NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Na boli mene gol ovaj u 97 minuti koliko ponasanje Isakovica nakon sto smo dali gol. Tome seljakluku i provokacijama umjesto da si zahvalis Bogu i proslavis sa svojim navijacima sto si ikako dao gol nema mjesta u Čeliku. Nije ovo turnir u Gradistu. Tako se renome i imidz kluba ne popravljaju nego ruse. OK mnogo vuces Čelik vec dugo na svojim ledjima ali smiri strasti covjece, gdje pamet? Jako losa igra, mrtvilo zivo i da je ostalo 1 0 realno malo toga mjenja. Pojacanja a ne novi graci levati ce trebati na pauzi zimskoj i to 3 ozbiljna igrača u svakoj liniji po jedan dok se nije razjebalo ovo raje sto se okupilo oko Čelika.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 07 okt 2023, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ostaviti Duvnjaka ovu jos sezonu, jedino ako bi krenulo bas naopako da dođemo do ispadanja onda traziti zamjenu.
Ali kad se odluci napasti Premijer liga, lijepo naci trenera kvalitetnijeg, iskusnijeg, dati mu vremena da prođe pripreme sa ekipom, da ih posloži kao sto je Nalic u Slobodi i kad krenu na to prvo mjesto da nema igre toplo hladno.
Nemam nista protiv Duvnjaka ali ovo je njegov maksimum. Isto tako i Isak, cijenim sve sto je do sad uradio, i ovo vcrs nije aman toliko problem jer nismo izgubili ali treba nekada imati granicu i obuzdati zivce, ipak imas 38 godina nemoj da ispadne da si ih bacio u vodu tek tako.
Ali kad se odluci napasti Premijer liga, lijepo naci trenera kvalitetnijeg, iskusnijeg, dati mu vremena da prođe pripreme sa ekipom, da ih posloži kao sto je Nalic u Slobodi i kad krenu na to prvo mjesto da nema igre toplo hladno.
Nemam nista protiv Duvnjaka ali ovo je njegov maksimum. Isto tako i Isak, cijenim sve sto je do sad uradio, i ovo vcrs nije aman toliko problem jer nismo izgubili ali treba nekada imati granicu i obuzdati zivce, ipak imas 38 godina nemoj da ispadne da si ih bacio u vodu tek tako.
- sagitarius
- Kontakt:
Ma nemamo mi ideje, ko muhe bez glave igramo…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Isaković sramotno ponašanje. Od mene izvinjenje navijačima Toška. Sudija kriminalan, frajera poslali na operaciju nije faula sudio. Drži se Dino.
Upravi kluba od mene jao člana kluba apsolutno podrška. Pratit ću i podržati sve njihove odluke. Samo Čelik
Upravi kluba od mene jao člana kluba apsolutno podrška. Pratit ću i podržati sve njihove odluke. Samo Čelik
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Smanjeni zaostatak za prvim mjestom 

Ima li iko da se oglasi ko snosi odgovornost za ovu igru odnosno ne igru, taktički ništa, bezidejno, bezvoljno, ne zalagenje, ubij nabij ili je samo udri brigu na veselje od strane stručnog štaba i igrača jer vele vraćaju dugove boli ih kar za sportski segment,jer očito ni pressa poslije utakmice?Pitam za jaran.
Neriješeno više nego realno!!! Naši igrači se troduplo više valjaju od Toška! Igra,zalaganje,htijenje,znanje na maximumu danas je bilo kako igrača tako i stručnog štaba,to je to maximum!!! To je izgleda dovoljno nažalost samo za 12 mjesto u ovoj ligi! Kako nahajcat raju na ovu igru? Čudite se što dodje 1000 ljudi,za šta bolan neko da dadne 7 km? Za ovaj hamelj od igre! ISAKOVIČU MAME TI SE NAEBEM GUBARU SELJAČKI! KONJINO I BILMEZE VRATAČKI! AKO SI KAPITEN NISI IZNAD KLUBA NI IZNAD DRESA GURBETE GLUPI! KRIV SI ZA GOL 300% KONJINO,I ODAKLE TI PRAVO DA SE SVADZAŠ S GOSTUJUČIM NAVIJAČIMA,NISI NA KORIDI MAJMUNE!!! Nikad ti meni više nebi zaigro u Čeliku tako da se ponaša kapiten kluba! E ja kapitena i VANAgo,mrš stoko glupa izbi nam i ti 2 boda!
