Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Na onom videu od jučer gdje čobani na pick-up kamiončiću paradiraju sa tijelom ženske osobe se ispostavilo da je u pitanju državljanka Njemačke, bila kao turista na tom nekom festivalu.
Mislim da im je od jučer kraj i sa ono malo humanitarne pomoći što su dobijali od zapadnih zemalja.
Mislim da im je od jučer kraj i sa ono malo humanitarne pomoći što su dobijali od zapadnih zemalja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
https://youtube.com/shorts/v2Lg9KM-jdg? ... 48G4aqoN2y
I ovakvih priča na izvoz ima, cionistički teroristički režim Izraela vec decenijama kontinuirano bez ikakve pravne osnove protjeriva i unija Palestince na njihovoj zemlji.
I ovakvih priča na izvoz ima, cionistički teroristički režim Izraela vec decenijama kontinuirano bez ikakve pravne osnove protjeriva i unija Palestince na njihovoj zemlji.
Nadati se da ce ovaj zadnji sukob ubrzati neko trajni rjesenje.
Svakako ce ih izraelci poderat i otezat zivot maksimalno, a i ovim su Palestinci izgubili podrsku i onih neutralnih.
Svakako ce ih izraelci poderat i otezat zivot maksimalno, a i ovim su Palestinci izgubili podrsku i onih neutralnih.
- Centre forward
- Kontakt:
Ne postoji trajno rješenje. Masa žarišta i sukoba po svijetu je i "skrojena" da se nikad ne riješe.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Palestinaca je jako puno, samo to je u startu dovoljno da se ovaj slučaj nikada trajno ne riješi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakvu su tu podršku imali u opšte? Ko je se to usprotivio cionistima i njihovom režimu, ko je to spriječio otimanje njihove zemlje ? Ko je se pocesao od tih koji mogu da ih podrže na desetine ubijene Palestinske djece samo u ovoj godini ? Pa nedavno su snajperom u glavu pogodili curicu od dvanaest godina i ko je to reagovao?
Hocu reci, ako nije ni do danas niko reagovo od danas ce jos manje od tog niko. Ne treba ici glavom kroz zid, vec treba imati pametnu politiku. Politiku Palestine ne vodi narod vec strano finansirane teroristicke grupe, a na kraju narod nahebe. Kad se one sklone mozda i bude nesto, ovako ce sve izgubiti, i nece im niko pomoci, ni turska, ni iran ni arabija, niko. I ako cemo o licemjernosti, najvecu dozu licemjernosti pokazuje "bratski" islamski svijet pa onda ostali.
Ma ne smije niko Izraelu ništa jer Ameri stoje iza njih skupa sa Britancima, oni su im i dali državu u državi.
Meni smeta narativ u kojem su jedni teroristi a drugi nisu, Hamas teroristička grupa a ovi što ubijaju djecu su kao neka reguralna vojska ili šta ? U tom sukobu Hamasa i Cionističkog režima najviše je stradalo civila a omjer stradalih civila je možda na jednog Izraelca stotinu Palestinaca.
Ima video kad onaj cionistički političar u stilu Slobodana Miloševića izgovara rečenicu: ako oplace jedna Izraelska mater onda ce plakati hiljadu Palestinskih žena za svojom djecom.
Meni smeta narativ u kojem su jedni teroristi a drugi nisu, Hamas teroristička grupa a ovi što ubijaju djecu su kao neka reguralna vojska ili šta ? U tom sukobu Hamasa i Cionističkog režima najviše je stradalo civila a omjer stradalih civila je možda na jednog Izraelca stotinu Palestinaca.
Ima video kad onaj cionistički političar u stilu Slobodana Miloševića izgovara rečenicu: ako oplace jedna Izraelska mater onda ce plakati hiljadu Palestinskih žena za svojom djecom.
Tako je.Arvid je napisao/la: ↑08 okt 2023, 11:39Na onom videu od jučer gdje čobani na pick-up kamiončiću paradiraju sa tijelom ženske osobe se ispostavilo da je u pitanju državljanka Njemačke, bila kao turista na tom nekom festivalu.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Dobri naši Izraelci
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sve je ovo jedan veliki reality program. Beskorisna naprđivanja u kojima nema nevinih.
Osim djece, naravno. Samo njih mi je i žao.
Osim djece, naravno. Samo njih mi je i žao.
The saddest thing in life is wasted talent.
I sta je tvoje rjesenje? jesi li kreno da branis palestinu, jesi li poslao para da se bore?chily-rz je napisao/la: ↑08 okt 2023, 12:22Ma ne smije niko Izraelu ništa jer Ameri stoje iza njih skupa sa Britancima, oni su im i dali državu u državi.
Narod brzo zaboravlja kakvi su izraelci i sta svasta rade prema palestincima..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ko je govorio o bilo kakvim riješenjima ? Pišem jer mnogi ovdje žele predstaviti Izraelce kao neki miran narod koji se brani od terorista pa im ne dozvoljavam da te laži ovdje tek tako prosipaju.
Evo šta ortodoksni jevreji misle o Palestini i Izraelu.
https://youtube.com/shorts/HH0Lr2nM2qY? ... cTi1NbVOnn
Ko god ove podrzava nije normalan, kozoyebi. Ne podrzavam ni jedne ni druge, zao mi nevinog naroda a sto se tice vojske sa obje strane nek svi izginu sto se mene tice.deno_TM87 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 12:23Tako je.Arvid je napisao/la: ↑08 okt 2023, 11:39Na onom videu od jučer gdje čobani na pick-up kamiončiću paradiraju sa tijelom ženske osobe se ispostavilo da je u pitanju državljanka Njemačke, bila kao turista na tom nekom festivalu.
