Nema zemlje na svijetu sa više projekata na papiru i planova, od stadiona do nebodera.J.ebo više lud zbunjenog.Na kraju će biti plan i projekat da žićara kreće sa Šljake prema Smetovima.Truhlo je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:38Jeste, tačno je to. Ali tada ni han grupa ne bi mogla lopate zabiti u zemlju bez regulacionog plana. Sada se pojavio i taj most i povezivanje blatuše i m17, tada nije bilo priče o tome. Zato sada ide sve po zakonu, ako se usvoji ovaj prijedlog kluba o riješenju za most. Grad ako usvoji regulacioni plan sa ovim terenima i riješenjem za most, onda se može dalje ići.Celicni je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:27Jesu li bili napravili prijedlog Ugovora o ustupanju zemljista Han grupi, a on trebao ispunjavati uslove za koje se vezao i najmanje graditi dva terena, međutim gradsko vijeće mu to kasnije oborilo jer nisu bili zadovoljni situacijom u klubu a ubrzo je i napustio klub?
To je to što ti kažem i što me buni, njemu su davali da grade terene i ustupili zemljiste da je sve išlo glat.Mislim da je to da se mora usvojiti regulacioni plan da bi nama ponovi dodjelili zemljiste bilo samo da nas skine fudo sa one stvari, jer to je ipak pokrenuto kad smo bili na ratnoj nozi, ali eto vidjet cemo.
Ne mogu da nađem trenutni regulacioni plan za plandilo, kada je tu bio predviđen rugby stadion. I zbog toga se mora usvojiti i prilagoditi regulacioni plan ovom idejnom riješenju.
Samo da se ne umiješa kakva bagra pa predloži kakve nebodere tu![]()
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Molimo upravu da redovno izvještava forum o svakom sastanku koji održi svakog prethodnog do 15. u narednom mjesecu.rz88 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 22:44Pa sta se ima objavljivati ako nije zavrseno? Kada bude Čelik dobio zemljiste na koristenje, bit ce objavljeno. Ne mora znaciti ako se ne pise o tome, da se i ne radi.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mi ocigledno jos uvijek nismo svjesni gdje smo bili, a gdje smo sada. Jedino sto imamo jeste ta neka ideja gdje trebamo biti.
Prije tri godine smo bili na rubu gasenja, a sad smo u mnogo boljoj situaciji. Projekti ozdravljenja kluba uzimaju puno vremena, uzimaju puno energije i traze mnogo novca. Slican projekt ce biti i izgradnja trening centra. Nije normalno ocekivati jednak tempo na svim pravcima, posebno ne u segmentima koji se preklapaju sa drzavnim/javnim. Moramo imati razumijevanja i za administraciju u klubu. Bore se sa jednim velikim problemom, a navijaci im nabijaju i drugi veliki na ledja (a to su igre naseg prvog tima) i onda dodjemo ovdje i pisemo o trecem ili cetvrtom velikom problemu i ocekujemo neki pomak.
Zato treba prije svakog posta dobro razmisliti sta napisati. Najlakse je reci "treba nam xy". Problem je kako to ostvariti. Treba nam bolja ekipa, za sta? Za ovih 1000 navijaca? Nama bolja ekipa jos ne treba. Mi ne vidimo sumu od jednog stabla, a sve nesto zelimo. Nismo spremni dati podrsku ovakvom jednom projektu, ali smo zato spremni pisati o babinim sinovima jer smo negdje culi da se tako u Celiku radi, a kao navijaci Celika.
Prije tri godine smo bili na rubu gasenja, a sad smo u mnogo boljoj situaciji. Projekti ozdravljenja kluba uzimaju puno vremena, uzimaju puno energije i traze mnogo novca. Slican projekt ce biti i izgradnja trening centra. Nije normalno ocekivati jednak tempo na svim pravcima, posebno ne u segmentima koji se preklapaju sa drzavnim/javnim. Moramo imati razumijevanja i za administraciju u klubu. Bore se sa jednim velikim problemom, a navijaci im nabijaju i drugi veliki na ledja (a to su igre naseg prvog tima) i onda dodjemo ovdje i pisemo o trecem ili cetvrtom velikom problemu i ocekujemo neki pomak.
Zato treba prije svakog posta dobro razmisliti sta napisati. Najlakse je reci "treba nam xy". Problem je kako to ostvariti. Treba nam bolja ekipa, za sta? Za ovih 1000 navijaca? Nama bolja ekipa jos ne treba. Mi ne vidimo sumu od jednog stabla, a sve nesto zelimo. Nismo spremni dati podrsku ovakvom jednom projektu, ali smo zato spremni pisati o babinim sinovima jer smo negdje culi da se tako u Celiku radi, a kao navijaci Celika.
