Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam sta hocemo, jedino da odvoje pitari mozda milju karata zapad do juga i to je to. 3k je sasvim dovoljno mogu ti i dati 1725 jer je napisano tako u pravilima.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Evo ih sa novim ispraznim floskulama.."plava srca" jel se tu misli na steroide ili??
Zeljini ratnici,ratnicki duh,zeljina djeca...(Colic,Sipovic,Sadikovic)..Muftic(mozda),Drina(mozda),Stilic (mozda)Cocalic(mozda)....mozda ce igrati.
Ja kontam sa juniorima ce igrati,ne racunajte mi,Bibera ,Ovcinu,Mekica oni jucer dosli u Zelju
Bijeda protiv bogatih,hebo majku citav zivot samo pomagaju..jaci od rezima i partija a propali bi da im ne uplate rezimi i partije dugove.
Ko vam je kriv sto ste fukare,i nemate pare.Mi nismo.
Vjecito furaju "radnicki klub",a mole Boga da nego dodje da im dadne pare al nece niko..
To su sve same cinjenice ,a vi se tjesite i dalje.
Zeljini ratnici,ratnicki duh,zeljina djeca...(Colic,Sipovic,Sadikovic)..Muftic(mozda),Drina(mozda),Stilic (mozda)Cocalic(mozda)....mozda ce igrati.
Ja kontam sa juniorima ce igrati,ne racunajte mi,Bibera ,Ovcinu,Mekica oni jucer dosli u Zelju
Bijeda protiv bogatih,hebo majku citav zivot samo pomagaju..jaci od rezima i partija a propali bi da im ne uplate rezimi i partije dugove.

Vjecito furaju "radnicki klub",a mole Boga da nego dodje da im dadne pare al nece niko..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 06 okt 2023, 13:40, ukupno mijenjano 3 puta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pa idiotski je od ovih idiota sto su sa oklagijama, suzavcem i ostalim napadali, nasi su htjeli da im se da ali murija rekla ne moze.
Sta ce im vise kad ni ove 3 hiljade ne mogu prodati. Nece navijaci zelje da idu sa narkomanima na tribinu. Oni ce na zapad.
Jako glupa konstatacija s obzirom da je vec puklo sve.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Nisu prodali ni 2000 jer ono malo normalnih navijaca zelje nece da sa oklagija boysima i narko dilerima.
Muftic Galic Cocalic Drina Ovcina Mekic Biber Stilic Gasal. Vjerovatno ce svi poceti utakmicu, a svi su prosli kroz neku selekciju naseg omladinskog pogona, a neki sve.mma_hz je napisao/la: ↑06 okt 2023, 13:35Evo ih sa novim ispraznim floskulama.."plava srca" jel se tu misli na steroide ili??
Bijeda protiv bogatih,hebo majku citav zivot samo pomagaju..jaci od rezima i partija a propali bi da im ne uplate rezimi i partije dugove.![]()
cuj sto da neLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:46sto da ne?? Prelijep ambijent. Vi tampon morate na sjeveru prema zapadu napraviti. S druge strane nastavlja zdenka i ide onda tampon prema istoku?
to je 2,5-3 k navijaca? ne moze stati vise?
vi jug cijeli 5-5,5 k?
proporcionalno i razlicitim velicinama stadiona. Mislim da je fer. Plus vasih dolazi na nas zapad uvijek. Budite fer nekad

Zato sto nam je draze da budu nasi navijaci na sjeveru nego vi, treba li ti veci razlog? Vama je onaj nas dio zapada i jug svakako prazan ako nama ne date, a mi ako ne damo vama prodat cemo nasim ljudima. Stvarno ste vi pitari smijesni nekad

FKŽ !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nek su maske pale. Onda ne bi trebali imati prava glasa. Nemamo problema s finansijama, neka bude i prazno, ljepse je nego u plavoj bojiTeaM87 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 13:58cuj sto da neLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:46sto da ne?? Prelijep ambijent. Vi tampon morate na sjeveru prema zapadu napraviti. S druge strane nastavlja zdenka i ide onda tampon prema istoku?
vi jug cijeli 5-5,5 k?
proporcionalno i razlicitim velicinama stadiona. Mislim da je fer. Plus vasih dolazi na nas zapad uvijek. Budite fer nekad![]()
Zato sto nam je draze da budu nasi navijaci na sjeveru nego vi, treba li ti veci razlog? Vama je onaj nas dio zapada i jug svakako prazan ako nama ne date, a mi ako ne damo vama prodat cemo nasim ljudima. Stvarno ste vi pitari smijesni nekad![]()

