FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stvarno su majstori patetike, nabija ih ko stigne i satisfakcija im što su dali gol manje od nas. Nema veze što su primili 6 više.
Da ih hoćemo 1:0 uzeti pa da bude da smo dali dva više i nek počnu sada slaviti minimalne poraze u derbiju. Proslava remija nije više cool.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Radi li vama info
Dobro je poceo Basic takticki
Evo vec su se svi upalili lahko vas je navuc na tanak led
Ne bi me cudilo da vas 0-2 uzmemo
Evo vec su se svi upalili lahko vas je navuc na tanak led
Ne bi me cudilo da vas 0-2 uzmemo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Seljacke price na koje se jos samo oni pale. Vazda oni fol neki ratnici, lavlja srca, david i golijat, mi bogatasi, oni jadna radnicka klasa blablablablablablabla. Umri zeljo, krepaj!Zeko87 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:12Stvarno su majstori patetike, nabija ih ko stigne i satisfakcija im što su dali gol manje od nas. Nema veze što su primili 6 više.Da ih hoćemo 1:0 uzeti pa da bude da smo dali dva više i nek počnu sada slaviti minimalne poraze u derbiju. Proslava remija nije više cool.
1946-1987
Mrs keru cetnicki
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Tu patetiku furaju bukvalno od osnivanja FKS, ono prica, vi vjestacki nastali, hu ha, mitovi o Josku. Na onoj reportazi uoci stotog derbija (2013.) onaj njihov bot govori novinarki "nemamo pawa, nemamo nista), tad su bili finansijski najjaci klub u ligi, dream team imali, dupla kruna, najduzi niz pobjeda u Evropi... Mi pred gasenjem, nedugo nakon afere Virsle. I opet oni "nemaju pawa".leo1946 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:26Seljacke price na koje se jos samo oni pale. Vazda oni fol neki ratnici, lavlja srca, david i golijat, mi bogatasi, oni jadna radnicka klasa blablablablablablabla. Umri zeljo, krepaj!Zeko87 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:12Stvarno su majstori patetike, nabija ih ko stigne i satisfakcija im što su dali gol manje od nas. Nema veze što su primili 6 više.Da ih hoćemo 1:0 uzeti pa da bude da smo dali dva više i nek počnu sada slaviti minimalne poraze u derbiju. Proslava remija nije više cool.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
TAKO JE !!kupus army je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:38Hajde svi da ispostujemo Hz i sjever, zasluzili smo to kao grupa i zasluzili su to ovi momci koji su digli grupu iz ponora na ozbiljan nivo!
HORDE ZLA KAO NEKADA....
12. igrač kluba iz Titove 38b
- PeppermintSA
- Kontakt:
Kakve paljevine
izgube 5 zaredom, dobiju napokon jednu golom u sudijskoj nadoknadi, odmah krenu najavljivati pobjede u derbiju, priključenje vrhu 

-
- Kontakt:
Nijo da spomene da na klupi nemamo beka rezervnog? Mulalic i Durakovic povrijedjeni.
Gurbetski, vjestacki, malogradjanski hajcung pred dolazak na kosevo
Kao trener ponudi ostavku, pa onda svi kao stanu uz trenera a svi mu iza ledja rade, on logicno ostaje na klupi, u ponedjeljak za 40km narucen clanak da treba nekakav turcin da ih preuzme, danas pressica da smo mi mnogo ulozili a nista nismo postigli.
O svemu se bave samo ne o svojim problemima, uvijek neke glupe igre pred derbi.
Daj boze da im renan tricu uvali da ih posalje nazad u piccku materinu
Kao trener ponudi ostavku, pa onda svi kao stanu uz trenera a svi mu iza ledja rade, on logicno ostaje na klupi, u ponedjeljak za 40km narucen clanak da treba nekakav turcin da ih preuzme, danas pressica da smo mi mnogo ulozili a nista nismo postigli.
NEMA NAZAD
Zeljković je zamjena za desno, a vjerovatno ako zatreba Soldo lijevomosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:54Nijo da spomene da na klupi nemamo beka rezervnog? Mulalic i Durakovic povrijedjeni.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Pa to je bas pozitiva!PeppermintSA je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:43Kakve paljevineizgube 5 zaredom, dobiju napokon jednu golom u sudijskoj nadoknadi, odmah krenu najavljivati pobjede u derbiju, priključenje vrhu
![]()
Da su zijsnili plakali bi,kukali,atmosfera nebi bila
Ni kao upola sada.
Mi bi se opustili Itd.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma to je jos ranije krenulo, s onom rumenkovom konferencijom i nebulozama da kod njih svi igraju za 800KM jer vole Zeljjuholyman je napisao/la: ↑06 okt 2023, 13:21Gurbetski, vjestacki, malogradjanski hajcung pred dolazak na kosevo
Sto je najgore da je neki domaci trener mi bi nasjeli, ne bi bio prvi put. Posto je Rozman, mislim da ce hladno sve odraditi. Sreca pa puno stranaca i igraca koji nisu odavde u ekipi imamo, a njih boli **** za ovo sve. Treba samo biti hladan od pocetka do kraja, kao da igramo protiv Posusja ili Zvijezde.Nisu oni toliko losi koliko se cini i ginuce da uzmu bar bod, ali je kvalitet debelo na nasoj strani. Jedino me hastra Sahinovica, Hasica i Gigovica
Znaci samo hladno, izvesti sve najbolje sto imamo i bice udure. Trebalo bi biti barem, ako Gigovic bas ne poludi. Jucer me vijest da ce on suditi ispizdila skroz, ali danas sam vec mirniji, kontam da nece smjeti toliko da otima, mada ipak ocekujem da podijeli puno zutih, mozda cak i po crveni na obje strane (da bude manje ofirno, a da nas prikolje pred Borac).
Nadam se da ce rogic braniti. U suprotnom je i bod puna saka brade. Djecacic je u groznoj formi, isprepadan, nesiguran, jos pritom derbi... ne ginu tri pasa stilicu i dva izlijetanja u ledja krpicu na centarsutevima
- napoleon72
- Kontakt:
Bolje bi bilo da Rogic pocne, Sahinovica ce pojest pritisak.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ajdohordas, Amidzaa, Antikloc, Burberry46, Dave, drzgemboadislic, Haksss, HyperOS, itatabisine, laznokrilo, mire971, mma_hz, napoleon72, Pact1921, Pena, riki46, samoFKS, Sazg, ShofaII, stokastoka23, Turo, UltraSa46 i 189 gostiju.