Sta je pisac zelio reci?Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 00:50TurkishAirlines je napisao/la: ↑09 okt 2023, 00:41Dajte mu nesto Upravo, da se ne sikira sutra zbog testa iz matematike.
Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 00:39Daj nam Jusufbegovica, uvijek je hvalio Želju i navijace .. nudi se on opasno, a nije los strucnjak.. Ne košta sigurno puno, Nerminu se zahvaliti, ne ide ovo na dobro , trebaju promjene UPRAVOOO
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro ste prošli
Jel ono bi vi ne razvaljujete?
Jug Koševa ko Mariupol nakon upada Rusa

Jel ono bi vi ne razvaljujete?
Jug Koševa ko Mariupol nakon upada Rusa

Koševo Zapad

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Ko što i Virti napisah, opkladu halalim, jedini ste imali muda za razliku od ovih što su dvoznake tražili.MrAmarOsim je napisao/la: ↑09 okt 2023, 01:22Spreman ko zapeta puška.joker90 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:58Godina dana pripravnički pa onda! Haha! Hajde u potpis, mjesec dana, uslovi isti ko kod Virte? Kad gori sve, nek gori i hala!!MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:24
Dupli acc nije, ako mi vjeruješ na riječ![]()
A kada ću imati po tvom računanju staža pa da bacimo nekad opkladu?
O tekmi, pitari kvalitetniji, mi više lopte u nogama bez ikakve kreacije, sa tribine koliko sam vidio Gigović navlačio pitarima, ali moguće da je ono vađenje. Sutra ću pregledati tekmu na snimku. U svakom slučaju sretno protiv Borca, jer će vam iskreno i trebati.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bordo jutro bordo nacijo
Dok iščekujemo promjene vaših avatara i potpisa, ja bih nešto ukratko izjavio:
Ovaj Al Jaber je najlaganiji igrač kojeg sam ja gledo u posljednje vrijeme u Želji, ne znam kad smo u ligi imali priliku gledati nekog poput njega. Ne kazem da je vanserijski igrač ali donosi neku totalno drugu energiju i mogli bi uživati u lakoći s kojom igra. Mislim da će vremenom i fizički nadoći da isprati tempo. Ima osjećaja za prostor. Šabanadžović upgraded verzija.
Imamo širinu sa više različitih opcija, nepoznanica smo za protivnika kad je izgradnja napada u pitanju, Ćosić i Ovčina su korišteni na drugačiji način tako da i to je teško provaliti. Svi će morati analitički tretirati nas, a na tom nivou je rijetko koji trener u našoj ligi, možda trener Širokog i Rožman. Ali o tom po tom, gutavi smo svima i izgleda da ćemo gledati Želju kojeg se svi boje, i koji ima respekt koji naše ime i zaslužuje. Postajemo BAZA BEZ PORAZA!

Ovaj Al Jaber je najlaganiji igrač kojeg sam ja gledo u posljednje vrijeme u Želji, ne znam kad smo u ligi imali priliku gledati nekog poput njega. Ne kazem da je vanserijski igrač ali donosi neku totalno drugu energiju i mogli bi uživati u lakoći s kojom igra. Mislim da će vremenom i fizički nadoći da isprati tempo. Ima osjećaja za prostor. Šabanadžović upgraded verzija.
Imamo širinu sa više različitih opcija, nepoznanica smo za protivnika kad je izgradnja napada u pitanju, Ćosić i Ovčina su korišteni na drugačiji način tako da i to je teško provaliti. Svi će morati analitički tretirati nas, a na tom nivou je rijetko koji trener u našoj ligi, možda trener Širokog i Rožman. Ali o tom po tom, gutavi smo svima i izgleda da ćemo gledati Želju kojeg se svi boje, i koji ima respekt koji naše ime i zaslužuje. Postajemo BAZA BEZ PORAZA!
NEMA NAZAD
Opklada bi se trebala ispostovati. No i bez toga lijepo je vidjeti sliku brata Renana,ubice nejaci.

Jutros uz kafu procitao PDF zeleznicara

Kvota je bila 1,55 na Sarajevo,iducih godina ce biti sve manja i manja. zeljeznicari su krenuli u nestanak,u put bez povratka

Taman ljudi Mersudina počeli zaboravljati, sad im se Renan na kosti navalio. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ma ko je polagao i najmanje nade u bodove taj je lud i zivi u nekom svom univerzumu, ne znam cemu uopste 1.55 kvotaAntikloc je napisao/la: ↑09 okt 2023, 07:57Opklada bi se trebala ispostovati. No i bez toga lijepo je vidjeti sliku brata Renana,ubice nejaci.![]()
Jutros uz kafu procitao PDF zeleznicaraJa,meraka u rano jutro
Plac,kuknjava i cvilez
![]()
Kvota je bila 1,55 na Sarajevo,iducih godina ce biti sve manja i manja. zeljeznicari su krenuli u nestanak,u put bez povratka![]()

Zadnja izmjena: holyman, dana/u 09 okt 2023, 08:25, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
- Shategabri
- Kontakt:
Nešto se ne mogu sjetiti otkad gledam derbi manje kvote?Antikloc je napisao/la: ↑09 okt 2023, 07:57Opklada bi se trebala ispostovati. No i bez toga lijepo je vidjeti sliku brata Renana,ubice nejaci.![]()
Jutros uz kafu procitao PDF zeleznicaraJa,meraka u rano jutro
Plac,kuknjava i cvilez
![]()
Kvota je bila 1,55 na Sarajevo,iducih godina ce biti sve manja i manja. zeljeznicari su krenuli u nestanak,u put bez povratka![]()
Nego, jel generalni sponzor Želje ispoštovao Mozzart i uplatio na dvojku

Koševo Zapad
Moram malo skrenuti sa teme, a nas dvojica smo o tome razgovarali, pa si mi jedini mjerodavan. Sad kad smo odigrali i sa Željkanom i Zvijezdom, šta objektivno očekuješ u tom derbiju i idemo li gledati?holyman je napisao/la: ↑09 okt 2023, 07:51Bordo jutro bordo nacijo![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Izgubili 3-0 i kažu nije rezultat realan.
Itekako je realan, jer ste imali 1 (jedan) šut u okvir gola, niste znali gdje se nalazite na momente. Od 65 minute ste krenuli dugim loptama, Bašiću čestitke jer je igrao zatvoreno prema naprijed a otvoreno nazad.
Itekako je realan, jer ste imali 1 (jedan) šut u okvir gola, niste znali gdje se nalazite na momente. Od 65 minute ste krenuli dugim loptama, Bašiću čestitke jer je igrao zatvoreno prema naprijed a otvoreno nazad.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Valjda su se htjeli sjetiti svog tifeTurkishAirlines je napisao/la: ↑09 okt 2023, 07:47Sta je pisac zelio reci?Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 00:50TurkishAirlines je napisao/la: ↑09 okt 2023, 00:41Dajte mu nesto Upravo, da se ne sikira sutra zbog testa iz matematike.
![]()
![]()

Jufke standardno mrve dostojanstva nemaju ni u pobjedi ni u porazu. Trenera naučili da pjeva.
Kakva erupcija oduševljenja.
Kakva erupcija oduševljenja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- TurkishAirlines
Fk Parola GoPro izgubila zbog tri poluprilike 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TurkishAirlines
Joj buraz, jesmo ubili male plave....
Nek se sad qurce nakon pobjede proti SB...
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Cetnici ugaseni

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Lavcina, Rule_hz, VivaLaLiberta i 37 gostiju.