HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Jel ovo normalno ?? Ja stvarno ne znam kako opisati da jedan klub iz BiH nosi se sa Holandskim Engleskim klubpvima svaka cast
Bravo momci, svaka vam cast. Idemo dalje 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- sagitarius
- Kontakt:
Da postujete drzavu u kojoj zivite ne bi vas ljudi mrzili!Tj vas navijace!Prema igracima najveci moguci respekt, kakva lavovska borba!Antipolitika3 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 21:08Nekako mi iz ponizenja ovdje pisati da ova bagra koja nas mrzi ista citaMostarskiEuropski je napisao/la: ↑04 okt 2023, 10:06Jao Bože daj malo euforije, ne mogu vjerovat da niko nista ne pise dan prije ASTON VILLE hahha![]()
![]()
![]()
Uglavnom gledam podcaste i citam europske portale i forume koji raspravljaju o nama![]()
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Mi volimo zenlju i ovo je naša zemlja a državu ne volimo jer ona ne poštuje nas kao narod a vi birajte Sejdu Bajramovići ali večeras ste ne bitni.sagitarius je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:03Da postujete drzavu u kojoj zivite ne bi vas ljudi mrzili!Tj vas navijace!Prema igracima najveci moguci respekt, kakva lavovska borba!Antipolitika3 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 21:08Nekako mi iz ponizenja ovdje pisati da ova bagra koja nas mrzi ista citaMostarskiEuropski je napisao/la: ↑04 okt 2023, 10:06Jao Bože daj malo euforije, ne mogu vjerovat da niko nista ne pise dan prije ASTON VILLE hahha![]()
![]()
![]()
Uglavnom gledam podcaste i citam europske portale i forume koji raspravljaju o nama![]()
Samo jedna riječ i za ljude na terenu i na tribinama Vila Parka PONOS
Volim Mostar pa makar i vaki
- sagitarius
- Kontakt:
Gdje primjetis nepostovanje!?Pusti se te hdz price molim te, tjeraju vas na mrznju prema drzavi ljudi koji vam kradu svaki fening iz dzepa…Marko1905 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:22Mi volimo zenlju i ovo je naša zemlja a državu ne volimo jer ona ne poštuje nas kao narod a vi birajte Sejdu Bajramovići ali večeras ste ne bitni.sagitarius je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:03Da postujete drzavu u kojoj zivite ne bi vas ljudi mrzili!Tj vas navijace!Prema igracima najveci moguci respekt, kakva lavovska borba!Antipolitika3 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 21:08
Nekako mi iz ponizenja ovdje pisati da ova bagra koja nas mrzi ista cita![]()
![]()
![]()
Pa ako ćemo tako onda vas tjeraju da volite državu ljudi koji vam kradu svaki fening iz džepa.sagitarius je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:41Gdje primjetis nepostovanje!?Pusti se te hdz price molim te, tjeraju vas na mrznju prema drzavi ljudi koji vam kradu svaki fening iz dzepa…Marko1905 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:22Mi volimo zenlju i ovo je naša zemlja a državu ne volimo jer ona ne poštuje nas kao narod a vi birajte Sejdu Bajramovići ali večeras ste ne bitni.sagitarius je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:03
Da postujete drzavu u kojoj zivite ne bi vas ljudi mrzili!Tj vas navijace!Prema igracima najveci moguci respekt, kakva lavovska borba!
Sportski pozdrav.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ne zelim zamislit kakva ce ovo ekipa biti kad se spreme Bradaric,Maglica,Kozulj i Balic na puni

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- sagitarius
- Kontakt:
Pa mentolu jedan ne treba meni neki da me tjera da volim drzavu u kojoj sam rodjen, valjds se to podrazumijeva da je volisVasilije je napisao/la: ↑06 okt 2023, 00:00Pa ako ćemo tako onda vas tjeraju da volite državu ljudi koji vam kradu svaki fening iz džepa.sagitarius je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:41Gdje primjetis nepostovanje!?Pusti se te hdz price molim te, tjeraju vas na mrznju prema drzavi ljudi koji vam kradu svaki fening iz dzepa…
Sportski pozdrav.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nece ti ga ti tri utakmice spojit da su svi zdraviAntipolitika3 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 00:03Ne zelim zamislit kakva ce ovo ekipa biti kad se spreme Bradaric,Maglica,Kozulj i Balic na puni![]()
![]()
![]()