::::SAMO ČELIK::::
Zadnja izmjena: Convicts, dana/u 07 okt 2023, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
DUVNJAK OUT ......
Nadam se da ce se klub sto prije oglasiti i pozeljeti momku javno sto brzi oporavak.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Zunu obavezno u uzvatnoj u Tesnju staviti da igra pa nek ga polome kad je seljacina
Zašto se ulazilo u 1.FL ligu ako ne možeš najjeftiniju opciju barem obezbjediti.Zašto si ulazio u ligu koja je skuplja od PL, a kukaš da nemaš za JEDNO kvalitetno pojačanje, da nemaš prvih 11, da ti stoper iz noćne igra napadača,da ti je glavni igrač od 38 godina i da učimo molimo se ovde da se ne povrijedi, da nemaš za j.ebeni stručni štab, pa šta imamo j.ebo te tito kojo si **** ulazio ako se samo govori nema nema nema.Pa gdje ti živiš, kolka ti je plata radnika u Mitalu, pa ako nemaš 4000 da izdvojiš mjesečno za jednu osobu onda se rokni, poklopi se i igraj DLC.Ja da sam znao ovo ovako da će se desiti, ma prvi bi bio za to da ostanemo još jednom u DLC.dinodino2019 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 20:47Kakvi indijanci ovdje znaju u kakvoj smo finansijskoj gabuli i spominju neke ostavke. Koga cete dovesti za trenera da bude trener kluba u 1.ligi fbih za 2.000 KM, trener sa strane nece doci ispod 3.000 olus smjestaj,hrana to je 4000 mi taj novac nemamo.
Imamo Salkanovića i Pehilja, a on stavlja Isakovića u napad
Duvnjak odlazi!

Duvnjak odlazi!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- BatistutA19
- Kontakt:
Sta rec nego realan rezultat,ne kontam ni ja ovo da se ne moze nesto slozit da ti nikakvih ideja nemas u napadu da ne mozes napast pritisnit kvalitetno.Das gol.u 94 minuti sretno i gol.primis u 95. Zrinjski koncentrisan 94 minute protiv Aston vile a mi ne mozemo od 94 do 95 minute protiv Toska bit koncentrisani i jbga Isak se svadja bespotrebno sa navijacima njihovim i onda sjeba korner i ne mozes korner odbranit.. Ali hajd idemo dalje sto bi reko Fedza Dudic vratit ce se i nama negdje.
Kad neko kaze malo navijaca,jeftine karte i slicne gluposti ,ovo iza Slobode ide ispod 1000 gledalaca a ni protiv Slobode nece bit bog zna sta ,nit je Sloboda neki atraktivan protivnik a i mi se izgleda ne borimo nizasta. ..
Sve ce bit teze u gostima bodove osvajat a gubimo puno bodova u Zenici.
Olako se shvatila liga,neki jos misle da smo u Centru i gazit ce mo sve redom i precijenili smo sami sebe slucajnim pobjedama Goska u kupu kojeg kup nije zanimo nego ulazak u PL,Sarajevo milion problema imalo onda,prijateljska protiv Veleza.Ovdje realno Durmo i Sivac samo mogu igrat u prvih 11 kad kazu da je napad na PL ovo sve upitno i hajd ti onda poslozi to sve i uigraj ..Realno nas napad na PL treba bit 2025/26 ali hajd ti objasni ljudima i da onda dolaze na stadion.
