Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DamirT
Kontakt:

Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la DamirT » 08 okt 2023, 00:14

Sad na tv-u vratio intervju. Mene sramota bilo Senada. Yebo te kakva glupa pitanja lik postavlja... U sat vremena intervjua, pljuni me ako je 2 normalna pitanja postavio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 08 okt 2023, 00:31

DamirT je napisao/la:
08 okt 2023, 00:14
Sad na tv-u vratio intervju. Mene sramota bilo Senada. Yebo te kakva glupa pitanja lik postavlja... U sat vremena intervjua, pljuni me ako je 2 normalna pitanja postavio.
Razumijem ogorčenje. Ali kad nemaš izbora ili konkurencije na tom polju onda ne treba kukati.
Evo, nema Senada, bolestan...u penziji..
Ko bi po vašem mišljenju uspostavio kontakt i napravio intervju od nekih sat vremena. Možda je i Savo svjestan da je kod Senada jedna vrsta talk šoua i da je ipak neko ime u svijetu novinarstva.
Kome drugom bi se Savo odazvao i dao intervju?
Evo ja priznajem da sam neupućen i da samo onako bubam. Prosvjetlite me.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 okt 2023, 00:36

armando je napisao/la:
08 okt 2023, 00:31
DamirT je napisao/la:
Razumijem ogorčenje. Ali kad nemaš izbora ili konkurencije na tom polju onda ne treba kukati.
Ko bi po vašem mišljenju uspostavio kontakt i napravio intervju od nekih sat vremena. Možda je i Savo svjestan da je kod Senada jedna vrsta talk šoua i da je ipak neko ime u svijetu novinarstva.
Ma nema veze sto je kod Senada otisao. Vec mi glupo da je vise od sat vremena drzao intervju, a pitanja su blago receno nigdje veze. Tek zadnjih 10-15 minuta su pocela pitanja koja zanimaju vjerovatno sve navijace. O selekciji igraca, na koga racuna, potencijalni reprezentativci itd.

Dotad pitanja veze s vezom nisu imala. Ali eto, makar smo imali priliku da cujemo intervju selektora kod nekoga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 okt 2023, 00:39

InshAllah da izgubis sve, mrzim repku dok si ti trener.
ABd inshAllah protiv vas.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 okt 2023, 00:50

:rol:
naprijed rejal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2023, 01:05

Sveti je napisao/la:
08 okt 2023, 00:50
"Ljudi koji pišu na tim platformama nemaju pojma šta je fudbal"

Zakuca ih Savo u petoj minuti intervjua. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 okt 2023, 02:37

Virtu4l je napisao/la:
08 okt 2023, 01:05
Sveti je napisao/la:

Zgazio si dijete u BiH siptarsko **** i šturno.
Ja se nadam da ce otac tog djeteta kad tad ubiti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 okt 2023, 08:38

Koji qrac :urnebes:
naprijed rejal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2023, 08:39

Sveti je napisao/la:
08 okt 2023, 08:38
Koji qrac :urnebes:
Šta je ovo Bog te :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 okt 2023, 09:02

slika

Nisam ni krenuo gledati, već mi muka od naslova.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BHFreak
Kontakt:

Post Postao/la BHFreak » 08 okt 2023, 09:07

DamirT je napisao/la:
08 okt 2023, 00:36
armando je napisao/la:
08 okt 2023, 00:31
DamirT je napisao/la:
Ma nema veze sto je kod Senada otisao. Vec mi glupo da je vise od sat vremena drzao intervju, a pitanja su blago receno nigdje veze. Tek zadnjih 10-15 minuta su pocela pitanja koja zanimaju vjerovatno sve navijace. O selekciji igraca, na koga racuna, potencijalni reprezentativci itd.

Dotad pitanja veze s vezom nisu imala. Ali eto, makar smo imali priliku da cujemo intervju selektora kod nekoga.
Dao Bog pa da nas zanimaju pitanja o fudbalu, ja mislim da nas je vecina sjedila i samo cekala neko pitanje vezano sa Slobodana, Srebrenicu o navijacima 2005/6, jer smo nazalost takvi volimo ove rijaliti teme i kafanske price :puke:
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 okt 2023, 09:08

Virtu4l je napisao/la:
08 okt 2023, 01:05
Sveti je napisao/la:

Koliko zaljubljen sam u sebe moras biti, da sebe nesvrstas medju ljude koji pisu na tim platformama.

