Imenjak od onog auta Aston Martin
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Čuj smeta "ti si prvak šugave zemlje" :DDDDDDDDDDDDDDD Samo zavist i ljubomora, svaka čast. A vi nastavite podržavat zemlju i živite sa 1000KM mjesečne plaće, nemojte nikad ništa reć protiv nje i nemojte nikad u Birmingham otić jer nemate za put, ko ni vaši klubovi, i sve 5.
Sportski pozdrav.
Sportski pozdrav.
-
- Kontakt:
Športski*Vasilije je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:28Čuj smeta "ti si prvak šugave zemlje" :DDDDDDDDDDDDDDD Samo zavist i ljubomora, svaka čast. A vi nastavite podržavat zemlju i živite sa 1000KM mjesečne plaće, nemojte nikad ništa reć protiv nje i nemojte nikad u Birmingham otić jer nemate za put, ko ni vaši klubovi, i sve 5.
Sportski pozdrav.
Poželio bih štovateljima Zagreba i Beograda da se okrenu istim, i nikada ne vrate u kako oni kažu "šugavu" zemlju. Mayku vam vazda yebem, a posebno ovima što vam se u pakaš uvlače. Sa raspalim Virtom na čelu 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Vasilije je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:28Čuj smeta "ti si prvak šugave zemlje" :DDDDDDDDDDDDDDD Samo zavist i ljubomora, svaka čast. A vi nastavite podržavat zemlju i živite sa 1000KM mjesečne plaće, nemojte nikad ništa reć protiv nje i nemojte nikad u Birmingham otić jer nemate za put, ko ni vaši klubovi, i sve 5.
Sportski pozdrav.

Pozdrav i za tebe, nije bas sportski ali volite vako
Ne pričam hrvatskim jezikom, samo mi je smiješno koliko ljude boli tuđi uspijeh i vrijeđanje zemlje koja im nikad ništa nije dala. Bosna je bila država, BiH je izmišljena šugava država koja nikad nije trebala ni postojati.alacious je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:30Športski*Vasilije je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:28Čuj smeta "ti si prvak šugave zemlje" :DDDDDDDDDDDDDDD Samo zavist i ljubomora, svaka čast. A vi nastavite podržavat zemlju i živite sa 1000KM mjesečne plaće, nemojte nikad ništa reć protiv nje i nemojte nikad u Birmingham otić jer nemate za put, ko ni vaši klubovi, i sve 5.
Sportski pozdrav.
-
- Kontakt:
Dalabu,znamo na sta se odnosi to sugava drzava,nije se odnosilo sigurno na plate,cudo hrvati to u HR nisu pjevali rade za 700 eura ili srbi Srbiji nabijem na k Hrvatsku sugavu drzavu jer se ljudi sele nemaju za kifle. Moj klub ima pare,nama nije problem gdje god da se igra na kraj svijeta za razliku od vasVasilije je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:28Čuj smeta "ti si prvak šugave zemlje" :DDDDDDDDDDDDDDD Samo zavist i ljubomora, svaka čast. A vi nastavite podržavat zemlju i živite sa 1000KM mjesečne plaće, nemojte nikad ništa reć protiv nje i nemojte nikad u Birmingham otić jer nemate za put, ko ni vaši klubovi, i sve 5.
Sportski pozdrav.
Isprike ako sam nekog uvrijedio. Istina, nije problem gdje god se igra, samo je problem što ne igrate nigdje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:35Dalabu,znamo na sta se odnosi to sugava drzava,nije se odnosilo sigurno na plate,cudo hrvati to u HR nisu pjevali rade za 700 eura ili srbi Srbiji nabijem na k Hrvatsku sugavu drzavu jer se ljudi sele nemaju za kifle. Moj klub ima pare,nama nije problem gdje god da se igra na kraj svijeta za razliku od vasVasilije je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:28Čuj smeta "ti si prvak šugave zemlje" :DDDDDDDDDDDDDDD Samo zavist i ljubomora, svaka čast. A vi nastavite podržavat zemlju i živite sa 1000KM mjesečne plaće, nemojte nikad ništa reć protiv nje i nemojte nikad u Birmingham otić jer nemate za put, ko ni vaši klubovi, i sve 5.
Sportski pozdrav.
Sportski pozdrav.
-
- Kontakt:
Taj film pricaj svom djedu Vasiliju nabijem ti familiju,niste trebali postojat koliko ste glupiVasilije je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:33Ne pričam hrvatskim jezikom, samo mi je smiješno koliko ljude boli tuđi uspijeh i vrijeđanje zemlje koja im nikad ništa nije dala. Bosna je bila država, BiH je izmišljena šugava država koja nikad nije trebala ni postojati.alacious je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:30Športski*Vasilije je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:28Čuj smeta "ti si prvak šugave zemlje" :DDDDDDDDDDDDDDD Samo zavist i ljubomora, svaka čast. A vi nastavite podržavat zemlju i živite sa 1000KM mjesečne plaće, nemojte nikad ništa reć protiv nje i nemojte nikad u Birmingham otić jer nemate za put, ko ni vaši klubovi, i sve 5.
