Izduvanko Hloptic.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A jel ima gdje gdje ova pjesma kao bend da je pjeva? Ili je ovo pokupljeno sa proslave HZ one godine
Ovo je baš ono za historiju. Kad za 20 god izvadiš iz naftalina i kažeš djetetu, ovdje ti je babo bio.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 okt 2023, 14:48
VOLIM TE SARAJVO! KO DIJETE JA SAM S TOOOOOBOOOM![]()
zato i nije pokriven haha, srusili bi ga.. eto imas iznad isti klip iz druge perspektive i ovo navijanje sto sam posljednje postavio.Zeko87 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 16:10Ovo je baš ono za historiju. Kad za 20 god izvadiš iz naftalina i kažeš djetetu, ovdje ti je babo bio.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 okt 2023, 14:48
VOLIM TE SARAJVO! KO DIJETE JA SAM S TOOOOOBOOOM![]()
Emotivan trenutak do bola, nadam se da ima neki snimak sa boljim zvukom.
Zamišljam tek da je pokriven stadion šta bi bilo ...
Ogrijesismo se mi i o Krstu, ali posto je on nas brat, nece nam zamjeriti. On voli Sarajvo, pravi je Hordas, Krste Velkoski jedan je od nas!
Ma ima nas svugdje brate. Dosta raje nije ni svjesno koliko dobrog naši navijači širom svijeta urade za promociju kluba. Pročuje se za nas od Australije do Amerike, neki nama nebitni stranci potroše par stoja u fan shopu, planiraju ljudi svoje obaveze tako da stignu na utakmicu Sarajeva i obiđu grad, onda oni dalje šire pozitivnu priču o nama kao navijačima, o gradu, o našoj državi.
Povreda na treningu u subotu, izjavio je Rožman.deda je napisao/la: ↑09 okt 2023, 16:28Raja sta je bilo s Penom juce? Zasto nije bio ni u zapisniku?
Odlicno je bilo sinoc, ali bi trebalo se jos pojacati. Fali nam prava 10tka, neki play. Igrac koji ce i zabiti i asistirati, podvaliti loptu, skociti, udariti...Avramovski i Andjusit nisu taj nivo. Previse se sada oslonjamo na krila Ziljka i Hasic, nemamo ucinka 10tke nikako kroz sredinu.
Jos jedan stoper mjesto Anicica, def.njemu se zahvaliti na kraju sezone zbog svih tih povreda.
Rekao je Rozman na pressu da je Pena povrijedio aduktor.deda je napisao/la: ↑09 okt 2023, 16:28Raja sta je bilo s Penom juce? Zasto nije bio ni u zapisniku?
Odlicno je bilo sinoc, ali bi trebalo se jos pojacati. Fali nam prava 10tka, neki play. Igrac koji ce i zabiti i asistirati, podvaliti loptu, skociti, udariti...Avramovski i Andjusit nisu taj nivo. Previse se sada oslonjamo na krila Ziljka i Hasic, nemamo ucinka 10tke nikako kroz sredinu.
Jos jedan stoper mjesto Anicica, def.njemu se zahvaliti na kraju sezone zbog svih tih povreda.
Prepaljendeda je napisao/la: ↑09 okt 2023, 16:28Raja sta je bilo s Penom juce? Zasto nije bio ni u zapisniku?