Celik!3,2,2.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Sve se slazem u potpunosti za ove stvari samo jedna mozda zamjerka da si 2 na tabeli i lupam 2 do 3 boda od slobode imao bi 3 milje i vise na svakoj tekmi,znaci tako je kod raje da postizu golove igraju dopadljivo i pobjedzuju vise simpatizera bi dolazilo i podrska bi bila bolja i sponzora a islAllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 okt 2023, 10:14Mi ocigledno jos uvijek nismo svjesni gdje smo bili, a gdje smo sada. Jedino sto imamo jeste ta neka ideja gdje trebamo biti.
Svjesni su toga i ljudi u klubu, pa nisu djeca ybt da ne mogu zaključiti šta donosi ulaznice i publiku. Nama treće mjesto koje privlači publiku bježi 3 boda i zato su naredne dvije utakmice prevažne. Ako upišemo dvije pobjede, idemo u top 4 100% i čekamo derbi u dobrom raspoloženju i sigurno preko 5000 ljudi. Ali da bi se to ostvarilo, idemo protiv toška svi jako, povući raje da bude pristojna posjeta i da poguramo klub navijanjem do pobjede.convict35 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 11:22Sve se slazem u potpunosti za ove stvari samo jedna mozda zamjerka da si 2 na tabeli i lupam 2 do 3 boda od slobode imao bi 3 milje i vise na svakoj tekmi,znaci tako je kod raje da postizu golove igraju dopadljivo i pobjedzuju vise simpatizera bi dolazilo i podrska bi bila bolja i sponzora a islAllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 okt 2023, 10:14Mi ocigledno jos uvijek nismo svjesni gdje smo bili, a gdje smo sada. Jedino sto imamo jeste ta neka ideja gdje trebamo biti.
Bio bih zadovoljan sa 1500+ ulaznica i posjetom od 2000.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Pa znam da znaju ,svi znamo al jbg nije se poklopilo vjerovatno i te povrede od pocetka i sve nas naopako krenulo odpocetka.Truhlo je napisao/la: ↑05 okt 2023, 11:39Svjesni su toga i ljudi u klubu, pa nisu djeca ybt da ne mogu zaključiti šta donosi ulaznice i publiku. Nama treće mjesto koje privlači publiku bježi 3 boda i zato su naredne dvije utakmice prevažne. Ako upišemo dvije pobjede, idemo u top 4 100% i čekamo derbi u dobrom raspoloženju i sigurno preko 5000 ljudi. Ali da bi se to ostvarilo, idemo protiv toška svi jako, povući raje da bude pristojna posjeta i da poguramo klub navijanjem do pobjede.convict35 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 11:22Sve se slazem u potpunosti za ove stvari samo jedna mozda zamjerka da si 2 na tabeli i lupam 2 do 3 boda od slobode imao bi 3 milje i vise na svakoj tekmi,znaci tako je kod raje da postizu golove igraju dopadljivo i pobjedzuju vise simpatizera bi dolazilo i podrska bi bila bolja i sponzora a islAllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 okt 2023, 10:14Mi ocigledno jos uvijek nismo svjesni gdje smo bili, a gdje smo sada. Jedino sto imamo jeste ta neka ideja gdje trebamo biti.
Bio bih zadovoljan sa 1500+ ulaznica i posjetom od 2000.
-
- Kontakt:
Subota svi na tekmu, pa poslije u grad kao nekad prije, Čelik je život i klub se mora podržavati i kada ne ide sve planiranim tokom. Sa dvije pobjede u naredne dvije utakmice vratit cemo povjerenje i derbi docekati sigurno pred 4-5000 navijača. U subotu podrška od prve do zadnje minute za pobjedu protiv ne tako loše ekipe kakvu mnogi misle da jest
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
@convict35 za sada nije, što ne znači da se situacija ne može promjeniti u naredne dvije utakmice. Prvo tošk pa onda simm bau. Garantujem ti da sa dvije pobjede ovdje, protiv Slobode bi bilo minimalno 5, 6000, bez obzira upisali oni dvije pobjede ili dva poraza prije toga.
Još uz to sve do derbija ćemo prebaciti 1000 članova i nadam se deblokirati račun
Još uz to sve do derbija ćemo prebaciti 1000 članova i nadam se deblokirati račun

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
https://nkcelik.ba/ulaznice/
Zapad se malo popravio protiv Tomislava sa posjetom, ide sigurno jos više gore protiv Toska ali zanimljivo da jug pada sa ulaznicama i posjetom 4 kola u nizu. Idemo se svi potruditi da barem 2000 kupimo ulaznica protiv Toska. Mora Zenica stati jače iza Čelika.
