Izduvanko Hloptic.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordospartanac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A jel ima gdje gdje ova pjesma kao bend da je pjeva? Ili je ovo pokupljeno sa proslave HZ one godine
Ovo je baš ono za historiju. Kad za 20 god izvadiš iz naftalina i kažeš djetetu, ovdje ti je babo bio.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 okt 2023, 14:48
VOLIM TE SARAJVO! KO DIJETE JA SAM S TOOOOOBOOOM![]()
Emotivan trenutak do bola, nadam se da ima neki snimak sa boljim zvukom.
Zamišljam tek da je pokriven stadion šta bi bilo ...
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 09 okt 2023, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad Krste prođe pored mene na Čaršiji, izgleda da je i on uživao na derbiju 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
05:20 -- SImon!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
zato i nije pokriven haha, srusili bi ga.. eto imas iznad isti klip iz druge perspektive i ovo navijanje sto sam posljednje postavio.Zeko87 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 16:10Ovo je baš ono za historiju. Kad za 20 god izvadiš iz naftalina i kažeš djetetu, ovdje ti je babo bio.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 okt 2023, 14:48
VOLIM TE SARAJVO! KO DIJETE JA SAM S TOOOOOBOOOM![]()
Emotivan trenutak do bola, nadam se da ima neki snimak sa boljim zvukom.
Zamišljam tek da je pokriven stadion šta bi bilo ...
bas vala, s ponosom reci da si bio i ostao dio toga..
Ogrijesismo se mi i o Krstu, ali posto je on nas brat, nece nam zamjeriti. On voli Sarajvo, pravi je Hordas, Krste Velkoski jedan je od nas!
- 1 9 4 6 -
Ma ima nas svugdje brate. Dosta raje nije ni svjesno koliko dobrog naši navijači širom svijeta urade za promociju kluba. Pročuje se za nas od Australije do Amerike, neki nama nebitni stranci potroše par stoja u fan shopu, planiraju ljudi svoje obaveze tako da stignu na utakmicu Sarajeva i obiđu grad, onda oni dalje šire pozitivnu priču o nama kao navijačima, o gradu, o našoj državi.
Sve to samo i isključivo zbog ljubavi. Niti šta tražimo, niti nam šta treba.
Zato sam mišljenja da se jedino treba reagovati na puls navijača. Svih navijača, šta god imali za reći. Mi smo klub. Nisu to neke kvazi legende, stručnjaci u pokušaju ili ovi prepisivači članaka po portalima.
Treba ih popljuvati svaki put kad nešto proseru. Dati im do znanja da njihovo laprdanje nema ama baš nikakvu težinu. Ali ne, mi još uvijek imamo problem da pljujemo navijača kojem je (lupam) skupa karta, ali je svakako kupi.. a slušamo mišljenja nekih debila sa strane koji za 3 života neće uraditi za klub onoliko koliko taj jedan iskreni navijač.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ali kad krenu truba, ko se tu nije naježio/pustio suzu...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Raja sta je bilo s Penom juce? Zasto nije bio ni u zapisniku?
Odlicno je bilo sinoc, ali bi trebalo se jos pojacati. Fali nam prava 10tka, neki play. Igrac koji ce i zabiti i asistirati, podvaliti loptu, skociti, udariti...Avramovski i Andjusit nisu taj nivo. Previse se sada oslonjamo na krila Ziljka i Hasic, nemamo ucinka 10tke nikako kroz sredinu.
Jos jedan stoper mjesto Anicica, def.njemu se zahvaliti na kraju sezone zbog svih tih povreda.
Odlicno je bilo sinoc, ali bi trebalo se jos pojacati. Fali nam prava 10tka, neki play. Igrac koji ce i zabiti i asistirati, podvaliti loptu, skociti, udariti...Avramovski i Andjusit nisu taj nivo. Previse se sada oslonjamo na krila Ziljka i Hasic, nemamo ucinka 10tke nikako kroz sredinu.
Jos jedan stoper mjesto Anicica, def.njemu se zahvaliti na kraju sezone zbog svih tih povreda.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Povreda na treningu u subotu, izjavio je Rožman.deda je napisao/la: ↑09 okt 2023, 16:28Raja sta je bilo s Penom juce? Zasto nije bio ni u zapisniku?
Nikad poraz, samo lekcija.
Rekao je Rozman na pressu da je Pena povrijedio aduktor.deda je napisao/la: ↑09 okt 2023, 16:28Raja sta je bilo s Penom juce? Zasto nije bio ni u zapisniku?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Prepaljendeda je napisao/la: ↑09 okt 2023, 16:28Raja sta je bilo s Penom juce? Zasto nije bio ni u zapisniku?
NEMA NAZAD
- Objektivac1946
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
I Amer Bekic je bio na tekmi. Jedan od rijetkih bivsih igraca koji je bas ostao vezan za klub i koji na drustvenim mrezama non stop daje podrsku pred utakmice, a i dolazi na Kosevo.
Bekic, Krste, Rahmanovic, Kovacevic, Tatomirovic, Mujakic... onako na prvu. Veci ljudi 100 puta nego Turkovic i ostale "ledzende".
Bekic, Krste, Rahmanovic, Kovacevic, Tatomirovic, Mujakic... onako na prvu. Veci ljudi 100 puta nego Turkovic i ostale "ledzende".
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.