Objektivna mostarska publika
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Najbolje svjetske sudije ne mogu bez VAR a odrediti da li je faul ili ne,još se nalaze na metar od duela.
Jedini im je to posao u životu a na njihove edukacije za sudiju sa FIFA značkom se uloži oko 500.000 eura i opet im treba snimak iz više uglova ali zato mostarci stručnjaci u svemu to odrede u sekuni.
Ta će mi on govorit

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Bio sam i ja blizu nije penala vidilo, ušao je malo u liniju kretanja Mahmiću tražeći kontak, žuti karton za simuliranje.
Mahmic je strasno pojacanje a tako mlad. Moze se razviti u odlicnog igraca uz mentorstvo Hrkaca.
Sto je Sturm na klupi, kao da ga trener ne voli nesto, vjerovatno laksa povreda. Momak je svaku utakmicu igrao jako borbeno i profesionalno.
Sto je Sturm na klupi, kao da ga trener ne voli nesto, vjerovatno laksa povreda. Momak je svaku utakmicu igrao jako borbeno i profesionalno.
Ma trola nas
Kakav penal, trebao je dobiti žuti karton za simulaciju
Kakav penal, trebao je dobiti žuti karton za simulaciju
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Jer je očito Bruno imao zadatak uštopati Rozića i dobro ga je odradio. Bez ikakvih ofanzivnih pokušaja, samo defanziva.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pao je u pogrešnom trenutku, tačnije zakasnio je. Da je pao u prvom momentu kad ga je Mahmić malo povukao za dres možda bi se dalo polemisati ali po meni nije ni to dovoljno bilo za penala. A ovo što mu je kasno iz guzic.e došlo u glavu da treba pasti po meni je zaslužio žuti za simulaciju al et.
Za cijelu utakmicu bio je jedan faul nategnut za nas kad je na Vehaboviću napravljen tamo blizu klupe Posušja. Nije bio faul, čak je i Karačić skočio

Pomocni sudija je isao protiv nas dok je glavni popravljao situaciju. Nevjerovatno da nemamo igraca za penale izvoditi. Treci zaredom fulamo 

Kakav penal ljudi dragi sta vam je
- crveniratnik
- Kontakt:
Sturm je izmislio fudbal za ovog Oliveiru...Mnogo smo bolji i opasniji kada on igra. Ja ne znam sta je ovaj crnac sinoc pokazao. Ja ga nisam upratio, mozda grijesim.
Suljic nam realno vrijedi pola ekipe, iako je opasno zasrao sa Borcem, njega niko ne moze zamijeniti. Takvi igraci vrijede suha zlata i prave veliku razliku na terenu. Mi nikada do sada nismo imali igraca njegove kvalitete. On toliko dobro vlada loptom i pravi visak, kreira potencijalno opasne situacije. Porediti njega i sinoc Gulasa koji je imao hiljadu sansi i skoro nista nije uradio, sili i forsira bezveze, potrosio milion lopti, bio i sebican u dosta situacija...Prosjek i ispod prosjeka, onakvih igraca ima dosta.
Vezni red sinoc: Prses prosjek, Mlinaric lose,nevidljiv, Edo borbeno i solidno. Emir Halilovic odigrao dobro kada je usao. Po meni najbolja njegova utakmica do sada.
Suljic nam realno vrijedi pola ekipe, iako je opasno zasrao sa Borcem, njega niko ne moze zamijeniti. Takvi igraci vrijede suha zlata i prave veliku razliku na terenu. Mi nikada do sada nismo imali igraca njegove kvalitete. On toliko dobro vlada loptom i pravi visak, kreira potencijalno opasne situacije. Porediti njega i sinoc Gulasa koji je imao hiljadu sansi i skoro nista nije uradio, sili i forsira bezveze, potrosio milion lopti, bio i sebican u dosta situacija...Prosjek i ispod prosjeka, onakvih igraca ima dosta.
Vezni red sinoc: Prses prosjek, Mlinaric lose,nevidljiv, Edo borbeno i solidno. Emir Halilovic odigrao dobro kada je usao. Po meni najbolja njegova utakmica do sada.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Crnac je po meni odradio odlican posao u defanzivi, nije bezveze tu stavljen.crveniratnik je napisao/la: ↑07 okt 2023, 01:42Sturm je izmislio fudbal za ovog Oliveiru...Mnogo smo bolji i opasniji kada on igra. Ja ne znam sta je ovaj crnac sinoc pokazao. Ja ga nisam upratio, mozda grijesim.
-
- Kontakt:
Odlicno sve osim ispucavanja lopte igracu posusja gdje primamo gol.Deco je napisao/la: ↑07 okt 2023, 02:12Crnac je po meni odradio odlican posao u defanzivi, nije bezveze tu stavljen.crveniratnik je napisao/la: ↑07 okt 2023, 01:42Sturm je izmislio fudbal za ovog Oliveiru...Mnogo smo bolji i opasniji kada on igra. Ja ne znam sta je ovaj crnac sinoc pokazao. Ja ga nisam upratio, mozda grijesim.
Osim greske kod gola za Posusje odigrao je utakmicu perfektno.....crveniratnik je napisao/la: ↑07 okt 2023, 01:42Sturm je izmislio fudbal za ovog Oliveiru...Mnogo smo bolji i opasniji kada on igra. Ja ne znam sta je ovaj crnac sinoc pokazao. Ja ga nisam upratio, mozda grijesim.
-
- Kontakt:
Tri boda su tu. Konacno i kad tanko igramo, dolazimo do pobjede. Sve je to normalno u sportu, tesko je drzati voljni momenat uvijek na nivou. Nekad ne slusaju noge, u tom slucaju moras biti stabilan i jak u glavi da bi dosao do zacrtanog cilja. Ja sam zadovoljan nakon promjene na klupi, kiksali smo tamo gdje smo ocito morali a ovo ostalo je rijeseno u nasu korist. Samo ovako nastaviti. Sto se tice igre, uvijek moze bolje ali eto, novi trener je tu i neke nove zamisli se vrte na treninzima i sigurno da treba vremena da sve to izgleda kako ocekujemo. Dati i igracima i strucnom stabu vremena i prostora u svakom slucaju. Idemo dalje.
Bruno je stoper, nije bek, a sinoć je bio na zadatku i dobro ga je odradio, bukvalno se moglo vidjeti u par situacija da ima priliku istrčati po lijevoj strani, ali nije micao sa svoje pozicije jer mu je očito trener tako naredio. Šteta greške, ali sve ostalo je bilo odlično.crveniratnik je napisao/la: ↑07 okt 2023, 01:42Sturm je izmislio fudbal za ovog Oliveiru...Mnogo smo bolji i opasniji kada on igra. Ja ne znam sta je ovaj crnac sinoc pokazao. Ja ga nisam upratio, mozda grijesim.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Mislim da bi Bruno imao puno vecu minutazu da nema U21 pravila. Jedini kvalitetan U21 igrac u kadru je Mahmic koji nazalost igra istu poziciju kao Bruno i zbog toga mora ispastati.Balorda je napisao/la: ↑07 okt 2023, 10:40Bruno je stoper, nije bek, a sinoć je bio na zadatku i dobro ga je odradio, bukvalno se moglo vidjeti u par situacija da ima priliku istrčati po lijevoj strani, ali nije micao sa svoje pozicije jer mu je očito trener tako naredio. Šteta greške, ali sve ostalo je bilo odlično.crveniratnik je napisao/la: ↑07 okt 2023, 01:42Sturm je izmislio fudbal za ovog Oliveiru...Mnogo smo bolji i opasniji kada on igra. Ja ne znam sta je ovaj crnac sinoc pokazao. Ja ga nisam upratio, mozda grijesim.
Kakav ti je bio Gulishvili jucer? Imao je bas puno prostora da nesto konkretno uradi ali ne sjecam se da je barem jednom prosao nekome 1 na 1.
Guliashvili je igrac za drugo poluvrijeme. Jucer je svaki duel 1 na 1 izgubio a i ima jako los prvi dodir sa loptom. On je dobar kada ima puno prostora iza odbrane kao protiv Igmana. A i bolji je na desnoj strani, ono je jucer bio totalni promasaj da Dzafic igra desno a Gulas lijevo. Mlinaric je bio kritican, trebao je pucati u prvoj minuti ima strasan sut, meni se cini da je dva puta mogao opucati a on nesto dribla. Bezveze smo primili gol, moramo imati vise koncentracije. 3 penala smo zaredom promasili 
Sad imamo 11 dana do derbija. Zna li iko situaciju oko Krajnca, valjao bi nam pravo. On jedno poluvrijeme Gulas drugo

