BH klubovi u Europi 23/24

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: BH klubovi u Europi 23/24

Post Postao/la bodi123 » 05 okt 2023, 23:05

Prvo poluvrijeme je Villa odigrala bezveze, preko ku.rca sa miješanim timom

Ovo u drugom kad je ubacio najbolje igrače Douglas Luiza, Watkinsa i Casha je već druga priča, morali su zabit baš su se naložili i digli tempo, al ostaje žal, mora kod nas vazda zadnja minuta bit... nevjerovatno uopšte da su se odbranili sve do kraja, poginuli su na terenu, svaka čast i Renduliću.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 05 okt 2023, 23:06

jasta je napisao/la:
05 okt 2023, 23:02
Zapadni Birmingham.
:urnebes: :urnebes:

realnonerealan
Kontakt:

Post Postao/la realnonerealan » 05 okt 2023, 23:07

Ljudi svršavaju na pobjedu Aston Ville od jedva 1 gola razlike.. I neka bravo, drago mi je da ste gledali Zrinjskog u grupnoj fazi europskog takmičenja… **** gledali bi i svoje da ne ispadate od Torpeda,Qarabaga i ostalih proletera … :urnebes: :mrgreen:

Ljubomora je čudo , tu ste prvaci :bih:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 okt 2023, 23:07

Zasluzena pobjeda Ville nema govora. Prvo poluvrijeme ravnopravno sigurno, ali u drugom se samo AV pitala na terenu. Opet sam pozitivno iznenadjen igrom. Samo vidimo slavlje igraca Ville nakon kraja utakmice. Kao da su LP uzeli.

Nije nasa liga toliko losa, koliko je kvari vrh saveza i sudije. Samo se bojim da ih ovaj tempo veceras ne unakazi u narednih nekoliko utakmica.

Legiju mogu definitivno dobiti, makar u Mostaru.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 okt 2023, 23:08

Hebo Zrinjski nisu bitni,komentarisat klub koji mrzi drzavu je gubljenje vremena,mozes im se samo sjetiti korijena i nista vise kao sto oni rade,hebala vas lafo neka tolerancija,nismo mi kao oni bla bla kako oni mi trebamo jedno 50 puta gore pa nek se Smitu zale

CarlitoBrigante
Kontakt:

Post Postao/la CarlitoBrigante » 05 okt 2023, 23:09

Na stranu navijačka podjebavanja, ali Zrinjo postaje ozbiljna europska momčad.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 okt 2023, 23:10

Realna je nadoknada od 6 minuta

Bio je VAR koji je uzeo oko 2 minuta, par lezanja Zrinjskog ukupno 2-3 minuta, golman Maric sa svojom kradjom vremena i izmjene

IceTea je napisao/la:
05 okt 2023, 23:04
Gdje si znalac. Kakvo crno samopouzdanje, nema ništa gore nego kad imaš bod koji ti je kao pobjeda i primiš gol u zadnjoj minuti.

Jel još uvijek misliš da bi vila otresla Napoli, Dortmund, Lens i ostale, te da bi se borila za titulu u Njemačkoj i Francuskoj? :rol:
gdje si ti neznalice stara

da li takva poredjenja znace da je Zrinjski bolja ekipa od Brightona koji je izgubio 6:1 neki dan na ovom stadionu? jel u 2023. godini i dalje se neko vodi takvom formulom u fudbalu? Ako tim A dobije tim B koji je dobio tim C, to automatski znaci da je tim A bolji od tima C?

Milan se mucio sa Skendijom u Evropi, Inter gubio od Hajduka na Meazzi, jel mozes i iz tog izvuci iste zakljucke? :rol:

uz to prica da je bolje 5:0 nego ovako izgubiti kao da je eliminaciona utakmica pa ispali na taj nacin a ne drugo kolo grupne faze gdje imaju jos 4 utakmice pred sobom, vec za dva dana ce biti ponosni na ovu utakmicu sto ce im znaciti za ubuduce

moze im jedino vise biti zao zbog para koje bi dobili remijem
Don't believe the hype.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 okt 2023, 23:11

realnonerealan je napisao/la:
05 okt 2023, 23:07
Ljudi svršavaju na pobjedu Aston Ville od jedva 1 gola razlike.. I neka bravo, drago mi je da ste gledali Zrinjskog u grupnoj fazi europskog takmičenja… **** gledali bi i svoje da ne ispadate od Torpeda,Qarabaga i ostalih proletera … :urnebes: :mrgreen:

Nema to veze sa ljubomorom,vas je vecina debila ovdje podrzavala dok im vi hebete drzavu i to na najvecoj vasoj tekmi u historiji,cime se vi zamarate u takvoj tekmi to je strasno,znaci niko ne ljubomorise vec je ovo izazvano vasom mrznjom

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 okt 2023, 23:13

Nisam gledao utakmicu ali vidim da su primili gol u sudijskoj nadoknadi i to je baš nesreća koliko god AV bila bolja.
Rezultatski sasvim pristojno na kraju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 05 okt 2023, 23:13

ne provaljuj se, kod velike vecine nije stvar ljubomore vec cinjenice da se ne ponasate kao sportski klub koji predstavlja drzavu BiH vec orgijate ustastvom, je.bavanjem drzave itd.

da je kojim slucajem veceras tuzla city il velez bio u birminghamu ne bi bilo 2% od ovog sto citas.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 05 okt 2023, 23:15

Bravo za Zrinjski, prvi put da uživam u utakmici nekog bh. predstavnika. Svoju Slobodu protiv Beitara neću brojati jer je ipak to bio daleko niži nivo. Sam plasman u grupnu fazu KL je ogroman uspjeh, zatim pobjeda i onakav preokret protiv polufinaliste KL - Alkmaara, pa zatim sad 0-0 do 93' protiv bivšeg evropskog prvaka.

