borac borac borac slavimo

Evo i ja gledam ih kakav je ovo cirkus od lige.Direktorcic je napisao/la: ↑08 okt 2023, 16:11Fedja dudic najbolji trener BiH zapamtite. Kako igra protiv Zvezde, ko da leipzig vodi
Ako realno komentarisemo imaju dobrog golmana, bar moje zapazanje sto sam pogledao. Plus ako usporedis Pavlovica i Cetkovica sa njim, dobijes veliku razliku.
jel moguce ovoEspiritosanto je napisao/la: ↑08 okt 2023, 16:15Evo i ja gledam ih kakav je ovo cirkus od lige.Direktorcic je napisao/la: ↑08 okt 2023, 16:11Fedja dudic najbolji trener BiH zapamtite. Kako igra protiv Zvezde, ko da leipzig vodi
Uđe igrač kojeg nema u protokolu nikako pa ga sudija istjera sa terena.
Ovo kod nas još nije bilo![]()
Zvezda je zadnji put dala 3 komada u gostima za poluvrijeme u februaru. Sramota kako im se usetavaju u gol.Direktorcic je napisao/la: ↑08 okt 2023, 16:11Fedja dudic najbolji trener BiH zapamtite. Kako igra protiv Zvezde, ko da leipzig vodi
Za koju ekipu igra taj junakEspiritosanto je napisao/la: ↑08 okt 2023, 16:15Evo i ja gledam ih kakav je ovo cirkus od lige.Direktorcic je napisao/la: ↑08 okt 2023, 16:11Fedja dudic najbolji trener BiH zapamtite. Kako igra protiv Zvezde, ko da leipzig vodi
Radnički Kragujevac i to još kapitenworchester je napisao/la: ↑08 okt 2023, 16:24Za koju ekipu igra taj junakEspiritosanto je napisao/la: ↑08 okt 2023, 16:15Evo i ja gledam ih kakav je ovo cirkus od lige.Direktorcic je napisao/la: ↑08 okt 2023, 16:11Fedja dudic najbolji trener BiH zapamtite. Kako igra protiv Zvezde, ko da leipzig vodi
![]()
4 penala, 3 ruke i devet prekršaja, kila luka, pola kilograma krompira i dva paradajza !
Budi realan iz ofsajda vam priznaju golova
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], nedimmmm1337, svemalim1, zeljovolimte i 21 gost.