Mene zanima koji ga je Manijak ovoliko zlostavljao pa je ostao zatucan ili su ovo posljedice zubandana. Zao mi roditelja mu, nigdje ne moze proc psiho test. Moraju ga trpit jadnici.BarbareZeljin je napisao/la: ↑07 okt 2023, 15:46Ja bi sebi kur ac otkinuo kad bi mi takvi kao ti,palili cvoke.Pitarsam je napisao/la: ↑07 okt 2023, 00:07Ne,tebe se treba bojati.BarbareZeljin je napisao/la: ↑06 okt 2023, 15:51
A ti si kao taj lav,kojeg se trebamo bojati.
E moj lave,na niske si grane pao.
Malog patuljka-strumfa!
Pogledaj ti upisa ba?!
Neko pametovanje i kao pridike djecije?!?
Stidi se svojih dimenzija.Nisi ni za cvoke,a kamoli za
Kandjijat!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Morace generalni sponzor prodati sve klupske oklagije, sljemove, cakije i 20 grama spida da izmire ovaj dug.MortemHz je napisao/la: ↑07 okt 2023, 08:44Željezničaru petocifrena novčana kazna, po džepu ozbiljno udareni Sarajevo, Borac i Sloga!
FK Željezničar - 10.000 KM
FK Sarajevo - 8.500 KM
FK Sloga - 7.500 KM
FK Borac - 7.000 KM
HŠK Zrinjski - 5.000 KM
FK Velež - 3.500 KM
NK Široki Brijeg - 2.000 KM
FK Igman - 1.500 KM
Ili ce po obicaju kleknuti 5 minuta ispred Vice. Tako su rijesili mnoge probleme do sada pa sto nebi i ovaj

Znate iz iskustva sa klecanjem ? Koliko ste vi klecali za onaj kup i najsmjesnije penale ikad ?meraba je napisao/la: ↑07 okt 2023, 16:16Morace generalni sponzor prodati sve klupske oklagije, sljemove, cakije i 20 grama spida da izmire ovaj dug.MortemHz je napisao/la: ↑07 okt 2023, 08:44Željezničaru petocifrena novčana kazna, po džepu ozbiljno udareni Sarajevo, Borac i Sloga!
FK Željezničar - 10.000 KM
FK Sarajevo - 8.500 KM
FK Sloga - 7.500 KM
FK Borac - 7.000 KM
HŠK Zrinjski - 5.000 KM
FK Velež - 3.500 KM
NK Široki Brijeg - 2.000 KM
FK Igman - 1.500 KM
Ili ce po obicaju kleknuti 5 minuta ispred Vice. Tako su rijesili mnoge probleme do sada pa sto nebi i ovaj![]()
Nije se dzaba slikavao mirvah sa vicom
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ne daju mu mati i ćaća iz sobe izaći, zato ima vremena da piše.godrina je napisao/la: ↑07 okt 2023, 15:50Mene zanima koji ga je Manijak ovoliko zlostavljao pa je ostao zatucan ili su ovo posljedice zubandana. Zao mi roditelja mu, nigdje ne moze proc psiho test. Moraju ga trpit jadnici.BarbareZeljin je napisao/la: ↑07 okt 2023, 15:46Ja bi sebi kur ac otkinuo kad bi mi takvi kao ti,palili cvoke.
-
- Kontakt:
O + zdenka plus vasa raja na istok da dodje ko nasi mamnon46 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 15:44Neko je postavio bio varijantu u kojoj nam daju slovo O, imalo je smisla.Zeko87 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 15:33Evo Željo je dobio 1500 karata više nego što je 5% neka i oni povećaju procenat karata nama na Grbavici, pa da se lagano izglade odnosi i da buduće na Koševu dobiju cijeli jug , trećinu zapada. Nama na Grbavici Lj i O i svi sretni. Mada teško je napraviti tampon zonu na Grbavici ako bi Hordama išla dva sektora. Iskreno ne znam ni sam kako riješiti situaciju da svi budu zadovoljni. Samo znam da ovo što se radi zadnjih par godina nikome ne ide u prilog.
zapad tipa da ispune G ..mislim ds je to sasvim fer.e sad belaj su tampon zone prakticno milju mjesta moras bacit u nepovrat sto je poprilicno s obzirom na kapacitet
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobar ovaj remi u Ugljeviku za mog Zelju
Dabar
Dabar
Ma realno, na istoku kod vas i ne bi trebalo da ima tampon zona, kao i na zapadu Koseva. Samo ovu balavurdiju odvijiti, ostala raja je OK. Ja sam sutra na zapadu, A3 ulaz. Sigurno ce i vasih bruku biti. Nema sanse da se tu bilo kakvi neredi dese.Napoleon1921 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 16:57O + zdenka plus vasa raja na istok da dodje ko nasi mamnon46 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 15:44Neko je postavio bio varijantu u kojoj nam daju slovo O, imalo je smisla.Zeko87 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 15:33Evo Željo je dobio 1500 karata više nego što je 5% neka i oni povećaju procenat karata nama na Grbavici, pa da se lagano izglade odnosi i da buduće na Koševu dobiju cijeli jug , trećinu zapada. Nama na Grbavici Lj i O i svi sretni. Mada teško je napraviti tampon zonu na Grbavici ako bi Hordama išla dva sektora. Iskreno ne znam ni sam kako riješiti situaciju da svi budu zadovoljni. Samo znam da ovo što se radi zadnjih par godina nikome ne ide u prilog.
zapad tipa da ispune G ..mislim ds je to sasvim fer.e sad belaj su tampon zone prakticno milju mjesta moras bacit u nepovrat sto je poprilicno s obzirom na kapacitet
- svrakino1921
- Kontakt:
Pobjedi Gorazde Slobodu
I to pobjeda u svim segmentima fudbalsko-nogometne igre
Trener Gorazda je nas Ado Adzem
Sto dalje implicira ako sutra vecer usere Nerko Basic onda se zna koga mijenja
Kod najtofejnijeg kluba u voljenoj BiH sa najboljim stadionom u voljenoj BiH se sve zna unaprijed
I to pobjeda u svim segmentima fudbalsko-nogometne igre
Trener Gorazda je nas Ado Adzem
Sto dalje implicira ako sutra vecer usere Nerko Basic onda se zna koga mijenja
Kod najtofejnijeg kluba u voljenoj BiH sa najboljim stadionom u voljenoj BiH se sve zna unaprijed
Pitari su nam dali koliko moraju mozda vise za 200 300 stolica, jednostavno oni ne moraju praviti tampon zone ko mi na Grbavici.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Moraju dati 1720 a dali su 3000. Dali bi citav jug ali policija to nije dozvolila zbog oklagija boysa. Ali to je ionako svejedno kad nebi napunili jug jer nece ljudi da idu na tribinu sa dilerima i narkomanima. I ovako nece biti 3000 na jugu ali bice 1-2 hiljade navijaca zelje(to i jesu svi navijaci) na zapadu, sjediti pored komsija AGA SARAJLIJA i svako navijati za svoj tim.
- MocMahale444
Na slici je siptarsko **** sto vam je palilo šal, on vam nosi kapitensku

