NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

nightz
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la nightz » 07 okt 2023, 21:28

Žuna je jedan od naših najboljih igrača. Pored toga je i korektan momak, o čemu pričaš?
Zenica je Bosne zjenica

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 okt 2023, 21:34

nightz je napisao/la:
07 okt 2023, 21:28
Žuna je jedan od naših najboljih igrača. Pored toga je i korektan momak, o čemu pričaš?
Trolla i sprda se iako nije vrijeme za to. Da sam na mjestu @Pasha 7 dana bi mu ohladio profil.
Zuna je limitiran igrac srednjeg kvaliteta ZA OVU LIGU ali SIGURNO NIJE IMAO NAMJERU DA SLOMI NEKOME RUKU.
Lom se desio nakon ostrijeg starta kada je udario rukom od travnjak.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 07 okt 2023, 21:38

Beganović
Hukić
Hrnjić
Pavle
Kamberović
Brkić

Može li iko od navedenih bolje voditi Čelik? Svi su domaći treneri sa većim iskustvom od Duvnjaka.

I da, molim vas, nemojte više pisat postavu i taktiku, ovaj vas fakat sluša svaki put.

nightz
Kontakt:

Post Postao/la nightz » 07 okt 2023, 21:43

avenija je napisao/la:
07 okt 2023, 21:34
nightz je napisao/la:
Trolla i sprda se iako nije vrijeme za to. Da sam na mjestu @Pasha 7 dana bi mu ohladio profil.
Zuna je limitiran igrac srednjeg kvaliteta ZA OVU LIGU ali SIGURNO NIJE IMAO NAMJERU DA SLOMI NEKOME RUKU.
Mi smo strašno teška publika. Previše očekujemo od igrača, a premalo dajemo podršku. Previše kritikujemo, a slabo ohrabrujemo. Neopravdano se smatramo gospodom, a druge ponižavamo.

Svaka ekipa koja dođe na Bilino polje ima motiv više. Pa ni Aston Villa nije lahko mogla probiti bunker Zrinjskog. Jedino je Goražde došlo da igra otvoreno i glat smo ih dobili.

Metoda zastrašivanja ekipe ima samo kontra efekat. Oni bi prvi voljeli da pobjeđujemo, ali šta je tu je. Zajedno smo u ovome. Strpljenja, strpljenja, strpljenja.
Zenica je Bosne zjenica

nightz
Kontakt:

Post Postao/la nightz » 07 okt 2023, 21:48

senadbrkic je napisao/la:
07 okt 2023, 21:38
Beganović
Hukić
Hrnjić
Pavle
Kamberović
Brkić

Može li iko od navedenih bolje voditi Čelik? Svi su domaći treneri sa većim iskustvom od Duvnjaka.

I da, molim vas, nemojte više pisat postavu i taktiku, ovaj vas fakat sluša svaki put.
Beganović dobar, ali ne vjerujem da ga zanima angažman sa ovako malim budžetom.
Hukić ima zdravstvenih problema i ne treba puno tražiti od njega.
Hrnjić galamdžija. Zna samo kritikovati i kazati kako ne treba.
Pavle i Kamberović nisu za mjesto šefa stručnog štaba.
Brkić samo šuti, loš je strateg.

Duvnjak gradi ovu ekipu već neko vrijeme, mislim da je on najbolja opcija.
Zenica je Bosne zjenica

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 okt 2023, 21:49

nightz je napisao/la:
07 okt 2023, 21:43
avenija je napisao/la:
nightz je napisao/la:
Mi smo strašno teška publika. Previše očekujemo od igrača, a premalo dajemo podršku. Previše kritikujemo, a slabo ohrabrujemo. Neopravdano se smatramo gospodom, a druge ponižavamo.

Svaka ekipa koja dođe na Bilino polje ima motiv više. Pa ni Aston Villa nije lahko mogla probiti bunker Zrinjskog. Jedino je Goražde došlo da igra otvoreno i glat smo ih dobili.

Metoda zastrašivanja ekipe ima samo kontra efekat. Oni bi prvi voljeli da pobjeđujemo, ali šta je tu je. Zajedno smo u ovome. Strpljenja, strpljenja, strpljenja.
Druze svaku utakmicu imaju podrsku, evo 5 kiks za redom niko im nije opsovao nista. Svako kolo imaju najvecu podrsku od svih ekipa u ligi.

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 07 okt 2023, 21:49

Ma podrska treneru, ne mozes od hamelja napraviti ekipu.

