Ovo je meni ipak najbitnije veceras, yebo derbi
@kontrasvihCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 okt 2023, 22:59Unio tri baklje tri stroba i topovski![]()
Kontrasvih naucio prirodu i drustvo sutra ce peticu dobit![]()
Javi nam trasu
Ovo je meni ipak najbitnije veceras, yebo derbi
@kontrasvihCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 okt 2023, 22:59Unio tri baklje tri stroba i topovski![]()
Kontrasvih naucio prirodu i drustvo sutra ce peticu dobit![]()
Allaha mi dragog hajd jos jednom prozovi nekog ovdje na forumu. Nac cu te hljeba mi objesit cu te za crkvu dijete ti hebem pravoslavno.
Stvarno je igracina. Nije ni onaj brazilski divljak, nego bas inteligentan i skolovan igrac. Po meni komotno moze igrati nekim BL ili L1 ekipama.
Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Ti mi ga možeš samo obaliti ako ti dozvolim, ali nisi zaslužio...moraš se malo jače potruditi da ti ga izvadim i metnem u tu labrnju...nofearhz je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:21Allaha mi dragog hajd jos jednom prozovi nekog ovdje na forumu. Nac cu te hljeba mi objesit cu te za crkvu dijete ti hebem pravoslavno.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:24Bilo je svakakvih teorija oko Gigovica u prethodnom periodu, ali od svih niti jedna nije bila da bi Gigovic mogao Sarajevu siljiti zbog onoga sto slijedi u Banja Luci. Pisanje.
Realno Sarajevo jace i puno bolje u organizaciji i u odbrani, tacno za rezultat 2:0, tri je pretjerano.Preko 20 000 je bilo na Kosevu, iznenadila me posjeta. Sjever vizualno lijepo izgledalo ali bez tona do tamo pred kraj utakmice. Manijaci sto se tice navijanja standardno na Kosevu jako, ali odabir pjesama katastrofalan.
Hoky izvoli![]()
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:26Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Ja shvatam navijacka prepucavanja. Ali ugodjaj i atmosfera na Grbavici je jedinstvena u BiH a mozda i na ovim prostorima. Sanjao sam prije da mogu djecu fino povesti na stadion. Tad istoka nije billo ni u planovima. Prelijepo je biti na puno Grbavici. Zato kazem neka pisu da nas je 500 bilo. Ko je bio vidio je.
Usutko sam ga na sat vremena.2sb1996 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:13Svakakvih li šabana ima koji su nezadovoljni sami sobom i svojim životom pa svoje frustracije i komplekse liječe na forumu, ne pomaže im ni pobjeda njegove ekipe u derbiju.
A jesi jazavac klosaru
curvanord je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:29KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:24Bilo je svakakvih teorija oko Gigovica u prethodnom periodu, ali od svih niti jedna nije bila da bi Gigovic mogao Sarajevu siljiti zbog onoga sto slijedi u Banja Luci. Pisanje.
Realno Sarajevo jace i puno bolje u organizaciji i u odbrani, tacno za rezultat 2:0, tri je pretjerano.Preko 20 000 je bilo na Kosevu, iznenadila me posjeta. Sjever vizualno lijepo izgledalo ali bez tona do tamo pred kraj utakmice. Manijaci sto se tice navijanja standardno na Kosevu jako, ali odabir pjesama katastrofalan.
Hoky izvoli![]()
Ahhahahahaha jao pa ovo su krokodilske suze
E cuj sjever bez tona ahhahahahahahahaha pa koji je ovo nivo kmečanja haahhahahaha![]()
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:26Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Ja shvatam navijacka prepucavanja. Ali ugodjaj i atmosfera na Grbavici je jedinstvena u BiH a mozda i na ovim prostorima. Sanjao sam prije da mogu djecu fino povesti na stadion. Tad istoka nije billo ni u planovima. Prelijepo je biti na puno Grbavici. Zato kazem neka pisu da nas je 500 bilo. Ko je bio vidio je.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Burberry46, Giuseppe1, newton_heath_lyr, ristagrad i 58 gostiju.