Zapad se malo popravio protiv Tomislava sa posjetom, ide sigurno jos više gore protiv Toska ali zanimljivo da jug pada sa ulaznicama i posjetom 4 kola u nizu. Idemo se svi potruditi da barem 2000 kupimo ulaznica protiv Toska. Mora Zenica stati jače iza Čelika.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Gdje su ovi što prate treninge, šta Duvnjak uigrava?
Je li ona postava iz drugog poluvremena protiv Bratstva, ili je inspirisan postom od @allguns pa ćemo probati i 3 4 1 2
Durmo, Sivac, Isakovic, Smajic, Bajramovic, Vardo, Zuna, Tabakovic, Karalic, Durmis, Masic

Je li ona postava iz drugog poluvremena protiv Bratstva, ili je inspirisan postom od @allguns pa ćemo probati i 3 4 1 2

Durmo, Sivac, Isakovic, Smajic, Bajramovic, Vardo, Zuna, Tabakovic, Karalic, Durmis, Masic

-
- Kontakt:
Mislim da bi bilo najrelnije ponovit ovu postavu. Momci su strasno odigrali, a i sam je u izjavi rekao da kad smo vratili na svoju taktiku bili smo dosta bolji tako da mislim da ovaj put nece biti eksperimenataTruhlo je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:18Gdje su ovi što prate treninge, šta Duvnjak uigrava?![]()
Je li ona postava iz drugog poluvremena protiv Bratstva, ili je inspirisan postom od @allguns pa ćemo probati i 3 4 1 2![]()
Durmo, Sivac, Isakovic, Smajic, Bajramovic, Vardo, Zuna, Tabakovic, Karalic, Durmis, Masic![]()
Isto vazi i za lijevu stranu.
Otkud vam entuzijazam da cemo ikoga pobjediti?
Sve ok ,borba za klub ,bili pred gasenjem sad smo u boljoj situaciji i rezultat je u drugom planu ali ja uvjek kazem treba pucati na visoko i imati viziju kako klub da postane fabrika novca.
Dalje ocekivati dvije tri vezane pobjede na osnovu ove igre je za mene preambiciozno. Mi nemamo igre ljudi,najbolji tehnicari u cjeloj ekipi su nam Vardo i Isakovic dva stopera malte ne.
Ja od prvog kola gledam izbi,nabi i sad ce kao proigrati. Jasta ce. Ocekujem borbu za opstanak rade nego da me neko fura da ovai igraci i trener mogu na vrh tabele. Bez ljutnje
Sve ok ,borba za klub ,bili pred gasenjem sad smo u boljoj situaciji i rezultat je u drugom planu ali ja uvjek kazem treba pucati na visoko i imati viziju kako klub da postane fabrika novca.
Dalje ocekivati dvije tri vezane pobjede na osnovu ove igre je za mene preambiciozno. Mi nemamo igre ljudi,najbolji tehnicari u cjeloj ekipi su nam Vardo i Isakovic dva stopera malte ne.
Ja od prvog kola gledam izbi,nabi i sad ce kao proigrati. Jasta ce. Ocekujem borbu za opstanak rade nego da me neko fura da ovai igraci i trener mogu na vrh tabele. Bez ljutnje
Očekujem od njih jedino da igraju borbenu ligašku utakmicu a ne stav kao da igraju prijateljske, ležerne utakmice pogotovo na BP gdje oštriji start nisu napravili od početka prvenstva. Kao da im je mozak ostao u 3 ligi i ono lagano ćemo, 3-0 i zajebancija a kad odu u Rahiće avion im nadlece 3 metra iznad glava, Vardo nokautiran, Poturalić u Gračanici vjezba nad njima MMA, onaj šakama udara Žunu u prsa itd..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ne bih ništa mijenjao, apsolutno ništa. Dati ovoj postavi 60 minuta protiv toška i nabrijati ih od prve minute da igraju agresivno i presing i neće biti problema.NekiForumas je napisao/la: ↑05 okt 2023, 13:30Mislim da bi bilo najrelnije ponovit ovu postavu. Momci su strasno odigrali, a i sam je u izjavi rekao da kad smo vratili na svoju taktiku bili smo dosta bolji tako da mislim da ovaj put nece biti eksperimenataTruhlo je napisao/la: ↑05 okt 2023, 12:18Gdje su ovi što prate treninge, šta Duvnjak uigrava?![]()
Je li ona postava iz drugog poluvremena protiv Bratstva, ili je inspirisan postom od @allguns pa ćemo probati i 3 4 1 2![]()
Durmo, Sivac, Isakovic, Smajic, Bajramovic, Vardo, Zuna, Tabakovic, Karalic, Durmis, Masic![]()
Jedino sto bih ovu utakmicu promjeno ulogu Karalica, da ne ostaje kad Sivac ide u prodor nego da trci u 16 da imamo vise igraca unutra da se iskoristi njegova visina ili da mu Sivac gura u prostor, a i dobijamo igraca vise u 16.
