Ruska invazija na Ukrajinu

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

chily-rz
Kontakt:

Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post Postao/la chily-rz » 07 okt 2023, 13:36

Kajzer10 je napisao/la:
07 okt 2023, 13:27
Uglavnom se ljudi koji ove podrzavaju iskljucivo i iskljucivo sto su muslimani pozivaju na licemjerje. Sve regularno.
Pa ev koliko vidim skoro svi podržavaju i Ukrajinu s koliko znam tu rijetko da ima koji musliman?

Podržavam pravo Palestinaca da imaju svoju zemlju i naravno da sam protiv otimanja bilo cije zemlje.

Izraelci su satjerali Palestince na 2% teritorije i šta kao sad žele dogovor i mir, pošteni neki ljudi.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 okt 2023, 13:38

Jebote kad gledas one neke filmove o bitkama stotinama godina prije tacno vidis hrabrost, volju i smisao svega toga. Jaro njiva neka i mac na mac.
Pošteno..ko koga
Ovo danas...puskom samo civile ubijas. Ostalo sve mine raketa..dronovi. katastrofa
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 okt 2023, 13:39

Licemjerni su samo oni koji su podrzavali Ukrajinu od agresora a sada se prave blesavi.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 okt 2023, 13:41

Winters je napisao/la:
07 okt 2023, 12:42
Ovo je nezapamćeni autogol šizofreničnih terorista iz Hamasa. Izrael su tresli nezapamćeni prosvjedi već mjesecima i nikad nije bilo više podjela u zemlji. Ovo će ih samo ponovno ujediniti jer su svi pozvani u obrani Izraela, organizatori svih prosvjeda su pozvali na prekid istih, oporba također kao i članovi svih stranaka. Ljudi nisu svjesni šta su napravili, ako ih uopće možeš nazvati ljudima.
Pametnom je i isaret dovoljan. Znaci da je napad isceniran kao i svaki teroristički u zadnjih 20 godina, pocevsi od 11.9 !!!
Max Allegri

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 okt 2023, 13:45

tuzlak1987 je napisao/la:
07 okt 2023, 09:43
Kako ce ih poderati sada Izraelci :urnebes:

Kakav autogol uletili u grad i klali civile. Pokazali svoje pravo lice i sada ce i ono malo sto imaju da im uzmu.
Kakav autogol, vidis da su to sve isti smecari koji ocito saradjuju. Sad odlucili napasti Izrael kad im onom premijeru treba bilo kakav povod da usposti fakticki aritokratiju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 okt 2023, 13:47

Mig_Mig je napisao/la:
07 okt 2023, 13:41

Pametnom je i isaret dovoljan. Znaci da je napad isceniran kao i svaki teroristički u zadnjih 20 godina, pocevsi od 11.9 !!!
Nemoj tako, kako ne vjeruješ u to da je grupa kako ih nazivaju primitivnih kozoeba poznatijih kao talibani, otela najteži avion za upravljanje i pri tome ga parkirala u po Washingtona.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 okt 2023, 13:49

feniksptica je napisao/la:
07 okt 2023, 13:38
Jebote kad gledas one neke filmove o bitkama stotinama godina prije tacno vidis hrabrost, volju i smisao svega toga. Jaro njiva neka i mac na mac.
Pošteno..ko koga
Ovo danas...puskom samo civile ubijas. Ostalo sve mine raketa..dronovi. katastrofa
Princip ratovanja se nije nesto promjenio, samo sredstva. Procitaj knjigu The art of war - Sun Tzu, izdata prije 3k godina, sumnjam da postoji general danas da je nije procitao.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 okt 2023, 14:24

Mah nedužni civil a taj isti civil kad Izrael bombarduje Palestinu i ubija Palestinsku djecu sjedi na nekom brdu uz pivu i mezu i navija da ih se pobije što više, možemo povući i paralelu sa nama, Srbi ko nedužni civili a tamo isto taj civil izvikuje "Nož, žica, Srebrenica", slavi Ratka i ostale 'eroje i slično. Mislim nisu baš toliko nedužni ali naravno ovo je pogrešno. Mora se biti pametniji a kao što je već rečeno vidi se iz aviona da je uigrana akcija i da Palestinci s ovim imaju najmanje veze.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 07 okt 2023, 14:29

