Ruska invazija na Ukrajinu

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

chily-rz
Kontakt:

Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post Postao/la chily-rz » 08 okt 2023, 14:44

deno_TM87 je napisao/la:
08 okt 2023, 14:42
Reklamni pano u Gazi.

Odabrano drustvance.

slika
Manijaci redovno odaju podršku Palestini ? Da nemate kakve veze s ovim društvancem?

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 okt 2023, 14:47

chily-rz je napisao/la:
08 okt 2023, 14:44
deno_TM87 je napisao/la:
08 okt 2023, 14:42
Reklamni pano u Gazi.

Odabrano drustvance.

slika
Manijaci redovno odaju podršku Palestini ? Da nemate kakve veze s ovim društvancem?
Niko nije savršen
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 08 okt 2023, 14:52

Tekashi je napisao/la:
08 okt 2023, 00:44
tutankamon1905 je napisao/la:
08 okt 2023, 00:39
Surreal je napisao/la:
08 okt 2023, 00:27

Pa druže to Izrael radi godinama, nije ovo ništa novo. Najjači mi Zelenski, lik hladno dok mu je rat ispred kuće nudi pomoć drugoj državi. Ima pravo Musk kad podyebava onog kepeca.
Ispred kuce ili u kuci :mrgreen:
Jel Covic naredio da mases zastavicom izraela? :mrgreen:
Ne treba nitko naredit. Svak normalan zeli da Izrael sto prije primiri ove terooristicke divljake.
Zali boze civila s obe strane, ali kopkali su gdje ne treba i nema nazad vise

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 okt 2023, 14:57

Niko sa pola grama pameti u mozgu ne podržava ubijanje civila, mučenje, i iživljavanje. To što su uradili toj curi je životinjski. Isto tako niko normalan ne bi smio podržavati decenijsko iživljavanje Izraela nad Palestinom. Nije sve crno ni bijelo. A ovaj Rigoletto je dokazani bolesnik, treba samo ignorisati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 okt 2023, 14:57

08 okt 2023, 14:52
Tekashi je napisao/la:
08 okt 2023, 00:39

Ispred kuce ili u kuci :mrgreen:
Ne treba nitko naredit. Svak normalan zeli da Izrael sto prije primiri ove terooristicke divljake.
A cekaj onda, objasni mi samo sta je to kad izraleci upadnu u dzamiju sa šok bombama i suzavcima za vrijeme molitve, i pocnu udarati koga stignu i na smrt isprebijaju ljude? U zadnjih 10 godina je izginulo preko 50 000 Palestinaca, a Zidova nije ni 5000?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 08 okt 2023, 15:00

Organizacija Human Rights Watch (HRW) je optužila Izrael za vršenje politike apartheida i progona Palestinaca - i vlastite arapske manjine - što je jednako zločinima protiv čovječnosti.

Organizacija za ljudska prava sa sjedištem u New Yorku objavila je izvješće na 213 stranica koje, rečeno je, ne stremi izjednačavanju Izraela s južnoafričkom erom apartheida, nego procjenjuje "čine li određena djelovanja i politike apartheid kao što je definiran međunarodnim pravom."

U izvješću HRW je istaknuo izraelska ograničavanja palestinskog kretanja i otimanja palestinske zemlje za naseljavanje Židova na teritoriju okupiranom 1967. godine u Bliskoistočnom ratu, kao primjer politika koje su zločini apartheida i progona.

"Diljem Izraela i palestinskih teritorija, izraelske vlasti su nastavile provođenje namjere zadržavanja dominacije nad Palestincima kontroliranjem zemlje i demografije za dobrobit židovskih Izraelaca", navedeno je u izvješću.

"Na temelju toga, izvješće zaključuje da su izraelski dužnosnici izvršili zločin protiv čovječnosti apartheida i progona", kao što je definirano u Konvenciji o apartheidu 1973. godine i prema Rimskom statutu iz 1998. godine.

U priopćenju Abasa piše: "Međunarodna zajednica treba hitno intervenirati, uključujući i to da se pobrine da njihove države, organizacije i tvrtke ne doprinose na bilo koji način izvršavanju ratnih zločina i zločina protiv čovječnosti u Palestini."
Samo nekoliko tjedana ranije, Međunarodni kazneni sud (ICC) najavio je da će istražiti ratne zločine na Zapadnoj obali i u Pojasu Gaze, okupirane od Izraela, dok su izraelska vojska i palestinske grupe poput Hamasa navedeni kao mogući zločinci.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 okt 2023, 15:03

19vendetta87 je napisao/la:
08 okt 2023, 14:57
08 okt 2023, 14:52
Tekashi je napisao/la:

A cekaj onda, objasni mi samo sta je to kad izraleci upadnu u dzamiju sa šok bombama i suzavcima za vrijeme molitve, i pocnu udarati koga stignu i na smrt isprebijaju ljude? U zadnjih 10 godina je izginulo preko 50 000 Palestinaca, a Zidova nije ni 5000?
Pa u dzamiji su dogovarali napad na Izrael kako ne kontas jebte, kao sto se kod nas krile Zelene Beretke po porodilistima, ili kao sto su svi u Ukrajini Nacisti. Vrlo prosto, kad si s druge strane, tvoj zivot, dijete itd. Ne vrijedi kao neciji drugi. Vrijedi kao tebi zohar, ne zivi u zabludi da svijet nije takav. Izraelski 5 ljudi, vrijedi kao ovih 500

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 08 okt 2023, 15:05

Vlasnicima članske kartice HŠK Zrinjski je očigledno stigao jasan SMS sinoć :mrgreen:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 okt 2023, 15:06

