Onaj TV studio u cosku tribine i uvesti hotdogove i pivuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 14:03Tribina koja će biti izgrađena će zadovoljiti kriterije četvrte kategorije UEFA stadiona. Imat će potrebne sadržaje, uključujući i standardizirane svlačionice za domaći i gostujući tim, a tu su i drugi neophodni sadržaji.![]()
![]()
![]()
Direktorcic je napisao/la: ↑09 okt 2023, 14:06Onaj TV studio u cosku tribine i uvesti hotdogove i pivuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 14:03Tribina koja će biti izgrađena će zadovoljiti kriterije četvrte kategorije UEFA stadiona. Imat će potrebne sadržaje, uključujući i standardizirane svlačionice za domaći i gostujući tim, a tu su i drugi neophodni sadržaji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čisto sumnjam da će kroz pola godine tribina biti u potpunosti operativna i da će stadion biti 4. kategorije, ali nije ni važno, u dobrom pravcu idemo.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 15:22Kapa do poda,čovječe za pola godine ćemo imati stadion 4 kategorije.![]()
Sjećam se kad sam otišao na utakmicu prvi put sad gdje je RA tribina brežuljak bio sjedilo se na kamenu.
Najmanje godinu dana 100%, ta znaš nas. Ali sto balorda kaže, u dobrom pravcu idemoEspiritosanto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 15:22Kapa do poda,čovječe za pola godine ćemo imati stadion 4 kategorije.![]()
Sjećam se kad sam otišao na utakmicu prvi put sad gdje je RA tribina brežuljak bio sjedilo se na kamenu.
@Only,ma svejedno momci kad god se završi.Balorda je napisao/la: ↑09 okt 2023, 15:28Čisto sumnjam da će kroz pola godine tribina biti u potpunosti operativna i da će stadion biti 4. kategorije, ali nije ni važno, u dobrom pravcu idemo.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 15:22Kapa do poda,čovječe za pola godine ćemo imati stadion 4 kategorije.![]()
Ih ja sam na onim drvenim gdje dedara sjedioEspiritosanto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 15:22Kapa do poda,čovječe za pola godine ćemo imati stadion 4 kategorije.![]()
Slažem se 100%Espiritosanto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 15:36@Only,ma svejedno momci kad god se završi.Balorda je napisao/la: ↑09 okt 2023, 15:28Čisto sumnjam da će kroz pola godine tribina biti u potpunosti operativna i da će stadion biti 4. kategorije, ali nije ni važno, u dobrom pravcu idemo.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 15:22Kapa do poda,čovječe za pola godine ćemo imati stadion 4 kategorije.![]()
Nijedan stadion u BiH nema kategoriju 4 a mi smo krenuli prije 27 ili koliko godina sa livade.
Dok smo pravili bukvalno sve od početka, ostali su imali dobre podloge i opet niko nije dogurao do 4 kategorije.
To mi je golemo u čitavoj ovoj priči.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.