A dobro, Izrael ima 2 godine obuke i godinu aktivne sluzbe u vojsci svakog gradjanina (zene malo krace) tako da ne cudi.AshburtonG je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:31https://
Ciljano izgleda. Ova je ubila valjda neku djecu. Samo nek se kolju izmedju sebe. Sto ih je manje, to je bolje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Egipatski policajac otvorio je vatru na izraelske turiste u mediteranskom gradu Aleksandriji, ubivši najmanje dva Izraelca i jednog Egipćanina, saopćilo je egipatsko ministarstvo unutrašnjih poslova. Brzom intervencijom, policajac je uhapšen.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Postoje teroristicke aktivnosti i grupe koje iskocu u odredjenim periodima, dobiju porciju od mocnije vojske Izraela i onda se primire do slijedecih aktivnosti.sljivo je napisao/la: ↑08 okt 2023, 12:15Hocu reci, ako nije ni do danas niko reagovo od danas ce jos manje od tog niko. Ne treba ici glavom kroz zid, vec treba imati pametnu politiku. Politiku Palestine ne vodi narod vec strano finansirane teroristicke grupe, a na kraju narod nahebe. Kad se one sklone mozda i bude nesto, ovako ce sve izgubiti, i nece im niko pomoci, ni turska, ni iran ni arabija, niko. I ako cemo o licemjernosti, najvecu dozu licemjernosti pokazuje "bratski" islamski svijet pa onda ostali.
Medjutim, politika Izraela konstantno provdi teror nad obespravljenom sirotinjom i nista se nece rijesit, jer je Zapad i napravio ovu tvorevinu a tako je i odrzava u zivotu, te udovoljava teznjama tamosnjih izraelskih ideologa. To sto ce ti sada neko iskocit i reci ok mnogo Palestinaca radi kod njih, ovih ih dobro trpe i sl jer vecinom predstava za javnost (iako ima istine). To ti je ono, uzmi jedan manji broj ugnjetavanih, daj im novac i pokazi svijetu da nisi tako los.
Da ne bude mahalska, najbolji dokaz o ovom sto pricam, naci ces u institucijama koje cuvaju famozne Zapadne vrijednosti. Jedna takva je Parlament EU. Drugi dio rezolucije pomenutog Parlamenta o rjesenju izraelsko-palestinskog pitanja (prvi sam jutros postavljao) glasi
Jedino pravicno sto Zapad moze uradit jeste jasno osudit dejstvo obje strane, svim ucesnicima spucat sankcije i tjt. Sve ostalo je suplja tjeranje vode na mlin Izraela.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 08 okt 2023, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Eu imam sasvim uredne rezolucije ali je problem sto one ostaju na papiru zbog interesa USA, to je kao i ova podrska Ukrajine Izraelu, prosto iz razloga sto to diktira USA i naravno da onda moras da slijedis njihovu volju jer opet trebas njihovu zastitu, to je tako..Asteriks je napisao/la: ↑08 okt 2023, 13:06Postoje teroristicke aktivnosti i grupe koje iskocu u odredjenim periodima, dobiju porciju od mocnije vojske Izraela i onda se primire do slijedecih aktivnosti.sljivo je napisao/la: ↑08 okt 2023, 12:15Hocu reci, ako nije ni do danas niko reagovo od danas ce jos manje od tog niko. Ne treba ici glavom kroz zid, vec treba imati pametnu politiku. Politiku Palestine ne vodi narod vec strano finansirane teroristicke grupe, a na kraju narod nahebe. Kad se one sklone mozda i bude nesto, ovako ce sve izgubiti, i nece im niko pomoci, ni turska, ni iran ni arabija, niko. I ako cemo o licemjernosti, najvecu dozu licemjernosti pokazuje "bratski" islamski svijet pa onda ostali.
Medjutim, politika Izraela konstantno provdi teror nad obespravljenom sirotinjom i nista se nece rijesit, jer je Zapad i napravio ovu tvorevinu a tako je i odrzava u zivotu, te udovoljava teznjama tamosnjih izraelskih ideologa. To sto ce ti sada neko iskocit i reci ok mnogo Palestinaca radi kod njih, ovih ih dobro trpe i sl jer vecinom predstava za javnost (iako ima istine). To ti je ono, uzmi jedan manji broj ugnjetavanih, daj im novac i pokazi svijetu da nisi tako los.
Da ne bude mahalska, najbolji dokaz o ovom sto pricam, naci ces u institucijama koje cuvaju famozne Zapadne vrijednosti. Jedna takva je Parlament EU. Drugi dio rezolucije pomenutog Parlamenta o rjesenju izraelsko-palestinskog pitanja (prvi sam jutros postavljao) glasi
Istina ima dijelova koje se odnose i na palestinsku stranu, ali sustina je jasna a to je Izrael postupa suprotno bilo kojem pravu i kao takvi imaju ogromnu podrsku, kao i da u EU ipak ima i razumnih prijedloga, samo sto isti ostaju na papiru i ovakim rezolucijama.
Jedino pravicno sto Zapad moze uradit jeste jasno osudit dejstvo obje strane, svim ucesnicima spucat sankcije i tjt. Sve ostalo je suplja tjeranje vode na mlin Izraela.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.