Bitnija pobjeda u kupu nego dva puta izbacivanje u drugu ligu? Kakav je osjecaj kad si aplaudirao Manijacima nakon izlaska sa stadiona?IceTea je napisao/la: ↑05 okt 2023, 14:01Zato smo vam stavili spolovilo kad vam je najviše trebala pobjeda i ugasili vam nade barem za kup.TeaM87 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 13:56I Siroki je bio bolja ekipa (mozda cak bolji i od sarajeva) pa zijanise. Ovdje se od sarajeva pravi bauk kao da su ne znam ti sta, a u stvarnosti ispali od amatera prije 2 mjeseca, a sad nam bjeze 4 boda.
Ne kontam fakat odakle toliki kompleks i mrznja prema Želji pa svi predstavljaju sarajevo kao nekog velikog favorita - bez ikakvih argumenata, okej je reci bolji su i bolje stoje trenutno na tabeli, ali da su bolji koliko se ovdje predstavlja su notorne lazi i gluposti.
Moja pretpostavka je da je kompleks nabijen u doba Amara, posebno ovim Mostarcima, Tuzlacima, Zeničanima, yebiga i meni bi bilo tesko oprostiti nekome da izbaci Želju u drugu ligu![]()
![]()
Jbg, po do sada viđenom, Sarajevo bolje igra, u boljoj su formi i realno imaju bolji roster od Želja. Pusti se sad Evrope, vi ste tamo dobro igrali, a sad ste neprepoznatljivi. Kod njih je kontra sve. Imaju i oni nekih slabih predstava, ali bi po svemu sudeći trebali pobjediti. Opet neki njihov loš dan, vaša frljoka, lagano sudijsko navlačenje ili nešto deseto može okrenuti stvari na vaš mlin pa da izvučete pozitivan rezultat. Široki ste dobili a da ne znate ni vi kako, a oni ne znaju kako su izgubili od njih, ubili su ih na terenu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
Tako je Gospodine Predsjednice!IsmirMirvic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 15:15Necuveno ponasanje Gospodina Zeljkovica.
Bicu directan: mi trenutno nemamo dovoljno mechanisms da se zastitimo. Zao mi je. Isticem da kod Gospodina Mirvica predaje nema, kao sto nema nazad.
Pozdrav svima.
![]()
Uvijek vama,vasim americkim prijateljima ,naravno
nasem i amidji i daidji ide podrska!
Pisao sam ovde i prije mjesec i 2 o tom zlu- nazalost!!
Takodje i koje korake bi trebali poduzeti da zastite
nase Sarajevo i vase investicije.
Samo Naprijed
Nema nazad
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Nije fazon ovdje gigovica sto ce dati kartone navodno igracima kojim prijeti suspenzija, vec ce sjecakti sve moguce i onda se po.srati po Zelji protiv zvijezde ili igmana.
Fk Željezničar.
Tvoji su prijatelji samo rusi.Pitarsam je napisao/la: ↑05 okt 2023, 17:41Tako je Gospodine Predsjednice!IsmirMirvic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 15:15Necuveno ponasanje Gospodina Zeljkovica.
Bicu directan: mi trenutno nemamo dovoljno mechanisms da se zastitimo. Zao mi je. Isticem da kod Gospodina Mirvica predaje nema, kao sto nema nazad.
Pozdrav svima.
![]()
Samo Naprijed
Nema nazad![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Sve tto manje -vise ne valja ako bude tendeciozno
sudio.Samo se bojim da ne izazove nekakav prekid i
belaje vece vrste!
Da ne igramo slijedeću protiv Borca,možda bi i mogao
povjerovati da ga je Vico namjerno stavio da sjebe
ovog “našeg “sudiju!
Da ne bude jednim metkom ciljeva vise?!
belaje vece vrste!
ovog “našeg “sudiju!
Da,da kama sutra,Kamaga11 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 17:53Tvoji su prijatelji samo rusi.Pitarsam je napisao/la: ↑05 okt 2023, 17:41Tako je Gospodine Predsjednice!IsmirMirvic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 15:15Necuveno ponasanje Gospodina Zeljkovica.
Pozdrav svima.
![]()
Samo Naprijed
Nema nazad![]()
Vidiš kako si ti pametan kad hoćeš?
upregnes ta crijeva koja
Imaš u glavi umjesto moždani vijuga i onda se
ukakis u gaće.
Zato misu maleni
**** Miki Maus!
A sta ako Gigovic kojim slucajem odradi korektnu utakmicu, npr. vi pobjedite (nedo BogPitarsam je napisao/la: ↑05 okt 2023, 17:58Sve tto manje -vise ne valja ako bude tendeciozno
belaje vece vrste!
ovog “našeg “sudiju!