Svaka riječ je suvišna, bez obzira što su im navijači odron nacionalisti, što nemaju trunke obraza, večeras su ih ispoštovali. 1000+ duša u jednom Birmingemu je za sve pohvale. Bravo i bravo. Želim Zrinjskom iskrenu pobjedu protiv Legie u idućem kolu. Dobro je da ih je AZ dobio, otvorena je borba za sve pozicije sad. Uz barem jednu pobjedu protiv Legie, imaju se čemu nadati.

Hvala i Villi, kao i ovom što zabi glavom. Kakva kvota pogođena onako iz zajebancije :tokralju: :

slika
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 okt 2023, 23:15

Kakva ludnica :ljepota:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 okt 2023, 23:16

Pisam te zrinjski, odredite vise datum kupa da ih polomimo na Bilinom Polju :D Ustachia :puke:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 05 okt 2023, 23:17

slika
Stanje sa koeficijentima nakon drugog kola u Europi. Koliko je realno očekivati da se preskoče Farski Otoci i Lihtenštajn do kraja grupne faze? :think:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 05 okt 2023, 23:17

akisarajevo92 je napisao/la:
05 okt 2023, 23:10
Realna je nadoknada od 6 minuta

Bio je VAR koji je uzeo oko 2 minuta, par lezanja Zrinjskog ukupno 2-3 minuta, golman Maric sa svojom kradjom vremena i izmjene

IceTea je napisao/la:
05 okt 2023, 23:04
Gdje si znalac. Kakvo crno samopouzdanje, nema ništa gore nego kad imaš bod koji ti je kao pobjeda i primiš gol u zadnjoj minuti.

Jel još uvijek misliš da bi vila otresla Napoli, Dortmund, Lens i ostale, te da bi se borila za titulu u Njemačkoj i Francuskoj? :rol:
gdje si ti neznalice stara

da li takva poredjenja znace da je Zrinjski bolja ekipa od Brightona koji je izgubio 6:1 neki dan na ovom stadionu? jel u 2023. godini i dalje se neko vodi takvom formulom u fudbalu? Ako tim A dobije tim B koji je dobio tim C, to automatski znaci da je tim A bolji od tima C?

Milan se mucio sa Skendijom u Evropi, Inter gubio od Hajduka na Meazzi, jel mozes i iz tog izvuci iste zakljucke? :rol:

uz to prica da je bolje 5:0 nego ovako izgubiti kao da je eliminaciona utakmica pa ispali na taj nacin a ne drugo kolo grupne faze gdje imaju jos 4 utakmice pred sobom, vec za dva dana ce biti ponosni na ovu utakmicu sto ce im znaciti za ubuduce

moze im jedino vise biti zao zbog para koje bi dobili remijem
Mene kralju jedino zanima defektna izjava da bi se Villa mogla boriti za titulu u Francuskoj pored PSG-a, a još gore je da bi mogla parirati i u Bundesligi Bayernu. Rođak od šest godina mi ne bi takvu glupost izvalio. :tokralju: Ti nas uvjeravaš da bi poderali Napoli, Dortmund, Lens i ostale. Po čemu druže? Tri igrača Villa ima baš baš čisti kvalitet, ostalo pristojno za sredine tabele EPL. Jedva dobiše jedan Zrinjski.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 05 okt 2023, 23:18

U 90+ je najslade

CarlitoBrigante
Kontakt:

Post Postao/la CarlitoBrigante » 05 okt 2023, 23:18

Truhlo je napisao/la:
05 okt 2023, 23:15

Kakva ludnica :ljepota:
Normalno, kad pobijediš veliku momčad u zadnjoj minuti. :kafa:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 05 okt 2023, 23:18

recepivedik je napisao/la:
05 okt 2023, 23:13

ne provaljuj se, kod velike vecine nije stvar ljubomore vec cinjenice da se ne ponasate kao sportski klub koji predstavlja drzavu BiH vec orgijate ustastvom, je.bavanjem drzave itd.

da je kojim slucajem veceras tuzla city il velez bio u birminghamu ne bi bilo 2% od ovog sto citas.
Bravo majstore, od riječi do riječi. Psuju državu i pitaju se čemu navijanje za njihove protivnike.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

realnonerealan
Kontakt:

Post Postao/la realnonerealan » 05 okt 2023, 23:19

recepivedik je napisao/la:
05 okt 2023, 23:13

Ma drugar mene zaboli djoka, ja ne navijam za Zrinjski uopće.. Samo ste mi vi smiješni , radujete se ovakvom porazu a brate realno dok ne uspijete isto sto i oni ne trebate da pisete na ovoj stranici.. Ljudi su 10 klasa ispred svih u premijer ligi :kralj:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 05 okt 2023, 23:20

Kakva borba i htijenje, svaka čast našima! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Pozdrav i za siromašnu furdu koja je morala satipol čekati, vas ćemo tek da prangijamo :ljepota:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.