Tako je noDi
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Prvih pola sata Željo se i trudio i bilo je tu čak i igre, ali poslije toga je postojalo samo Sarajevo na terenu. Ubili su ih visokim presingom i individualnom kvalitetom.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Individualna razlika u kvaliteti igraca je ogromna. Ovdje govorimo o timu koji ima jace igraci na klupi nego Zeljo u prvih jedanaest. Zeljo se odlucio za sezonu stagniranja zbog dugovanja, pa cemo vidjeti sta ce bit sljedece sezone.
Bas me zanima kako ce Sarajevo igrati u BL.
Bas me zanima kako ce Sarajevo igrati u BL.
-
- Kontakt:
Realno presudio je indvidualni kvalitet, do gola smo cak i bolji boli...nekon gola pali nakon drugog se raspali. Posteno kvalitetnija ekipa su dosta...prevelik poraz na kraju
Mogli smo dobit na frljoku i 0:1 i tjt, ne jer su pitari nesto jaki nego jer smo mi preslabi. Mi nemmao igraca koji pravi razliku 1na1 oni ih imaju 3/4 sigurno ..pogotov brazilac i hasic...onaj durgi go lik ne navuko 4 nasa na sebe i odigro dupli pas
Sudjenje ok, bilo je par gresaka al ima vazda. Onaj penal je mozda i mogo svirnut al 60/40 da nije..ne bi ga ni njima
sviro sigurno tako da nema sta. Ovaj go haracicev...guravo al eto i da nije ofsajd tesko je rec da je namjerno sviro, jel ima neko snimak?
Mogli smo dobit na frljoku i 0:1 i tjt, ne jer su pitari nesto jaki nego jer smo mi preslabi. Mi nemmao igraca koji pravi razliku 1na1 oni ih imaju 3/4 sigurno ..pogotov brazilac i hasic...onaj durgi go lik ne navuko 4 nasa na sebe i odigro dupli pas
Sudjenje ok, bilo je par gresaka al ima vazda. Onaj penal je mozda i mogo svirnut al 60/40 da nije..ne bi ga ni njima
sviro sigurno tako da nema sta. Ovaj go haracicev...guravo al eto i da nije ofsajd tesko je rec da je namjerno sviro, jel ima neko snimak?
-
- Kontakt:
E moj balavce kakve smo mi bakljade imali 90tih to nije ni postojalo ultras stranice i 80tih
- feniksptica
- Kontakt:
Pitari šta sad? I dalje rušite Vicu i Savez ili ćete to tek poslije sledećeg kola?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Jbg, ljudi su kvalitetniji. Prva 2 gola haman ni iz cega, onaj ofsajd mislim da nije bio ali generalno kvalitetnija ekipa.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Ovog niko zivi nije nadigrao, a kod nas i na Kosevu opalili PO JEDNOM na gol. JEDNOM. I u stanju je reci da ga niko nije nadigrao. Tri poluprilike. Koji kmecavac, nije bio inferioran a jednom na gol opalio.
Kako los gubitnik, a i los pobjednik. Sve lose oko ovog covjeka.
Kako los gubitnik, a i los pobjednik. Sve lose oko ovog covjeka.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 08 okt 2023, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Jel vrucaa glava Basicu???
3 poluprilike
3 poluprilike

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- tutankamon1905
- Kontakt:
Molit ces da ti profil obrisu, kad te krenem jahat seljacino neodgojenaStroj1946 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 22:28MRŠ ODAVDE!!!! U usta te yebem ustaška MRŠ
Sad ću ti se na kosti naklati ovdje svaki put yebem li ti sve yebat ću te uzduž i popreko
Idi sad na svoj podforum i govori hordama da jedu nesto da se vise cuju, pa onda opet dodji ovde psovat kosti kad neko drugi napise. jadu jadni
Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 08 okt 2023, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Savez napolje! Gico svinjooo, olizes mi usnama liniju suneta!

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
**** ti ovaj derbi kad igramo mi protiv kabirijevaca toliki je naboj da malo fali da se policija i vatrogasci pobiju medjusobno hehe,sto se tice navijanja bara bara,Sarajevo za klasu bolje,mada mislim da nema toliko zeljo lose igrace koliko se ovdje pise i koliko su im rezultati losi,fali njima dobar trener ne ova seoska lola
-
- Kontakt:
Ovakav Zeljo nema sta traziti protiv Sarajeva. Koliko god je Sarajevo dobro i jako, toliko su igraci Zelje limitirani , u svakoj liniji fali im minimalno po jedan ozbiljan igrac.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Po snimku je ofsajd al u bobuNapoleon1921 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 22:36Realno presudio je indvidualni kvalitet, do gola smo cak i bolji boli...nekon gola pali nakon drugog se raspali. Posteno kvalitetnija ekipa su dosta...prevelik poraz na kraju
Ubilo vas Sarajevo i na terenu i na tribinama.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- Antipolitika3
- Kontakt:
Navijam za Posusje,igraju momci fin nogomet a oni ,Siroki i komsije nesto mogu uraditi po pitanju 4.mjesta koje vodi u europu,ostalo u ligi je teski odron i skup amatera.Rang federalne lige.xinxee je napisao/la: ↑08 okt 2023, 22:34Posto ce u top tri biti zastupljenost sva tri konstitutivna, nek 4. mjesto pripadne nekom iz reda ostalihAntipolitika3 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 22:32Jadan hapaurin za strojćeka.
Bravo pitari,uskoro ce se tri kluba izdvojiti na vrhu tablice a za 4.mjesto u europi nas boli neka stvar tko ce ga uzeti.![]()
![]()
Strojćek nabijem te na kovćeg i posaljem za ahirćek

Radujem se utakmici Borac Sarajevo i izboru sudije iz okruga BL-Laktasi.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Meraak1921
- Kontakt:
Ziv sam bruda brada ..
ocekivano, nadao sam se potajno neka frljoka, kad smo bolje igrali, primili gol, i znalo se da ide potop..
Previsok rezultat, Sarajevo nije toliko jako kolko je Željo loš, to i oni znaju ..
Tribine vrh vrhova
ocekivano, nadao sam se potajno neka frljoka, kad smo bolje igrali, primili gol, i znalo se da ide potop..
Previsok rezultat, Sarajevo nije toliko jako kolko je Željo loš, to i oni znaju ..
Tribine vrh vrhova
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Morpheus i 28 gostiju.