FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

Torino
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Torino » 09 okt 2023, 14:32

mosarajvosa83 je napisao/la:
09 okt 2023, 11:39
Torino je napisao/la:
09 okt 2023, 11:11
bodi123 je napisao/la:
09 okt 2023, 10:29
Mene sad zanima kakvu i koliku ćemo kaznu fasovat za baklje na terenu :mrgreen:

Ne znam kakva su pravila, al ne bi me čudilo ni da ostanemo bez publike narednu domaću. A po džepu će sigurno debelo biti.
Nisu ono baklje.
Ma blicevi,strobovi svejedno,kao de s eneko trudio da sto vise i dalje je baci na teren,ajde dvije da zalitaju ok al onaj broj,pojma nemam mozda grijesim.
Mislim da nisi dobro vidio, u pitanju je izbacivanje ala Rimska svijeća. Jačina plamena ala prskalica. Ne može oku nauditi, a ne travi.
Zadnja izmjena: Torino, dana/u 09 okt 2023, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 okt 2023, 14:33

donDondon je napisao/la:
09 okt 2023, 13:03
nisam relevantan ali eto kao da ja dam svoje strucno misljenje kad je sve vec bilo u fulu nema se sta prigovoriti
ali ova igra od sinoc i ona protiv zrinje je razlika ,jel to uticaj derbija pa malo svi pod pritiskom,nekako mislim i da se kasnilo sa izmjenama.

nakon dugo utakmica igralo se i na preskakanje sredine,ispucavanje lopte trazenje dijagonala,protiv zrinje(tu tekmu uzimam jer je ona meni do sad najvise utiska ostavila) vise je bilo vezivanja pasova

rezultat tribine atmosfera cistacice kuharice ketering fotografi sve 5
Mislim da je to namjerno radjeno. Basic je zgusnuo sredinu da osujeti tu igru kroz pasove a Zeljkan ima lose i spore stopere (Cocalic je i star). Izmorio ih je onim nabijanjem lopti naprijed zivotom, svako malo su na skok morali ici ili ganjat Renana kad krene naprijed. Zato u drugom poluvremenu na umornu odbranu smo ih razbili kombinacijama i duplim pasovima.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 09 okt 2023, 14:33

_weella_ je napisao/la:
09 okt 2023, 13:45
Surreal je napisao/la:
09 okt 2023, 13:18
Što se tiče odnosa prema navijačima Ziljkić je neprevaziđen, gospodin.
Čudo nije palio šalove, ima on taj običaj, ponese ga malo.

Što prije se mahalaca riješit manje će nas glava boljeti u budućnosti.
Samo profesionalce dovoditi, Renan Oliveira, Julardzija, Crnogorac, urnek za budućnost!
Može slika gdje momak pali šal?
🇵🇸

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 okt 2023, 14:34

U putu prema Sarajevu dvoumili smo se na koju tribinu ici i na kraju se odlucimo za sjever. Ja ono u zivotu dozivio nisam :njanjanja: :njanjanja:
Kako znamo i umijemo mi u BL moramo ostat ne porazeni. Nadam se da se Simon upoznao sa ligom i da u BL nece forsirati nasu prepoznatljivu igru, nego cemo prilike cekati iz kontri, neka se defanzivni mag Marinovic malo otvori. Sto se tice sudjenja tu ne znam sta da ocekujem, mozda bas bude PS kao prosle godine u prve dvije tekme kada je sudio Toni Bandic, mada ako cemo realno uz neki nas los dan Borac ima ekipu da nas i na ps dobije. Sve u svemu msm da ce naredne cetiri utakmice dat odgovor na pitanje mozemo li se tuci sa Borcem i Zrinjskim za titulu. Braco uzivajte u ovim danima!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 09 okt 2023, 14:40

Morpheus je napisao/la:
09 okt 2023, 14:29
scholsey je napisao/la:
09 okt 2023, 14:23
E ja gotive kad dovedeš Švabe na stadion u Bosnu i oni se sjebu zbog atmosfere.
Jesu li prave Švabe ili su "Švabe"? Ako su baš prave, onda top. :D
Prave pravcate brate.. i to oni koji su haman svaki vikend na utakmicama Bundeslige.
Već ovdje su se sjebali ko foke i pitali možemo li ikako preći na Sjever. Reko drugi put, kad naučite koju pjesmu. :kafa:
The saddest thing in life is wasted talent.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 09 okt 2023, 14:42

Amer Dupovac!

