FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Treba pohvalit Galica i zahvalit mu se na hrabroj igri i sto je Pitare slao.po cevape
Hvala Galicu
Hvala Galicu
-
- Kontakt:
Da su bili bolji koliko rezultat govori i nisu, ali to je ta razlika u kvaliteti koja se vidi u igracima poput Oliveire i Hasica, koji ti iz polu-prilika izmisle golove. Imaju i trenera koji taj kvalitet zna koristiti.
Uz taj kvalitet, golovi su morali pasti jer smo mi izasli sa dva vezna koji ne igraju odbranu uopste, a jedan od njih (Biber) se krije i u odbrani i u napadu, pa ne cudi da su nam ljudi setali do sesnaesterca. U ovom veznom redu bi npr. Hajdarevic bio nezamjenjiv. Jos i Allyson starta, za kojeg je jedan Drljo igracina. Ovo puno govori o tome kakav smo prelazni rok odradili. Boljevic i Selimovic ce nam dobro doci, ali nama najvise gori na toj poziciji zadnjeg veznog. Ja to stalno trubim, ali kad SD i trener ne vide, kao da je bitno sta mi pisemo.
Basicevo stavljanje Cosica na lijevo krilo pa na zadnjeg veznog ne treba ni komentarisati. I da, Gigara je siljio svo vrijeme za njih, ali treba ublaziti klanje koje im slijed u BL. Sutice kao picke kad ih se tamo ubije u pojam i to je to.
Uz taj kvalitet, golovi su morali pasti jer smo mi izasli sa dva vezna koji ne igraju odbranu uopste, a jedan od njih (Biber) se krije i u odbrani i u napadu, pa ne cudi da su nam ljudi setali do sesnaesterca. U ovom veznom redu bi npr. Hajdarevic bio nezamjenjiv. Jos i Allyson starta, za kojeg je jedan Drljo igracina. Ovo puno govori o tome kakav smo prelazni rok odradili. Boljevic i Selimovic ce nam dobro doci, ali nama najvise gori na toj poziciji zadnjeg veznog. Ja to stalno trubim, ali kad SD i trener ne vide, kao da je bitno sta mi pisemo.
Basicevo stavljanje Cosica na lijevo krilo pa na zadnjeg veznog ne treba ni komentarisati. I da, Gigara je siljio svo vrijeme za njih, ali treba ublaziti klanje koje im slijed u BL. Sutice kao picke kad ih se tamo ubije u pojam i to je to.
1921
-
- Kontakt:
Kakav zna biti Gigovic je veceras bio Kolina
-
- Kontakt:
Je.bo tekmu vracamo dugove, za 5.6 godina kad se stabilizujemo krecemo od 0 lagano i onda pricati o fudbalu i formacijama do tad nista
A ponistio nam je gol na 6 minuta do kraja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Ne moze me niko ubijediti da se Rustemovic ne bi bolje snasao u vezi od Bibera koji je do prije 3 mjeseca grijao klupu u Igmanu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
E **** ste mu majku dok je igrao. Zvizdali mu na Grbavici, psovali sve, a sad kao hocete da igra umjesto Bibera.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 22:58Ne moze me niko ubijediti da se Rustemovic ne bi bolje snasao u vezi od Bibera koji je do prije 3 mjeseca grijao klupu u Igmanu...
Bas je velika razlika izmedju Rustemovica i Bibera. Razlika samo u fizickom izgledu i imenu. Kvalitet isti, tj. nekvalitet.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 22:58Ne moze me niko ubijediti da se Rustemovic ne bi bolje snasao u vezi od Bibera koji je do prije 3 mjeseca grijao klupu u Igmanu...
Od posljednih 7 utakmica imamo 6 poraza. Za nas nije vazno ko je sa suprotne strane. Nema se ovdje sta vise ni analizirati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Gigović nam nije svirao jedan nego 2 čista penala u prvom poluvremenu i onaj faul nad Drljom na 17 metara u drugom poluvremenu koji se iz aviona vidio. Daje trebalo više još bi sviro za njih. Znaju u savezu koji je največi ipak klub u državi pa za svaki slučaj da se slučajno ne dignemo.