50 000 Palestinaca nije izgunulo u zadnjih 70 godina , a ne unazad 10 godina. Nad ujgurima se recimo gora tortura vodi, genocid u bukvalnom smislu, ali Palestinci neki dan podrzase Kinu po tom pitanju. Ujguri nisu fancy muslimani da se pise "Free Ujguri"? Kurdi isto tako, nema tlacenijeg naroda od njih. Narod od 50 miliona, koji nema drzavu i nad kojim su se izivljavali i Iracani i Turci. U zadnjih 70 godina ih je poginulo sigurno 20 puta vise, nego Palestinaca. Pri tome, mislim na kurdske civile. Ne vidjeh da neko ovdje prica o "Free Kurdistan". Ah, njih ubijaju muslimani Turci, koji su pravi muslimani, za razliku od Kurda koji su losi muslimani. To je dozvoljeno. Gdje ces sta protiv toga reci.
I jos jedna stvar, svaki put kad se bilo blizu nekog politickog dogovora, ovi teroristi su napravili neko sranje, koje je uvijek najmanje pridonosilo samim Palestincima. Ko ih placa, ko nauruzava i koji su im svrani ciljevi, to ocito nikom nije jasno, osim onim koji su ih organizovali i koji su im stvarni mentori. Da li je to Iran, Amerika, sam Izrael, ne znam.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 okt 2023, 15:06

sta kazu hrvati i srbi koji dole provode mjesec dva, svako nekoliko godina..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 08 okt 2023, 15:13

slika

Jedina istina

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 okt 2023, 15:14

Evander je napisao/la:
08 okt 2023, 15:06
50 000 Palestinaca nije izgunulo u zadnjih 70 godina , a ne unazad 10 godina. Nad ujgurima se recimo gora tortura vodi, genocid u bukvalnom smislu, ali Palestinci neki dan podrzase Kinu po tom pitanju. Ujguri nisu fancy muslimani da se pise "Free Ujguri"? Kurdi isto tako, nema tlacenijeg naroda od njih. Narod od 50 miliona, koji nema drzavu i nad kojim su se izivljavali i Iracani i Turci. U zadnjih 70 godina ih je poginulo sigurno 20 puta vise, nego Palestinaca. Pri tome, mislim na kurdske civile. Ne vidjeh da neko ovdje prica o "Free Kurdistan". Ah, njih ubijaju muslimani Turci, koji su pravi muslimani, za razliku od Kurda koji su losi muslimani. To je dozvoljeno. Gdje ces sta protiv toga reci.
I jos jedna stvar, svaki put kad se bilo blizu nekog politickog dogovora, ovi teroristi su napravili neko sranje, koje je uvijek najmanje pridonosilo samim Palestincima. Ko ih placa, ko nauruzava i koji su im svrani ciljevi, to ocito nikom nije jasno, osim onim koji su ih organizovali i koji su im stvarni mentori. Da li je to Iran, Amerika, sam Izrael, ne znam.
More than 200 Palestinians and nearly 30 Israelis have been killed so far this year in the occupied West Bank and Israel – a level of violence surpassing last year’s entire death toll and the highest number of fatalities since 2005, the United Nations Middle East envoy has said.
Evo ti podaci UN o broju ubijenih, samo u prvoj polovini ove godine.
Ne smijem ni pomisliti kakva bi reakcija bila da je situacija obrnuta
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 okt 2023, 15:14

Da su Srbi dobili podršku devedesetih od velikih igrača kao što je dobio Izrael upoznali bi dobro ovi veliki Rvati i liberalne Bošnje kako je biti Palestinac u Palestini ili ono što danas nazivaju Izraelom.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 08 okt 2023, 15:15

Evander je napisao/la:
08 okt 2023, 15:06
Hamas je iskljucivo u sluzbi Irana i samo Irana, nikako u sluzbi palestinskog naroda.

U svakom slucaju cine stetu, no dobro.
Ono sto je zanimljivo jeste da do sad niko nije spomenuo arape/muslimane koji su integrisani u izraelsko drustvo, sluze vojsku, igraju fudbal itd, sluze u politici.. ili oni nisu muslimani po mjeri, jer ipak nisu Hamasovi proleteri?

Sto ti kazes, ni kurda se niko ne sjeti - nisu po mjeri.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 08 okt 2023, 15:20

Arvid je napisao/la:
08 okt 2023, 15:05
Vlasnicima članske kartice HŠK Zrinjski je očigledno stigao jasan SMS sinoć :mrgreen:
:rol: :rol: :rol:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 08 okt 2023, 15:33

Arvid je napisao/la:
08 okt 2023, 15:05
Hehe

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 okt 2023, 15:53

https://www.klix.ba/magazin/showbiz/pre ... /231008051

Da znas mala,lozio sam se na tebe,al poslije ovoga zapamti kad sam te ukuco na googleu :nedam:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 08 okt 2023, 15:55

Pensioner26 je napisao/la:
08 okt 2023, 15:13
slika

Jedina istina
Imal gdje mapa sporazuma koje su odbili do sad
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 08 okt 2023, 15:56

Količina laži, dezinformacija i mitomanija koja je ovdje natipkana u manje od 24 sata je zabrinjavajuća i frapantna.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 okt 2023, 15:56

L-Train je napisao/la:
08 okt 2023, 15:53
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/pre ... /231008051

Da znas mala,lozio sam se na tebe,al poslije ovoga zapamti kad sam te ukuco na googleu :nedam:
Isto, neću je nikad više ukucat na google
samo otvorim instagram
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, soxx i 10 gostiju.