FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Samo ne postoji klub na svijetu koji je Bayernu uvalio toliko očajnih, precjenjenih i nekvalitetnih igrača kao Leipzig. Glupamecano, Sabitzer, Laimer. Ne znam jesam li zaboravio koga.
Moraju prestati kupovati iz Njemačke igrače. Krajnje je vrijeme.
Moraju prestati kupovati iz Njemačke igrače. Krajnje je vrijeme.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Znači kuga 14. stoljeće i prelazni rok 2023. najveća pošast što je poharala klub. I dan danas se shebajem sta su Hasan i Kan uradili, a onda poslije njih i ovaj harakiri sa bekovima i veznim.
- farinelli123
- Kontakt:
Skupio cijelih 30 minuta u 6 utakmica Bulija. U Ligi Evrope startuje. Ćabiju očito treće takmičenje po važnostifarinelli123 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 21:22Joe Stanišić rešio da osvoji duplu krunu sa Leverkuzenom ove sezone.

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Bayeru ovakve utakmice sluze kao jaci trening i opcenitom ekipama iz jacih liga, posebno u grupnoj fazi.
Obzirom da se De Ligt i dalje žali na jake bolove a danas se odlučuje hoće li potpisati Žeroma, stvari su manje više jasne.
Kejn konačno pronašao utočište
Vilu koju je iznajmio košta mjesečno 80k.
Kejn konačno pronašao utočište
Vilu koju je iznajmio košta mjesečno 80k.
-
- Kontakt:
Ništa od Boatenga, neće ga potpisati.
I to ne zbog njegovih fudbalskih (ne)kvaliteta već zbog toga što je optužen za kućno nasilje nad djevojkom koja je počinila suicid nakon prekida, najjači klub. Fudbal je uvijek u drugom planu
- BenjooJutub
- Kontakt:
Svršavali ste na Laimera kada ga je gurnuo na beka u drugom poluvremenu protiv Gladbacha. Šta se promjenilo od tada pa je sada kloc?
Vrhunski odigrao tad nema sta, okrenuo mec, ali to ne znaci da treba imati prednost u odnosu Mazraouija. Marokanac je bolji i skolovani bek za razliku od veznjaka Laimera, to je jednostavno tako. Laimer je pressing masina, njemu je to u krvi, ponese ga i ode lik a ostade rupa na beku.BenjooJutub je napisao/la: ↑06 okt 2023, 16:28Svršavali ste na Laimera kada ga je gurnuo na beka u drugom poluvremenu protiv Gladbacha. Šta se promjenilo od tada pa je sada kloc?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- bavaracmujo
- Kontakt:
Laimer je borben i frajer gine, ima ispada i gresaka isto kao svaki igrac u ovom rosteru, on je okreno makar jednu utakmicu u nasu korist za razliku od marokanca koji je nazad los al je zato naprijed neupotrebljiv.harden je napisao/la: ↑06 okt 2023, 16:37Vrhunski odigrao tad nema sta, okrenuo mec, ali to ne znaci da treba imati prednost u odnosu Mazraouija. Marokanac je bolji i skolovani bek za razliku od veznjaka Laimera, to je jednostavno tako. Laimer je pressing masina, njemu je to u krvi, ponese ga i ode lik a ostade rupa na beku.BenjooJutub je napisao/la: ↑06 okt 2023, 16:28Svršavali ste na Laimera kada ga je gurnuo na beka u drugom poluvremenu protiv Gladbacha. Šta se promjenilo od tada pa je sada kloc?
Koliko god on nama bio drag on nije nivo za Bayern isto kao i gorecka al ovaj druvi je svabo pa mu se gleda kroz prste.
Mazraouji mislim da nije imo cak ni neki dobar dupli pas i utrcavanje a mislim i da ima cak 1 asistenciju ove sezone.
Ogromna greska je bila sto se Canselo nije potpiso i da se rijesi pitanje beka na par godina, ovako ce se opet vrlo brzo morati trazit neki normalan bek.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Mi smo slijepi izgleda. Ova ekipa Bayerna je ****, pa realno imas tri igraca koja su top i koja bi konkurirala za prvih 11 kada se uzela tripleta sa Heynckesom. Kane, De Ligt i Musiala. Ovo sve ostalo je prosjek.
LP 2020 ne računam kao neki podvig, jer realno Flick je samo dobro pripremio ekipu za turnir koji se igrao, a baš zbog te titule se pojedini igrači smatraju igračinama.
LP 2020 ne računam kao neki podvig, jer realno Flick je samo dobro pripremio ekipu za turnir koji se igrao, a baš zbog te titule se pojedini igrači smatraju igračinama.
Po meni kvalitetu za bayu imaju Neuer, de Ligt, Davies, Kimmich, Musiala, Sane, Coman, Kane i Tel. To je 9 igrača. Dva igrača koji fale su desni bek i veznjak, i to je Tetejac i tražio. Cancelo ima kvalitetu ali je destruktivan za momčad, katastrofalan karakter, trouble maker i bolje ga je zaobići ako se ikako može. Veznjak je nasušno potreban jer će se protiv top momčadi teško otvarat igra, po meni je on potrebniji od Kenjca, jer već sad se može reći da je Tel zreo za veće role.
Smijurija je razlog zbog cega Jerome nije potpisan, prije svega sto moze posluziti u rotaciji kraj stopera koji su svako malo van pogona.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa ako nema mjesta u Lyonu koji je haman pred ispadanjem, ne znam kako bi nama pomog'o. Možda u kupu ili nekim nebitnim utakmicama u BL, al' konkurencija je ozbiljna, pa je takvih sve manje.
Nije smijurija jer bi lik mog'o u prdekanu na duži rok.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- bavaracmujo
- Kontakt:
Centre forward je napisao/la: ↑06 okt 2023, 19:58Pa ako nema mjesta u Lyonu koji je haman pred ispadanjem, ne znam kako bi nama pomog'o. Možda u kupu ili nekim nebitnim utakmicama u BL, al' konkurencija je ozbiljna, pa je takvih sve manje.
Mislim da sportska strana nije bila upitna i da bi gotovo sigurno bio potpisan da nije tog privatnog mucenja.
Vidimo sta se desava u junajtedu sa blentavim sancom ili ovom djecurlijom.
Po meni ispravan potez mi smo generalno odradili sve za ovu polusezonu i u ligi prvaka i u domacem prvenstvu, ostaje jos samo dortmund od jacih utakmica ovo ostalo moze i sa goreckom i kimom da se odigra.
Ovo je mozda prilika upamekanu da bude ili ili jer ako se ne popravi definitivno ce biti u teskoj poziciji.
On će odigrati par dobrih partija protiv prosječnih protivnika i onda svjetski zasrati protiv nekog ozbiljnog, kako taj ne grije klupu je veća misterija i od vanzemaljaca.
Pa možda bi grijao ili grijače ako sva trojica štopera budu u sedlu.
Pod tim podrazumijevam da osim što su spremni i bez ozljeda da imaju kontinuitet u formi kao i po prikazanom na treningu što mi naravno ne vidimo.
Jesi li ti realan, znas li ti kakav je to PR nightmare, ultrasi ti prijete bojkotom... zamisli da kazu da je kriv, Bayern ce svugdje u svijetu biti na naslovnicama jer im igrac odlazi u zatvor.
I to sve zbog BOATENGA OD 35 GODINA!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mimo ovoga, jako je bitno sto taj profil ne pase Bayernu. Lik je ofanzivac, 90% igre mu je ofanziva, on je defanzivno rupetina. Najbolji nogomet karijere je igrao kao de facto krilo kod Guardiole.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.