Druže,avioni kruže.Hej druže !BarbareZeljin je napisao/la: ↑05 okt 2023, 20:59Kad ti karas,meni to izgleda kao onaj vic.Pitarsam je napisao/la: ↑05 okt 2023, 20:31Ti pobjeze pa se vrati kako ti guzni haver smjenu poce!
Djaba vam mali plavi prljavi mitomani i botovi. Da vas
200 istancaju,opet cu vas iskarati.
Vi ste svi intelektuslno ograniceni,dobro poglupi.
Ne vladate materijom,jer fizicki niste ni mogli.
Ako mozete iz te vase obimne videoteke naci neki
video klip iz proslisti-bas super.Ako ne ide mali
Primitivni upis u obliku proste recenice!
Kad PitarSam kara,on kara i za sebe i za tebe![]()
Kad stoji malo mace na ulici i naidju dva tako slicna tebi macora i pricaju kako odose malo u grad. Pita ih mali macak,gdje ce te to. Kazu oni odosmo da guzimo.
Kaze mali,mogu li i ja sa vama. Kaze hajde i samo gledaj sta mi radimo i uci.
A bio onaj zimski period kad se macke karaju. Zima u pm.
I tako popnu se oni na jednu ogradu i gledaju gledaju,mace kako prolaze. I nekad u 4 ujutru,onako san ih vec uhvatio,krenu oni kuci.
Kad sutra navecer,opet ova dva carsijska macka sretnu malog. Pitaju ga hoces veceras sa nama da guzimo.
Kaze mali,hajte vi sami,sinoc kad sam guzio smrzo sam se ko picka.
Hajde smiri se malo majstore. Nacin na koji pises,vrijedjas ljude,sve to u konacnici dovodi do onakvih stvari da se medjusobno napadamo,razbijamo glave.
Zato sto takve retorike,nakupljanje neke mrznje,u realnom zivotu,mogu napraviti sranja. To sto ne razumijes sta radis,i sto takvih kao ti ima u odredjenom broju na obje strane,samo moze napraviti gluposti kao ono nedavno sto se desilo.
Majstore da si najveci mangup u gradu, nisi svjestan da te danas svaka gnjida moze srediti. Zato nemoj se kurciti pretjerano.
Najveci mangupi iz tvog navijackog korpusa se nikad nisu ponasali na nacin kako ti to pises. Bez obzira sta zaista mislili.
Nadji mjeru. Ok zajebavanje i sve to. Ti polakao prelazis granicu.
A fakat nisi bitan ti kao ti. Dovoljno da jednu budalu nalozis,nikad ne znas ko moze nastradati zbog toga.
Evo pitam te pred svima. Da sutra neko dijete,navijac Zelje nadrlja,nastrada,neko ga pogodi. Da li bi ti bilo zao tog dijeteta.
Ili bi pisao neka je ,to je mitomansko dijete i ostala sranja koja pises.
Prelazis druze granice.
Čuj mu šuplje price.
Sto se ja fino po prvi put ispriča sa @Svrakino.
Iz moje perspektive koja je i duboka i dobro široka
imaju navijači Želje,normala!
Imaju ovi mitomani ovde sto su se nakotili i instancali.
Botovi koji imaju jedini cilj ovo sto ti meni pišeš?!
Znaci druškane pogriješio si adresu.
Hajd sad putuj i ne okreći se sine!!