Ko ce onda pojesti sva ova gowna koja ste unaprijed izasrali ? evo citav dan se ovdje istresa drek samo o sudiji a utakmica nije ni pocela.
Hajd reci posteno, bez uvreda.
Pa hoćeš da kažeš ili pokušavaš da misliš da je ovo
tek tako slučajno?
Vico je već postigao uspjeh samim ti sto se unijela
nervoza u tim,klub,navijace i rukovodstvo!
Nazalost, podsjeća me na ne tako davnu situaciju
kada je Bordo klub odigrao protiv Borca na Kosevu.
Naša prednost od velikih +13 bodova se polako
topila.Imsli smo direktni okršaj sa Borcem gdje Vico
Šalje svog izabranika koji je odsudio tekmu korektno.
Ali se prije tekme uvukla nervoza kao i sada u Bordo
redove.
Dejo Vu again?!?
tek tako slučajno?
redove.
Dejo Vu again?!?
Šta sam pogrešno rekao? Čitaj fino, posljednjih 10 godina, po svim parametrima najbolja/najuspješnija ekipa je Zrinjski, iza njih Sarajevo. To što ste se vi doveli u rang Širokog, Veleža je vaš problem.
Stoji da je derbi najveća utakmica svih vremena u BiH.
Kakva ba nervoza, ako bude sudio kako treba neka pobijedi bolji. Nervoza može biti samo ako bude sr.ao.Pitarsam je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:11Pa hoćeš da kažeš ili pokušavaš da misliš da je ovo
tek tako slučajno?
redove.
Dejo Vu again?!?
Zato sto onaj Herson i jos neki pisu danas kako je ko biva Gigovic poslan da pomogne ZeljiPitarsam je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:11Pa hoćeš da kažeš ili pokušavaš da misliš da je ovo
tek tako slučajno?
redove.
Dejo Vu again?!?