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 09 okt 2023, 14:45

Al na kraju utakmice kad smo slavili s igračima kaze vođa skači hasicu a on se stidljivo nasmija i poce da skače malo a julardzija i avram ga zahebavaju hahahahaha
NO FEAR

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 09 okt 2023, 14:47

Chony533 je napisao/la:
09 okt 2023, 14:21
holyman je napisao/la:
09 okt 2023, 14:18
al sto zeljkovic povede navijanje
Pravi nas navijac, htio sam bas da dodam kako mi je zao sto ne igra toliko, ali drago mi je da je tu jedan takav igrac :bih:
Čuo sam da se rasplakao kad je potpisao ugovor ljetos.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 okt 2023, 14:48

VOLIM TE SARAJVO! KO DIJETE JA SAM S TOOOOOBOOOM :mrgreen:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 09 okt 2023, 14:50

scholsey je napisao/la:
09 okt 2023, 14:40
Morpheus je napisao/la:
09 okt 2023, 14:29
scholsey je napisao/la:
09 okt 2023, 14:23
E ja gotive kad dovedeš Švabe na stadion u Bosnu i oni se sjebu zbog atmosfere.
Jesu li prave Švabe ili su "Švabe"? Ako su baš prave, onda top. :D
Prave pravcate brate.. i to oni koji su haman svaki vikend na utakmicama Bundeslige.
Već ovdje su se sjebali ko foke i pitali možemo li ikako preći na Sjever. Reko drugi put, kad naučite koju pjesmu. :kafa:
:thumbup:
....sve drugo će proći!

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 09 okt 2023, 14:57

Sve je ovo Rozmanovo “maslo”. Pustio je da igraju a nista da ne odigraju. Covjek zna sta ima u rukama i koliko ko moze, da ne pricam o tome da se cestito faul nije napravio u prvom poluvremenu cemu se nadam i protiv Borca. Sto znaci da misli na sve pa i na eventualno Gigovica sinoc. Sa odmjerenim i kulturnim izjavama i presovima idemo aBd u pravom smjeru. Neka nam je ziv i zdrav.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 09 okt 2023, 15:01

scholsey je napisao/la:
09 okt 2023, 14:40
Pa super onda. Fino je za čuti tako nešto. :thumbup: Što više stranaca na utakmicama to bolje.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 okt 2023, 15:03

Niko nikad u ovoj ligi.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 okt 2023, 15:09

moram je napisao/la:
09 okt 2023, 14:57
Sve je ovo Rozmanovo “maslo”. Pustio je da igraju a nista da ne odigraju. Covjek zna sta ima u rukama i koliko ko moze, da ne pricam o tome da se cestito faul nije napravio u prvom poluvremenu cemu se nadam i protiv Borca. Sto znaci da misli na sve pa i na eventualno Gigovica sinoc. Sa odmjerenim i kulturnim izjavama i presovima idemo aBd u pravom smjeru. Neka nam je ziv i zdrav.
ma lik je od do na mjestu. Sinoc izjava, Vi morate biti ponosni na ovaj derbi, odnosno mi.. brat pazi na tacku, zarez. Nadam se da, ne daj Boze neke negativne serije ne bude opet lomaca u najavi. Njemu fino, nama fino.. ne zeli da gol primi na Kosevu, lik je postavio standard. Prvo da ne primamo golove, a gore, gore sta udje :urnebes:
Moze biti utakmica da nam ne ide nista, na nama je da amortizujemo sve nedostatke i da budemo razumni.

