FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bgm su se pitari dobro raspisali i osilili. Bahate se previse i obit ce im se o glavu aBd.
Najavljuju rapsodiju i gasenje Zelje, lizu se opet sa svima samo da je protiv Zelje. To i govori koliko je Zeljo velik i jak te se u podsvijesti boje. Sa djavolom ce napravit pakt samo da se nasteti Zelji.
Mi, igraci i ss moraju bit pametni. Izdrzat pocetni pritisak i njima ce se uvuc nervoza.
Najbitnije ne pravit glupe greske pozadi, ono nase standardno. Tu je kljuc po meni, nije ovo gostovanje kao ostala , imat cemo prilika a imamo i igrace koji to mogu iskoristit.
Igraci da odigraju hrabro i pametno pa se konsolidovat na pauzi. Pobjeda bi nam bas znacila.
Mozemo.
Najavljuju rapsodiju i gasenje Zelje, lizu se opet sa svima samo da je protiv Zelje. To i govori koliko je Zeljo velik i jak te se u podsvijesti boje. Sa djavolom ce napravit pakt samo da se nasteti Zelji.
Mi, igraci i ss moraju bit pametni. Izdrzat pocetni pritisak i njima ce se uvuc nervoza.
Najbitnije ne pravit glupe greske pozadi, ono nase standardno. Tu je kljuc po meni, nije ovo gostovanje kao ostala , imat cemo prilika a imamo i igrace koji to mogu iskoristit.
Igraci da odigraju hrabro i pametno pa se konsolidovat na pauzi. Pobjeda bi nam bas znacila.
Mozemo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
E šta nam uradiste od kluba jadovi
Da na derbiju bude kvota 6 na nas
A na šugavce 1.55
A na šugavce 1.55
Pobijedimo i oparimo se. Mjera.avalPacidoroP je napisao/la: ↑08 okt 2023, 08:25E šta nam uradiste od kluba jadovi
A na šugavce 1.55
Drug ja kad sam pisao da je jug rak rana naseg Zelje... cast izuzecima ima stvarno i dobrih momaka, ali hajde realno kad smo izbacili neku novu pjesmu ??? Glavna furka juga je da se nadrogiraju i vrte 3 pjesme 90 minuta. Ako klub zeli da raste mora se ograditi od takvih navijaca, mi "normalni" navijaci dodjem platim kartu grickam kospice zapjevam klub nisam ugrozio nikad, dok ovi "navijaci" s juga kazne reketiranje kluba placena gostovanja i jos terorisu igrace upravu. Gdje normalno da ti navijaci upadaju na trening i vode glavnu riječ... Ali moj zeljo ostaje proci ce i ovi narkomani doci ce dan kad ce biti prepoznatljivi navijaci po pjesmama po dobroj atmosferi itd. Zeljeznicar iznad svegasassari je napisao/la: ↑07 okt 2023, 09:26Nema se šta dogovarati, šta ga pale koji k protiv Goskaferroviario je napisao/la: ↑07 okt 2023, 09:15Klub se mora dogovoriti sa navijacima da se stane sa stalnim palkenjima baklji ove kazne postaju sve vece i vece. Ne znam koji je fazon da se upali par baklji i time klubu napravis toliku stetu. Sa tih 10000 KM se moze placati odlican igrac, i kad vidis da imamo bar dvije domace u mjesec dana tebi na kazne zbog par baklji i topovskih ode 15-20000 KM. Ne znam kako to upravi ne smeta a smeta im da navijaci, koji su spasili njih i ovaj klub, unesu **** kospe i dvojni c sebi. Nadam se da ce se stati sa paljenjem u svakoj utakmici.
