Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 okt 2023, 10:46
Vanja8 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 10:39
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 10:25
Vi ste najpoznatije evropsko pleme,europejci kamenjari,najpoznatiji po tamanjenju ljudi kao pacova,zbog toga ste i usli u historiji,za vas su muslimani olicenje dobra. Kako ste poznati i po crmu sve govore natpisi spanskih i holandskih medija,obicne ustase,zlocinci daleko ste dogurali
Ma vidi, ono sto boli bosanske katolike, najbolje mozes vidjeti na primjeru Jakirovica, mada milion takvih primjera imas u lijepoj njihovoj...
Jakir napravi bum sa Rijekom, to na sve strane tepanje, hrvat nad hrvatima,ode Jakir u Dinamo, odmah bosancerosko g.ovno...
Tesko je to jbga, zivis gdje ne volis, a tamo gdje bi volio, ne vole oni tebe...
pusti ljude nek budu sta hoce (boli ih kad kazemo da su bosanski katolici pa nemoj

) . Neka budu veci hrvati i od ante starcevica ako treba ali nek postuju zemlju u kojoj zive i to je to.
kazem ti i u drugim zemljama postoje timovi, udruzenja vezana za druge zemlje, ali stvar je da postuju tu zemlju u kojoj trenutno zive.
Sta me briga sta njih boli, pa kad moze Vrh Bosanska Nadbiskupija isticati pojam bosanski katolici, sta sam to ja pogresno rekao...
Sto se mene tice, mogu sebe nazivati i Plutoncima, uvijek ce biti ono sto jesu, bosanski katolici...
I ne samo za mene, pa i u lijepoj njihovoj ih formulisu na ovaj nacin, a o bijelim carapama, kamenju i inim stvarim, ja pisati necu i nemam potrebu, oni to bolje znaju od bilo kog drugog ovdje...
To, ko ja treba da vodim racuna kako se oni osjecaju...?
Iskreno, zaboli me m.udo i lijevo jaje za njihova osjecanja, manje su mi bitni nego ova napacena zemlja njima...