Zainteresovat ću se za Stefana.Ne znam zašto omalovažavaš Radmila Mihajlovića.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 07 okt 2023, 04:06, ukupno mijenjano 1 put.
Total : 194 utakmice 41 gol 10 asistencija.
Konačno smo dobili još jednog špica. Iskusan ,prekaljen igrač.Ja sam zadovoljan. Puno smo raubovali rovitog Hadžića ,a sada će imati kolegu.
DOBRO DOŠAO U TUZLU STEFANE MIHAJLOVIĆU.

DOBRO DOŠAO U TUZLU STEFANE MIHAJLOVIĆU.

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 07 okt 2023, 12:11, ukupno mijenjano 3 puta.
FK Zvijezda 09 po TM €4.30m
Molim Dragog Boga za nas.
Nastavlja se praksa dovođenja igrača što dokazuje da se rukovodstvo kluba trudi da ekipa ima kakav takav kvalitet.
Kobiljar, Sušić, Ordagić,Čolić, Mašović i evo sad Mihajlović su imena koja bi imala zagarantovano mjesto u bar 10 timova PL BiH.
Po mom mišljenju ne treba boga zazivati u pomoć, već naći dobrog trenera koji bi 5-6 škart igrača otjerao a umjesto njihovih plata doveo 2 momka koji bi svojom kvalitetom napravili razliku. Ne reba biti posebno pronicljiv da bi se zaključilo da je se primilo 5 -6 golova manje bodovno konto bi bio veći za bar 5-6 boba.
Nama se stalno ponavlja isto...otpusti trenera pa dovedi novog kad brod skoro potone. Nije trebalo Milenka dirati dok se ne dogovori odgovarajuća zamjena. Zar Taran nije bio dovolhan primjer. Danas ako ne otresemo(bukvalno)Zvijezdu crno nam se piše.
Kobiljar, Sušić, Ordagić,Čolić, Mašović i evo sad Mihajlović su imena koja bi imala zagarantovano mjesto u bar 10 timova PL BiH.
Po mom mišljenju ne treba boga zazivati u pomoć, već naći dobrog trenera koji bi 5-6 škart igrača otjerao a umjesto njihovih plata doveo 2 momka koji bi svojom kvalitetom napravili razliku. Ne reba biti posebno pronicljiv da bi se zaključilo da je se primilo 5 -6 golova manje bodovno konto bi bio veći za bar 5-6 boba.
Nama se stalno ponavlja isto...otpusti trenera pa dovedi novog kad brod skoro potone. Nije trebalo Milenka dirati dok se ne dogovori odgovarajuća zamjena. Zar Taran nije bio dovolhan primjer. Danas ako ne otresemo(bukvalno)Zvijezdu crno nam se piše.
Uvažavam tvoj stav ali ,ja sam duboko uvjeren da treba tražiti pomoć od Boga.Naravno ,mi treba da budemo solidna ekipa jer ako si slab džaba je tražiti pmoć od Boga Uzvišenoga.Beledija je napisao/la: ↑07 okt 2023, 10:54Nastavlja se praksa dovođenja igrača što dokazuje da se rukovodstvo kluba trudi da ekipa ima kakav takav kvalitet.
Dijelim tvoje razmišljanje.Mene su uvjerili da imaju ozbiljne namjere sa TuzlaCityjem i to na dugi rok.Beledija je napisao/la: ↑07 okt 2023, 10:54Nastavlja se praksa dovođenja igrača što dokazuje da se rukovodstvo kluba trudi da ekipa ima kakav takav kvalitet.
Ne možemo mi bez gola u vlastitoj mreži.Dokle više
Ako je neko bio na utakmici neka napiše utiske. Jeli moglo više od remija ili je remi više nego smo zaslužili.
i

