Sto znaci da Vico radi dobar posaoOldTownDistrict je napisao/la: ↑09 okt 2023, 11:25Nasa liga i jeste na vrhu.![]()
Derbi svako kolo i nemas dosadu poput Dinama i Zvezde. Naravno ono sto jeste rak rana su sudije odnosno savez.
ne kontas ti kume tu filozofiju, radnickunapoleon72 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 11:36Al molim vas da odvojimo minutu sutnje za najjacu navijacku provokaciju i odgovor jedne grupe na derbiju ikad. Pitar sam al skidam kapu za ovo.
a realno dje ce im ponistiti gol iz ofsajda...
Mogao im je vala i pustit, da bude zanimljivije
Igman doveo Sablju koji u naredna dva kola će upisati dvije pobjede.
napoleon72 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 11:36Al molim vas da odvojimo minutu sutnje za najjacu navijacku provokaciju i odgovor jedne grupe na derbiju ikad. Pitar sam al skidam kapu za ovo.
trebao je i crveni dat nekome, da ih je vise, cisto da i nama bude zanimljivije, da se neutralise taj SUHI kvalitet, pa da i oni kreiraju tri POLUAKCIJE.napoleon72 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 11:55Mogao im je vala i pustit, da bude zanimljivije
Konačno da se u nečemu složimo. Super, toga nam treba što više, neka se djeca druže.TeaM87 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 11:03Kakva atmosfera sinoc, svaka cast svima na stadionu![]()
Posebno mi je lijepo bilo vidjeti (nakon boga pitaj koliko godina) nase navijace pomijesane na zapadu, onaj dio prema jugu ljudi uredno u dresovima i salovima Želje, bez ikakvog incidenta. Dole gledam djeca se druze i igraju, pola ih u dresovima sarajeva, pola u dresovima Želje, stvarno lijepo za vidjeti, svaka cast stvarno![]()
Sto se tice rezultata, nemam sta reci, bolja ekipa pobijedila, suti, poklopi se i to je to
Bilo je dosta raje sa salovima Zelje i zastavicama i na zapadu prema sjeveru Bgm.TeaM87 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 11:03Kakva atmosfera sinoc, svaka cast svima na stadionu![]()
Posebno mi je lijepo bilo vidjeti (nakon boga pitaj koliko godina) nase navijace pomijesane na zapadu, onaj dio prema jugu ljudi uredno u dresovima i salovima Želje, bez ikakvog incidenta. Dole gledam djeca se druze i igraju, pola ih u dresovima sarajeva, pola u dresovima Želje, stvarno lijepo za vidjeti, svaka cast stvarno![]()
Sto se tice rezultata, nemam sta reci, bolja ekipa pobijedila, suti, poklopi se i to je to
Kakve su to droge bile u pitanjuFKSDoGroba je napisao/la: ↑09 okt 2023, 10:24Ovaj Al Jaber je najlaganiji igrač kojeg sam ja gledo u posljednje vrijeme u Želji, ne znam kad smo u ligi imali priliku gledati nekog poput njega. Ne kazem da je vanserijski igrač ali donosi neku totalno drugu energiju i mogli bi uživati u lakoći s kojom igra. Mislim da će vremenom i fizički nadoći da isprati tempo. Ima osjećaja za prostor. Šabanadžović upgraded verzija.
Imamo širinu sa više različitih opcija, nepoznanica smo za protivnika kad je izgradnja napada u pitanju, Ćosić i Ovčina su korišteni na drugačiji način tako da i to je teško provaliti. Svi će morati analitički tretirati nas, a na tom nivou je rijetko koji trener u našoj ligi, možda trener Širokog i Rožman. Ali o tom po tom, gutavi smo svima i izgleda da ćemo gledati Želju kojeg se svi boje, i koji ima respekt koji naše ime i zaslužuje. Postajemo BAZA BEZ PORAZA!
Tako i treba
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Majestic-12 [Bot], NeSamSafetee i 38 gostiju.