Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Muslimani trebaju da pokazu solidarnost sa Izraelom, ako nista zbog skoro dva miliona muslimana u Izraelu na kojima se Izrael neizivljava nakon ovih napada.
Sramota citati komentare likova koji pravdaju ove napade zbog eto iste vjerske pripadnosti, a nema manjih muslimana od tih istih likova.
Sramota citati komentare likova koji pravdaju ove napade zbog eto iste vjerske pripadnosti, a nema manjih muslimana od tih istih likova.
- Bazinga12345
- Kontakt:
In February 2020, Kirel was drafted into the Israel Defense Forces (IDF) and served as a soldier in a unique military band of her own.L-Train je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:53https://www.klix.ba/magazin/showbiz/pre ... /231008051
Da znas mala,lozio sam se na tebe,al poslije ovoga zapamti kad sam te ukuco na googleu![]()

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nemam instagramBosniaBoston je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:56Isto, neću je nikad više ukucat na googleL-Train je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:53https://www.klix.ba/magazin/showbiz/pre ... /231008051
Da znas mala,lozio sam se na tebe,al poslije ovoga zapamti kad sam te ukuco na googleu![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Tamo imas dvije opcije,sluziti vojni rok ili ici u prdekanuBazinga12345 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:59In February 2020, Kirel was drafted into the Israel Defense Forces (IDF) and served as a soldier in a unique military band of her own.L-Train je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:53https://www.klix.ba/magazin/showbiz/pre ... /231008051
![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ne razumijem trebaju Amerikance, Engleze stavljati?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Slike ubijenih sa festivala.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Rigoletto je napisao/la: ↑08 okt 2023, 14:42bez patetike... ono što smo jučer vidjeli je namjerno i zvjersko mesarenje civila. Izrael je civilizacijski ipak malo napredniji od druge strane pa se ciljano djeluje kad dođe do sukoba. Onakva zvjerstva se u Izraelu kažnjavaju, dok se u Gazi slave i nagrađuju.chily-rz je napisao/la: ↑08 okt 2023, 14:38Ma vidim da te uzbuđenje uzima povodom toga što dalje implicira da se raduješ takvom scenariju i ako znaš da će u tom kako ga nazivaš uzročno-posljedičan slijedu mahom stradati civili. Uzročan poslijedičan slijed u Izraelskom stilu? Masovno bombardiranje ono malo Palestinskih domova i naselja ? Pucanje djeci u glavu iz snajpera? Jel te to uzbuđeje ili šta ?
Civilizovano uriniraju po mrtvim ljudima. Ne, nisi jednostrano nastrojen nikako. Naravno ovo se ne broji. To su pojedinici. A tamo pojedinici znace "svi", to je ta realna/fer ravnopravnost. Svatam
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Naš narod još jednom pokazuje da je jedan od najglupljih na planeti. Podržavati Palestinu, narod koji se 90-ih lizao sa Miloševićem, može samo najveća budala. Pamćenje nam je k'o u zlatne ribice.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Izrael je podrzavo Srbe recimo i bilo je i njihovog oruzja po nasim brdima, ako ces vec tako. Da ne pricamo o Ukrajini i dobrovoljcima pa jel pogresno podrzavati Ukrajinu? Nije gov.no nego se pas posro? Drugo politika Arafata ne znaci Palestinski narod, kao sto mozda Bakirova politika ne zastupa tebe i stotine hiljada Bosnjaka.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:09Naš narod još jednom pokazuje da je jedan od najglupljih na planeti. Podržavati Palestinu, narod koji se 90-ih lizao sa Miloševićem, može samo najveća budala. Pamćenje nam je k'o u zlatne ribice.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 08 okt 2023, 17:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Unistenje ruskog tenka T-90
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Isti ti dobrovoljci(DPR, LPR) koji su sad na strani rusije.alemsa je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:11Izrael je podrzavo Srbe recimo i bilo je i njihovih oruzja po nasim brdima, ako ces vec tako. Da ne pricamo o Ukrajini i dobrovoljcina pa jel pogresno podrzavati Ukrajinu? Nije gov.no nego se pas posro? Drugo politika Arafata ne znaci Palestinski barod, kao sto mozda Bakirova politika ne zastupa tebe i stotine hiljada Bosnjaka.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:09Naš narod još jednom pokazuje da je jedan od najglupljih na planeti. Podržavati Palestinu, narod koji se 90-ih lizao sa Miloševićem, može samo najveća budala. Pamćenje nam je k'o u zlatne ribice.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jesu civilizacijski napredniji bašRigoletto je napisao/la: ↑08 okt 2023, 14:42bez patetike... ono što smo jučer vidjeli je namjerno i zvjersko mesarenje civila. Izrael je civilizacijski ipak malo napredniji od druge strane pa se ciljano djeluje kad dođe do sukoba. Onakva zvjerstva se u Izraelu kažnjavaju, dok se u Gazi slave i nagrađuju.