Ponosan i na ekipu i navijace

-
- Kontakt:
Kakvo jutro,mislio sam da će gorčina još uvijek biti jaka ali ponosan sam samo tako.I na igrače i na navijače.
Rendulić je odlično postavio momčad,nema mu se šta reći.Svatko u ekipi je znao svoj zadatak.Jedna Aston Villa nas nije taktički nadigrala,samo je imala bolja rješenja na klupi.Volio bih da je Bradarić bio spreman bar malo uletit da stane na loptu,ali šta je tu je.Bit će prilike.
U svakom pogledu nogometne predstave smijemo svima pogledat u oči.
Rendulić je odlično postavio momčad,nema mu se šta reći.Svatko u ekipi je znao svoj zadatak.Jedna Aston Villa nas nije taktički nadigrala,samo je imala bolja rješenja na klupi.Volio bih da je Bradarić bio spreman bar malo uletit da stane na loptu,ali šta je tu je.Bit će prilike.
U svakom pogledu nogometne predstave smijemo svima pogledat u oči.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Zato ti volimo majku mentolusagitarius je napisao/la: ↑06 okt 2023, 00:32Pa mentolu jedan ne treba meni neki da me tjera da volim drzavu u kojoj sam rodjen, valjds se to podrazumijeva da je volisVasilije je napisao/la: ↑06 okt 2023, 00:00Pa ako ćemo tako onda vas tjeraju da volite državu ljudi koji vam kradu svaki fening iz džepa.sagitarius je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:41
Gdje primjetis nepostovanje!?Pusti se te hdz price molim te, tjeraju vas na mrznju prema drzavi ljudi koji vam kradu svaki fening iz dzepa…
Sportski pozdrav.e jesi glup sad ispao
-
- Kontakt:
Odj..ebi sa ovog foruma majmune, idi gledaj Stupčanicu, Goražde, Hadžiće, to su vama europske utakmicesagitarius je napisao/la: ↑06 okt 2023, 00:32Pa mentolu jedan ne treba meni neki da me tjera da volim drzavu u kojoj sam rodjen, valjds se to podrazumijeva da je volisVasilije je napisao/la: ↑06 okt 2023, 00:00Pa ako ćemo tako onda vas tjeraju da volite državu ljudi koji vam kradu svaki fening iz džepa.sagitarius je napisao/la: ↑05 okt 2023, 23:41
Gdje primjetis nepostovanje!?Pusti se te hdz price molim te, tjeraju vas na mrznju prema drzavi ljudi koji vam kradu svaki fening iz dzepa…
Sportski pozdrav.e jesi glup sad ispao

- ASD
- Kontakt:
Moram priznati da sam omašio sa procjenom Rendulića kao trenera. Radi odličan posao.
Rendulic je najbolji takticki trener u povijesti Zrinjskog, mozda i lige, to sam piso i kad smo bili u krizi i u vise navrata ove godine, za dovest igraca nije nesto, al covjek svaku utakmicu zasebno gleda, zna se prilagodit, nije od onih trenera utreniraj jedno, guraj to, pa sta bude. Nije ga strah svoje takticke zamisli "gurat u vatru". Od Alkmara, pa do ove 3 utakmice u ligi i sad Aston Villa je sa trenerske strane za doktorat. Doziro sve igrace pravilno, niko se nije pretjerano istrosio, ozljedio i doso si na Villa park nakon sto si u 2 tjedna upiso 4 utakmice, poslje 2 gostovanja, otiso na tako dalek put i fizicki ti igraci na nivou Premier lige, al engleske bili. Jos jednom skidam kapu, mozda je i bolje da ga se ne dize u nebesa ko Jakira, duze ce ostat 