Zamjerka treneru na dovodjenje igraca, nikako nije pogodio sa novim igracima.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 07 okt 2023, 21:51

Steta za primljen go u zadnjim sekundama :( sta je tu je, igra steka, to svi vide ali moramo biti strpljivi, ipak je barem za mene veca pobjeda odblokirati racun pa onda sportski segment. Naravno kad bi uspjeli zavrsit u top 3 na kraju to bilo vrh, usput jos kojeg juniora prikljucit prvom timi . Ljudi ovo je jedan maraton koji zahtjeva ogromno strpljenje, glavu gore i samo naprijed
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

nightz
Kontakt:

Post Postao/la nightz » 07 okt 2023, 22:01

avenija je napisao/la:
07 okt 2023, 21:49
nightz je napisao/la:
avenija je napisao/la:

Druze svaku utakmicu imaju podrsku, evo 5 kiks za redom niko im nije opsovao nista. Svako kolo imaju najvecu podrsku od svih ekipa u ligi.

slika
Tako i treba da bude. Podrška i dizanje samopouzdanja mladim momcima.
Ne bih se složio da je peti kiks zaredom jer nije baš kiks igrati neriješeno.
Zenica je Bosne zjenica

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 okt 2023, 22:04

Treba malo ohladit, duga je liga teska je liga ,olako smo svi shvatili ,kad su nam stigla pojacanja svi smo rekli extra i bukvalno smo ih mi dovodili .Tako mi i sastav pravimo ,nesto ne stima,ne ide i jbga , ipak ja mislim da to treba se malo poslozit i da ce krenut bolje.Upravi puna podrska rade sve extra ,sto se tice terena igraci se bore ali ili neznaju ili nemaju te smjernice od Duvnjaka i on je mlad trener neiskusan i treba podrzat covjeka..
Sa strane ne trreba dovodit a sto se tice zenickih trenera mislim opst da je Duvnjak najbolja opcija ,mlad je,ulaze u sebe, dobija te licence,zeli da napreduje i treba ga podrzat i kad ne ide..Ne treba samo mijenjat trenere primjer je samo reprezentacija Hadzibegic,Kodro,Milosevic kad ne ide ne ide.Eno Sarajevo je imalo sve i samo mijenjali i sve isto.Treba Duvnjaka pustit do kraja,ne vijerujem da mozemo doci u zonu ispadanja..

nightz
Kontakt:

Post Postao/la nightz » 07 okt 2023, 22:10

BatistutA19 je napisao/la:
07 okt 2023, 22:04
Treba malo ohladit, duga je liga teska je liga ,olako smo svi shvatili ,kad su nam stigla pojacanja svi smo rekli extra i bukvalno smo ih mi dovodili .Tako mi i sastav pravimo ,nesto ne stima,ne ide i jbga , ipak ja mislim da to treba se malo poslozit i da ce krenut bolje.Upravi puna podrska rade sve extra ,sto se tice terena igraci se bore ali ili neznaju ili nemaju te smjernice od Duvnjaka i on je mlad trener neiskusan i treba podrzat covjeka..
Sa strane ne trreba dovodit a sto se tice zenickih trenera mislim opst da je Duvnjak najbolja opcija ,mlad je,ulaze u sebe, dobija te licence,zeli da napreduje i treba ga podrzat i kad ne ide..Ne treba samo mijenjat trenere primjer je samo reprezentacija Hadzibegic,Kodro,Milosevic kad ne ide ne ide.Eno Sarajevo je imalo sve i samo mijenjali i sve isto.Treba Duvnjaka pustit do kraja,ne vijerujem da mozemo doci u zonu ispadanja..
Dobro si kazao. Kaže novi trener Sarajeva da je treneru potrebno tri prelazna roka da uigra ekipu i implementira svoju strategiju.
S obzirom na naš specifičan i dinamičan put, treba dati podršku Duvnjaku.
Zenica je Bosne zjenica

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 07 okt 2023, 22:14

Podrska treneru,ekipa ce rasti,neko ce i otpasti. Prvu godinu i u 2 ligi smo se trazili,tako da mislim da ce oduca sezona biti puno bolja.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 07 okt 2023, 22:16

senadbrkic je napisao/la:
07 okt 2023, 21:38
Beganović
Hukić
Hrnjić
Pavle
Kamberović
Brkić

