Mi smo ovim bodom napravili veliki korak naprijed. Bravo Borče! Sad stalna mušterija ćelik i nastavak tradicije.
Sad šta će Travnik napraviti vidjećemo da li smo i prije suspenzije šampioni
Moderator/ica: vlakanje
Neznam koja je banka ali ja visom electron plaćam dosta stvari, također skoro sve veće online kladionice je isto primaju i za uplatu i za isplatu.Doduše za pay-pal koristim visu classic od Unicredit banke.Imam visu electron od Unicredit i od Reiffeissen banke, ferceraju samo tako.Dule 078 je napisao/la:ja sam jednom pitao u banci da li se visa electron kartica moze koristiti za placanje na internetu i rekli su da ne moze!
Da nije bilo Avdukica pukoste vi kao decja zvecka.Vama treba PRAVI TRENER da puno toga popravite a samo se nadajte ljepom vremenu----Ha,ha,ha,,,,,,,,,,? je napisao/la:$ је! $ " $.... Са $ % гостовања $ 4 $...
' " " $ " " " $ &.... & " у ¥....
$ се $ - ? " " пун $ " ? " " " $ & % знају...
АЈ &!
Pusti ti mene jarane nego u potragu ovi tvoji za novim trenerom i to je prava stvar a to ocekuje i banjalucka raja jer dosta foliranja i supljih prica od strane narcisa tj.takozvanog malog murinja koga poznaju na samo na deonici Laktasi-Gradiska a i voli on i zasedeti u nekom kaficu nebitno dali u Laktasima ili u Gradisku i pocne se hvalit JA SAM NAJLJEPSI,JA SVE ZNAM,JA SAM NAJBOLI TRENER,JA CU BITI SELEKTOR i tako dalje.Zalosno je i najbolje je da se nekako raspita o tome da pocne suditi Prvu ligu srpske jer je on i sudija a i zna covjek sve te cijene STA KOLIKO KOSTA,,,,,,,,? je napisao/la:", ' % "...
Ispade sada kao da je Borac pokorio Evropu ??? Nalazite se u istoj situaciji kao i Zeljo proslu sezonu, tj. dominirate pobjedujete u gostima.Dejan, BL je napisao/la:Mi smo napravili jedan veliki iskorak za ovu ligu da bude ubuduće što normalnija, donosimo mnogo bodova sa strane a gubimo i kući kad lošije odigramo, to je normalno. Naravno ima tu još mnogo ostataka onog starog 3 za 3 sistema i neće se to ispegleda još za 2-3 godine u potpunosti, i dalje kod koga god da se ide u goste postoji respekt veći nego što bi trebao da bude. Otuda i Vladina malo povučenija taktika da se uvijek donose bodovi sa strane i da se jača samopuzdanje u tom smislu dok ne postane normalno u ovoj ligi pobjeđivati u gostima. Kažem tek za 2-3 godine ako se ovako nastavi očekujem da kad prvi ide u goste ekipama od 8 mjesta nadole da se uopšte ne postavlja pitanje pobjednika i da oko toga nema sumnje.
A fenomen željezničar i domaći teren, mislim da oni u federaciji pogotovo "bošnjačke" ekipe imaju taj još izraženiji otežavajući momentum, pred gostovanje na Grbavici nego na ostalim gostovanjima oni ih respektuju kao klubovi u Srbiji blizance igraju mnogo bojažljivo i već kad kroče na teren praktično su bijelu zastavicu istakeli i ne vjeruju mnogo da mogu uzeti bodove.
Dakle, treba ova liga da se razvija još mnogo da bi je smatrali normalnom a i da bi pomalo počela da ostavlja trag i u Evropi.
Elegant je napisao/la:Ispade sada kao da je Borac pokorio Evropu ??? Nalazite se u istoj situaciji kao i Zeljo proslu sezonu, tj. dominirate pobjedujete u gostima.Dejan, BL je napisao/la:Mi smo napravili jedan veliki iskorak za ovu ligu da bude ubuduće što normalnija, donosimo mnogo bodova sa strane a gubimo i kući kad lošije odigramo, to je normalno. Naravno ima tu još mnogo ostataka onog starog 3 za 3 sistema i neće se to ispegleda još za 2-3 godine u potpunosti, i dalje kod koga god da se ide u goste postoji respekt veći nego što bi trebao da bude. Otuda i Vladina malo povučenija taktika da se uvijek donose bodovi sa strane i da se jača samopuzdanje u tom smislu dok ne postane normalno u ovoj ligi pobjeđivati u gostima. Kažem tek za 2-3 godine ako se ovako nastavi očekujem da kad prvi ide u goste ekipama od 8 mjesta nadole da se uopšte ne postavlja pitanje pobjednika i da oko toga nema sumnje.
A fenomen željezničar i domaći teren, mislim da oni u federaciji pogotovo "bošnjačke" ekipe imaju taj još izraženiji otežavajući momentum, pred gostovanje na Grbavici nego na ostalim gostovanjima oni ih respektuju kao klubovi u Srbiji blizance igraju mnogo bojažljivo i već kad kroče na teren praktično su bijelu zastavicu istakeli i ne vjeruju mnogo da mogu uzeti bodove.
Dakle, treba ova liga da se razvija još mnogo da bi je smatrali normalnom a i da bi pomalo počela da ostavlja trag i u Evropi.
Svaka cast na tome, ali cuvaj te se jer kako si rekao "Zeljo fenomen" moze da vas stigne kao sto se vec jednom dogodilo.
? je napisao/la:/ вас све $ престанете о " ", " " ?.
" сте се ? ? & сваеза, $ опет " $ "...
& " & ' о ", ", ", $ " ¥...
А ове % $ за &...
Ali moras priznati da su vasi tj. RS krivici za propast ovog saveza i BiH u cjelini ?jeremija je napisao/la:Ma nema,čim je Srpski klub na vrhu..odmah je namještaljka,nacionalni ključ,politika,viša sila,teorija zavjere,Dodik kupio..itd,itd....? je napisao/la:/ вас све $ престанете о " ", " " ?.
А ове % $ за &...![]()
Pogrešna konstatacija, nisu "krivci" nego su "ZASLUŽNI"...Elegant je napisao/la:Ali moras priznati da su vasi tj. RS krivici za propast ovog saveza i BiH u cjelini ?jeremija je napisao/la:Ma nema,čim je Srpski klub na vrhu..odmah je namještaljka,nacionalni ključ,politika,viša sila,teorija zavjere,Dodik kupio..itd,itd....? je napisao/la:/ вас све $ престанете о " ", " " ?.
А ове % $ за &...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.