NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 okt 2023, 18:14

aeroms33 je napisao/la:
08 okt 2023, 18:10
aeroms33 je napisao/la:
07 okt 2023, 22:19
Hajmo jos jednom da utvrdimo gradivo.
Sta nam je cilj? Biti najbolji u drzavi.
Kojom igrom,na koji nacin?
Ako ti igraju djeca od 18 -22 god ko ima u strucnom stabu i medu igracima na treningu i utakmici da im objasni sta i kako?
Ko?
Ne sami od sebe ce postati profi igraci. Ma ne sacekaj ,gledat ce tutorial na you tube sta?
Dajte ljudi uozbiljite se, iskustvo,znanje,analiza ,nove metode i onda mozemo nešto ocekivati .
Ocekivati da ce djeca proigrati fudbal a niko nema plan kako da se razvijaju je u najmanju ruku debino. To je sve sto ja ovde pisem cjelo vrijeme a ljudi pogresno svataju ko da ja nekog mrzim. Ne moze se djete razvijati ako nema plana,programa , nekoga ko zna sta treba i kako treba.
Pa hajde, otvori nam oci. Ko je taj neko? Neko nam treba u UO, neko nam treba u strucnom stabu, neko nam treba u omladinskom pogonu. Ko je taj neko? Ko to zeli? Ko to zna? Najlakse napisati treba nam neko.
Celik!3,2,2.

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 08 okt 2023, 18:22

AllGunsBlazing je napisao/la:
08 okt 2023, 18:14
aeroms33 je napisao/la:
08 okt 2023, 18:10
aeroms33 je napisao/la:
07 okt 2023, 22:19
Hajmo jos jednom da utvrdimo gradivo.
Sta nam je cilj? Biti najbolji u drzavi.
Kojom igrom,na koji nacin?
Ako ti igraju djeca od 18 -22 god ko ima u strucnom stabu i medu igracima na treningu i utakmici da im objasni sta i kako?
Ko?
Ne sami od sebe ce postati profi igraci. Ma ne sacekaj ,gledat ce tutorial na you tube sta?
Dajte ljudi uozbiljite se, iskustvo,znanje,analiza ,nove metode i onda mozemo nešto ocekivati .
Ocekivati da ce djeca proigrati fudbal a niko nema plan kako da se razvijaju je u najmanju ruku debino. To je sve sto ja ovde pisem cjelo vrijeme a ljudi pogresno svataju ko da ja nekog mrzim. Ne moze se djete razvijati ako nema plana,programa , nekoga ko zna sta treba i kako treba.
Pa hajde, otvori nam oci. Ko je taj neko? Neko nam treba u UO, neko nam treba u strucnom stabu, neko nam treba u omladinskom pogonu. Ko je taj neko? Ko to zeli? Ko to zna? Najlakse napisati treba nam neko.
Pa drug trebaju kontakti. Treba naci nekoga . Topic se nudio u ono vrijeme Kasumovicu. Neznam treba malo po bjelom svijetu traziti iskustvo. A bgm i treba platiti . Zato treba malo prohafizat gore u u pravi. Malo do Zg Dinama ,malo do Austrije,malo do Bg, vidjeti sta ima

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 okt 2023, 18:28

Takvog ces platiti 80.000 KM svaku godinu. Nas UO radi za kikiriki, kao i igraci, i sad mi trebamo bacati pare na jednog takvog? Nikakvog to smisla nema.
Celik!3,2,2.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 08 okt 2023, 18:32

Naš UO ne radi za kikiriki, naš UO ne dobiva nikakav novac za ono što rade, pa ni procentualno od akvizicije sponzora.

