Ima i kod manijaka zastava palestine samo sto je manja

Nema normalnog objašnjenja za to... međutim, nažalost, znaš i sam da se i kod nas to dešava...worchester je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:53Zar je moguce da bacas baklje i strobove na teren!? Moze li neko bar polunormalno objasnjenje da navede? Igras kuci,bacas piro na teren,jos samo treba da pogodis svog golmana
Pokazao je da zna i može kad hoće tačnije kad nema instrukciju kako da sudi.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:47Iznenađujuće odličan. Ima osjećaj za igru, ne prekida, pušta malo duele i ovo što ovaj kmeči da je penal je isto sada bilo u duelu Čosića i Solde. Odličan baš, a ovo ide na 4:0 minimalno s ovakvim poštenim suđenjem.
Ja kad sam impisao ima mjesec i po nisu mi vjerovali. Al ce nam leci, da prosirimo igracki kadar kvalitetnim igracima
Isto mislim i na utakmice u BL naravno,jos je kod nas nova atletska staza a ovi na kosevu bar to nemaju pa ako vec hoce da bacaju nek bacaju iza gola.AvantiBL je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:55Nema normalnog objašnjenja za to... međutim, nažalost, znaš i sam da se i kod nas to dešava...worchester je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:53Zar je moguce da bacas baklje i strobove na teren!? Moze li neko bar polunormalno objasnjenje da navede? Igras kuci,bacas piro na teren,jos samo treba da pogodis svog golmana
Davno jednom jedan lik rece i bio je u pravu. FORUM SVE PAMTI!
mislis na temi vicine prcije:-)
Ne gura ga Vico dzaba uz Peljtu. Kao sto kazes, kad nema instrukciju kako da sudi, odlican sudija. Steta sto mu se ime veze puno vise uz kontroverze nego uz pozitivno sudjenje.JimmyPage je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:56Pokazao je da zna i može kad hoće tačnije kad nema instrukciju kako da sudi.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 okt 2023, 21:47Iznenađujuće odličan. Ima osjećaj za igru, ne prekida, pušta malo duele i ovo što ovaj kmeči da je penal je isto sada bilo u duelu Čosića i Solde. Odličan baš, a ovo ide na 4:0 minimalno s ovakvim poštenim suđenjem.