Nadam se da ce se oporavit i pocefi igrati jer je Ziljkic postao očajan a i raja vec pomalo gubi strpljenje. Sinoc se to vidjelo kad je prolazio ispred zapadne tibine ni 10% euforije kao prije dva mjeseca.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ja nisam nista za kospe rekao, jbg, nece niko pepeljaru nosit za to. Al kesice od cipsa i case te stvari se mogu izbacit vani. Ne znam, bas ruzno izgleda kad poslije tekme sutas 300 casa i hodas preko 500 kesa od cipsa i kikirikija.mma_hz je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:53Svaku je na zapadu bio,odmah iznad mene vazda
E jbg sad ne smijes ni kospe bacati,ajd ok pokupiti case,ambalaze od sokica,cipsa,smokija itd,al kospe vala ja je moram pljunut seljak pa makar jer nekad od nervoze ne znam ni sta radim.Nijedan njihov korner nisam imao muda da gledam,a ne da pazim gdje cu baciti kospu.
Hajte molim vas.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Uh braco draga sta ono bi, noc za pamcenje.
You are someone else I am still right here
Mene sad zanima kakvu i koliku ćemo kaznu fasovat za baklje na terenu
Ne znam kakva su pravila, al ne bi me čudilo ni da ostanemo bez publike narednu domaću. A po džepu će sigurno debelo biti.

Ne znam kakva su pravila, al ne bi me čudilo ni da ostanemo bez publike narednu domaću. A po džepu će sigurno debelo biti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- feniksptica
- Kontakt:
Bespotrebno.
Osim toga je sigurno ostecen i travnjak. O tome i ne razmisljaju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Sad vidim s kim nam je sljedeca domaca i skontam da je ova opcija vrlo realna