Kad neko kaze malo navijaca,jeftine karte i slicne gluposti ,ovo iza Slobode ide ispod 1000 gledalaca a ni protiv Slobode nece bit bog zna sta ,nit je Sloboda neki atraktivan protivnik a i mi se izgleda ne borimo nizasta. ..
Sve ce bit teze u gostima bodove osvajat a gubimo puno bodova u Zenici.
Olako se shvatila liga,neki jos misle da smo u Centru i gazit ce mo sve redom i precijenili smo sami sebe slucajnim pobjedama Goska u kupu kojeg kup nije zanimo nego ulazak u PL,Sarajevo milion problema imalo onda,prijateljska protiv Veleza.Ovdje realno Durmo i Sivac samo mogu igrat u prvih 11 kad kazu da je napad na PL ovo sve upitno i hajd ti onda poslozi to sve i uigraj ..Realno nas napad na PL treba bit 2025/26 ali hajd ti objasni ljudima i da onda dolaze na stadion.
Klub mora pokazati poštovanje i gostoprimstvo prema protivniku.
Igrači moraju pokazati respekt prema protivniku i ponašati se kao pravi profesionalaci i sportisti.
Navijači moraju pokazati poštovanje prema drugima (a ne psovati mrtve i zive kao u G. Rahicu ili Gracanici).
Od mene podrška upravi, ali i ekipi na čelu sa Duvnjakom. Idemo zajedno prebroditi ovu krizu!
VOLIM TE ČELIK!
Igrači moraju pokazati respekt prema protivniku i ponašati se kao pravi profesionalaci i sportisti.
Navijači moraju pokazati poštovanje prema drugima (a ne psovati mrtve i zive kao u G. Rahicu ili Gracanici).
Od mene podrška upravi, ali i ekipi na čelu sa Duvnjakom. Idemo zajedno prebroditi ovu krizu!
VOLIM TE ČELIK!
Zenica je Bosne zjenica
Meni uopste nije krivo sto sve ne pobjedjujemo, sto nismo u vrhu, sto nemamo odmah neke mega budjete da napadnemo PL. Razumijem to sve kao i 80% nas, sasvim korektno i posteno. Uprava nam je svima dala svoj plan i drze se toga, ima jos dugova, neke stvari ne smiju da trpe i to je sve korektno bez ikakvog pogovora. Strucni stab je dobio budjet, kakav takav, ali solidan za ovu ligu sigurno. Imamo ekipu duze vremena na okupu, gledali smo ih protiv jacih ekipa, znamo da mogu. Mene muci samo jedno, da neke stvari u svlacionici ne stoje kako treba, ne zelim sumnju uvlaciti, neki moj dojam samo. Sa ovom ekipom da je sve uredu, moglo se igrati na vrh ove lige. Ne mozete me uvjeriti da su postali toliki panjevi, igrali su i gledali smo ih svi, ali sada to je nista postalo. Dopustili su da nakon svih ovih godina, livada, gostovanja, nema sta nije bilo, da ne dobiju pozdrav od ROBIJASA i da im okrenu ledja. To mi se nesto bas urezalo i sramota za igrace sta su uradili. Reagovati na vrijeme, nek zavrsi kako zavrsi do zime i mijenjati nesto. Mene licno sto se tice, prije bi igrace mijenjao, nego Duvanjaka.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Eto vidiš nemaš za JEDNU osobu da izdvojiš prosječnu platu u državi, vidiš šta pišu.Onda ne vidim svrhu zašto se ulazilo a liga skupa.To si u pravu, za napravit pare, transparentnost, vraćanje dugova i općenito za finansijski dio nema ih bolje, ali za sportski segment su totalno neiskusni.Idu ti 2 teške utakmice i to je max 1 bod sto ces osvojiti i na začelju tabele si.convict35 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 20:46Kako se nemoze dovesti Cerim prije 2 mjwseca izjavi prihodovali vec MILION km a imaju u planu jos i vise do kraja god,znaci moglo se dovest i citav dug isplatit.Celicni je napisao/la: ↑07 okt 2023, 20:42Ma podcjenila se i ova liga od strane uprave, neiskustvo, nismo nikad igrali i to je to, znam kolko se izdvaja ali to je baš premalo.Pa pogledajte pojačanja u svim segmentima, od stručnog štaba do igrača.Barem stručni štab da imamo, par iskusnih stručnjaka koji će pomagati neiskusnom Duvnjaku, još je on daleko.Pa barem je stručni štab najjeftinija opcija ako niti jednog igrača ne možeš dovesti, da se pokuša nešto sa ovima napraviti, pa barem taktički da se posloži.Pa ovde ne znas ko ti igra u prvih 11, još samo Durmo fali da probamo sa njim u napadu.