A kad je to Gigovic pomagao Zelji, sviju ti, u kojem filmu ... de nas prosvjetlite.
Koliko znam ta đukela nas je yebavala godinama i ne planira stati.
Samo neki momenti, ima toga jos
https://sportsport.ba/fudbal/gigovic-ze ... jen/316819
https://****/clanak/sudija-koji- ... hladjenje/
Iskreno ja ne spavam vec 3 dana radi derbija. Mozete vi laprdat do sutra ali zeljo ima to nesto… Opasni su u zadnjim minutama utakmice i imaju dosta srece zadnjih 10 minuta tako da ne bi se cudio ako dadnu opet gol u 89toj.
Btw jel istina da su Manijaci maznuli gradjevinske sljemove iz one zgrade sto se pravi kraj Grbavice?
Btw jel istina da su Manijaci maznuli gradjevinske sljemove iz one zgrade sto se pravi kraj Grbavice?
Kralju pobjeda protiv vas nam opet ne bi donijela ostanak u ligi, shvati.Pablo11 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 17:39Bitnija pobjeda u kupu nego dva puta izbacivanje u drugu ligu? Kakav je osjecaj kad si aplaudirao Manijacima nakon izlaska sa stadiona?IceTea je napisao/la: ↑05 okt 2023, 14:01Zato smo vam stavili spolovilo kad vam je najviše trebala pobjeda i ugasili vam nade barem za kup.TeaM87 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 13:56
I Siroki je bio bolja ekipa (mozda cak bolji i od sarajeva) pa zijanise. Ovdje se od sarajeva pravi bauk kao da su ne znam ti sta, a u stvarnosti ispali od amatera prije 2 mjeseca, a sad nam bjeze 4 boda.
Ne kontam fakat odakle toliki kompleks i mrznja prema Želji pa svi predstavljaju sarajevo kao nekog velikog favorita - bez ikakvih argumenata, okej je reci bolji su i bolje stoje trenutno na tabeli, ali da su bolji koliko se ovdje predstavlja su notorne lazi i gluposti.
Moja pretpostavka je da je kompleks nabijen u doba Amara, posebno ovim Mostarcima, Tuzlacima, Zeničanima, yebiga i meni bi bilo tesko oprostiti nekome da izbaci Želju u drugu ligu![]()
![]()
Jbg, po do sada viđenom, Sarajevo bolje igra, u boljoj su formi i realno imaju bolji roster od Želja. Pusti se sad Evrope, vi ste tamo dobro igrali, a sad ste neprepoznatljivi. Kod njih je kontra sve. Imaju i oni nekih slabih predstava, ali bi po svemu sudeći trebali pobjediti. Opet neki njihov loš dan, vaša frljoka, lagano sudijsko navlačenje ili nešto deseto može okrenuti stvari na vaš mlin pa da izvučete pozitivan rezultat. Široki ste dobili a da ne znate ni vi kako, a oni ne znaju kako su izgubili od njih, ubili su ih na terenu.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Lajanje na zvezde '07Meraak1921 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 17:28Chik pogodi jufkiceee, kako ce da gori jug, nemojte snimati (yebo vam NelsonMandela mater) sjecas li se toga? Ili si ti balavac samo
Fikno sam je, letila je na vrh sesnesteraca hehe e to je bila bakljada uhhh
-
- Kontakt:
Virtu de nam prenesi sta bi u saopstenju koje si najavljivao i kao protiv pitara

Ne zalijeci se majstore ispadas jos vise glup zajebano je prozivati gospodski Velez

- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Došli emigranti jedne zimske večeri kad je Seher Sarajevo
Bilo u zimskom snu,kao i svi radni,posteni gradjani Starog Grada.
Dosli kao eskurzija u gluho doba noci da se slikaju ispred
Sebilja.U zimskim jaknama sakriveno oruzje ala cakije
Sjekire,palice i sl.
Poslije obavljenog slikanja naisli na začuđujuće poglede
smetlara.Kao šta rade ove budaletine Marokanci ovde?!

Bilo u zimskom snu,kao i svi radni,posteni gradjani Starog Grada.
Dosli kao eskurzija u gluho doba noci da se slikaju ispred
Sebilja.U zimskim jaknama sakriveno oruzje ala cakije
Sjekire,palice i sl.
Poslije obavljenog slikanja naisli na začuđujuće poglede
smetlara.Kao šta rade ove budaletine Marokanci ovde?!
-
- Kontakt:
Šta je ovo nigdje žive duše oko Sebilja, kafići ne rade, kakva hrabrost

-
- Kontakt:
Po toj prici FK Sarajevo se pokusalo privezati uz SDS, RS?meraba je napisao/la: ↑05 okt 2023, 00:43Kako avangarda objasnjava cinjenicu da su na grbavici uvjek imali originalni grb HRVATSKIH ZELJEZNICA IZ NDH i da su prvi u BiH iz FK presli u NK i ponadali se da ce ih hdz prihvatiti kao svoje. Medjutim kada su vidjeli da su siroki i zrinjski tu ispred njih opet se vratise na FK i predjose u SDA?
O VASI MISKINU CRNOM i ostalim preletanjima nec namjerno.
![]()
Kao i prije sto sam navodio. Mnogima u BiH cetnicka i ustaska propaganda je jednostavno mozak popila.
Rijeci nogomet ima veze sa HDZ-om i Hrvatima tacno onoliko koliko i fudbal (football) ima veze sa Srbima.
Zivimo u Bosni, tamo gdje se prica BOSANSKIM jezikom. Koji je temelj za ova dva nesto mladja jezika.
Obje rijeci za sport koji se igra nogom po Bosanskom su ispravne. Da ne idemo dalje u analize.
Jel rukometni klub ili hendbalski klub Bosna?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 36 gostiju.