kazne, suspenzije? Ovo govorim o nekim najbezazlenijim opcijama.

Bas moras bit dijete da kontas da Dodikov necak Gigovica salje samo radi kartona. Nema glupljeg insana od balije. Ovo se radi da se isprovocira neka situacija koja ce se oteti kontroli.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 okt 2023, 13:14

H8Z7 je napisao/la:
05 okt 2023, 13:08
Postoje četiri moguća scenarija

1. Da sudi za kone i nas uništi pred Borac
2. Da sudi tako da mu je jedini cilj uništiti utakmicu i nama i njima
3. Najmanja mogućnost, da iz nekog razloga sudi za nas
4. Da sudi pošteno, jer ipak sudi UCL Youth, pa mu možda dođe u glavu da može nešto više napraviti u karijeri.

Za četvrti se nadam da će biti. Ali klub ne bi smio rizikovati već tražiti posmatrača utakmice još danas.
Treci scenarij nije nimalo nemoguc. Da bude vec oprobana strategija, nama navuce neki penal ili tako nesta, u isto vrijeme nas kartonira pred Borac, ili pusti Zelji grublju igru da nam povrijede nekog. Ili ne mora nimalo nas ostetit, nego te usutka pobjedom na derbiju da bi poslije Banja Luke sutio i govorio "jbg, proslo kolo su nas pripazili, ne moze uvijek". Tacnije da se stvori atmosfera da se ne silji sistematski jednom klubu nego da je et sudjenje generalno lose. Da ne pricam o tom da je plus to sto ce upalit Manijake, oni ce hejt prebacit na nas (navijaci i mediji) a kao klub su svakako nebitni odavno, nece ih puno zayebat.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 05 okt 2023, 13:17

Smjelo je poslat Miloša među 20.000 navijača. Sa druge strane ako Miloš sudi derbi to bi valjda trebalo značit da Miloš ne sudi u BL jer valjda je neko pravilo da ne može dvije u nizu istom klubu.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 okt 2023, 13:20

MSOZ101 je napisao/la:
05 okt 2023, 13:17
Smjelo je poslat Miloša među 20.000 navijača. Sa druge strane ako Miloš sudi derbi to bi valjda trebalo značit da Miloš ne sudi u BL jer valjda je neko pravilo da ne može dvije u nizu istom klubu.
Bilo bi preofirno da nam ga dodijele opet u Banjaluci nakon prosle lakrdije. Ali nemoj se sikirati tu je zato Njegomirovic :mrgreen:
U novi boj ...

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 05 okt 2023, 13:20

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
05 okt 2023, 13:13
Ocm ovdje ljudi ko da u Svicarskoj zive. Pa pratite li imalo vi politicku situaciju u zemlji? Shvatate li sta se desava oko nas? Jeste svjesni koliko malo fali da sve ode u ****? Preko sporta se vrlo lako izreziraju incidenti i jako krupni poslovi obave. Ne guraju oni ni Borac sto ga vole i navijaju za njega, nego jer im je to politicki projekat, a Gigovic je u tome kljucni akter.

Znaci derbi je utakmica u kojoj vec imas maksimalne tenzije i Vico ovog klosara stavi da sudi. Od svih sudija na svijetu sto postoje, on je zadnji koji treba suditi ovu utakmicu. Pa je li mislite da je nemoguce da se potuku igraci npr? Ili da navijaci ulete u teren, da izbije neki stampedo ili masovna tuca? Da nam puknu kazne, suspenzije? Ovo govorim o nekim najbezazlenijim opcijama.

Bas moras bit dijete da kontas da Dodikov necak Gigovica salje samo radi kartona. Nema glupljeg insana od balije. Ovo se radi da se isprovocira neka situacija koja ce se oteti kontroli.
piqousti gleda gdje da napravi belay slijedeci. Od sinoc malo drugacija podjela BiH, vidim lijepe neke plakate.
- 1 9 4 6 -

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 okt 2023, 13:25

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
05 okt 2023, 13:13

De ba ne pretjeruj i ti. Sta se to desava oko nas, sta malo fali? Cetnici se skupljaju u Visegradu 20 godina, dlaka s glave im ne fali. Navijaci Zrinjskog skandiraju godinama da je ovo sugava zemlja, malo mediji piskaraju i to je to. Borcevi godinama pjevaju da Bosna nije njihova drzava, jel kad sta bilo? Daj ba, 25 godina slusam isto, malo fali, puknut ce, haos, treba iskra da zapali sve... koja ba iskra? Ko da je potpali? Na Kosevu tribine predaleko od terena, kakav stampedo moze krenut, zadnji put navijaci upali 2005. protiv Sirokog. Sad specijalaca kao u prici svaku tekmu, ko ce rizikovat pendrek po ledjima da bi kao ganjao Gigovica? Jarane svako malo neke price o skupljanju nekih cetnika, naoruzavanju, nekim ruskim padobrancima, neki teroristi lafo Drinu prelaze po noci... eto svi mi smo pametni, Mirvic i svi strani investitori koji dolaze iz dana u dan ovdje su glupi. Nemaju oni savjetnike, trpaju pare u drzavu toliko nestabilnu gdje moze na fudbalskom derbiju rat izbit. Smijesno, bukvalno istu pricu slusam od kraja rata pa do sad, a nigdje ni petarda da opali.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, keli, miguelramos, Posejdon i 46 gostiju.