PARA IMA ALI SE NEMA DOVOLJNO ZNANJA ,momci iz uprave svaka cast znaju napravit novce sto je najvaznije ali se nema iskustva i znanja u sportskom segmentu
Ne prosipaj se živ bio. U ligi gdje klubovi imaju godišnji budžet kluba od 350k da trenere plaćaju po 3000 plus smještajdinodino2019 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 20:47Kakvi indijanci ovdje znaju u kakvoj smo finansijskoj gabuli i spominju neke ostavke. Koga cete dovesti za trenera da bude trener kluba u 1.ligi fbih za 2.000 KM, trener sa strane nece doci ispod 3.000 olus smjestaj,hrana to je 4000 mi taj novac nemamo.

Postoje dvije opcije. Da se ostavi Duvnjak do kraja pa neka na zimu analizira i pravi ekipu za narednu sezonu. Do zimske pauze je ostalo još 6 utakmica, tri kući i tri u gostima.
Druga opcija da podnese ostavku i da se traži drugi trener da pokuša razdrmati ovu ekipu. U tom slučaju bi bio na čisto što se tiče trenera i igračkog kadra. Vidjelo bi se je li do trenutnog trenera, ili do limitiranog igračkog kadra.
Pošto zbog dugoročnih prioriteta kluba, nije nam pod moranje ulazak u PL i da budemo u vrhu, izabrao bih ovu prvu opciju. Dao bih punu podršku treneru i skinuo pritisak vrha tabele. Možda i press organizovati i dati punu podršku i priznati da se pogriješilo sa najavama vrha tabele. Tako bi dobili potrebni mir i publika ne bi imala očekivanja izlaska iz rezultatske krize i pritiska pobjeda i borbe za vrh.
Na zimu lijepo sjesti i podvući crtu, ko može igrati ovu ligu, a ko ne. Obavezno očistiti ekipu od staronja, hvala njima na svemu, ali nema tu budućnosti. Na zimu sklapati ekipu za ljeto i narednu sezonu. Ne smijemo se oslanjati na igrače koji pune 37, 38 i 39 godina naredno ljeto. Isto tako pročistiti ovu djecu koju imamo. Uigravati 3 mlada koji su U21 i za narednu sezonu, kako bi spremno dočekali napad na PL. Pored mladih analizirati i igrače u najboljim godinama, imamo neku prividnu širinu a kvalitet u pet deka.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Indijanac si ti il seljacina u najmanju ruku ,znamo mi racunat gdje MILION km pa koji dug imas 400000 duga koji placas u ratama i dogovorima kako hoces sto se nije ulozilo u ekipu vise 30% isplatilo bi se samo po kartama na zapadu.dinodino2019 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 20:47Kakvi indijanci ovdje znaju u kakvoj smo finansijskoj gabuli i spominju neke ostavke. Koga cete dovesti za trenera da bude trener kluba u 1.ligi fbih za 2.000 KM, trener sa strane nece doci ispod 3.000 olus smjestaj,hrana to je 4000 mi taj novac nemamo.
IMA NAS INDIJANAC ROBIJASA KOJI IMAMO I BIZNISE PA ZNAMO MALO I RACUNAT I ZNAMO DA SE MOGLO BOLJE SA OVIM BUDZETOM KOJI JE I PORED DUGOVA 3 U LIGI HALOOOOO 3 U LIGI SIGURNO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.