English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I sta kaze komisija: i Jotin crveni karton je greska!
Epsko klanje.
Epsko klanje.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Sta ti je dobar trener
beheadie howe nika nece biti ozbiljan trener
Pa nije frajer narcisoidni freak ko neki pa samo da govori ja, ja, ja. to drugi trebaju da kazu. I opet kazem svaka cast fergiju najveca legenda EPL i Uniteda, ali Pep je nesto drugo.
Dobar je Howe.
Šteta sto je vjerojatno promašio sa Tonalijem što smo mogli odma znati.
Shvatio je i sam da je Longstaff bolji trenutno i da Tonali mora laganije ulazit u ovoj godini.
Sva ostala pojačanja su se pokazala dobrim.
Šteta sto je vjerojatno promašio sa Tonalijem što smo mogli odma znati.
Shvatio je i sam da je Longstaff bolji trenutno i da Tonali mora laganije ulazit u ovoj godini.
Sva ostala pojačanja su se pokazala dobrim.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Dovoljno pogledati gdje se nalazio Newcastle kad je on došao i gdje su sad. U drugoj polusezoni 21/22 se digli od najgore ekipe lige do jedne od najboljih, a pojačanja bila povrijeđeni Trippier, Dan Burn, Bruno Guimaraes i Chris Wood.
Ima istine u ovome
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zato što se ne žale i ne kmeče i nastavljaju da igraju dalje , bilo bi tih izvinjenja kiša,al kome se yebe za to
donji tweet
u samo jednoj utakmici. Budeš bolji igraš, ali ako su sudije zamislile drukčije ništa tu ne možeš

neprevaziđeni dečki u smislu koliko se paze , United iz vremana Webba bi pozavidio

u samo jednoj utakmici. Budeš bolji igraš, ali ako su sudije zamislile drukčije ništa tu ne možeš
neprevaziđeni dečki u smislu koliko se paze , United iz vremana Webba bi pozavidio
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Nemam komentar. Sve si dokazao I iznio si dokaze totalno objektivna analiza. Ja se predajem
Meni je fascinantno kako i dan danas ljudi pričaju o tom penalu za City kad je Arnold igrao rukom, a i dalje zanemaruju činjenicu da je Bernardo igrao rukom prije njega, a prošle su 4 godine...
Još lik reče kako je City bio bolji tu utakmicu, nemam riječi.
Još lik reče kako je City bio bolji tu utakmicu, nemam riječi.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Morate da shvatite simpatizere Citya, jos su zeleni.

- Marsal
- Kontakt:
Čuj ima li istine, ovo su fakti.
Pogotovo su pokrali Liverpool.
Mi smo sami sebe sjebali realno.
I pokrast će opet koga god bude trebalo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Što bi Virgil Van Dijk rekao: "koga boli qrac!"
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
besko nije zelen, samo je zaostaoSoloControTutti je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:20Morate da shvatite simpatizere Citya, jos su zeleni.![]()
![]()
Pomješao si ga s emiromCarti je napisao/la: ↑06 okt 2023, 16:06besko nije zelen, samo je zaostaoSoloControTutti je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:20Morate da shvatite simpatizere Citya, jos su zeleni.![]()
![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Chapman1886
- Kontakt:
moram iskazati veliki pozitivini ŠOK da liga nije pala po ko zna koji put pod pritiskom kujice sa čmarfielda u smisli ponavljanja utakmice,nisam očekivao ponavljanje ali bar bod guzovače za kujetinu je nešto što sam očekivao. čak šta više,nije dokazano da je greška. i ako jeste greška,taj je klub najveće i mnogo veće zlo zaslužio od te var greške iz toga razloga ostaak lige treba zvanično da zahvali sudijama sa te utakmice - smrt luzerpulu i svim smećem oko njega je napredak za ligu i ostatak lige. i što napadate lilarda,ništa nije pogrešno rekao. vi ste majstori spina gdje u svakoj istuaciji ispadente žrtva - navijači luzerpula su pobili navijače juventusa na hejselu i na kraju opet glumili žrtve ne zaboravimo kako su lagali kako je tamo najviše tuđih navijača čelzija junajteda arsenala i sl ma fuj, smećad od kluba i navijača i kulture. a da ne govorim da su to izazvali kad je everton imao najblju generaicju ikad.... Greškka,ni prvi n izadnji. To što ste vi navikli da vas se mazi gura i tetoši,e pa odrastite dijeco, arsenal i city su previše dobri da vas sse ne mora i ne možedovoljno gurnuti. nadam se da taj klub umire za 10 godina.
Samo Sloboda | COYG
Zahvalite se Liverpoolu