Ali pored svega tiga opet bi izgubilki jer se Bašić skroz pogubio i mora da ide jer smo dno dodirnuli. Kad je Mulalić otjeran puno smo bolje igrali. Sramota
Ali pored svega tiga opet bi izgubilki jer se Bašić skroz pogubio i mora da ide jer smo dno dodirnuli. Kad je Mulalić otjeran puno smo bolje igrali. Sramota
-
- Kontakt:
Debili su mu psovali i zvizdali jer moraju nekome, ali svakome ko ista zna o fudbalu je bilo jasno da nam je covjek najbolji defanzivni vezni u ekipi. To vise govori o ovim drugim veznjacima nego o njemu, ali sta da se radi. Nadam se da ovaj Selimovic zaista moze pokriti tu poziciju. Biber samo trci u prazno, zuji bezveze, ali u sustini se krije kad god igra.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 22:58Ne moze me niko ubijediti da se Rustemovic ne bi bolje snasao u vezi od Bibera koji je do prije 3 mjeseca grijao klupu u Igmanu...
1921
Sportsport šizofrenija navijača Želje se nastavlja.
Ko god je očekivao bolji rezultat od upravo ovog veze nema sa životom, a pogotovo ne sa fudbalom.
Ljudi su trenutnona svim pozicijama funkcionisanja jednog kluba iznad nas od prvog čovjeka kluba do posljednjeg rezervnog igrača.
Što se nas tiče, i imali smo neke poluprilike i glupe smo golove primili, ali tako je kako je. Ali da se pljuje svima u klubu to fakat nema smisla.
Dakle, ili je kriva Uprava koja ne donosi novac, ili je kriv SD koji je bacio pare na preplačene igrače ili doveo igrače čije je pozicije moglo se popuniti juniorima i graditi ekipa za budućnost ili trener zbog svojih taktičkih promašaja ili igrači koji igraju ispod svojih mogućnosti.
Ja smatram da su odgovorni ovi prvi. Ako Bekrić ima novac kojim samo može dovesti Alisona i slične, koga drugog da dovede? Ako Bašić ima samo ovaj i ovakav kadar na raspolaganju, koga drugog da ubaci? Ako igrači vrijede 750 eura mjesečno, kako da se nose i nadigravaju sa igračima koji zbog svoje kvalitete vrijede po 10-15 puta više?
Uprava je ta koja treba kolektivno već sutra podnijeti ostavku i da u klub dođu ljudi koji znaju donijeti novac i imaju poslovnu viziju kako od FK Željeznicar napraviti bolji klub, a sa novcem će doći i bolji igrači pa ćemo vidjeti šta i koliko u takvoj situaciji mogu Bekrić i Bašić.
Ko god je očekivao bolji rezultat od upravo ovog veze nema sa životom, a pogotovo ne sa fudbalom.
Ljudi su trenutnona svim pozicijama funkcionisanja jednog kluba iznad nas od prvog čovjeka kluba do posljednjeg rezervnog igrača.
Što se nas tiče, i imali smo neke poluprilike i glupe smo golove primili, ali tako je kako je. Ali da se pljuje svima u klubu to fakat nema smisla.
Dakle, ili je kriva Uprava koja ne donosi novac, ili je kriv SD koji je bacio pare na preplačene igrače ili doveo igrače čije je pozicije moglo se popuniti juniorima i graditi ekipa za budućnost ili trener zbog svojih taktičkih promašaja ili igrači koji igraju ispod svojih mogućnosti.
Ja smatram da su odgovorni ovi prvi. Ako Bekrić ima novac kojim samo može dovesti Alisona i slične, koga drugog da dovede? Ako Bašić ima samo ovaj i ovakav kadar na raspolaganju, koga drugog da ubaci? Ako igrači vrijede 750 eura mjesečno, kako da se nose i nadigravaju sa igračima koji zbog svoje kvalitete vrijede po 10-15 puta više?
