Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
27
40%
2. Ne
25
37%
3. Dati mu do Nove godine
16
24%

Ukupno glasova: 68

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 02 okt 2023, 08:31

[David Maddock] To be absolutely clear, when LFC suggest ‘sporting integrity has been undermined’, and state there is ‘clear need for escalation and resolution’, then they have genuine concerns about the officials’ actions. ‘Human error’ simply can’t explain that horrific decision. It stinks.
>Liverpool Football Club acknowledges PGMOL’s admission of their failures last night. It is clear that the correct application of the laws of the game did not occur, resulting in sporting integrity being undermined.

>We fully accept the pressures that match officials work under but these pressures are supposed to be alleviated, not exacerbated, by the existence and implementation of VAR.

>It is therefore unsatisfactory that sufficient time was not afforded to allow the correct decision to be made and that there was no subsequent intervention.

>That such failings have already been categorised as “significant human error” is also unacceptable. Any and all outcomes should be established only by the review and with full transparency.

>This is vital for the reliability of future decision-making as it applies to all clubs with learnings being used to make improvements to processes in order to ensure this kind of situation cannot occur again.

>In the meantime, we will explore the range of options available, given the clear need for escalation and resolution.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 02 okt 2023, 11:28

"Greška je nastala jer su u VAR sobi mislili da je gol priznat na terenu, te su nakon provjere ustanovili da nije bilo ofsajda i glavnom sudiji su javili da je donio ispravnu odluku i on je automatizmom ostao pri svojoj odluci koju je donio na terenu."

Ovo je strašno. Jbt, za ovakav propust dobije se otkaz u mojoj firmi. Investirali su milione u opremu, ljude, sistem, promociju i na kraju zakažu po ko zna koji put. I umjesto da povuku rigorozne kazne, oni se zajebaju i ismijavaju zdrav razum. Ne kontam, oni mislili da je sudija priznao gol i idemo dalje, a na ooooooogromnom displeju stoji 0:0. Hahahaha. I nikakve potrebe za audio komunikacijom sa sudijom, a? Hahahaha. Englezi su uvijek bili kretenska nacija, evo još jedne potvrde. Ovim su obesmislili kompletan VAR sistem.

Mitrović je dobio osam tekmi kazni jer je povukao sudiju za ruku. Onaj grčki Minotaur udari Robertsona ne dobije ništa. U subotu ljudski faktor drastično ošteti Liverpool, time promijeni i tok igre, rezultati, itd. I ništa. Dobijemo samo mi ismijavanje i šprdanciju sa ovakvom izjavom.

PL klubovi masno plaćaju usluge sudijske organizacije. I dobiju ovo? A da ne komentarišem **** sa kartonima. Mater im hebem svima.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 02 okt 2023, 12:08

Sudije u VAR sobi mislile da je gol priznat, a na ekranu stoji da provjeravaju poništen gol, ko je ovdje lud?
slika

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 okt 2023, 19:59

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 02 okt 2023, 20:06

Divne vijesti :ljepota: :ljepota:

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 03 okt 2023, 16:26

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 okt 2023, 19:47

slika

Ne bi trebalo biti problema.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 05 okt 2023, 20:02

Ne razumijem čemu ovako jak sastav, Jones je morao igrati jer svakako ce naredne 3 utakmice presjediti na klupi. Rizikujemo Nuneza a jedini nam je preostali out and out špic :roll:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 05 okt 2023, 20:06

Diaz Jota Doak?

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 okt 2023, 20:25

Trentu treba tekmi, Konate ionako slabo igra u ligi men se cini, sredina je ok. Salah je vjerovatno sam trazio da igra.

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 05 okt 2023, 20:52

Ma nek igraju latinosi, svakako odmaraju poslije svake rep. pauze.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 okt 2023, 21:17

Jel ovaj čovjek normalan?

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 05 okt 2023, 21:23

:lol:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 05 okt 2023, 21:32

Otelo je napisao/la:
05 okt 2023, 21:17
Jel ovaj čovjek normalan?
:facepalm:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 okt 2023, 21:44

I'll take it

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 05 okt 2023, 21:48

EL je stvarno kurcina

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 okt 2023, 21:49

Graven je fakat odličan.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 okt 2023, 21:51

Ovo takmicenje je ziva nula. Ovo Salah do poslije zime iz ponizenja ne treba igrati.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 okt 2023, 21:59

Gledaj reakcija na klupi. :rol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.