Hvala Joker sto pokusavas vratiti temu na pravi kolosijek, fali ove zdrave mrznje. Pocinje li kod vas Hasic, zna li se sta?joker90 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:46Oj yebem ti patetiku više!! Isto da ih je sve isti qrac pravio, od onog Bokaca forumaša, pa do trenera. Sve nešta njonjavo, neko patetisanje...Da li imate prednosti u odnosu na FK Sarajevo?
"Imamo igrače sa plavim srcem, naša djeca... Oni znaju šta je derbi, znaju šta znači navijačima derbi. Kao trener to moram iskontrolirati, te emocije. Bitno je uložiti emocije, bitno je da 'frca', ali strategiju ne smiješ da pometeš sa tim emocijama. Tako je bilo i prošli derbi. Rekao sam da trebamo biti nabrijani i pravi, ali da znamo u svakom momentu šta radimo".
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
1921
Hasić će na istok sa nama da ga preodgojimo, rizično ga je pustiti na teren da mi ne počne dole Grbavicu pjevati, yebem mu babu lopova!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:52Hvala Joker sto pokusavas vratiti temu na pravi kolosijek, fali ove zdrave mrznje. Pocinje li kod vas Hasic, zna li se sta?joker90 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:46Oj yebem ti patetiku više!! Isto da ih je sve isti qrac pravio, od onog Bokaca forumaša, pa do trenera. Sve nešta njonjavo, neko patetisanje...Da li imate prednosti u odnosu na FK Sarajevo?
"Imamo igrače sa plavim srcem, naša djeca... Oni znaju šta je derbi, znaju šta znači navijačima derbi. Kao trener to moram iskontrolirati, te emocije. Bitno je uložiti emocije, bitno je da 'frca', ali strategiju ne smiješ da pometeš sa tim emocijama. Tako je bilo i prošli derbi. Rekao sam da trebamo biti nabrijani i pravi, ali da znamo u svakom momentu šta radimo".
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ja bas kontam, da li bi on poceo trcati prema jugu da mi povedemo... vezite ga na istoku gore.
1921
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sta pricas poture jadno bijedno.. importovani ste u BiH, ili ste se odrekli pravjere.. suti jadan! Zemljo TISUCLJETNA!ZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:50Poturad da drugima drži lekcije o identitetu.ne ide...![]()

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dogovoreno! Ti sveži na jugu forumaša Merak, da ne uleti da pase travu pred tekmu, dobar je teren.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:57Ja bas kontam, da li bi on poceo trcati prema jugu da mi povedemo... vezite ga na istoku gore.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hahahahahahahah prati svjetske trendove trenera.

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Kakav idiot.
Dalo Sarajevo 1 gol vise.
A gol razlika +7 u korist Sarajeva.
Željezničar ima negativnu go razliku.
Imaju djecu , koju tačno ne mogu da sastave dva u21 igrača. Hahahahahah
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Joj patetike i seljakluka kod gurbeta. Jad i bijeda u punom sjaju, tipcno gurbetski
- Meraak1921
- Kontakt:
Nema vise kartii .. Dajteee jos bar 500 ulaznica jufkicee
Nevjerovatni su života mi. Opet neki ratnici, neko srce, neka patetika. Siromasi protiv nepravde i bogatih, protjera te kad ono slušaš!jurisicduska je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:08Kakav idiot.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- skullcrusher
- Kontakt:
Zamisli jade hvali gigovica ahahahahhahaha e gubo jedna smrdljiva i jesi za plavih **** serem vam se u sadaka klub
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Hercegovci katolici imaju u Mostaru Dom HERCEG STJEPAN KOSACA.ZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:50Poturad da drugima drži lekcije o identitetu.ne ide...![]()
Prisvajate i slavite lika koji je na području današnje Hercegovine palio i klao katolike.
I vi nekom držite lekcije.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Opravdanja u slucaju poraza, nista vise, pere se unaprijed papak
-
- Kontakt:
Koliko glup moras bit da kontas da je ovo neka pohvala za GigovicaOn kada želi on je top sudija.

1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo baš gledam, dali smo jedan gol više i to spomene a ostalo valjda nije bitno, nema veze što su primili duplo više golova od nasjurisicduska je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:08Kakav idiot.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Plavi cetnici
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo reci koliko treba drugMeraak1921 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:09Nema vise kartii .. Dajteee jos bar 500 ulaznica jufkicee
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hahahahahahah kakve ljige sve ti ****joker90 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:46Oj yebem ti patetiku više!! Isto da ih je sve isti qrac pravio, od onog Bokaca forumaša, pa do trenera. Sve nešta njonjavo, neko patetisanje...Da li imate prednosti u odnosu na FK Sarajevo?

1946-1987
Ma haj vamo na istok,sta fali?!MortemHz je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:23Samo reci koliko treba drugMeraak1921 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:09Nema vise kartii .. Dajteee jos bar 500 ulaznica jufkicee
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
odbrana je najbolji napad. Po toj se ne vodi BasicMortemHz je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:21Evo baš gledam, dali smo jedan gol više i to spomene a ostalo valjda nije bitno, nema veze što su primili duplo više golova od nasjurisicduska je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:08Kakav idiot.
Imaju djecu , koju tačno ne mogu da sastave dva u21 igrača. Hahahahahah![]()
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: laszlo, NazorUso, supervizor i 16 gostiju.