Mislim da nam ne bi smjeli to zbog baklji uraditi ali debela kazna ce sigurno biti,minimum 20.000
Skroz bezveze i glupo bacanja i unistavanje novog travnjaka
Imas citavu yebenu raspalu 'atletsku' i dodje mozak bacati na teren
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Naredna domaca je Borac, ostati bez publike nikako nebi valjalo. To za travnjak se slazem. Neka se palilo pa makar, samo nije trebalo nista bacati prema travnjaku!feniksptica je napisao/la: ↑09 okt 2023, 10:30Bespotrebno.
Osim toga je sigurno ostecen i travnjak. O tome i ne razmisljaju.
U novi boj ...
Dobro si jbt, ni na kraj pameti mi nije da je Borac iduća na Koševu... znači u 15-20 dana 2 puta igramo sa njima, to će nam realno dati odgovor na pitanje ima li šta od borbe za titulu ili se treba na Evropu fokusirati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 okt 2023, 10:32Sad vidim s kim nam je sljedeca domaca i skontam da je ova opcija vrlo realna![]()
Mislim da nam ne bi smjeli to zbog baklji uraditi ali debela kazna ce sigurno biti,minimum 20.000
Skroz bezveze i glupo bacanja i unistavanje novog travnjaka
Imas citavu yebenu raspalu 'atletsku' i dodje mozak bacati na teren
Stvarno nepotrebno, šta će ti baklja na tvoj teren... shvatam euforija sve ok, al ne treba to raditi, samo sebi štetimo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neka zatvore sjever.. da grme istok i zapad 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Meni sinoć nista nije smetalo ni smece, ni baklje ni blicevi ni prekidi. Pa derby je ljudi sto bi Nerko Basic reko nije pozorište, svaki klinac vam smeta. Sto se tice terena rutinski, Francis bio odlican kad je usao mogao bi ubrzo Ziljkic na klupu Francis unutra. Ziljkic pelja brate mili a u odbrani dosta kasni Galić je bezveze bek a pravio probleme zato sto Ziljkic kasni da zatvori svoju stranu. Atmosfera pobjeda sve top,bravo Rozman idemo dalje.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jutro jutro. Izjebasmo ih i na tribinama i na terenu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ostat cu suzdrzan, inace ce biti da pljujem Ziljku. Dobar je, ali.. mislim da je dostigao limitbordobijeli je napisao/la: ↑09 okt 2023, 10:52Meni sinoć nista nije smetalo ni smece, ni baklje ni blicevi ni prekidi. Pa derby je ljudi sto bi Nerko Basic reko nije pozorište, svaki klinac vam smeta. Sto se tice terena rutinski, Francis bio odlican kad je usao mogao bi ubrzo Ziljkic na klupu Francis unutra. Ziljkic pelja brate mili a u odbrani dosta kasni Galić je bezveze bek a pravio probleme zato sto Ziljkic kasni da zatvori svoju stranu. Atmosfera pobjeda sve top,bravo Rozman idemo dalje.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kakva noc strasno!
Sjever brutalan ko je nije bio zaje.bo se pravo
Sto se tice terena sta ces kome zamjeriti kad 3 0 pobjedis najveceg rivala
Sjever brutalan ko je nije bio zaje.bo se pravo
Sto se tice terena sta ces kome zamjeriti kad 3 0 pobjedis najveceg rivala
Do smrti odani!
-
- Kontakt:
Ma uopšte nisam u fazonu da ga pljujem i tak nesto, nego jednostavno nije na nivou posljednji utakmica a Francis bio dobar i u kup utakmici sinoc. Ma da ne sumnjam u odluke Rozmana pokazao je s Vrancicem da ko ne trci i ne ispunjava zadatke ide klupa.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 okt 2023, 10:59ostat cu suzdrzan, inace ce biti da pljujem Ziljku. Dobar je, ali.. mislim da je dostigao limitbordobijeli je napisao/la: ↑09 okt 2023, 10:52Meni sinoć nista nije smetalo ni smece, ni baklje ni blicevi ni prekidi. Pa derby je ljudi sto bi Nerko Basic reko nije pozorište, svaki klinac vam smeta. Sto se tice terena rutinski, Francis bio odlican kad je usao mogao bi ubrzo Ziljkic na klupu Francis unutra. Ziljkic pelja brate mili a u odbrani dosta kasni Galić je bezveze bek a pravio probleme zato sto Ziljkic kasni da zatvori svoju stranu. Atmosfera pobjeda sve top,bravo Rozman idemo dalje.
- LegendKiller
- Kontakt:
Jedino što me malo sinoć razočaralo jeste sjever. Mislim da su bolje trebali iskoristiti pun zapad i istok, da grmi stadion cijelo vrijeme. Svi na zapadu su čekali da krene pjesma na sjevera pa da se pjeva, a umjesto pjesme idu baklje. Koliko sam vidio sa zapada a i čuo lika na razglas, nekoliko puta su baklje pale i na raju na sjeveru, čak i jedan topovski je pao među raju. Ogromna količina baklji bez ikakvog smisla je bačena (razmijem kada je gol, neki poseban minut pa hajde) a vrhunac svega su baklje na terenu.
Šahinović standardno loš kod bilo kakvog ubačaja sa strane. Ne znam radi li šta sa njim trener golmana, ali on umjesto da bude sve bolji od sve gori i gori.
Šahinović standardno loš kod bilo kakvog ubačaja sa strane. Ne znam radi li šta sa njim trener golmana, ali on umjesto da bude sve bolji od sve gori i gori.
Samo je sigurno da cemo Renana prodati za 2 mil minimalno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nisu ono baklje.LegendKiller je napisao/la: ↑09 okt 2023, 11:11Jedino što me malo sinoć razočaralo jeste sjever. Mislim da su bolje trebali iskoristiti pun zapad i istok, da grmi stadion cijelo vrijeme. Svi na zapadu su čekali da krene pjesma na sjevera pa da se pjeva, a umjesto pjesme idu baklje. Koliko sam vidio sa zapada a i čuo lika na razglas, nekoliko puta su baklje pale i na raju na sjeveru, čak i jedan topovski je pao među raju. Ogromna količina baklji bez ikakvog smisla je bačena (razmijem kada je gol, neki poseban minut pa hajde) a vrhunac svega su baklje na terenu.
🇵🇸
Ma Ziljkic obavlja ako nista svoj zadatak da trci gore dole uleti u sredinu i pomaze u odbrani sto mnogo krila na kraju krajeva ne radi, al ono sto njega da kazemo yebe trenutno i sto ga raja ne smatra da je dovoljno dobar je sto u ofanzivi nije ucinkovit, ko sto je u startu pokazao kad je dosao kod nas.
Al bez obzira na sve ja bi sve te odluke za teren ostavio na Rozmanu, ko mu ne valja nek ga klupira i to je to
Al bez obzira na sve ja bi sve te odluke za teren ostavio na Rozmanu, ko mu ne valja nek ga klupira i to je to

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️