Sramota za ove štahore što pišu nešto protiv UO. Svjesni su i oni da im treba pomoć i to su na skupštini više puta govorili. Da je sve spalo na 3 čovjeka u UO.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 08 okt 2023, 18:33

Truhlo je napisao/la:
08 okt 2023, 18:05
NekiForumas je napisao/la:
08 okt 2023, 17:59
Truhlo je napisao/la:
08 okt 2023, 17:46

Druže nemoj se lagati, pa igraju i krila drugih ekipa odbranu, jučer krila toška, pa ljudi stvorili više opasnih situacija preko krila nego mi za cijelu polusezonu.
Nismo se razumjeli nisam to htio reci ali nema veze.
Ja se samo iskreno nadam da ce Duvnjak slusat samo sebe i u odabiru sastava i taktike, a ne druge. Mozemo mi ovdje komentarisat i ne samo mi i bilo ko drugi isto al on treba sam da donese odluku i da zajedno s igracima i strucnim stabom radi na poboljsanju, a ne da mu drugi sastavljaju.
Pa mi ovdje i komentarišemo laički. Jel mu se to ko miješa? Je li na presu rekao da ima odriješene ruke i da je milina raditi u Čeliku. On je bukvalno menadžer kao u Engleskoj, dovodi i otpušta igrače po svojoj volji, vodi transfer politiku, kroji sastav i formacije kako hoće.

Mi kao laici smo pisali još u junu da nam treba pored Hore iskusan veznjak, zamjena za Arežinu, dva kvalitetna krila i napadač i da se zadrži postojeći kadar. Duvnjak dva prijelazna roka fula krilne pozicije, evo mu i treći na zimu ako bog da, ako tu promaši sa krilnim igračima, onda nije zreo da prepozna i ocjeni kvalitet i napravi upgrade na pozicijama gdje gori.
Jeste, upravu si sve ali ja govorim sto on cesto poslusa s foruma sta mi ovdje napisemo ili s fb ili s kafe u Offsideu sta “analiticari “ misle kako bi to trebalo bit. On sam treba da donese konacni sud o tome sta, kako i zbog cega. Meni se cini da je on previse blag i zeli da ispadne fer i posten prema svakome, a to u ovom poslu nema sanse da bude. Uglavnom se ja ovdje s komentarima slazem kako a pohvalama tako i s kritikama koje budu posebno s tobom ali Duvnjak bi trebo sam sebe da slusa i svoj strucni stab.
Da gledaju sta da promjene kako da unaprijede igru i da prevazidju ovu krizu, a mi smo im svakako podrska od pocetka i nastavicemo to biti i dalje.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 08 okt 2023, 18:37

08 okt 2023, 18:33
Truhlo je napisao/la:
08 okt 2023, 18:05
08 okt 2023, 17:59

Nismo se razumjeli nisam to htio reci ali nema veze.
Ja se samo iskreno nadam da ce Duvnjak slusat samo sebe i u odabiru sastava i taktike, a ne druge. Mozemo mi ovdje komentarisat i ne samo mi i bilo ko drugi isto al on treba sam da donese odluku i da zajedno s igracima i strucnim stabom radi na poboljsanju, a ne da mu drugi sastavljaju.
Pa mi ovdje i komentarišemo laički. Jel mu se to ko miješa? Je li na presu rekao da ima odriješene ruke i da je milina raditi u Čeliku. On je bukvalno menadžer kao u Engleskoj, dovodi i otpušta igrače po svojoj volji, vodi transfer politiku, kroji sastav i formacije kako hoće.

Mi kao laici smo pisali još u junu da nam treba pored Hore iskusan veznjak, zamjena za Arežinu, dva kvalitetna krila i napadač i da se zadrži postojeći kadar. Duvnjak dva prijelazna roka fula krilne pozicije, evo mu i treći na zimu ako bog da, ako tu promaši sa krilnim igračima, onda nije zreo da prepozna i ocjeni kvalitet i napravi upgrade na pozicijama gdje gori.
Jeste, upravu si sve ali ja govorim sto on cesto poslusa s foruma sta mi ovdje napisemo ili s fb ili s kafe u Offsideu sta “analiticari “ misle kako bi to trebalo bit. On sam treba da donese konacni sud o tome sta, kako i zbog cega. Meni se cini da je on previse blag i zeli da ispadne fer i posten prema svakome, a to u ovom poslu nema sanse da bude. Uglavnom se ja ovdje s komentarima slazem kako a pohvalama tako i s kritikama koje budu posebno s tobom ali Duvnjak bi trebo sam sebe da slusa i svoj strucni stab.
Da gledaju sta da promjene kako da unaprijede igru i da prevazidju ovu krizu, a mi smo im svakako podrska od pocetka i nastavicemo to biti i dalje.
Nije se rodio, ko je narodu ugodio. On je lud ako sluša bilo kakve savjete fudbalski laika što forumaši i jesu. Rezultati su najbolje mjerilo i najbolja ocjena. Ako ne dobiju Sim Bau, mi smo ljudi umjesto borbe za vrh u borbi za opstanak...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 08 okt 2023, 19:07