-
Nisam ni ja nikad pricao protiv njega a nisam ni bio neki fan nisam ga do kraja mogao procijeniti ali me je kupio sa zadnjim utakmicama...Cesc44 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 08:33Rendulic je najbolji takticki trener u povijesti Zrinjskog, mozda i lige, to sam piso i kad smo bili u krizi i u vise navrata ove godine, za dovest igraca nije nesto, al covjek svaku utakmicu zasebno gleda, zna se prilagodit, nije od onih trenera utreniraj jedno, guraj to, pa sta bude. Nije ga strah svoje takticke zamisli "gurat u vatru". Od Alkmara, pa do ove 3 utakmice u ligi i sad Aston Villa je sa trenerske strane za doktorat. Doziro sve igrace pravilno, niko se nije pretjerano istrosio, ozljedio i doso si na Villa park nakon sto si u 2 tjedna upiso 4 utakmice, poslje 2 gostovanja, otiso na tako dalek put i fizicki ti igraci na nivou Premier lige, al engleske bili. Jos jednom skidam kapu, mozda je i bolje da ga se ne dize u nebesa ko Jakira, duze ce ostat![]()
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Bez uvrede, ali ovo je klasično naše pretjerivanje. Ekipa izgubi 2 utakmice za redom, trener je najveća neznalica ikad, onda pobijedi 2 za redom, pa je najbolji trener kojeg smo ikada imali. Ako izgubimo iduće 2, opet će biti ono prvo. Ako gledamo igru, a ne rezultate, po meni je Rendulić dobar trener, možete naći na forumu da sam pisao kako bi mu bilo glupo dati otkaz prije par tjedana kada se o tome pisalo. Ali taktički nije do koljena Jakiru. S Jakirom smo igrali pressing kakav nitko nikad u BiH nije igrao. Ako ga sudite po lošijim rezultatima u Dinamu, sjetite se da je i s nama prvu polusezonu imao lošije rezultate, dok nije na ljeto dobio priliku napraviti ekipu po svom guštu i onda prekucao ligu, isto je i u Rijeci sastavio strašnu ekipu. Svaka čast Renduliću na ova 2 rezultata, posebno ovaj kod Ville, stvarno smo odigrali defanzivno nevjerojatno. Da protiv AZ nije ušao svaki šut odakle god smo opucali, ili da je AZ npr zabio onu stativu ili onaj zicer glavom, većina bi tada pisala da Rendulića treba otjerati. Ništa protiv Krune, mi trenutno boljeg ne možemo dovesti, samo kažem da se pretjeruje.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Sa jakirovicem smo imali 60% jacu vezu i uigranije igrace ovo sto je rendulic sastavio je i odlicnoTheNoblesMo je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:02Bez uvrede, ali ovo je klasično naše pretjerivanje. Ekipa izgubi 2 utakmice za redom, trener je najveća neznalica ikad, onda pobijedi 2 za redom, pa je najbolji trener kojeg smo ikada imali. Ako izgubimo iduće 2, opet će biti ono prvo. Ako gledamo igru, a ne rezultate, po meni je Rendulić dobar trener, možete naći na forumu da sam pisao kako bi mu bilo glupo dati otkaz prije par tjedana kada se o tome pisalo. Ali taktički nije do koljena Jakiru. S Jakirom smo igrali pressing kakav nitko nikad u BiH nije igrao. Ako ga sudite po lošijim rezultatima u Dinamu, sjetite se da je i s nama prvu polusezonu imao lošije rezultate, dok nije na ljeto dobio priliku napraviti ekipu po svom guštu i onda prekucao ligu, isto je i u Rijeci sastavio strašnu ekipu. Svaka čast Renduliću na ova 2 rezultata, posebno ovaj kod Ville, stvarno smo odigrali defanzivno nevjerojatno. Da protiv AZ nije ušao svaki šut odakle god smo opucali, ili da je AZ npr zabio onu stativu ili onaj zicer glavom, većina bi tada pisala da Rendulića treba otjerati. Ništa protiv Krune, mi trenutno boljeg ne možemo dovesti, samo kažem da se pretjeruje.
-
- Kontakt:
Imamo dosta igrača od kojih očekujemo puno a još nisu počeli igrati ili nisu u formi.Ova ekipa još treba ostvariti svoj puni potencijal.
-
14:30 Ajax-AZ
15:00 Wolves-Villa
17:30 Legia-Rakow
Pon.18:00 Zrinjski-Sloga
15:00 Wolves-Villa
17:30 Legia-Rakow
Pon.18:00 Zrinjski-Sloga