Mozemo.Virtu4l je napisao/la: ↑07 okt 2023, 21:14Da je pristao na taj sporazum, naš rat bi se samo malo odgodio. Lud je svako ko misli da bi Karadžić i Milošević pristali na bilo šta drugo osim istrebljenja.
Hrvatskoj bi sigurno bilo teže jer bi se Srbi koncentrisali samo na Hrvatsku. Naravno, sve je ovo hipotetički.
Ono što ti i većina morate shvatiti je to da Hrvatska ima mnogo moćnije prijatelje i da Evropa nikad ne bi dozvolila da se njima desi ono što se desilo nama.
Mi ovu državu ne možemo praviti bez Hrvata, koliko god se to nekome sviđalo ili ne. Znam ja i za stari most i za UZP i za svu štetu koju su Hrvati nanijeli Bošnjacima, ali mi drugog puta nemamo osim onog sa njima.
U protekle dvije godine smo vidjeli moć lobiranja Hrvatske i to je nešto što trebamo okrenuti u svoju korist jer su nam ciljevi isti. Ne brini, neće biti trećeg entiteta i sličnih gluposti.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ali štancaju ove ratove ko na traci.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- LegendKiller
- Kontakt:
Jest tema pala haos, čuj Virtulence i Antipolitika sa premijerligaških terena došli da komentarišu globalni politiku
.
Eto sve čekaju Azeri da se pobune protiv Irana, dajte šta vam je, pa nije to balkan, jedan narod jedna država, a ako se slučajno koji pripadnik jednog naroda nađe na teritoriji druge države, on treba da diže pobunu ne bi se priključio svojoj "matičnoj" zemlji.
Za Vašu informaciju trenutni Vrhovni vođa Irana Ali Hamenei je Azer. Nema tu nikakve pobune niti rovarenja Azera protiv Irana, nemojte lupetati gluposti.

Eto sve čekaju Azeri da se pobune protiv Irana, dajte šta vam je, pa nije to balkan, jedan narod jedna država, a ako se slučajno koji pripadnik jednog naroda nađe na teritoriji druge države, on treba da diže pobunu ne bi se priključio svojoj "matičnoj" zemlji.
Za Vašu informaciju trenutni Vrhovni vođa Irana Ali Hamenei je Azer. Nema tu nikakve pobune niti rovarenja Azera protiv Irana, nemojte lupetati gluposti.
200 Palestinaca vec poginulo ne znam koliko ranjeno, nalupat ce ih sad opasno
Izravnat ce Gazu nakon ovog danas
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Pensioner26
- Kontakt:
A jok podržati ću ove što su kao žrtve, mole cijeli svijet za pomoć od Putina, a vamo ipak podržavaju ubice i teroriste iz Izraela. Sve je sami interes i novac.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tek pocela noc, a ko zna koliko je hiljada civila izginulo. Kakav autogol, poslase ljude u smrt bezveze, a oni su vjerovatno u nekim podrumima.
+1tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 22:31Tek pocela noc, a ko zna koliko je hiljada civila izginulo. Kakav autogol, poslase ljude u smrt bezveze, a oni su vjerovatno u nekim podrumima.
Al svakakvih dijagnoza u nasem drustvu kad merhametli bosnjo pocne piciti po antisemitizmu, a da neko napise da je mladic bio fin i dijelio cokoladice onda bi islo drvlje i kamenje, a ti si upravo to napisao na tom nivou
Hipotetički govoreći, kakva bi bila reakcija "islamskog" svijeta na rušenje al Aqse?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Hajde razmisli malo šire, i nemoj me kategorizirati na osnovu jedne rečenice. Tebi je uredu da ubiješ dva miliona ljudi? Ako da svaka ti čast. Budi čovjek kao Azerbejdžanci pa daj ljudima mogućnost izbora, a ne odmah ubijati. Pronađeš one koji su tu bili pa zatvor. A to što sam napisao znači ako naše (tvoje i moje) mišljenje nije isto, odnosno moje razmišljanje je drugačije od tvog, ja sam odmah bošnjo

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- tuzlak1987
- Kontakt:

Bosnjaci kao oni navijaci Glasgow Celtica
- Beduin
- Kontakt:
Cuj ovog tupana, hoces i cipa da ti uslika?Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 21:39Moze u pp samo tvoje prezime da mi potvrdi takva tvoja razmisljanja?!alemsa je napisao/la: ↑07 okt 2023, 21:19@virtual
Sta kod kako god, s njima samo s rezervom jer ce ti zabiti noz u ledja ako im je to u interesu, nas su bukvalno iskoristili, da izadju iz Yuge i da se Srbi fokusiraju na nas i BiH, a onda nam zabili noz u ledja aka Herceg-Bosna. Sa Srbima znas na cemu si, s njima licimjere.
Unaprijed hvala.
Pa ovo su neistine.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hamas ne odustaje jbt.
- Beduin
- Kontakt:
Znas kakva bi bila, dobro je sve dok ne napadnu Mekku. Sve je otislo kvragu druze. Najveca nesorta su postali arapi, nazalost. A usta prepuna vjere.
Ja sam preponosan na nas Islam u BiH kad vidim njih. A radio sam sanjima godinama, svaki ubogi dan. Nagledao se svega i svacega, da ne zelim ni pisati o tome.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- LegendKiller
- Kontakt:
radili bi ono jedino šta umiju i smiju, pisali oštra saopštenja, govorili o crvenim linijama, povlačili nove, eventualno bi Iran zaprijetio, verbalno, i vjerovatno bi Hezbolah iz Libana koju rakatu ispalio. I da ne zaboravim, bilo bi statusa po društvenim mrežama.
Ma neće srušiti Al Aqsu, rano im je za, a tu im je i zid plača, na kojem se mole. Mada njima u neku ruku njima to ne bi ni bio problem, jer svakako žele pravit hram na mjestu Al Aqse. Oni kopaju ispod ne bi našli šta, međutim za sada ispod nema ništa konkretno.
Prijedlog za Admina, da se tema preimenuje u globalna politika, globalni sukobi ili tako nešto, rat u Ukrajini zapao i na jugu i na istoku, ništa novo, a sa druge strane novi sukobi bukte, a sada za svaki sukob posebna tema nam ne treba.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ma ne mozes ti to objasniti ovim main stream ispranim mozgovima.chily-rz je napisao/la: ↑07 okt 2023, 12:41Hamas je marioneta cionista, razlog koji Izraelu treba da bi nastavio sa brisanjem Palestine. Na isti način su Amerikanci djelovali kad su vršili invaziju na Afganistan i Irak. Prvo moraš prikazati nekog kao ozbiljnu prijetnju da bi dobio podršku od ljudi koji te biraju. Ameri nisu bili za invaziju i rat sa Irakom i Afganistanom dok se nisu pojavili ludi talibani sa boingom u po Washingtona.
njohova verzija islama je ispravna nasa nije kad skontas po svim islamskim propisima, to je jedina istina bosnji od islamskih pravila jedino se pridrzava u vezi svinjetine sve drugo zanemariBeduin je napisao/la: ↑07 okt 2023, 23:09Znas kakva bi bila, dobro je sve dok ne napadnu Mekku. Sve je otislo kvragu druze. Najveca nesorta su postali arapi, nazalost. A usta prepuna vjere.
Ja sam preponosan na nas Islam u BiH kad vidim njih. A radio sam sanjima godinama, svaki ubogi dan. Nagledao se svega i svacega, da ne zelim ni pisati o tome.

Zadnja izmjena: Robust, dana/u 07 okt 2023, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.