Sad imamo 11 dana do derbija. Zna li iko situaciju oko Krajnca, valjao bi nam pravo. On jedno poluvrijeme Gulas drugo
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Veležova uprava mora doves golmana iskusnog napadača
haskić nebi trebo pucati penale golman hadzikić zamalo da upropasti veležovu pobjedu da primi onaj go kroz noge veležova uprava mora doves golmana pozdrav![]()
Upravu Si Treba iskusnog Golmana i Napadaca A gdega sad naci mesecini nista do kraja ovog jesenjeg prvenstva ima Velez Mladog iz Velezove Skole igroje u Junijorima treba probati sa njim
Youtube komentariPod hitno zamjena za Hadžikića. Previše se opustio.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nisam impresioniran gruzijcem, puno zuji, a malo konkretnih stvari radi. Mislim da je dobar za zadnjih pola sata na gostovanjima u tranziciji i kad ima prostora za kontre. Ustvari, jedina utakmica koju je dobro odigrao je bila u Konjicu kad smo upravo tako igrali, bar u prvom poluvremenu.MostarskiSin je napisao/la: ↑07 okt 2023, 11:27Balorda je napisao/la: ↑07 okt 2023, 10:40Bruno je stoper, nije bek, a sinoć je bio na zadatku i dobro ga je odradio, bukvalno se moglo vidjeti u par situacija da ima priliku istrčati po lijevoj strani, ali nije micao sa svoje pozicije jer mu je očito trener tako naredio. Šteta greške, ali sve ostalo je bilo odlično.crveniratnik je napisao/la: ↑07 okt 2023, 01:42Sturm je izmislio fudbal za ovog Oliveiru...Mnogo smo bolji i opasniji kada on igra. Ja ne znam sta je ovaj crnac sinoc pokazao. Ja ga nisam upratio, mozda grijesim.
Kakav ti je bio Gulishvili jucer? Imao je bas puno prostora da nesto konkretno uradi ali ne sjecam se da je barem jednom prosao nekome 1 na 1.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
I ja bih za derbi Suljić -Haskić -Dzafić.
Dzafić kad god igra nešto se dešava sinoć go,penal.
Protiv Sloge isto.
Još je bezobrazan i drzak,Guli je onako miran.
Protiv Jakovljevića treba Dzafića pa nek se šamaraju.
A i fizički puno bolje izgledamo, Dzafić sinoć u 80 i nekoj onako uze loptu.
Dzafić kad god igra nešto se dešava sinoć go,penal.
Protiv Sloge isto.
Još je bezobrazan i drzak,Guli je onako miran.
Protiv Jakovljevića treba Dzafića pa nek se šamaraju.
A i fizički puno bolje izgledamo, Dzafić sinoć u 80 i nekoj onako uze loptu.
I Mostarske kiše kao da su stale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.