Duvnjaka ne treba mijenjati na klupi,al Duvnjak sebe mora promjeniti! Od prve tekme Duvnjaka na klupi Čelika Čelik igra istu igru,u širinu,s bezbroj vračanja u nazad,visoko stoji odbrana,bez dubinskih lopti,predaleko se stoji od igrača,igra preko krila al bez centar šuta.To je u kantonu prolazilo,u centru isto ali sad jok!!! Ni blizu s tom igrom pobjediti ne možeš,možeš igrat,teško češ gubiti ALI NEČEŠ POBJEDJIVAT! A pobjede donose rezultate klubu,bodove,sponzore,više raje na tribinama.Gledajuči ovako mi imamo samo 1 JEDAN poraz,al zato imamo i bjednih 12 bodova do sad! Moralo se imat sigurno najmanje 17 bodova do sad,al et nema se pa sad strahuj i za opstanak! Klub mora kapitensku traku dat Sivcu ili Durmi koji su konstanta i dobro igraju svu sezonu,konju Isakoviču očitat bukvicu i naučiti seljaka redu i da je u Čeliku samo igrač i obična kita ,ništa više od tog!
::::SAMO ČELIK::::

Oktopod
Kontakt:

Post Postao/la Oktopod » 08 okt 2023, 19:14

Kad se sve sabere i oduzme ovo je neka realnost ove ekipe, uzevsi u obzir prosjek godina igraca, kvalietet, iskustvo u ovoj ligi i ostale stvari. Cak i sa par ovih silnih ikseva mi mozemo biti zadovoljni, realno protiv Radnika i Tomislava smo bili zreli za poraze, pa cak mozda i u Kaknju je moglo otic u korist Rudara. Nama u ovoj ekipi fali igrac koji jednim potezom moze rijesit utakmicu, ono sto je Arezina bio u prosloj polusezoni. Ocigledno je da imamo problema sa ekipama koje igraju bunker, taj problem vucemo jos od DLC-a, sjetite se samo Natrona u Zenici, tu smo uspjeli dobit zato sto je Arezina klasa. Jednostavno mi juce nismo imali igrace takvog kvaliteta koji su mogli dobit onu utakmicu, suludo je ocekivati da ce Talha ili Durmis uzeti loptu i predriblati dva ili tri igraca, ili da ce nekim pasom otvoriti Masicu sansu. Jednostavno fizicki nije bilo moguce zbog onolike kolicine protivnickih igraca. Ona je posve glupo pricat o nekoj posebnoj taktici kad igras protiv tima gdje konstantno stoji deset igraca iza lopte na svojoj polovini. Kakvu ti tu taktiku to posebno mozes primjeniti osim da napadas i molis Boga da neka frljoka udje, sto se na kraju i desi, pa ti kapiten ekipe onda svojim glupostima izbije tri boda iz dzepa. I da se sutra otpusti Duvnjak pa da dodje neko drugi mozda bi to rezultiralo nekim pozitivnim sokom ali na duze staze se ne bi nista postiglo, nema materijala da se trenutno ostvari neki instant kvalitet kod vecine igraca, ne kazem da nemaju potencijala da ga ostvare u buducnosti, ali treba biti posten pa reci da ga u ovom mometnu nemaju. Da Guardiola sutra dodje ne bi mogao od Zune napravit Rodria, niti od Meduseljca Fodena, a kamol' neki trener koji je prosjek za ovo ligu, a o imenima koja se ovdje spominju je suludo i govorit. Istrpit ovo do zime sta god da se desi i onda zasukat rukave i dovest nesto sto nam moze garantovat najmanje sedmu poziciju na tabeli. I klub ako je ikako u mogucnosti treba naci nekog da pomogne sturcnom stabu oko transfera. Skandalozno je da se od toliko igraca koje smo doveli samo su se trojca pokazala kao pojacanja i to Masic i Horic koji su vec bili provjerena imena i Bajramovic koji je dosao na mala vrata.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 08 okt 2023, 19:19