Ovo vam nisu u centrali pokazivali?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I na osnovu čega si to zaključio? Jesmo možda komentirali ovaj post ili? Naravno da se gadim na ovo.alemsa je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:01Rigoletto je napisao/la: ↑08 okt 2023, 14:42bez patetike... ono što smo jučer vidjeli je namjerno i zvjersko mesarenje civila. Izrael je civilizacijski ipak malo napredniji od druge strane pa se ciljano djeluje kad dođe do sukoba. Onakva zvjerstva se u Izraelu kažnjavaju, dok se u Gazi slave i nagrađuju.chily-rz je napisao/la: ↑08 okt 2023, 14:38
Ma vidim da te uzbuđenje uzima povodom toga što dalje implicira da se raduješ takvom scenariju i ako znaš da će u tom kako ga nazivaš uzročno-posljedičan slijedu mahom stradati civili. Uzročan poslijedičan slijed u Izraelskom stilu? Masovno bombardiranje ono malo Palestinskih domova i naselja ? Pucanje djeci u glavu iz snajpera? Jel te to uzbuđeje ili šta ?
Civilizovano uriniraju po mrtvim ljudima. Ne, nisi jednostrano nastrojen nikako. Naravno ovo se ne broji. To su pojedinici. A tamo pojedinici znace "svi", to je ta realna/fer ravnopravnost. Svatam
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Izraleski lobi u Americi je najvise lobirao za nas u ratu. Svako pametan je u dobrim odnosima sa Izraelom, primjer Kosova, Azerbejdzana, pa i Turske.alemsa je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:11Izrael je podrzavo Srbe recimo i bilo je i njihovog oruzja po nasim brdima, ako ces vec tako. Da ne pricamo o Ukrajini i dobrovoljcima pa jel pogresno podrzavati Ukrajinu? Nije gov.no nego se pas posro? Drugo politika Arafata ne znaci Palestinski narod, kao sto mozda Bakirova politika ne zastupa tebe i stotine hiljada Bosnjaka.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:09Naš narod još jednom pokazuje da je jedan od najglupljih na planeti. Podržavati Palestinu, narod koji se 90-ih lizao sa Miloševićem, može samo najveća budala. Pamćenje nam je k'o u zlatne ribice.
Ukraina, velikom vecinom proruski dio stanovnistva, to sto pricas.
Palestinski narod su ti isti oni imigranti, koje ste svi sikanirali i koji sa nama nemaju nista zajednicko.
Pročitajte šta su i koliko značili Izrael i Jevrejsko vijeće da se genocid u Srebrenici, odnosno BiH nazove pravim imenom. Nije sve crno, niti bijelo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Alem pokušava odbraniti neodbranjivo jer mu je Trump svojevremeno snizio gorivo 7 centi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- bavariapivo
- Kontakt:
Jbt kad pogledaš ovu rulju na klipovima, ne možeš podržavati takve kozoyebe
Samo mi žao nedužnog naroda koji strada…
Samo mi žao nedužnog naroda koji strada…
Poenta je da ne mozes slijedecih 100 godina gledati svaki konflikt kroz prizmu ko je tebi pomagao a ko ne, postoji dobro i lose. Pomogla je i Turska pa nek pocnu ubijati/progoniti Kurde opet, biti cu protiv toga.Evander je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:22Izraleski lobi u Americi je najvise lobirao za nas u ratu. Svako pametan je u dobrim odnosima sa Izraelom, primjer Kosova, Azerbejdzana, pa i Turske.alemsa je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:11Izrael je podrzavo Srbe recimo i bilo je i njihovog oruzja po nasim brdima, ako ces vec tako. Da ne pricamo o Ukrajini i dobrovoljcima pa jel pogresno podrzavati Ukrajinu? Nije gov.no nego se pas posro? Drugo politika Arafata ne znaci Palestinski narod, kao sto mozda Bakirova politika ne zastupa tebe i stotine hiljada Bosnjaka.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:09Naš narod još jednom pokazuje da je jedan od najglupljih na planeti. Podržavati Palestinu, narod koji se 90-ih lizao sa Miloševićem, može samo najveća budala. Pamćenje nam je k'o u zlatne ribice.
Ukraina, velikom vecinom proruski dio stanovnistva, to sto pricas.
Palestinski narod su ti isti oni imigranti, koje ste svi sikanirali i koji sa nama nemaju nista zajednicko.
@bosnia
Sta je neodbranjivo, pojasni kad si vec zaceo/poceo.