Od početka sezone Pjanic je odigrao za klub svih 7 utakmica (nacionalna liga + azijska LP) i svaku po 90 minuta, a igra svakih 4,5 dana. Dobar znak, bez obzira što to nije željeni nivo.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Možda još uvijek nije za penziju.hurem je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:41Dubinska sa svoje polovice terena za Maregu koji postize gol. Ovaj Marega mi je ostao u sjećanju kada je Porto izbacio Romu i Dzeku.
Od početka sezone Pjanic je odigrao za klub svih 7 utakmica (nacionalna liga + azijska LP) i svaku po 90 minuta, a igra svakih 4,5 dana. Dobar znak, bez obzira što to nije željeni nivo.
Džaba da je fuzija Pelea i Maradone kad mi nemamo ništa od tog, kad je on svojim kvalitetnom zadnji put prevagnuo? Radije daj nekog prosjeka što se bori od ovog “kvalitetnog” što ništa id njeg nemamo
On i Dzeko u ligi nacije protiv FinskeBosniaBoston je napisao/la: ↑17 okt 2023, 12:39Džaba da je fuzija Pelea i Maradone kad mi nemamo ništa od tog, kad je on svojim kvalitetnom zadnji put prevagnuo? Radije daj nekog prosjeka što se bori od ovog “kvalitetnog” što ništa id njeg nemamo
A on nije spreman, niti djeluje da uopste ima zelju, istrcati sprint od 30 m barem. O rizicnim, cesto pogresnim pasevima, suvisno je i pricati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.