Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Eto Belimin nas je zayebo. Jer je neki Smajlović došao na okupljanje BiH, ispaljivo patriotske parole, pa kad nije dobio što je htio u rekordnom roku preletio u Švedsku. Kriv što Huskovića niko iz BiH ne zove, a na koncu, Belimin nikad nije ni rekao za Huskovića da je naš. Kao i za Gigovića.
Našoj raji nema ništa draže nego pljunuti nekog ko je koristan i ko nešto radi, jer su ljubomorni i svjesni da su beskorisni.
To nam je možda najgora osobina.
Našoj raji nema ništa draže nego pljunuti nekog ko je koristan i ko nešto radi, jer su ljubomorni i svjesni da su beskorisni.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako misle da mogu igrati za te reprezentacije onda neka idu. Nemaju taj kvalitet niti će imati a da bi bili konstantno tu moraju biti nivo Ibrahimovića. Ko se razmišlja ne mora ni igrati, šta imaš od igrača koji će doći i štediti se. Za repku se igra srcem i tu nema razmišljanja.
Neće da igra za nas jer je sa 19g bio na tribinama u U21 repci? Igračina velika, sa takvim razmišljanjem neće daleko dogurati kao što nije ni Hamulić jer imaju mentalitet čudan i misle da su najbolji.
Neće da igra za nas jer je sa 19g bio na tribinama u U21 repci? Igračina velika, sa takvim razmišljanjem neće daleko dogurati kao što nije ni Hamulić jer imaju mentalitet čudan i misle da su najbolji.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Horoz je napisao/la: ↑06 okt 2023, 14:06Eto Belimin nas je zayebo. Jer je neki Smajlović došao na okupljanje BiH, ispaljivo patriotske parole, pa kad nije dobio što je htio u rekordnom roku preletio u Švedsku. Kriv što Huskovića niko iz BiH ne zove, a na koncu, Belimin nikad nije ni rekao za Huskovića da je naš. Kao i za Gigovića.

Kao i uvijek samaranje socijalno i karakterno neosvijestenih Bosnjana
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Samo citajte sta pise brigada, istina je kontra toga
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije problem ni to. On dolazi i nešto kriptično i hinjski podvaljuje neke informacije koje se mogu tumačiti na 100 načina.
Poslije toga idu neki romani, pa kako neki u pp znaju istinu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
nisam upratio, je li pisao brigadir koji svabo dolazi?
Ja mislim da je brigada zapravo bparena ako ga se neko sjecaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 okt 2023, 15:18Nije problem ni to. On dolazi i nešto kriptično i hinjski podvaljuje neke informacije koje se mogu tumačiti na 100 načina.
Poslije toga idu neki romani, pa kako neki u pp znaju istinu.
naprijed rejal
-
- Kontakt:
@hareden
Bitno je doci do istine
Bitno je doci do istine