Sportski pozdrav.
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Šta ima babune, jesi li naučio traktor upaliti?Vasilije je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:33Ne pričam hrvatskim jezikom, samo mi je smiješno koliko ljude boli tuđi uspijeh i vrijeđanje zemlje koja im nikad ništa nije dala. Bosna je bila država, BiH je izmišljena šugava država koja nikad nije trebala ni postojati.alacious je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:30Športski*Vasilije je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:28Čuj smeta "ti si prvak šugave zemlje" :DDDDDDDDDDDDDDD Samo zavist i ljubomora, svaka čast. A vi nastavite podržavat zemlju i živite sa 1000KM mjesečne plaće, nemojte nikad ništa reć protiv nje i nemojte nikad u Birmingham otić jer nemate za put, ko ni vaši klubovi, i sve 5.
Sportski pozdrav.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Mi malo duze postojimo nego vi,nije nam rok trajanja kao jogurt,mi smo isli na kraj svijeta kad ste vi krave muzli i navijali za Dinamo,Zvezdu ili Zelju a za Zri jski jiste ni znali da postoji pa i kad ste nastali mi smo nastavili opet da idemo i igramo na kraj svijeta. Jest im vuna nocas hahaVasilije je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:36Isprike ako sam nekog uvrijedio. Istina, nije problem gdje god se igra, samo je problem što ne igrate nigdje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:35Dalabu,znamo na sta se odnosi to sugava drzava,nije se odnosilo sigurno na plate,cudo hrvati to u HR nisu pjevali rade za 700 eura ili srbi Srbiji nabijem na k Hrvatsku sugavu drzavu jer se ljudi sele nemaju za kifle. Moj klub ima pare,nama nije problem gdje god da se igra na kraj svijeta za razliku od vasVasilije je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:28Čuj smeta "ti si prvak šugave zemlje" :DDDDDDDDDDDDDDD Samo zavist i ljubomora, svaka čast. A vi nastavite podržavat zemlju i živite sa 1000KM mjesečne plaće, nemojte nikad ništa reć protiv nje i nemojte nikad u Birmingham otić jer nemate za put, ko ni vaši klubovi, i sve 5.
Sportski pozdrav.
Sportski pozdrav.
E cuj nije im ništa dala... Ne pitaj sta ti je država dala već šta si ti dao za njuVasilije je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:33Ne pričam hrvatskim jezikom, samo mi je smiješno koliko ljude boli tuđi uspijeh i vrijeđanje zemlje koja im nikad ništa nije dala. Bosna je bila država, BiH je izmišljena šugava država koja nikad nije trebala ni postojati.alacious je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:30Športski*Vasilije je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:28Čuj smeta "ti si prvak šugave zemlje" :DDDDDDDDDDDDDDD Samo zavist i ljubomora, svaka čast. A vi nastavite podržavat zemlju i živite sa 1000KM mjesečne plaće, nemojte nikad ništa reć protiv nje i nemojte nikad u Birmingham otić jer nemate za put, ko ni vaši klubovi, i sve 5.
Sportski pozdrav.
Msm na kraju krajeva ta priča da im nije ništa dala je smiješna
Jbt Reko bi čovjek da ih neko sputava u nečemu
Ljudi ti kontrolišu pola Federacije, dje mogu tu su uvaljeni i neka su imaju pravo
Al cuj ništa im nije dala
Sta je to hrvatska dala svojim građanima sem članstva u EU pa im se Slavonija ispraznila
Sta je to Srbija dala svojim građanima, ništa specijalno
Al niko pjeva i ne psuje zemlju
Yebem vam maater ugrozenu
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Pitajte ratne vojne invalide koji su se borili za ovu zemlju šta su dobili, a dali su sve, pa možemo dalje pričati.
Dobar siMocMahale444 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 20:52Tornjak se javlja evo vau vau vuf vuf.
Reci mi jel ti smrtovnica viri iz dzepa ili imas jos koju godinu?
si opet se pošteno i ponovo se oglasio
Od dragog Boga ne znam bas.
Ma djukelo moja draga ja sam u takvoj formi da
Mogu da povalim brdo slanine i još pride.Sto ne mogu
ima drugih načina i sredstava.
Ali eto srećom niko me ne dira po stare dane!
Još ima tekmi i tekmi da PitarSam ode na svoj dragi
istok,kako Koševa tako i Grbavice
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Koje da pitamo ove što su sa deset metaka na liniju išli , ili ove što su za sobom ostavljali naoružanje za bataljon? Priča ti je ista kao i ti, paglu ko racku.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Pitaj iste te u Hr i Srbiji,isti je to mentalitet pokradi a obicnim ljudima daj nista. Uostalom sve pokazuje da vise ima tih naroda vani nego u svojim drzavama al si previse glup da skontas.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fudbalmozak2, jurisicduska, Suki46, supervizor, svrakino1921 i 40 gostiju.