Premijer liga BiH - aktuelno

IsmirMirvic

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la IsmirMirvic » 06 okt 2023, 16:37

MocMahale444 je napisao/la:
06 okt 2023, 16:27
IsmirMirvic je napisao/la:
06 okt 2023, 16:15
Svi bi mi vrlo rado derby sa vise navijaca, ali MUP KS dosta koci odredjene stvari. Da ne bude zabune, postujem sva uniformisana lica i sluzbenike koji se brinu za nasu sigurnost, radi se o odlukama koje dolaze s vrha.

Niko normalan nece podrzati vandalism i hooliganism, nebitno s koje strane dolazi. Treba prestati sa tim i takmiciti se iskljucivo u fair i korektnom navijanju. Snazno apelujem da svoje mezimce podrzite bez ispada, svojim glasom i dlanovima. Sto da ne i uz poneku trubu 😉

Sto se tice predstojeceg derbya, ocekujem pobjedu, dobru utakmicu, sportsko nadmetanje, dobro navijanje i pune tribine sa sto vise navijaca Sarajeva.

Nema izgovora. Zaboravite na posao, bazen, kino i sve ostale stvari. U nedjelju, svi putevi mora da vode na Kosevo! Uzivajmo svi zajedno, jer derby je institucija bosansko-hercegovackog fudbala.

Srdacan sportski pozdrav svima, uz nadu da cemo nas grad predstaviti u najboljem svjetlu.

❤️
Popisam jakim mlazom sva uniformisana lica.
Cuj derby 😂 derbi je derbi dronjak jedan.

Rusi, lomi, vandalisi cijeli lavor.
Takvu komunikaciju ostavite za ulicu ili stalu, sa mnom tako necete i ne mozete pricati!

Ja ako pogrijesim nesto ili upotrijebim neki vama nepoznat termin, to je jer pisem na tipkovnici prilagodjenoj Engleskom jeziku i u brzini, pa ne trazim odgovoarajucu bosansku rijec.

Bas bih vas volio vidjeti kako bi se snasli u takvoj situaciji i kako bi vase "mudrosti" onda izgledale!

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 06 okt 2023, 16:40

Svi bi mi vrlo rado derby sa vise navijaca, ali MUP KS dosta koci odredjene stvari. Da ne bude zabune, postujem sva uniformisana lica i sluzbenike koji se brinu za nasu sigurnost, radi se o odlukama koje dolaze s vrha.

Niko normalan nece podrzati vandalism i hooliganism, nebitno s koje strane dolazi. Treba prestati sa tim i takmiciti se iskljucivo u fair i korektnom navijanju. Snazno apelujem da svoje mezimce podrzite bez ispada, svojim glasom i dlanovima. Sto da ne i uz poneku trubu 😉

Sto se tice predstojeceg derbya, ocekujem pobjedu, dobru utakmicu, sportsko nadmetanje, dobro navijanje i pune tribine sa sto vise navijaca Sarajeva.

Nema izgovora. Zaboravite na posao, bazen, kino i sve ostale stvari. U nedjelju, svi putevi mora da vode na Kosevo! Uzivajmo svi zajedno, jer derby je institucija bosansko-hercegovackog fudbala.

Srdacan sportski pozdrav svima, uz nadu da cemo nas grad predstaviti u najboljem svjetlu.

❤️
Mezimice
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 06 okt 2023, 16:40

CampobelloDiMazara je napisao/la:
06 okt 2023, 13:03
LaHaineLaHaine je napisao/la:
06 okt 2023, 12:58
tersnakvadrat je napisao/la:
06 okt 2023, 09:11

Tih preko hiljadu ljudi je sinoc zbog Zrinjskog bilo tu. Neko iz Irske, neko iz Njemacke, neko iz Mostara. Nije ni bitno. Ja ih stvarno ne volim ali manite se tih maloumnih pokusaja provokacija. Nas je isto bilo iz svih krajeva Evrope i opet ce nas biti kad bude Velez igrao evropske utakmice. Ti momci su svi otisli trbuhom za kruhom ali ono sto je najbitnije, znaju ko su i odakle su. Od Fanaticosa pa do jucer Ultrasa.
I ovi se desava, jedna strana mostara grada brani drugu :clap:
Najvise navijackog mentaliteta ima u Mostaru koliko god vama to bilo tesko sazvakati. Kenja onaj i proziva Ultrase a pojma nema sta treba odvojiti da odes do Birminghama i Linza u 20 dana. Ne samo njima nego svakoj grupi. Ovdje pisu najveci indijanci bez dana tribine ili nekog gostovanja tako da je normalno da navijac brani navijaca bez obzira sto je rivalska grupa
Pusti levata, ne zna ni sta je htio napisati.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 okt 2023, 16:40

06 okt 2023, 16:37
MocMahale444 je napisao/la:
06 okt 2023, 16:27

❤️
Popisam jakim mlazom sva uniformisana lica.
Cuj derby 😂 derbi je derbi dronjak jedan.