laudrop je napisao/la:
08 okt 2023, 18:32
Naš UO ne radi za kikiriki, naš UO ne dobiva nikakav novac za ono što rade, pa ni procentualno od akvizicije sponzora.

Sramota za ove štahore što pišu nešto protiv UO. Svjesni su i oni da im treba pomoć i to su na skupštini više puta govorili. Da je sve spalo na 3 čovjeka u UO.
Sljedeće godine je izborna skupština, vidjet ćemo koliko će biti prijava i hoće li se ovi momci uopšte i kandidovati :)
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 okt 2023, 19:24

laudrop je napisao/la:
08 okt 2023, 18:32

Ma karikiram. UO ne prima nista, administracija kluba kikiriki. Definitivno uvesti naknadu i za clanove UO.
Celik!3,2,2.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 08 okt 2023, 19:30

zamorano je napisao/la:
08 okt 2023, 19:07
Duvnjaka ne treba mijenjati na klupi,al Duvnjak sebe mora promjeniti! Od prve tekme Duvnjaka na klupi Čelika Čelik igra istu igru,u širinu,s bezbroj vračanja u nazad,visoko stoji odbrana,bez dubinskih lopti,predaleko se stoji od igrača,igra preko krila al bez centar šuta.To je u kantonu prolazilo,u centru isto ali sad jok!!! Ni blizu s tom igrom pobjediti ne možeš,možeš igrat,teško češ gubiti ALI NEČEŠ POBJEDJIVAT! A pobjede donose rezultate klubu,bodove,sponzore,više raje na tribinama.Gledajuči ovako mi imamo samo 1 JEDAN poraz,al zato imamo i bjednih 12 bodova do sad! Moralo se imat sigurno najmanje 17 bodova do sad,al et nema se pa sad strahuj i za opstanak! Klub mora kapitensku traku dat Sivcu ili Durmi koji su konstanta i dobro igraju svu sezonu,konju Isakoviču očitat bukvicu i naučiti seljaka redu i da je u Čeliku samo igrač i obična kita ,ništa više od tog!
Tačka.

A ovaj Šetkić pitanje je hoce li on i dobiti priliku ikako. Kad je objavljeno da je potpisao a do sad ni jednom ni na klupi.

Ako ne na zimu, onda na ljeto napraviti pravu čistku sto se tice igrackog kadra. Prvo se rijesiti starog trojca. Isakovic, Karic i Salčinović sa njima se definitivno oprostiti sto se tice igranja. Sinoc se vidjelo koliko je Isak spor u odbrani kad treba da stigne svog igraca a ovo sto ga posalje naprijed sa 38 godina to necu ni komentarisati. I u Gracanici je imao problema da cuva Poturalica, znaci covjek je vec pri kraju aktivnog igranja fudbala. Ostavit ga do kraja sezone i zahvalit mu se na svemu, Karic je obicna prevara, a Salcinovic i njega je dosta vise. Gdje god ukucas njegovo ime i prezime pise da se penzionisao, jedino nas trener govori kako i on i Karic redovno rade i treniraju i da ce uskoro konkurisati za utakmice a nigdje ih ni na vidiku. Sto je dosta dosta je. Pa nisu valjda inventar klub da ne mozes bez njih.