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Muharem Huskovic, ili ti ga, Muamer Tankovic 2.0Unofficialpage je napisao/la: ↑06 okt 2023, 14:12Ako misle da mogu igrati za te reprezentacije onda neka idu. Nemaju taj kvalitet niti će imati a da bi bili konstantno tu moraju biti nivo Ibrahimovića. Ko se razmišlja ne mora ni igrati, šta imaš od igrača koji će doći i štediti se. Za repku se igra srcem i tu nema razmišljanja.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovo je trebao Miske da osigura, a ne nekakav Belmin, koji je vjerovatno samo jos jedan skauter od hiljadu njih koje imamo, u cemu smo ako se ne varam skoro pa svijetski prvaci. Mi ne smijemo ocekivati da se ovi momci sami nude, pogotovo ne sa ovakvim trenutnim rezultatima i stanjem u i oko repke/saveza. Mozda taj isti Huskovic bude samo jos jedan Junuzovic ili Kuljic, a ako postane jos jedan Ibrahimovic onda cemo se kajati. Za nadati se da ce bar Savo priblizno agirati kao Bazdarevic birvaktile i obilaziti igrace licno, pa makar to bili samo pravoslavni...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Huskovic u mtel ligi ne bi bio medju boljim napadacima
⚜️~⚜️~⚜️
- Goalgetter
- Kontakt:
Meni Huskovic svakako nije potencijal za nasu A-reprezentaciju, pogotovo ne nakon ove teske povrede. Nadam se da se varam, ali sumnjam u njegove igracke kvalitete. I Husein Balic je bio na spisku reprezentacije Austrije, cak je i debitovao, pa vidimo gdje je sada. I Austrijanci su ovdje vjerovatno nakon slucaja Jasic malo aktivirali i zato mu dali poziv na rezervni spisak.
Donose se zaključci, a ne znamo da li ga je iko od naših ozbiljno kontaktirao. Logično da će biti na raspolaganju Austriji.
Naši ga trebaju kontaktirat i ponudit poziv u A selekciju, može komotno upasti umjesto Menala. Pa neka odluči za koga će nastupati.
Što se kvaliteta tiče, još je to nepoznanica. Vrlo rano je postao standardan u Austriji Beč, pa je došla nesreća. Austrijanci će sigurno voditi više računa o našim, al bez kvaliteta se ne šalju pozivi za A selekciju.
Naši ga trebaju kontaktirat i ponudit poziv u A selekciju, može komotno upasti umjesto Menala. Pa neka odluči za koga će nastupati.
Što se kvaliteta tiče, još je to nepoznanica. Vrlo rano je postao standardan u Austriji Beč, pa je došla nesreća. Austrijanci će sigurno voditi više računa o našim, al bez kvaliteta se ne šalju pozivi za A selekciju.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Zinedin Smajlovic - igrao je tačno onoliko koliko je zaslužio - nula (0) minuta.
Momak u karijeri nije odigrao ni pola minute ozbiljnog fudbala i on bi kao nesto. Svi koji su igrali ispred njega su zasluženo bili izbor prije njega. Standardni u svojim timovima ili su stariji i duže tu, nosioci generacije uslovno receno.
On uopće nije trebao dobiti poziv u U21 vec za mladje.
Ali hajd...pokazao se kao, da se ne izražavam, i to je to.
Huskovic - bio je blizu poziva u A-reprezentaciju ali se desila nesreća koja ga je unazadila. Trenutno nije na nivou da bi ga se zvalo a sumnjam da bi igrao za naše mladje. Tako da ne bih njega gledao istim očima kao Smajlovica.
Jedan je bio tu pa otišao. Drugi nije ni bio tu.
Momak u karijeri nije odigrao ni pola minute ozbiljnog fudbala i on bi kao nesto. Svi koji su igrali ispred njega su zasluženo bili izbor prije njega. Standardni u svojim timovima ili su stariji i duže tu, nosioci generacije uslovno receno.
On uopće nije trebao dobiti poziv u U21 vec za mladje.
Ali hajd...pokazao se kao, da se ne izražavam, i to je to.
Huskovic - bio je blizu poziva u A-reprezentaciju ali se desila nesreća koja ga je unazadila. Trenutno nije na nivou da bi ga se zvalo a sumnjam da bi igrao za naše mladje. Tako da ne bih njega gledao istim očima kao Smajlovica.
Jedan je bio tu pa otišao. Drugi nije ni bio tu.
-
- Kontakt:
Bolje bez ovoga.
Zadnja izmjena: Sindikat12, dana/u 06 okt 2023, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sumnjam da bi covjek koji je sa stavom i u vjeri htio da mu sin igra za drzavu gdje je spaliti Kur'an kao nama u Bosni reci "dobar dan"Sindikat12 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 20:08Razocaran hodza do bola, Smajo (stari mu) covjek sa stavom i u vjeri nije htio da plati marke da bi hodza dobio minute.
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma ja, nije htio da plati, klasicna prica. Bio sam dobar fudbaler ali sam povrijedio koljeno. Bio sam dobar fudbaler ali mi trazili pare da igram. Nastavi niz...
naprijed rejal
Nisam imao srece

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
de pitaj ga koliko košta 15 minuta, znam ljude koje bi zanimaloSindikat12 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 20:08Razocaran hodza do bola, Smajo (stari mu) covjek sa stavom i u vjeri nije htio da plati marke da bi hodza dobio minute.
![]()
ali znači poziv je bio besplatan?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.