Rusi, lomi, vandalisi cijeli lavor.
Takvu komunikaciju ostavite za ulicu ili stalu, sa mnom tako necete i ne mozete pricati!

Ja ako pogrijesim nesto ili upotrijebim neki vama nepoznat termin, to je jer pisem na tipkovnici prilagodjenoj Engleskom jeziku i u brzini, pa ne trazim odgovoarajucu bosansku rijec.

Bas bih vas volio vidjeti kako bi se snasli u takvoj situaciji i kako bi vase "mudrosti" onda izgledale!
U nanu ti ****, u stalu uletim da ti pomuzem zenski dio familije trunto.
Hoces mi zabraniti ti licno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 okt 2023, 16:42

Željo je favorit na Koševu a ostalo će doći na svoje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 okt 2023, 16:44

Morpheus je napisao/la:
06 okt 2023, 16:20
TeaM87 je napisao/la:
06 okt 2023, 16:10
A ti si na jugu svaku tekmu pa mozes vidjet?

Odgovor i za tebe i za ovog gore: cinjenica je da smo samo ta 2 derbija razvaljivali i samo ta 2, nisam fulio derbija gore zadnjih 20 godina i znam kako se ljudi ponasaju i znam kakva tribina ostane iza nas. Dakle, ja budem na jugu i vidim svojim ocima i ne mozes me ni u sta drugo ubijediti.

Jeste li ozbiljni kad poredite stete koje ste vi pravili na Grbavici i stete koje smo mi pravili na Kosevu? Je li stvarno, ali fakat vas pitam, mislite da to moze u istu recenicu?

Nemojte srat, citav grad zna koliko vise razaljujete, ako mislite da smo isti u razvaljivanju, idite doktoru.
Zar trebam biti na jugu da vidim šta radite? Jesi li ti na Grbavici na sjeveru među nama?
Jeste činjenica, kako nije. :D Ako ideš, onda bi trebao znati bolje. Ja ništa ne poredim, razvaljivanja ima više sa naše strane, ali ima i sa vaše dovoljno da se manje javljate na ovu temu.
Nemoj lagat matere ti eto, ja sa istoka/sjevera Grbavice vidim koliko razvaljujete, vidim svaku stolicu razvaljenu, svaku mrezu pocupanu, sve vidim, brate imas slike pa i ti pogledaj, isto tako i ti vidis sa dijela Koseva gdje budes da mi na jugu NE razvaljujemo (osim u par izuzetaka) tako da molim te nemoj lagati eto kad fino pricamo.

Ako ne vjerujes meni imas fino Google pa kucaj pojmove kao "horde zla unsitile/razvalile/napravile stetu na Grbavici" ili slicno, pa onda ukucaj "Manijaci bla bla Kosevo" ili slicno i vidjeces da za vas izbaci 10+ clanaka a za nas jedan ili nijedan, pa ako lazem ja, ne laze Google je li tako :D

Ne poredis, i ne trebas porediti jer se ne mozemo porediti po pitanju razvaljivana stadiona, ako i dalje mislis da si upravu a mrsko ti je koristiti Google, rado cu ti izvuci 10+clanaka gdje se pise o vasem razvaljivanju i isto tako cu ti rado pokazati (screenshotima) kako za nas nema ni 10% clanaka o razvaljivanju kao za vas.

Nemojte ba lagat bezveze.

Budi pozdravljen :thumbup:
FKŽ !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 okt 2023, 16:48

Zeljo je izraziti favorit u derbiju.
Ne vidim kako mogu zaustaviti agilnog Galica i prodornog Jasarervica :mrgreen: al o tome neka Rozman duma i razbija glavu :mrgreen:

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 06 okt 2023, 16:51

Obrisan post. Ne zelim da se spustam na ovaj nivo.
Zadnja izmjena: IsmirMirvic, dana/u 06 okt 2023, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 06 okt 2023, 16:54

Cringe.
The saddest thing in life is wasted talent.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 okt 2023, 16:55

Apropo price o razvaljivanju, za konkretno ovaj derbi je doslo "naredjenje" od grupe da se niposto ne razvaljuje nista na Kosevu, dok s druge strane vase vodje podsticu raju na razvaljivanje Grbavice, zar je potrebno ista vise pricati na tu temu?

Mozda mozemo o razlozima, pretpostavljam da je vama vokri sto imamo Grbavicu, najmoderniji i najljepsi stadion u drzavi pa zato razvaljujete, a s druge strane mi ne razvaljujemo jer sto bi razvaljivali nesto sto je nase onoliko koliko i vase :D na Kosevu smo x puta bili domacini, imali i period od 10 godina kad smo konstantno gore igrali.