Cao zeljkane
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Zadnji put,prije par godina krezubi divljaci su bacaliguadalupe je napisao/la: ↑06 okt 2023, 13:14Nece , policija nije dala ni da se da kanticarima taj dio zbog oklagijasa i belaja .mma_hz je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:55Bice otvoren zapad prema jugu sigurno.Meraak1921 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:09Nema vise kartii .. Dajteee jos bar 500 ulaznica jufkicee
Baklje na Svečanu lozu Zapada.
To je razlog!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Kakve crne maske, zar nije logicno ovo sto pricam? Vi da mozete napunit 33.000 koseva, svaki put bi nam dali 5% sto je i logicno. Da vasa raja dolazi na jug koseva kur.ac bi nam dali i ove 3000, dali bi nam trecinu juga i to je to.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 okt 2023, 14:02nek su maske pale. Onda ne bi trebali imati prava glasa. Nemamo problema s finansijama, neka bude i prazno, ljepse je nego u plavoj bojiTeaM87 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 13:58cuj sto da neLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:46
sto da ne?? Prelijep ambijent. Vi tampon morate na sjeveru prema zapadu napraviti. S druge strane nastavlja zdenka i ide onda tampon prema istoku?
vi jug cijeli 5-5,5 k?
proporcionalno i razlicitim velicinama stadiona. Mislim da je fer. Plus vasih dolazi na nas zapad uvijek. Budite fer nekad![]()
Zato sto nam je draze da budu nasi navijaci na sjeveru nego vi, treba li ti veci razlog? Vama je onaj nas dio zapada i jug svakako prazan ako nama ne date, a mi ako ne damo vama prodat cemo nasim ljudima. Stvarno ste vi pitari smijesni nekad![]()
Uzivajte! Dobro @alacious kaze, hocete da se ebete a da vam ne udje. Ista prica kao sa investitorom.
Cao zeljkane
Glupa i 100 puta prezvakana tema, mi nemamo aposlutno nikakve finansijske koristi od toga da damo vama vise karti, cak smo i na gubitku kad uzmes u obzir da bi samo nase navijace zamijenili vasima. S druge strane, vi dobro mozete zaraditi ako nama date vise karti jer vam taj dio ionako zjapi prazan.
I da, dobijali ste istok jer tad nasa raja nije bila na istoku, sad kad je nasa raja na istoku naravno da necete dobiti