-
- Kontakt:
Ima li moderatora, admina. Covjek izmislja i laze na grupu. Molim vas izbrisite post.Urban90 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:14Drug ja kad sam pisao da je jug rak rana naseg Zelje... cast izuzecima ima stvarno i dobrih momaka, ali hajde realno kad smo izbacili neku novu pjesmu ??? Glavna furka juga je da se nadrogiraju i vrte 3 pjesme 90 minuta. Ako klub zeli da raste mora se ograditi od takvih navijaca, mi "normalni" navijaci dodjem platim kartu grickam kospice zapjevam klub nisam ugrozio nikad, dok ovi "navijaci" s juga kazne reketiranje kluba placena gostovanja i jos terorisu igrace upravu. Gdje normalno da ti navijaci upadaju na trening i vode glavnu riječ... Ali moj zeljo ostaje proci ce i ovi narkomani doci ce dan kad ce biti prepoznatljivi navijaci po pjesmama po dobroj atmosferi itd. Zeljeznicar iznad svegasassari je napisao/la: ↑07 okt 2023, 09:26Nema se šta dogovarati, šta ga pale koji k protiv Goskaferroviario je napisao/la: ↑07 okt 2023, 09:15Klub se mora dogovoriti sa navijacima da se stane sa stalnim palkenjima baklji ove kazne postaju sve vece i vece. Ne znam koji je fazon da se upali par baklji i time klubu napravis toliku stetu. Sa tih 10000 KM se moze placati odlican igrac, i kad vidis da imamo bar dvije domace u mjesec dana tebi na kazne zbog par baklji i topovskih ode 15-20000 KM. Ne znam kako to upravi ne smeta a smeta im da navijaci, koji su spasili njih i ovaj klub, unesu **** kospe i dvojni c sebi. Nadam se da ce se stati sa paljenjem u svakoj utakmici.![]()
Ma garant pitar, takvi su mu skoro svi postovi.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:26Ima li moderatora, admina. Covjek izmislja i laze na grupu. Molim vas izbrisite post.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ma znam. Ali ovaj idiotizam prolazi samo na nasoj temi godinama.Virtu4l je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:44Ma garant pitar, takvi su mu skoro svi postovi.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:26Ima li moderatora, admina. Covjek izmislja i laze na grupu. Molim vas izbrisite post.
-
- Kontakt:
Degeni ovdje pisu postove i onda citiraju na opstim temama, kao "jao vidite sta Manijaci rade" 

1921
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- kontrasviju
- Kontakt:
Jbg, naš omjer u gostima u ovoj sezoni je 1-0-6…avalPacidoroP je napisao/la: ↑08 okt 2023, 08:25E šta nam uradiste od kluba jadovi
A na šugavce 1.55
1921
Hajde molim te samo **** te picke pitarske 
Stila magijo sretan rodjendan,zabiberi veceras jedno dva komadića ko u stara dobra vremena,kad su nas isto podcjenjivali pa se zna kako je završilo.
“Dok drugi traže mane i seru sa druge strane, s juga se pjesma ori, bori se Željo bori.”

Stila magijo sretan rodjendan,zabiberi veceras jedno dva komadića ko u stara dobra vremena,kad su nas isto podcjenjivali pa se zna kako je završilo.
“Dok drugi traže mane i seru sa druge strane, s juga se pjesma ori, bori se Željo bori.”
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Ma ne mogu nas pitari pobijediti ni u mašti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Momci veceras oprezno na derbi, prekuce je opet bio problem... Manijaci su upali na stadion Kosevo i napravili dar mar. Kako je krenulo zabranice pitarima dolazak na sjever ili ce im Manijaci preuzeti tribinu. Otvorite oci jer su pitari sad bijesni a ranjeni vuk je opasan.
Udarit cenera na dvicu i jos 2 para dodat i sutra isplatu cekat.avalPacidoroP je napisao/la: ↑08 okt 2023, 08:25E šta nam uradiste od kluba jadovi
A na šugavce 1.55
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Čiji da brišem post ne upratih, da ti pravo kažem ja udjem na forum svako pet dana. Čuj ja pustam, pa ako je iko vodio ovdje bitku sa vjetrenjačama i obriso hiljade postova pitarskih i zlonamjernih to sam onda ja. Molio sam Admina milion puta da obriše određene profile i nije htio. Ne pada mi na pamet više da svoje vrijeme trošim na brisanje nekakvih postova i dovođenje foruma u red.Viking1921 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:33Sta je legendo , sto ne brises post od navijaca gurbeta sa koseva, a ja gdje ces ti brisati, ti svakako pustas ovo.
VOLIM TEEE ZELJOOOOOOO !!!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Galic da ne prelazi centra, nek zarobi peglatora lopte lesinara u dresu torpeda.
Jasarevic ponovit igre sa Euro tekmi. Kljuc je da ne pravimo gluposti na nasoj polovini.
Ubijedjen sam da im mozemo prijetit, Stilic Amoah i Krpic su izuzetno jak napadacki trio.
Trka u veznom redu i bez gluposti nazad su kljuc.
Jasarevic ponovit igre sa Euro tekmi. Kljuc je da ne pravimo gluposti na nasoj polovini.
Ubijedjen sam da im mozemo prijetit, Stilic Amoah i Krpic su izuzetno jak napadacki trio.
Trka u veznom redu i bez gluposti nazad su kljuc.
Svraka ispričao zanimljivih stvari
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
IGRJTE SRCEM, SARAJEVSKI PLAVI!
Igraaaaaaaaajjjjj za Remzuuuuuuuu.Gaziiiiii Njanjjjjjeeee.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.