Nema tu hvatanja za slamku, samo komentarisati onako kako je bilo. Pustao je igru, to je bilo nesto novo kod nas, pogotvo na derbijima, ali i u tome je u par situacija pretjerao kad nije svirao ocigledne faulove, treba znati prepoznati simuliranje i faul. Haracic cist ofsajd, Amoah nema na pregledu. Drljo ne znam ali vrlo moguce simuliranje.zaostrog je napisao/la: ↑09 okt 2023, 13:18Ma Gigović je dobro sudio, da ga ****. Razumijem ja hvatanje za svaku slamku, pa da ni sudija ne valja, ali generalno je lik pokazao da može kad zna. Ne samo on, nego kompletna sudijska ekipa. Prvo, kako se to zna u našoj ligi raditi, puštao je igru. Igra je bila ispresjecana bakljadama i reakcija igrača ne može biti Bog zna kakva. Faulovi ko faulovi, vjerujem ja da će se naći neki faul koji je sviran, a nije trebao ili obrnuto, ali ništa tu strašno nije bilo.
Ofsajd Amoaha diže, ispravna odluka. Ofsajd Haračića kod gola, opet čisto. Drljo neko padanje na 20m, baš ofirno simuliranje. Kartoniranje isto ok, mada nije ni bilo grubo ili zategnuto nešto. Od svega ovog što se spominje, jedino je eto onaj faul Jašarevića kao problematičan, ali ni to vala nije vidjelo penala, nego jednostavno nije bilo faula ni s jedne strane.
Sve u svemu, da je suđenje u ligi kao ono sinoć, liga bi bila duplo bolja. Najgora je čak spoznaja da mogu kad hoće.
U prvom poluvremenu je Julardzija trebao dobiti zuti karton nakon nabijanja lopte kad mu je izasla u aut. Penal je diskutabilan, vidi se da ga cupa i sa zadnje strane a onda i sa prednje, oko 2:58 na pregledu arene, cinjenica je da bi ovako nesto sviralo inace gotovo sigurno, pogotovo u nasoj ligi.