Pa realno i meni je ovo cudno,sta dobijas sa ovim osim samoubilacke misije i gdje 100% i bez ikakve dileme moras da znas da ce ti nakon ovoga biti samo jos gore,tek ce sad da ih rokaju kao zivotinje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 07 okt 2023, 14:30

Lik hladno opravdava ubijanje civila i likovanje nad njihovim tijelima dan te je.bo dragi :urnebes:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 okt 2023, 14:34

chily-rz je napisao/la:
07 okt 2023, 13:36
Kajzer10 je napisao/la:
07 okt 2023, 13:27
Uglavnom se ljudi koji ove podrzavaju iskljucivo i iskljucivo sto su muslimani pozivaju na licemjerje. Sve regularno.
Pa ev koliko vidim skoro svi podržavaju i Ukrajinu s koliko znam tu rijetko da ima koji musliman?

Podržavam pravo Palestinaca da imaju svoju zemlju i naravno da sam protiv otimanja bilo cije zemlje.

Izraelci su satjerali Palestince na 2% teritorije i šta kao sad žele dogovor i mir, pošteni neki ljudi.
Palestinci su svaki konflikt prvi počinjali i originalni cilj im je bio da u potpunosti eliminišu Izrael nakon potpisivanja sporazuma. Naravno, ne opravdavam ni izraelsko ubijanje civila niti bilo čije
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 okt 2023, 14:41

Ne postoji opravdanje za ubijanje civila i zarobljenika nebitno o kome se radi, jedino kad je "dozvoljeno" je kao kolateralna steta, a to je lako dokazivo da si targetirao vojne objekte, kasarne i ostalo, pa ako je koji civil poginuo u neposrednoj blizini tad je opravdano, ali svjesno ne :nene:
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 07 okt 2023, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 07 okt 2023, 14:45

Arvid je napisao/la:
07 okt 2023, 12:54
Ko zna šta je u dubini ovog svega, nema teorije da Mossad nije znao, previše mi nespremni izgledaju Izraelci generalno u svemu ovome. I baš da jutros kupola ne radi...čudan splet okolnosti.
Jel se nadamo da je Noa Kirel ziva i zdrava?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 okt 2023, 14:52

Arapi su sada zagazili i moraju koliko toliko nesto odraditi ili sljeduje novo sramocenje i mlacenje.

Cudan je tajming, koliko su se pripremali za ovo?

Precudno sve, jesmo li precijenili Mossad? Ili je ovo sve strateski odradjeno da se nadje izgovor za totalno uklanjanje Gaze?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 07 okt 2023, 15:15

Mig_Mig je napisao/la:
07 okt 2023, 13:41
Winters je napisao/la:
07 okt 2023, 12:42
Ovo je nezapamćeni autogol šizofreničnih terorista iz Hamasa. Izrael su tresli nezapamćeni prosvjedi već mjesecima i nikad nije bilo više podjela u zemlji. Ovo će ih samo ponovno ujediniti jer su svi pozvani u obrani Izraela, organizatori svih prosvjeda su pozvali na prekid istih, oporba također kao i članovi svih stranaka. Ljudi nisu svjesni šta su napravili, ako ih uopće možeš nazvati ljudima.
Izvor: Trust me bro.
BosniaBoston je napisao/la:
07 okt 2023, 14:34
Palestinci su svaki konflikt prvi počinjali i originalni cilj im je bio da u potpunosti eliminišu Izrael nakon potpisivanja sporazuma. Naravno, ne opravdavam ni izraelsko ubijanje civila niti bilo čije
Upravo ovo, Hamasu nikada nije ni bio cilj država, mir i suživot sa Židovima već njihovo potpuno uništenje kao i same države Izrael. Životinje su doslovno napravili logor od Gaze kada im je ista ostavljena sa svom infrastrukturom nakon povlačenja Izraelaca 2005. Njih da se pita svaki Izraelac bi bio bačen u Sredozemno more.
Unofficialpage je napisao/la:
07 okt 2023, 14:24
Mah nedužni civil a taj isti civil kad Izrael bombarduje Palestinu i ubija Palestinsku djecu sjedi na nekom brdu uz pivu i mezu i navija da ih se pobije što više, možemo povući i paralelu sa nama, Srbi ko nedužni civili a tamo isto taj civil izvikuje "Nož, žica, Srebrenica", slavi Ratka i ostale 'eroje i slično. Mislim nisu baš toliko nedužni ali naravno ovo je pogrešno. Mora se biti pametniji a kao što je već rečeno vidi se iz aviona da je uigrana akcija i da Palestinci s ovim imaju najmanje veze.
Uz krucijalnu razliku da IDF prije svakog raketiranja legitimnog terorističkog cilja upozori civiljno stanovništvo i da im priliku da se sklone samo što su za Hamas mrtvi civili uvijek dobrodošli kao politički kapital.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 okt 2023, 15:20