Nekad istina boli, izvinite ****.
FKŽ !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 okt 2023, 16:59

06 okt 2023, 16:51

slika
If it was up to me i would rather see you dead asf.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 okt 2023, 17:01

Inace da bi dosli do stadiona FK Sarajevo trebate promjenit 2 gradska prevoze tj Tramvaj i Trolejbus ili Bus.Inace stadion ima pogled na Jagomir a kad puhne kontate da ste na Bjelasnici.Ako nedo Bog kisa padne mozete se sakrit u halu koja se nalazi pored ulaza razlicitih tribina.Nakon Maksimira jedan od ruznijih stadiona na Balkanu.Ali sta ces mi gradska raja moramo i to pretrpit da bi gledali naseg Zelju.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 okt 2023, 17:02

Cuj uvlakas na osnovu cega
I sta ti znas ko je koga izgubio
Kakva ti je to zelena prica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 okt 2023, 17:07

let3 je napisao/la:
06 okt 2023, 16:48
Zeljo je izraziti favorit u derbiju.
Ne vidim kako mogu zaustaviti agilnog Galica i prodornog Jasarervica :mrgreen: al o tome neka Rozman duma i razbija glavu :mrgreen:
Iskreno, Basic na slatkim mukama...
Ma moramo samo bunker igrati, inace odosmo u helac :crazy:

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 06 okt 2023, 17:09

TeaM87 je napisao/la:
06 okt 2023, 16:44
Nemoj lagat matere ti eto, ja sa istoka/sjevera Grbavice vidim koliko razvaljujete, vidim svaku stolicu razvaljenu, svaku mrezu pocupanu, sve vidim, brate imas slike pa i ti pogledaj, isto tako i ti vidis sa dijela Koseva gdje budes da mi na jugu NE razvaljujemo (osim u par izuzetaka) tako da molim te nemoj lagati eto kad fino pricamo.

Ako ne vjerujes meni imas fino Google pa kucaj pojmove kao "horde zla unsitile/razvalile/napravile stetu na Grbavici" ili slicno, pa onda ukucaj "Manijaci bla bla Kosevo" ili slicno i vidjeces da za vas izbaci 10+ clanaka a za nas jedan ili nijedan, pa ako lazem ja, ne laze Google je li tako :D

Ne poredis, i ne trebas porediti jer se ne mozemo porediti po pitanju razvaljivana stadiona, ako i dalje mislis da si upravu a mrsko ti je koristiti Google, rado cu ti izvuci 10+clanaka gdje se pise o vasem razvaljivanju i isto tako cu ti rado pokazati (screenshotima) kako za nas nema ni 10% clanaka o razvaljivanju kao za vas.

Nemojte ba lagat bezveze.

Budi pozdravljen :thumbup:
:rol:
Ovo boldirano, Boga ti dragog, čitaš li šta pišem? Biće da nisi razumio. Ne kažem ja da ne razvaljujemo, nego obzirom da si ti mene pitao da li sam na jugu pa znam, pitam i ja tebe da li si ti na sjeveru pa znaš? Ovo je samo kontra tvog pitanja da vidiš koliko griješiš. Ako ti znaš koliko mi uništavamo, znam i ja koliko vi uništavate. Razlika između mene i tebe što ja znam naše štete, dok si ti većinu vaših šteta zaboravio ili nisi upratio.
Opet kažem, ne kažem da ne razvaljujemo. Džaba nabrajaš štete. Logičnije je da ja nabrajam vaše štete obzirom da većinu njih ne znaš. Koliko griješiš govori broj razvaljenih stolica. Pozdrav.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 okt 2023, 17:12

Alipasino je napisao/la:
06 okt 2023, 17:01
Inace da bi dosli do stadiona FK Sarajevo trebate promjenit 2 gradska prevoze tj Tramvaj i Trolejbus ili Bus.Inace stadion ima pogled na Jagomir a kad puhne kontate da ste na Bjelasnici.Ako nedo Bog kisa padne mozete se sakrit u halu koja se nalazi pored ulaza razlicitih tribina.Nakon Maksimira jedan od ruznijih stadiona na Balkanu.Ali sta ces mi gradska raja moramo i to pretrpit da bi gledali naseg Zelju.
De mi Alpa reci, vidi li se iz Jagomira Kosevo ?

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 06 okt 2023, 17:23

HAHAHAHAHAAH joj Bašića budale :urnebes:
Kaže Sarajevo ima samo 1 više gol pa pričajte o ulaganjima :facepalm:
Kretenu jedan što ste primili 12 komada od nakih Gabela, Sloga, itd :stop:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 06 okt 2023, 17:26

Ma vi ste FGR gdje bi vi to, iskreno više volim Lešinare, Ultrase, Škripare kad gostuju, bezobzira koliko bilo nacionalnog naboja između nas, barem stolice ostanu na svom mjestu, odrade gostovanje, navijaju i odu kući. A ovi kompleksaši svjesno dođu da unište tribinu, to je kad nemaš ništa svoje.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 okt 2023, 17:28

Alipasino je napisao/la:
06 okt 2023, 17:01
I zamisli, uz sve to, posjeta odlicna citavu sezonu.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 06 okt 2023, 17:29

slika
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: has, NeSamSafetee, siroki1991 i 35 gostiju.