-
- Kontakt:
Ja nisam bio ali sam cuo da smo bili bolji barem za jedan gol vise.
Samo što imamo panjeve koji ne znaju da zabiju.
Standardno da imamo panjeve...neznam koga ce mo mi jos pobjediti do zimske pauze. Po meni je to to sto se tice poena ove jesen.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑07 okt 2023, 18:16Ja nisam bio ali sam cuo da smo bili bolji barem za jedan gol vise.
VRLO DOBRA IGRA NAŠE MOMČADI.DANAS SAM SE UVJERIO DA OSIM REDŽIĆA IMAMO JOŠ JEDNOG DRAGULJA RAVNOG NJEMU,OSMIĆA.UZ NJIH ĆU STAVITI KARJAŠEVIĆA,PANTELIĆA HADŽIĆA I HODŽIĆA.FEJZIĆ NA VISINI ZADATKA.GOL JE BIO IZ SLOBODNJAKA KOJEG SU SKRIVILI MEHANOVIĆ I NUKIĆ I LOPTA JE OTIŠLA U SAMI BUDŽAK.MI SMO STVORILI I PROMAŠILI PUNO ŠANSI.PRVO POLUVRIJEME SMO BILI SA PRIVIDNOM INICIJATIVOM DOMAĆINA A DRUGO JE UGLAVNOM PRIPALO NAMA .NA ŽALOST NE MOGU POHVALITI PRIVREMENOG TRENERA OSMANHODŽIĆA ,JER JE PRESJEDIO UTAKMICU NA KLUPI. SAMO U DVA NAVRATA JE USTAO I SUGERIRAO DA SE IGRA DO NOGE I DA SE IGRA NE PRESKAČE.POBJEDU SMO ISPUSTILI MI TO JE DEFINITIVNO.DANAS SAM BAREM JA ZA SEBE ZAOKRUŽIO VIĐENJE OVE EKIPE ,NO O TOME ĆU PISATI SUTRA ILI NAREDNIH DANA.
-
- Kontakt:
Bas tako, kad ove nismo pobjedili nekom organizovanom igrom koga očekujemo da pobjedimo?Hazre je napisao/la: ↑07 okt 2023, 18:30Standardno da imamo panjeve...neznam koga ce mo mi jos pobjediti do zimske pauze. Po meni je to to sto se tice poena ove jesen.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑07 okt 2023, 18:16Ja nisam bio ali sam cuo da smo bili bolji barem za jedan gol vise.
Ako gdje koji bod i uberemo to će biti više sretno nego što imamo neki plan, organizaciju i ideju.
8.
FK Željezničar
9.. 4.. 0.. 5.. -1.. 11 : 112.. 12
9.
FK Sloga
9.. 4.. 0.. 5.. -7.. 12 : 19.. 12
10.
FK Igman
9.. 3.. 0.. 6.. -11.. 11 : 22.. 9
11.
FK Tuzla City
10.. 2.. 2.. 6.. -3.. 15 : 18.. 8
12.
FK Zvijezda - 09
10.. 1.. 1.. 8.. -16.. 11 : 27.. 4
FK Željezničar
9.. 4.. 0.. 5.. -1.. 11 : 112.. 12
9.
FK Sloga
9.. 4.. 0.. 5.. -7.. 12 : 19.. 12
10.
FK Igman
9.. 3.. 0.. 6.. -11.. 11 : 22.. 9
11.
FK Tuzla City
10.. 2.. 2.. 6.. -3.. 15 : 18.. 8
12.
FK Zvijezda - 09
10.. 1.. 1.. 8.. -16.. 11 : 27.. 4
-
- Kontakt:
Čovjek više piše na našoj temi nego mi.
Ali to možemo razumjeti. To je isto kao kad u komšiluku imaš top ribu (PL) koju voda uspješan momak, a ti ružan ko grob i siromah (igraš Federalnu) pa su ti oni san i stalna tema.
Valja reći da je ovo njima bila rijetka prilika da pobjedom uhvate priključak.Recimo u igru im je poluspreman ušao Boža Vukoja.Stefan Šapić je bio starter.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑07 okt 2023, 18:52Bas tako, kad ove nismo pobjedili nekom organizovanom igrom koga očekujemo da pobjedimo?Hazre je napisao/la: ↑07 okt 2023, 18:30Standardno da imamo panjeve...neznam koga ce mo mi jos pobjediti do zimske pauze. Po meni je to to sto se tice poena ove jesen.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑07 okt 2023, 18:16Ja nisam bio ali sam cuo da smo bili bolji barem za jedan gol vise.
Ako gdje koji bod i uberemo to će biti više sretno nego što imamo neki plan, organizaciju i ideju.
. Kidisali su oni iz petnih žila.Njihovo desno krilo je klasa igrač.Ako ćemo pravo mi nismo imali danas Desetke.Eto otvaram problem Mehanovića.Mašoviću odmah treba dati ispisnicu.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 07 okt 2023, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mogli smo dobiti i izgubiti. Imali smo dobrih prilika, Nukic da je malo bio prisebniji danas bi pobjedili.
Elvir Baljic
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, Proximic i 12 gostiju.