Isto vazi i za lijevu stranu.
Ako ne bude išlo u prvih 60 minuta, ubaciti Šarića u napad kao protiv Goražda i igrati 4 4 2. Tu su još Hrelja, Salkanović, Begić, Međuseljac, Mehić sa klupe. Dosta opcija.
Imam osjećaj da će tošk nayebati i da ćemo utrpati 4, 5 golova

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cuj vizija? Pa najlakse je viziju imat. Jaka omladinska skola = pare. Valja viziju provest u djelo, posebno sa ogranicenim ljudskim resursima koje mi imamo.
Druga stvar, odredjeni nasi igraci ne igraju na nivou na kojem mogu biti. A to su najcesce nasi najmladji igraci koje i imamo. Sasvim je normalno da im treba vremena da se priviknu na jaci tempo i jacu ligu.
Opet ponavljam, radi jednog segmenta, vecina nasih navijaca ne vidi sav trud i napor svih u klubu, od UO do trenera do igraca.
Druga stvar, odredjeni nasi igraci ne igraju na nivou na kojem mogu biti. A to su najcesce nasi najmladji igraci koje i imamo. Sasvim je normalno da im treba vremena da se priviknu na jaci tempo i jacu ligu.
Opet ponavljam, radi jednog segmenta, vecina nasih navijaca ne vidi sav trud i napor svih u klubu, od UO do trenera do igraca.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Jučer Ahmetspahić gol Veležu imao jej oš par šansi, mislim dan išta nije lošiji od Salkanovića i Pehilja. Red je da ga sep ozove makar da trenira s prvim timom jedanput sedmično, ako se već sa juniorima ganja ta Premijer liga. Momku se treba dati do znanja da se na njega najozbiljnije računa i da će zimske pripreme proći sa prvom ekipom
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- BatistutA19
- Kontakt:
Joj tema ovde,ja sam reko na pocetku sezona iz snova ce bit TOP 5 ,FAN SHOP,DEBLOKADA,I DUGOVI 400 k.
Sloboda ulazi 100% tako su se postavili to im je cilj sretno im a ovo ostalo bukvalno svi mogu bit drugi sa par pobjeda u nizu si drugi a isto mozes i past sa par poraza.
I ja kaze trebamo se samo sjetit one sezone kad smo odlucili u Kanton i gdje smo sad i moramo bit prezadovoljni sa svim uradjenim..Svi mi znamo sta treba ali tesko sve sprovest al bez rijesavanja glavnog duga ne treba srljat nigdje.
Truhlo je objasnio za trening kamp i slika ima i sve i bez rijesavanja Blatusa i M-17 ne mozes dobit zemljiste i bukvalno sta ostane nama e tad se treba borit i dobit zemljiste i taj plan uradit
REČENICA DANA AVENIJA ma svaka ti cast al me nasmija jbte ..U RAHICU TE NADLIJECE AVION 3 METRA IZNAD GLAVE hahahah a stavrano odakle onaj avion izleti a utakmica u toku hahah
Sloboda ulazi 100% tako su se postavili to im je cilj sretno im a ovo ostalo bukvalno svi mogu bit drugi sa par pobjeda u nizu si drugi a isto mozes i past sa par poraza.
I ja kaze trebamo se samo sjetit one sezone kad smo odlucili u Kanton i gdje smo sad i moramo bit prezadovoljni sa svim uradjenim..Svi mi znamo sta treba ali tesko sve sprovest al bez rijesavanja glavnog duga ne treba srljat nigdje.
Truhlo je objasnio za trening kamp i slika ima i sve i bez rijesavanja Blatusa i M-17 ne mozes dobit zemljiste i bukvalno sta ostane nama e tad se treba borit i dobit zemljiste i taj plan uradit
REČENICA DANA AVENIJA ma svaka ti cast al me nasmija jbte ..U RAHICU TE NADLIJECE AVION 3 METRA IZNAD GLAVE hahahah a stavrano odakle onaj avion izleti a utakmica u toku hahah
Čelik je zbog upotrebe pirotehnike na utakmici protiv Rudara u Kaknju kažnjen sa 500 KM, a to je iznos koji će uplatiti i organizator meča.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.