Durmiš, Honda, Karalic ako zavrse ovu sezonu kako su je i poceli ili im naci posudbe ili se zahvaliti na svemu do sad. Nove nase juniore regrutovati zajedno sa ovim sto se vrate sa posudbi i od njih vidjeti koliko ko moze u buducnosti.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 08 okt 2023, 19:35

TRUHLO,nisu problem krila ne mozes ocekivat u danasnjem fudbalu da predriblavaju po 2 ,3 igraca i centriraju,nama je problwm sredina ,juce ko je bio na zapadu a i na proslim tekmama mi ako napadamo npr. preko durmisa i ne prolazi e dok mi prebacimo igru na drugu stranu to je toliko sporo da je to frustirqjuce i naravno bez problema se svi pomjere na Sivca i Hrelju i zatvore ih sa 3 pa cak 4 igraca ,dok je nasa sredina staticna i nemoze odigrat nista da izbace naseg nekog igraca u sansu,polusansu ili cak da igra 1 na1 .

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 08 okt 2023, 19:56

Truhlo je napisao/la:
08 okt 2023, 17:07
avenija je napisao/la:
08 okt 2023, 16:47
Ako ima obraza realno trebao bi se sam povuci ako ne prekine ovaj niz bez pobjeda u iduca dva kola. Što je previše, previše je. To bi bilo 7 kola bez pobjede i 2 mjeseca bez pobjede. To ne toleriše ni Borac Tetovo ili Nemila.

Zelim mu iskreno kao i cijeloj ekipi da daju svoj maximum i pobjede Kosovu i poprave atmosferu pred utakmicu sa Slobodom. Da se stabilizira situacija jer smo bas u krizi i sve blizi mjestima koji vode u nizi rang.

Nego ovaj Mašić iako sam gore odsječen u napadu bez značajnije pomoci nekoga da mu pomogne i otvori prostor nadava se golova. On i Bajramović jedini opravdase svoj dolazak u Čelik.
Mašić, Bajramović, Horić, Begić i Tabaković su opravdali ukazano povjerenje.

U odnosu na prošlu sezonu, dovelo se na ljeto čak 14 igrača. 5 koliko toliko dokazanih u odnosu na 14 novi igrača. Hajde i mančester spiči milijardu i dovede 50 igrača, pa 45 budu promašaji, ali najgore od svega je što smo mi promašili na krilnim pozicijama i poziciji veznjaka playa gdje je najviše gorilo.

Ako se ko sjeća, svi smo pisali da nam uz horu treba max još 4 pojačanja i da se zadrži kostur. Ubolo se sa Mašićem u špicu, ali smo totalno promašili tamo gdje smo i u drugoj ligi centar bili tanki, na krilnim pozicijama, i zato smo sada kante jer Durmiš i Karalić ni tamo nisu pravili razliku. Još veća mi je misterija kako su Hrelja i Šarić sa tolikim prethodnim iskustvom i kvalitetom lošiji od Kralića i Durmiša...
Govoriš Begić opravdao povjerenje, što se slažem, a sinoć Duvnjak ubacuje Skolsa koji još nije ušao u formu prije njega...

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 08 okt 2023, 20:02

convict35 je napisao/la:
08 okt 2023, 19:35
TRUHLO,nisu problem krila ne mozes ocekivat u danasnjem fudbalu da predriblavaju po 2 ,3 igraca i centriraju,nama je problwm sredina ,juce ko je bio na zapadu a i na proslim tekmama mi ako napadamo npr. preko durmisa i ne prolazi e dok mi prebacimo igru na drugu stranu to je toliko sporo da je to frustirqjuce i naravno bez problema se svi pomjere na Sivca i Hrelju i zatvore ih sa 3 pa cak 4 igraca ,dok je nasa sredina staticna i nemoze odigrat nista da izbace naseg nekog igraca u sansu,polusansu ili cak da igra 1 na1 .
Ima i toga. Cijelo prvo poluvrijeme nije bio ni jedan pas naprijed, samo nazad, ovdje mislim na Žunu i Vardu. Pa protiv Bratstva su slali na prvu pasove u napad ludilo koliko su gurali loptu, doduše na gostovanjima je i lakše jer se domaćin otvori, teško je probiti 11 igrača koji igraju organizovanu odbranu. Teško je bilo i protiv Natrona dok smo Arežinu imali, sasvim slična utakmica.