Ma šta si to stavio, skloni mi to sa očiju.Likovi koji su 25 godina u klubu i gledali kako propada Čelik i rotiraju se 25 godina po klubu i klub prisvojili kao privatnu prčiju.Jesi ti uredu ba? Pa meni su bili treneri u pjetlicima a ja sam u tridesetima.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 07 okt 2023, 22:18

Podraka strucnom stabu najmanje do zime pa vidjet dalje. Kaznit sve 20 posto od plate i nadam se povjedi protiv SimmBau da se makar malo iskupe za ove kikseve posebno kuci
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 07 okt 2023, 22:19

Hajmo jos jednom da utvrdimo gradivo.
Sta nam je cilj? Biti najbolji u drzavi.
Kojom igrom,na koji nacin?
Ako ti igraju djeca od 18 -22 god ko ima u strucnom stabu i medu igracima na treningu i utakmici da im objasni sta i kako?
Ko?
Ne sami od sebe ce postati profi igraci. Ma ne sacekaj ,gledat ce tutorial na you tube sta?
Dajte ljudi uozbiljite se, iskustvo,znanje,analiza ,nove metode i onda mozemo nešto ocekivati .
Ocekivati da ce djeca proigrati fudbal a niko nema plan kako da se razvijaju je u najmanju ruku debino. To je sve sto ja ovde pisem cjelo vrijeme a ljudi pogresno svataju ko da ja nekog mrzim. Ne moze se djete razvijati ako nema plana,programa , nekoga ko zna sta treba i kako treba.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 07 okt 2023, 22:27

nightz je napisao/la:
avenija je napisao/la:
nightz je napisao/la:

Druže o kakvoj ti podršci govoriš? Robija napravi invaziju na Rahiće kilometrima daleko, u Kaknju igraš kao kod kuće, od juga do sjevera države imas veci broj skoro na gostujucima utakmica nego na jugu kad je domaća.Zastrašivanje ekipe, pa jesi ti realan?Igrači znaju da nije borba za PL, uprava ne pravi pritisaka, jer zna se sta je prioritet.Oni nemaju nikakav pritisak, jer ni mi nemamo velika ocekivanja da ocekujemo ulazak u PL i umjesto da to iskoristiš dobiješ jedno veliko ništa.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 07 okt 2023, 22:28

Duvnjak: "Mladost će se dizati iz kola u kolo", a Mladost DK zakovana za dno :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 okt 2023, 22:35

nightz je napisao/la:
07 okt 2023, 22:10
BatistutA19 je napisao/la:
07 okt 2023, 22:04
Dobro si kazao. Kaže novi trener Sarajeva da je treneru potrebno tri prelazna roka da uigra ekipu i implementira svoju strategiju.
S obzirom na naš specifičan i dinamičan put, treba dati podršku Duvnjaku.
Ma tezak je ovo put treba ovde sabura i dobrih zivaca,ne feba bit pametan svi vidimo.ne stima kod trendea i igraca i ja bi svakom mogo nac mane ali treba poddzat .Ne moze covjek rec da se ne bore ali najgore sto oni trce uprazno nista nisacim ili je to.limit njihov ili treba se i Duvnjak trznit ne znam.Po meni kad kazemo cilj je PL samo moze Durmo i Sivac igrat u prvih 11 ovi ili se moraju mijenjat i to puno ili trazit pojacanja.Nista idemo dalje ovo smo izabrali i sta ces .

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 okt 2023, 22:41

Ocekujem da ce klub kazniti Isakovica.

O ostavkama je smijesno pricati. Ova ekipa moze bolje, ova ekipa mora bolje, a problem nije (samo) takticke prirode. Ali ne moze loptu primit, koliko je to problem taktike? Karalic i Durmis ne mogu nikoga predriblati. Hrelja i Saric isti, ako ne i gori.

Pored krila, rekao bih da nam fali i kvalitetna osmica. Tranzicija sa loptom nam je uzasna.
Celik!3,2,2.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 07 okt 2023, 22:43

Samo da se ne počnemo boriti za opstanak, bodove moramo osvajati barem kod kuće, jer gledaj sad sta ti slijedi, tesko gostovanje i najtezi moguci protivnik kuci.Raspi 6 bodova i u dnu tabele smo.

Ako ništa ovo nam je dobra lekcija za nerednu sezonu i da se dobro razmisli kakvi nam igrači i sta ti sve treba za vrh tabele, a ne kamoli za napada na PL.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 07 okt 2023, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.