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma znamo mi da je vama pravi derbi slijedece kolo bas u Ugljeviku...

- KONTRASVIH
- Kontakt:
1500 ulaznica za navijace FKs na Grbavici sljedeci put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- MocMahale444
Hmm zar ih ima toliko?KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 okt 2023, 17:351500 ulaznica za navijace FKs na Grbavici sljedeci put.
Cim onaj **** trunto mirvic zatvori pipu ide bojkot ordi zlaH.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sam sebe citira bez imalo stida, kakav pacijent.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ti si zaeban lik i veliki huligan pa reko da tebe priupitam sta se desilo juce, ko isprebija oklagija boyse i je li po kodeksu da ih mlave a ne snimaju? Kakvi su to frajeri da tuku bez palica i sljemova, a jos i ne snimaju nista??
Fala
- TurkishAirlines
Pitaj kolege koliko ih je jucer biloMocMahale444 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 17:38Hmm zar ih ima toliko?KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 okt 2023, 17:351500 ulaznica za navijace FKs na Grbavici sljedeci put.
Cim onaj **** trunto mirvic zatvori pipu ide bojkot ordi zlaH.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Sramotno niska kazna za fk ravnogorci banjaluka.
Onanisanje na fasizam, ratne zlocince, agresore i kazna niza od paljenje baklji.
Balije u savezu, sve vam
Onanisanje na fasizam, ratne zlocince, agresore i kazna niza od paljenje baklji.
Balije u savezu, sve vam
- TurkishAirlines
Samo da cestitam jedinstvenom generalnom sponzoru, koji umjesto da finansira on radi upravu suprotno.
Svaka vam cast.
Uvijek ste postavljali standarde.
Svaka vam cast.
Uvijek ste postavljali standarde.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, NeSamSafetee, Proximic i 25 gostiju.