G8gara je sudio sto se tice prekršaja ko peljto kad sudi za derbi pa silji u korist željezničaraAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 okt 2023, 13:07Gigara je itekako siljio na prekrsajima, to cete i vi priznati ako ste imalo posteni. Nije isti kriterij bio, bas je to domacinski svirao. Ni blizu kako zna kad hoce da otme, ali domacinski. Ofsajdi su svi bili, tu se nema sta prigovoriti. Kako god, Sarajevo je bilo bolje i zasluzilo pobjedu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- FKSDoGroba
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 okt 2023, 13:02Gledaj liniju koju su povukli, skrenula do Pionirske.![]()
![]()

Amidža, zajeban onaj mali Hasić. Naoštrio se na vas sinoć, valjda da mu oprostimo ružnu prošlost. Sreća pobježe mi sa istoka..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 okt 2023, 13:07Gigara je itekako siljio na prekrsajima, to cete i vi priznati ako ste imalo posteni. Nije isti kriterij bio, bas je to domacinski svirao. Ni blizu kako zna kad hoce da otme, ali domacinski. Ofsajdi su svi bili, tu se nema sta prigovoriti. Kako god, Sarajevo je bilo bolje i zasluzilo pobjedu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I ja navijam da GOSK opstane prije Tuzla Sitija. Gabeljani omoguce gostujucim navijacima da budu tu od prve do zadnje minute.morsecode je napisao/la: ↑09 okt 2023, 12:08Sto se tice ispadanja, Zvijezda se sigurno vraca u 1. ligu RS, a volio bi i da Tuzla ispadne, mrs, koliko god ne volim Slobodu, opet ima taj neki respekt tu, a i historija rivalstva. Na stranu sale Zeljo nema sanse da ispadne, ali zavrsit ce 7. ili 8. ako ne srede malo situaciju na zimu. Igman je isto kritican ali vidjecemo sad Mulalica, igrat ce seljacki fudbal, ali koga briga ako im to donese opstanak.
Volio bi vidjeti ligu 10 u BH... kakva bi to tek ludara bila.![]()
Sarajevo,Zeljo,Siroki,Zrinjski,Velez,Borac,Celik,Sloboda, Radnik Bijeljina, i npr Posusje
Svako kolo bar 2 derbija, najzanimljivija liga u jugoistocnoj Evropi
U Tuzli po onoj kisi pustaju Lesinare na poluvremenu, a izvode ih u 80oj minuti, a nema 50 ljudi na stadionu.
Mater im jeebem izbjeglicku i njima i tuzlanskoj policiji.
Da je protiv Slobode kad je par hiljada ljudi tu ok, postoji rizik pa je razumljivo da ih ranije izvedu, ali protiv jeebenog Tuzla Sitija fuj. Dabogda se ugasili.
Nadam se ispadanju njih i Zvijezde 09, da udju Rudar Prijedor i Sloboda, a naredne sezone Celik i Slavija.
Idealna liga 12:
Borac
Sarajevo
Zeljeznicar
Zrinjski
Velez
Siroki Brijeg
Sloboda
Celik
Sloga Doboj
Rudar Prijedor
Slavija
Posusje
Zadnja izmjena: Suvorov, dana/u 09 okt 2023, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 00:287 utakmica 6 poraza, narod vise nece dolaziti dok se ne promjeni nesto , to je sigurno.
Samo nekoliko stotina ludjaka na jugu
Ocekujem 1500 protiv Zvijezde
Meraak1921 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:45Ja zaista ne znam poslije svega jel treba dati podrsku? Samo retard ne vidi da ovde nisu cista posla, promaseno je sve u klubu .
Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 00:39Ne košta sigurno puno, Nerminu se zahvaliti, ne ide ovo na dobro , trebaju promjene UPRAVOOO
Sve na stranu, ali da ovako Željezničar razočara mladog momka kojem je ovo bila prva utakmica - pa SRAMOTA. Evo, dečko je pao u depresiju niko se ne pita kako se on sada osjeća, kako je njemu sada? Još povrh svega, vjerovatno je patikice isprljao.Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 08:35Mali miševi, dobili ekipu koja nije gola dala u gostima.. i koja ima sve poraze u gostima![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Jaranu sinoc govorim, vidjeces kad nas Hasic unistijoker90 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 13:12Amidža, zajeban onaj mali Hasić. Naoštrio se na vas sinoć, valjda da mu oprostimo ružnu prošlost. Sreća pobježe mi sa istoka..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 okt 2023, 13:07Gigara je itekako siljio na prekrsajima, to cete i vi priznati ako ste imalo posteni. Nije isti kriterij bio, bas je to domacinski svirao. Ni blizu kako zna kad hoce da otme, ali domacinski. Ofsajdi su svi bili, tu se nema sta prigovoriti. Kako god, Sarajevo je bilo bolje i zasluzilo pobjedu.