E hebga @wibnters i ti ode u krajnost, nikakve sredine. Zidove je svako protjerivo, pocevsi od Arapa, Egipcana, Portugalaca, Rimljana, pa na kraju Svaba, eto jesu'l i Evropljani kozoje.bi pa nisu mogli s njima. Onda su ih "vratili" u Palestinu ovi zauzeli cijelu drzavu, isto da mi dodjes u kucu, zauzmes mi cijelu kucu i kazes evo mozes zivjeti u ovoj sobici, i ja se trebam s tobom dogovarati, i prihvatiti te, hajde ne zezaj svega ti
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 07 okt 2023, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 okt 2023, 15:27

alemsa je napisao/la:
07 okt 2023, 15:20
E hebga @wibters i ti ode u krajnost, nikakve sredine. Zidove je svako protjerivo, pocevsi od Arapa, Egipcana, Portugalaca, Rimljanja, pa na kraju Svaba, eto jesu'l i Evropljani kozoje.bi pa nisu mogli s njima. Onda su ih "vratili" u Palestinu ovi zauzeli cijelu drzavu, isto da mi dodjes u kucu, zauzmes mi cijelu kucu i kazes evo mozes zivjeti u ovoj sobici, i ja se trebam s tobom dogovarati, i prihvatiti te, hajde ne zezaj svega ti
Nisu zauzeli citavu nego 30% mahom ruralnih područja potpisanim sporazumom, ostatak teritorije su osvojili u kontraofanzivama
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 07 okt 2023, 15:33

alemsa je napisao/la:
E hebga @wibnters i ti ode u krajnost, nikakve sredine. Zidove je svako protjerivo, pocevsi od Arapa, Egipcana, Portugalaca, Rimljana, pa na kraju Svaba, eto jesu'l i Evropljani kozoje.bi pa nisu mogli s njima. Onda su ih "vratili" u Palestinu ovi zauzeli cijelu drzavu, isto da mi dodjes u kucu, zauzmes mi cijelu kucu i kazes evo mozes zivjeti u ovoj sobici, i ja se trebam s tobom dogovarati, i prihvatiti te, hajde ne zezaj svega ti
Apsolutno netočno. Svako nuđenje palestinske države su ovi glatko odbili i započinjali pizdarije i uvijek su deblji kraj izvlačili nekoliko puta kroz povijest. Uostalom palestinci nikad svoju državu nebi imali jer to prvo jordanu smeta zbog njihovih međusobnih koškanja koja traju i prije atentata na kralja Abdulaha I u Jeruzalemu.
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 07 okt 2023, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 okt 2023, 15:33

Epidaurus je napisao/la:
07 okt 2023, 14:30
Lik hladno opravdava ubijanje civila i likovanje nad njihovim tijelima dan te je.bo dragi :urnebes:

slika

slika
Ah civila :rol:
Max Allegri

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 okt 2023, 15:45

Rigoletto je napisao/la:
07 okt 2023, 15:33
alemsa je napisao/la:
Apsolutno netočno. Svako nuđenje palestinske države su ovi glatko odbili i započinjali pizdarije i uvijek su deblji kraj izvlačili nekoliko puta kroz povijest. Uostalom palestinci nikad svoju državu nebi imali jer to prvo jordanu smeta zbog njihovih međusobnih koškanja koja traju i prije atentata na kralja Abdulaha I u Jeruzalemu.
A sto ce prihvatiti? Stotinama godinama nisu bili tu, nakon ww2 su ih naselili tu, dobili state odma, eo nekoliko miliona Ukrajinaca je u Poljskoj, nek traze svoj neki state, nabio bi ih Poljak u vidu magle. Idi ti trazi Serbian state u Kninu nakon 100 godina, vracas svetu srpsku zemlju, nabio bi te Hrvat bez da bi dva put promislio, ne bi te sigurno prihvatio.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, VensanKasel i 7 gostiju.