Godinama pises o fudbalu na tim platformama mamlaze.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 okt 2023, 09:18

Nakon 16 minuta smo o Savi kao selektoru saznali da se čuo sa Dzekom i Pjanicem i još nekim igračima.

Više smo saznali o Miloševiću (Slobodanu) , Vucicu i tome kako je Senad sutao loptu u Bijeljini.

I evo fudbalsko pitanje od Senada, da li ćeš po nacionalnom ključu krojiti ekipu. To majstore.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 08 okt 2023, 09:25

Lafo nikog ne zanima politika i svi smo htjeli da čujemo o fudbalu a u biti svi pričaju samo o politici, niko o njegovom fudbalskom znanju. Senad pita samo ono na šta će se masa ložit ali eto bar je doveo Makija i malo o fudbalu popričali.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2023, 09:34

Bosniak10 je napisao/la:
08 okt 2023, 09:25
Lafo nikog ne zanima politika i svi smo htjeli da čujemo o fudbalu a u biti svi pričaju samo o politici, niko o njegovom fudbalskom znanju. Senad pita samo ono na šta će se masa ložit ali eto bar je doveo Makija i malo o fudbalu popričali.
Problem je u tome što nisu čuli ono što su htjeli, što je Savo sve objasnio i ponovo im se usrao u ćejf. Čovjek igrao u tada prejakoj Parmi i dolazio na proteste protiv Miloševića, e to im se nije svidjelo i sad nemaju za šta da se uhvate.

Sad im smeta što se malo pričalo o fudbalu, kao da ima nešto novo da se kaže što već bezbroj puta nije rečeno.

Čovjek ima četiri utakmice kao pripremu za baraž, bitno je da je to shvatio, ja o tome pišem već mjesecima i napokon je neko to javno rekao. Od ponedjeljka počinju pripreme za mart mjesec i samo to nas treba zanimati. Važno je provjeriti nekoliko igrača na kritičnim pozicijama, malo rotirati i u martu izabrati najboljih 11 za najvjerovatnije Ukrajinu u Zenici.
Voli te tvoje Sarajevo.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 08 okt 2023, 11:04

Podržavam ga i mislim da je bolji i harizmaticniji od svih do sad ali samo da mi je znati da je financirao autobuse za cetnike iz Foce ja bih ga licno smjenioo.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 08 okt 2023, 11:30

Kritike za Senadovo vođenje emisije i šta je pitao Savu, a to se sve isto ovdje na 40 stranica razvuklo, cirka 4 posta o fudbalu :mrgreen:

Senad nije sportski novinar, već aktuelni i vodi emisiju na osnovu pulsa javnosti i onoga što javnost interesuje. S obzirom na to da se i ovdje više pisalo o njegovim stavovima o Slobi nego o fudbalu nije neki šok kako je emisija tekla :mrgreen:

O fudbalu ko fudbalu se trebalo pričati kada je onaj ušao u studio, ali, mislim, pojava sve govori. Meni je emisija okej bila.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

MOCTAP1981
Kontakt:

Post Postao/la MOCTAP1981 » 08 okt 2023, 11:48

Na koga idemo u baraž i kako se to gleda
MOCTAP У СРЦУ

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 okt 2023, 12:06

Arvid je napisao/la:
08 okt 2023, 11:30
Kritike za Senadovo vođenje emisije i šta je pitao Savu, a to se sve isto ovdje na 40 stranica razvuklo, cirka 4 posta o fudbalu :mrgreen:

Senad nije sportski novinar, već aktuelni i vodi emisiju na osnovu pulsa javnosti i onoga što javnost interesuje. S obzirom na to da se i ovdje više pisalo o njegovim stavovima o Slobi nego o fudbalu nije neki šok kako je emisija tekla :mrgreen:

O fudbalu ko fudbalu se trebalo pričati kada je onaj ušao u studio, ali, mislim, pojava sve govori. Meni je emisija okej bila.
Taj što je ušao je rekao da neće pričati o Olimpiji i toj epizodi i ja sam ugasio.

Realno bi bilo bolje da nije ni ušao, a i da je Senad izašao i sa Savo sam priča o fudbalu.

safun79
Kontakt:

Post Postao/la safun79 » 08 okt 2023, 12:12

Tako je bilo iritantno slušati prekidanje Marijana od strane njegovog šefa da ne znam jel taj isti Marijan tako dobar da sebi to dozvoli ili je ovisan o ovome?
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,

Aleksandro Del Piero

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], legendarnadruga i 38 gostiju.