FKŽ !
Jah Sahinovic,Trako,Mulalic,Zeljkovic,Buljubasic,Alisah,Catakovic,Andjusic...bordo srca,bordo ratnici znaju sta je derbi..Tempero je napisao/la: ↑06 okt 2023, 13:56Muftic Galic Cocalic Drina Ovcina Mekic Biber Stilic Gasal. Vjerovatno ce svi poceti utakmicu, a svi su prosli kroz neku selekciju naseg omladinskog pogona, a neki sve.mma_hz je napisao/la: ↑06 okt 2023, 13:35Evo ih sa novim ispraznim floskulama.."plava srca" jel se tu misli na steroide ili??
Bijeda protiv bogatih,hebo majku citav zivot samo pomagaju..jaci od rezima i partija a propali bi da im ne uplate rezimi i partije dugove.![]()
Nisam znao da je Galic bio u omladinskim selekcijama.
FK SARAJEVO.
Miloše, povedi nas.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slazem se po meni bi ovo bilo idealno rjesenje uz uzlov da od 7000 ulaznica, za jug bude preko 70%, a ne ko prosle godine gdje smo dobili vise zapada od juga.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 okt 2023, 13:22kao sto je moj kolega @MortemHz rekao, sjever citav nije realan. Zato sam ti i spomenuo tampon zone. Tako da je to 2-2,5 k. Dolaze nasi ljudi na zapad ali je vas zapad kao nasa loza haman, pa tu sjede gospoda, cast izuzecima. A kod nas zapad ako se dogovorimo mozete napuniti s 2k ljudi jos.kontrasviju je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:55Molim te mi objasni kako je fer i proporcionalno da vi na stadionu koji zbog tampona zona na derbiju (koje odredjuje MUP KS) prima 11.500, dobijete čitav sjever kapaciteta 5.400 ljudi. Dolazi i vaših na zapad i istok na Grbavici, i to fin broj, sigurno par stotina sveukupno, pogotovo zapad koji bude gotovo 50-50.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:46
sto da ne?? Prelijep ambijent. Vi tampon morate na sjeveru prema zapadu napraviti. S druge strane nastavlja zdenka i ide onda tampon prema istoku?
vi jug cijeli 5-5,5 k?
proporcionalno i razlicitim velicinama stadiona. Mislim da je fer. Plus vasih dolazi na nas zapad uvijek. Budite fer nekad
Godinama dobijate 13% na Grbavici, ne tražimo ni mi ništa više od toga, ni stolicu preko.
Proporcionalno na vecem uzorku.
30k navijaca vas 7k
11k navijaca nas 2k.
Ovo su sve ideje ako zelimo svi da nam je derbi u fullu. Druga opcija je ova povuci-potegni. 5% 1705 i 700 ulaznica i sl.
tesko je to procijeniti. Oko mene je bilo telefona koji snimaju bakljade protivnickog tima, sigurno nisu pitari. Mladja raja fino se ponasala, zasto belaja ako su ok, da su ultra otisli bi na jug. Mada nikad se ne zna s tim incidentima.QUARTERBACK je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:57moguce al eto ti koji si to primjetio mozes li procjeniti koliko je tih ljudi bilo? ja mislim da je taj broj vrlo mali pogotovo sto hordi nije bilo na sjeveru i znalo se da ce ih biti po ostale dvije tribine i rijetki su rizikovali da odu na tribinu rivala zbog moguceg belaja da budu provaljeni..u ovakvoj konstalaciji stvari je suludo bilo ici na istok i zapad..Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:52
pa ljudi dosli na istok na kraj blize jugu, sve u nadi da ce izbjeci zagrizle Pitare kad ono qurko, i bas radi tih celavih i sl. su kao iz pozorista pratili svog zeljkana i jos morali trpiti uvredeKazem ti, tek kad sam kuci dosao i vratio film skontam pa manijacici bili - snimali svoje strumpfove
@pitarsam![]()
i sta sad? da cekamo da vi napravite krov pa da nas smijete pustiti u pristojnom broju na stadion, kako dolikuje sarajevskom vjecitom derbiju?nastrojeni21 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 13:14Kad stane 300 ljudi ispod krova cuju se, valjda ti je jasno da je to zbog krova. Nikakav problem u tom broju stolica, vi nama toliko, mi vama oko 650 i to je to.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:55
pa to kazem, uvijek male kone. Nemojte se ljutiti bas uvijek. Grmimo vam svakako i iz zdenke i vise nego dovoljno. Znamo svi sta je pravi razlog.
A hocete citav jug eee ne moze, i treba vam dati 1705 stolica. Budale smo i sad sto ste dobili 3.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ti pricas sta bi bilo kad bi bilo. Ja tebi pricam da je 1 od 10 isto kao sto je 10 od 100. Cuj kad bi mi punili jug. Pa na svakom stadionu je jedan sektor predodredjen za goste.TeaM87 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 14:06Kakve crne maske, zar nije logicno ovo sto pricam? Vi da mozete napunit 33.000 koseva, svaki put bi nam dali 5% sto je i logicno. Da vasa raja dolazi na jug koseva kur.ac bi nam dali i ove 3000, dali bi nam trecinu juga i to je to.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 okt 2023, 14:02nek su maske pale. Onda ne bi trebali imati prava glasa. Nemamo problema s finansijama, neka bude i prazno, ljepse je nego u plavoj bojiUzivajte! Dobro @alacious kaze, hocete da se ebete a da vam ne udje. Ista prica kao sa investitorom.
Cao zeljkane
Glupa i 100 puta prezvakana tema, mi nemamo aposlutno nikakve finansijske koristi od toga da damo vama vise karti, cak smo i na gubitku kad uzmes u obzir da bi samo nase navijace zamijenili vasima. S druge strane, vi dobro mozete zaraditi ako nama date vise karti jer vam taj dio ionako zjapi prazan.
I da, dobijali ste istok jer tad nasa raja nije bila na istoku, sad kad je nasa raja na istoku naravno da necete dobitiIsto tako, onog trenutka (koji se nece desiti) kada vasa raja bude na jugu i bude svaki derbi na Kosevu 30+hiljada, tad cete nam davati 5%.
Smijurija uvijek, samo gledate u korist. Ovdje je prica o derbiju i vracanju istom stari sjaj.. ali vi to necete, jer necete zaraditi, jer cete biti nadglasani, uvijek nesto ima jer. Ali zato daaaj nam jug da mozemo navijati na Kosevu bolje nego kuci.
Jel vam draze da vas dodje 6k na Kosevo ili 1.800 sto je 5%? Sreca pa nam je gazda gospodin i dade vam 3k.
- 1 9 4 6 -
Ouu, izgleda da se PU zagrijava, nek se pripaze duznici
Imati 'plavo srce ' je ozbiljan medicinski problem. Predpostavljam da ta živuljka nece biti duga vijekaPitarsam je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:50
Ma nema Ivo Andric iz Travnika
Ma nek ferca po narodni rečeno,ali nek ne ferca.
Ipak će da ferca po narodni rečeno!
Nakon kornjače i “plavog štita”sad smo dobili i
Mitomansko “plavo srce”?!
Pa kako da ovi mladi ne zalude od ove jeftine
Patetike i postanu mitomani?!?
![]()

Čuj ti mitomana,hebote život.
“Plavo srce” i “ovi nasi navijaci mogu drzat predavanja
U Evropi”

Samo su jedni jedini navijači u Ex YU oficijelno pohvaljeni od
Specijalnih njemačkih izvještaca/novinara.
Svih 50 000 Bordo Pitara!
“Plavo srce” i “ovi nasi navijaci mogu drzat predavanja
U Evropi”

Samo su jedni jedini navijači u Ex YU oficijelno pohvaljeni od
Specijalnih njemačkih izvještaca/novinara.
Svih 50 000 Bordo Pitara!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.