Moj Dino, sudija dobio ispod ruke da šilji ozračenima.
Sva sreća ni sa sudijama ne mogu nikoga dobiti.
Gasi zenički Čelik, gasi ojebinu od kluba.
Moderator/ica: GracanicaAA
Šta očekivat od zeničkih prosjaka, navikli da psuju i gađaju s tribina.
IceTea je napisao/la: ↑08 okt 2023, 11:46https://sportsport.ba/fudbal/dino-dizda ... ica/460192
Moj Dino, sudija dobio ispod ruke da šilji ozračenima.![]()
Sva sreća ni sa sudijama ne mogu nikoga dobiti.
Gasi zenički Čelik, gasi ojebinu od kluba.![]()
Puši ga keru tuzlanski.
Idu, poslat cemo po Verni i Culovu
I ja to kažem.simonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 16:59Poraz da smo birali to bi bilo ovdje, gostovanje najjačoj ekipi lige poslije nas i Stupčanice, u momentu kad nam treba prizemljenje i pred 2 amaterske ekipe, koje su do jučer igrale u kantonu. Iskaliti se sad ina jednoj i na drugoj. Stupčanica kiksala.![]()
A na zimu opet dominiramo transfer marketom![]()
Ulaze Šumari u Premiership, tako kažu.
Ovaj post je dovoljan primjer koliko vam je glupa prica. I onda ocekujete da ce se neko sa vama raspravljati?simonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:50Ja kad sam govorio Čelik će ovim modelom riješiti dugove, ali šta onda kad bude na nuli, opet ovisi o politici i gradu, jakom sponzoru, jer ako misle da će navijači u upravi donijeti milion za PL, ili da mogu popiti toliko PANa...
Prošli smo mi istu tu priču, uprava napravila ovo, uprava napravila ono, ova uprava je donijela više sama nego prošle sa gradom, ova uprava je ostavila ovoliko, onoliko, ova uprava je otvorila fan shop, ova uprava je zaštitila grb, ova uprava je transparentna, ova uprava je dovela ovog sponzora, onog sponzora. Epilog? Epilog, ispadanje iz lige i organizaciono i marketinški nikad gora situacija. Iako je sve izgledalo bajno krasno na početku, a i vi ste može se reći sa projektom tek na početku jer tek ulazite u profesionalni fudbal.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑08 okt 2023, 18:19Ovaj post je dovoljan primjer koliko vam je glupa prica. I onda ocekujete da ce se neko sa vama raspravljati?simonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:50Ja kad sam govorio Čelik će ovim modelom riješiti dugove, ali šta onda kad bude na nuli, opet ovisi o politici i gradu, jakom sponzoru, jer ako misle da će navijači u upravi donijeti milion za PL, ili da mogu popiti toliko PANa...
Majstore, UO je napravio milion maraka ove godine. Iako je pola sezone u nizem rangu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.