Ma pogledao sam i druge utakmice ove lige, nebo i zemlja kako krila igraju kod drugih ekipa. Jedino eto Šarić je uradio šta jedno krilo treba da uradi, probije i ubaci u 16, dvije odlične prilike je kreirao.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 08 okt 2023, 20:02

I još čekamo objavu kluba za brz oporavak Dini D. Ioak se čovjek povrijedio na našem terenu, nakon starta našeg igrača.

Zar je teško napisati 1-2 rečenice.

Duvnjak mu ko i brat počeo, jak na riječima, slab na djelima. Jasmin obećao milion, ništa. Armin obećao igru, rezultate, pobjedu i ništa ni tu :D

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 08 okt 2023, 20:10

Truhlo je napisao/la:
08 okt 2023, 20:02
convict35 je napisao/la:
Ima i toga. Cijelo prvo poluvrijeme nije bio ni jedan pas naprijed, samo nazad, ovdje mislim na Žunu i Vardu. Pa protiv Bratstva su slali na prvu pasove u napad ludilo koliko su gurali loptu, doduše na gostovanjima je i lakše jer se domaćin otvori, teško je probiti 11 igrača koji igraju organizovanu odbranu. Teško je bilo i protiv Natrona dok smo Arežinu imali, sasvim slična utakmica.

Ma pogledao sam i druge utakmice ove lige, nebo i zemlja kako krila igraju kod drugih ekipa. Jedino eto Šarić je uradio šta jedno krilo treba da uradi, probije i ubaci u 16, dvije odlične prilike je kreirao.
Bas tako na gostovanjima budw malo lakse jer njihovi nas napqdaju a u Kaknju se mozda najvise vidjelo koliko je puta Karalic probio al je bio bar 7,8 puta sam na igraca tako i na drugoj strani Sivac.
Dok nasa sredina promjeni stranu da napravi visak njihov golman moze KOMOTNO ABDEST UZET da se ne brine da ce bit kakav centarsut.
Juce nismo 31min mogli napravit akciju da napravimo obicni centarsut u sesnesterac

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 08 okt 2023, 20:21

convict35 je napisao/la:
08 okt 2023, 20:10
Truhlo je napisao/la:
08 okt 2023, 20:02
convict35 je napisao/la:

Bas tako na gostovanjima budw malo lakse jer njihovi nas napqdaju a u Kaknju se mozda najvise vidjelo koliko je puta Karalic probio al je bio bar 7,8 puta sam na igraca tako i na drugoj strani Sivac.
Dok nasa sredina promjeni stranu da napravi visak njihov golman moze KOMOTNO ABDEST UZET da se ne brine da ce bit kakav centarsut.
Juce nismo 31min mogli napravit akciju da napravimo obicni centarsut u sesnesterac
Protiv Rudara je bila vjetrometina na sredini terena, šteta što nismo znali iskoristiti. U odnosu na Rudar, tu smo bolje stajali protiv Bratstva, nismo išli ho ruk, nego smisleno u sredini sa Žunom, Tabakovićem i Vardom, pojeli smo ih zadnjih 60 minuta.

Sada slijedi Sim Bau, ako budu igrali otvoreno, neće biti problema, samo ponoviti postavu iz Gračanice i ovu protiv toška. Gostovanja i nisu neki problem realno, naši kiksevi su kući. Jedino smo dobili Goražde koje je došlo otvoreno igrati i zato smo dobili.

Mi lijek moramo tražiti za igru kada protivnik parkira autobus, kao Radnik, Tomislav i Tošk. U gostima je to bio Rahić, tu muku mučimo, tada naša klasična igra ne prolazi.