Ne mozes se ispruziti duze nego sto ti je krevet dug. Naravno, volja je potrebna, ali ne moze sve na volju. I ja bi da mi auto ide na rezervi 300 km, ali nece brate 10km.. a znas kakvu volju sam imao ne bi mi vjerovao.. eh tako i mi moramo ocekivanja imati u skladu sa situacijom.
- 1 9 4 6 -

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 09 okt 2023, 15:15

Ja šta bi tek Šimundža radio sa ovim timom :mrgreen:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 09 okt 2023, 15:17

Steta sto nas kasnije nije kacila tekma protiv Listice u gostima. Uzeli bi ih sigurno na zamjenskom terenu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 09 okt 2023, 15:24

HordasOdMalena je napisao/la:
09 okt 2023, 15:03
Niko nikad u ovoj ligi.

Hvala ti Boze sto sam pitar :ljepota:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 09 okt 2023, 15:35

Sad cu napisati nesto zbog cega ce me mnogi ovdje napasti, ali molim vas saslusajte 😂 Pregledao sam utakmicu jos jednom i samo mogu reci da je ovo 100% Rozmanova pobjeda.

Ovaj Zeljo nije ni blizu los koliko se cini, nego su ocito imali neke interne probleme, plus Klaun ih ubija jos vise sa nekakvim svojim idejama, ne znam ni ja sta hoce, vjerovatno ni njihovi igraci ne znaju.

Redom, njihovi bekovi Galic i Jasarevic nisu nista losiji od nasih, ako nisu i bolji. Cocalic jeste u godinama, ali je odlican stoper. Onaj mali na golu je, ruku na srce, bolji od Sahe naseg. Dalje, Amoah je igrac koji bi imao mjesta u svakoj ekipi ove lige. Mozda ne u prvih 11, ali bilo bi mjesta za njega. Stilic je majstor kojem jako malo treba da izmisli go i najbolji je asistent lige prosle sezone. Krpic je super spic za ovu ligu. Mekic ako ima dobar dan je jako dobar PLBiH veznjak. Imaju jos Ovcinu, Cosica, koji su u Velezu pokazali kakvi su igraci. Pa onda onaj Arap mali, veoma dobar isto.

Znaci imaju oni nekih smijesnih igraca, ali sve u svemu nije to uopste tako losa ekipa. Koliko god Basic i Bekric njima mazali oci, njihova je ekipa pokazala sta moze u Europi i protiv SNSD-a.

Sad zasto ovo govorim, ne da bi nesto njih hvalio (boli me ****), nego cisto da docaram koliko je Rozman limitirao Basica i njegovu ekipu. Znaci prekucao je, bolje je Zvijezda izgledala protiv nas. Svaka cast igracima, ali on je tako pametno ovo odradio takticki da nemam rijeci.

Da ne obrazlazem sve u detalje, preporucujem svakome pogledati opet tekmu ovako hladne glave, malo ukljuciti mozak, vidjecete da ih je toliko limitirao, a sve najbolje od nas izvukao da je to nevjerovatno. Znaci njegova pobjeda kao prvo, koliko god kvalitet bio na nasoj strani. Ovog covjeka treba cuvati kao malo vode na dlanu.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 okt 2023, 15:47

Eno zeljko se zali kaze gigx ih ostetio za penal..NEMOGU DA VJERUJEM DA JE zeljko SPAO NA OVO..

PENAL NIJE IMA OSNOVU NI ZA 3% kontra faul koji je sudio je minimum 75% mozda neki 15% sudija nebi nista sviro

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 okt 2023, 15:52

Pitar6785 je napisao/la:
09 okt 2023, 15:47
Eno zeljko se zali kaze gigx ih ostetio za penal..NEMOGU DA VJERUJEM DA JE zeljko SPAO NA OVO..

PENAL NIJE IMA OSNOVU NI ZA 3% kontra faul koji je sudio je minimum 75% mozda neki 15% sudija nebi nista sviro
sta si ocekivao do sirotinje, jedina im nada i jest bio los Gigs.. ne bi li svirao kakav penal ili nesto, vidio si kako su navlacili iz nemoci..
kakav penal? pa ono nije faul u kosarci u reketu
- 1 9 4 6 -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.