Uprava je ta koja treba kolektivno već sutra podnijeti ostavku i da u klub dođu ljudi koji znaju donijeti novac i imaju poslovnu viziju kako od FK Željeznicar napraviti bolji klub, a sa novcem će doći i bolji igrači pa ćemo vidjeti šta i koliko u takvoj situaciji mogu Bekrić i Bašić.
Ma nismo ni zasluzili nista osim poraza. Ono na Drlji nije bio faul.
Problem smo sami sebi, veceras nije sudjenje.
Ova 2 igraca nam moraju spasit sezonu. Protiv zvijezde sa 2 napadaca, moramo ih napunit.
Problem smo sami sebi, veceras nije sudjenje.
Ova 2 igraca nam moraju spasit sezonu. Protiv zvijezde sa 2 napadaca, moramo ih napunit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
- Kontakt:
Kakve veze ima reakcija publike na njega? Valjda trener bira igrace koji se najbolje uklapaju u igru, a ne po simpatijama navijaca?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:02Debili su mu psovali i zvizdali jer moraju nekome, ali svakome ko ista zna o fudbalu je bilo jasno da nam je covjek najbolji defanzivni vezni u ekipi. To vise govori o ovim drugim veznjacima nego o njemu, ali sta da se radi. Nadam se da ovaj Selimovic zaista moze pokriti tu poziciju. Biber samo trci u prazno, zuji bezveze, ali u sustini se krije kad god igra.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 22:58Ne moze me niko ubijediti da se Rustemovic ne bi bolje snasao u vezi od Bibera koji je do prije 3 mjeseca grijao klupu u Igmanu...
Da je bio kriminalan cesto - jeste, ali bar ima iskustva za ovakve utakmice, za razliku od Bibera kojem su se vjerovatno noge odsjekle kad je vidio 20 000 ljudi na tribinama
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Biber zuji bezveze, a Rustemovic napravi nekoliko kardinalnih greski po tekmi. Ublehu Cosica da i ne pominjemo. Uglavnom mi nemamo zadnjeg veznog, a ni lijevo krilo. Ovog arapa treba gurnuti na lijevo krilo. Od trenutnih ne moze biti gori. Na zadnjeg veznog Cocu.
Pročepit će negdje.
Uprava je kriva što su Borac, Zrinski , pitari,,, za nas svenirski brod postali ali Bašić je uspio i njih da prevaziđe i još nas niže spusti.
-
- Kontakt:
Isto sam to na tekmi govorio. I bojao sam se ovoga,mi igramo lafo nesto(6 kornera za kratko vrijeme)ali oni koriste svoje polusanse i zabijaju.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑08 okt 2023, 22:57Je.bo tekmu vracamo dugove, za 5.6 godina kad se stabilizujemo krecemo od 0 lagano i onda pricati o fudbalu i formacijama do tad nista
Bašićuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, odlazi iz svetinje!!!
Povedi sa sobom kompletan Upravni odbor i sve igrače!!!!
Povedi sa sobom kompletan Upravni odbor i sve igrače!!!!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
-
- Kontakt:
Najjaca mi je prica o vracanju dugova, nemamo para, nece niko da dodje nema sanse, moramo stediti pare i onda u istom tom trenutku u jednom prelaznom roku u ekipu dovedes : turaljanina, dubackica, rezervnog golmana koji ce upisat dva nastupa, alisona, jabera, cosica, rustemovica, bibera. Nek u prosjeku imaju po 2 i po hiljade maraka to je mjesecno 20hiljada bacenih u Miljacku. Bolje ostavit ispred Grbavice pa da ih nadje neko. Godisnje dolazimo do cifre od 250k i vise bacenih u bunar. Nabrojani igraci nemaju apsolutno nikakav uticaj ni na rezultat ni na utakmicu ni u jednom momentu apsolutno ,sve sto oni igraju mogu igrati 3.4 igraca iz federalne lige iz svake ekipe.