1921
Ma Gigović je dobro sudio, da ga ****. Razumijem ja hvatanje za svaku slamku, pa da ni sudija ne valja, ali generalno je lik pokazao da može kad zna. Ne samo on, nego kompletna sudijska ekipa. Prvo, kako se to zna u našoj ligi raditi, puštao je igru. Igra je bila ispresjecana bakljadama i reakcija igrača ne može biti Bog zna kakva. Faulovi ko faulovi, vjerujem ja da će se naći neki faul koji je sviran, a nije trebao ili obrnuto, ali ništa tu strašno nije bilo.
Ofsajd Amoaha diže, ispravna odluka. Ofsajd Haračića kod gola, opet čisto. Drljo neko padanje na 20m, baš ofirno simuliranje. Kartoniranje isto ok, mada nije ni bilo grubo ili zategnuto nešto. Od svega ovog što se spominje, jedino je eto onaj faul Jašarevića kao problematičan, ali ni to vala nije vidjelo penala, nego jednostavno nije bilo faula ni s jedne strane.
Sve u svemu, da je suđenje u ligi kao ono sinoć, liga bi bila duplo bolja. Najgora je čak spoznaja da mogu kad hoće.
Ofsajd Amoaha diže, ispravna odluka. Ofsajd Haračića kod gola, opet čisto. Drljo neko padanje na 20m, baš ofirno simuliranje. Kartoniranje isto ok, mada nije ni bilo grubo ili zategnuto nešto. Od svega ovog što se spominje, jedino je eto onaj faul Jašarevića kao problematičan, ali ni to vala nije vidjelo penala, nego jednostavno nije bilo faula ni s jedne strane.
Sve u svemu, da je suđenje u ligi kao ono sinoć, liga bi bila duplo bolja. Najgora je čak spoznaja da mogu kad hoće.
Surreal je napisao/la: ↑09 okt 2023, 13:15Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 00:287 utakmica 6 poraza, narod vise nece dolaziti dok se ne promjeni nesto , to je sigurno.
Ocekujem 1500 protiv ZvijezdeMeraak1921 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:45Ja zaista ne znam poslije svega jel treba dati podrsku? Samo retard ne vidi da ovde nisu cista posla, promaseno je sve u klubu .Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 00:39Ne košta sigurno puno, Nerminu se zahvaliti, ne ide ovo na dobro , trebaju promjene UPRAVOOOSve na stranu, ali da ovako Željezničar razočara mladog momka kojem je ovo bila prva utakmica - pa SRAMOTA. Evo, dečko je pao u depresiju niko se ne pita kako se on sada osjeća, kako je njemu sada? Još povrh svega, vjerovatno je patikice isprljao.Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 08:35Mali miševi, dobili ekipu koja nije gola dala u gostima.. i koja ima sve poraze u gostima![]()

NEMA NAZAD
Ima li neki humanitarni broj da vrtimo?Surreal je napisao/la: ↑09 okt 2023, 13:15Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 00:287 utakmica 6 poraza, narod vise nece dolaziti dok se ne promjeni nesto , to je sigurno.
Ocekujem 1500 protiv ZvijezdeMeraak1921 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:45Ja zaista ne znam poslije svega jel treba dati podrsku? Samo retard ne vidi da ovde nisu cista posla, promaseno je sve u klubu .Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 00:39Ne košta sigurno puno, Nerminu se zahvaliti, ne ide ovo na dobro , trebaju promjene UPRAVOOOSve na stranu, ali da ovako Željezničar razočara mladog momka kojem je ovo bila prva utakmica - pa SRAMOTA. Evo, dečko je pao u depresiju niko se ne pita kako se on sada osjeća, kako je njemu sada? Još povrh svega, vjerovatno je patikice isprljao.Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 08:35Mali miševi, dobili ekipu koja nije gola dala u gostima.. i koja ima sve poraze u gostima![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
@Meraak1921 momak buzzsneakers.ba, izaberi koje hoćeš - častimo mi sa foruma 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa nije bilo tenzija na utakmici,od 25 minute je bilo sve odluceno. Pa vas niko nije dozivljavao. Tako kad budete tamo gdje spadate,u kantonalnu ligu,ljudi ce biti dobrohotni prema vama,podrzavati vas ,cak i navijati za vas kad igrate protiv Famosa.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 okt 2023, 12:18Nisam siguran da bi se dobro proveli da je obrnut rezultat bioSve u svemu super ambijent, malo se pretjeralo s bakljama i ubacivanjem u teren za moj ukus, al hajd.

Ruzno je vidjeti kad se fukara nadigne i glumi nesto sto nije.

Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 09 okt 2023, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Meraak1921
- Kontakt:
Prva mi utakmica a da me onako razocaraju, ne mogu na cas matematike otici
Kad vec redas postove, stavi i onaj gdje sam rekao ocekuje se 2:0 prije tekme , buljaš sa sjevera
Kad vec redas postove, stavi i onaj gdje sam rekao ocekuje se 2:0 prije tekme , buljaš sa sjevera
Je li to veliki odmor, poslije utakmice jesi bio sa babom na ćevapima ili ste pravo kući?Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 13:28Prva mi utakmica a da me onako razocaraju, ne mogu na cas matematike otici
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Polako Basicu. Nemoj se toliko sekirati. Sve je to PROCES.
Nermine ostani!!!!

Nermine ostani!!!!

- FKS -
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ali nemojte, oni imaju imovinu i njima treba samo strateski partner

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Tolike milione skršimo u ekipu i jedva ih 3:0 dobijemo 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Optika Baros na aparatimaFKSDoGroba je napisao/la: ↑09 okt 2023, 13:10HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 okt 2023, 13:02Gledaj liniju koju su povukli, skrenula do Pionirske.![]()
![]()
![]()
Borba za 1. mjesto: Borac, Rajvosa, zrinski
Borba za 4. mjesto: Velez, Siroki, Zeljo
Svi ostali ce se boriti za opstanak. Posusje moze cak i do sestog mjesta
Borba za 4. mjesto: Velez, Siroki, Zeljo
Svi ostali ce se boriti za opstanak. Posusje moze cak i do sestog mjesta
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.