Možda u takvim situacijama umjesto građenja igre i čekanja da se bekovi ubace u napad malo biti direktniji. Krila zaljepiti za aut liniju i brzim prevacivanjem lopte sa jedne na drugu stranu omogućiti im igru 1 na 1. U sredini puniti 16, vidjeli smo jučer kako Šarić probi i Durmiš je, samo mu je centaršut loš bio. Pored toga probati i podvaliti kakvu loptu kroz sredinu. Svašta ja napisa, a realno takav veznjak koji bi slao te lopte košta 100 000 godišnje :urnebes:

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 08 okt 2023, 21:20

Nisam se javljao nekoliko utakmica, bio na tribinama skoro svaku. Sada me natjeralo to sto smo odjednom laici. Te Duvnjak ne treba nas slušati, te ovo, te ono. A svi ste mu tražili i nudili kako kažete “ovo su najbolji, stavi ih, razne formacije, nakon svake utakmice je bilo stavljaj sljedeću ove iz dr. poluvremena. I svaki put sve lošije bilo. Kulminacija je ova utakmice kad ste skoro svi rekli da je ovo najbolji sastav. I šta bi? Najgorih 86.min do Aladinove šanse. Pa “strucnjaci”dragi kako ste “kakili” ko treba igrati i ostalo, onda počistite to za sobom, da ne kažem ružniju riječ. Sve bilo gore i gore..

Dalje, sramota je, doduše ima tu i odgoja, vaspitanja, obrazovanja, ne ostvarenih osoba u životu koji kad ustanu i pogledaju se u ogledalo, niko živ ne valja i svi im krivi za licno stanje pa dozvoljavaju sebi da psuju igračima, govore ružne rijeci, tjeraju ih u p.m. Ako si frajer i imaš m..a, imaš društvene mreže, imenom i prezimenom to i kaži, a ne ovako se kriti i lajati.
Dalje, nikada necu igračima ružne rijeci govoriti, može se to na prihvatljiv način.nUvijek ću stajati iza igraca i kad ih budem kritikovao (pozz ili negativno) koji su iznijeli teret druge lige. O novim igračima nakon jedne sezone. S tim da se već sad može reci da do sada prolaznu mogu dobiti Bajramovic (prvenstveno na stoperu) i Masic sa svojim manama (sebičnost, neradnik) i golovima kojima ovo anulira. Horic i Begic su naši svakako. Kod loših rezultata većina vas napada naše U21 igrače, vratite sve utakmice i vidjet ćete da ni jedan bod, a ni gol nisu krivi oni, već stariji. Samo sto se oni ne diraju. Mogu vam to i argumentirati za svaku utakmicu. Najlakše opaliti po Durmisu, Karalicu, Hondi, Aliju.
Nastojao sam da ne koristim ružne rijeci. Niti da nekog od forumaša prozivam za citate i tako će biti i ubuduće. Neka se svako nađe. Podrška upravi, Duvnjaku još uvijek. :bow: Igračima također, nadam se da će ubrzo krenuti sa boljim rezultatima.
Još ovo za kraj,vi koji omalovažavate igranje u drugoj ligi, očito niste nikad obukli kopačke i izašli na teren u seniorskoj ekipi pa lupetate… :hmmmmm:
Zadnja izmjena: HelouStrucnjaci, dana/u 25 mar 2024, 13:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo afirmativno.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 08 okt 2023, 21:32

Znači forumaši su krivi za kikseve jer su se miješali u Duvnjakov posao i krojili sastav :bow:

Pa nema podforuma gdje forumaši ne pišu sastave i formacije, rostere, komentarišu igrače i sve ostalo.

Bože sačuvaj, šta sve nećeš pročitati.

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 08 okt 2023, 21:44

Ne moraš okretati na svoj mlin sto narod kaže i za dobre ili loše izvedbe zaslužni ili krivi su isključivo igraci i treneri u svim ekipama pa i nasem Velikanu. ;)
Svako ima pravo da napise šta hoće,ali druže moj kad se previše”kaki” teze se očisti i duže smrdi. :?
Zadnja izmjena: HelouStrucnjaci, dana/u 13 okt 2023, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Samo afirmativno.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.