Inače, najbolji i najvrijedniji igrač plave qrve je bijelac sa IslandaMocMahale444 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:46
kakav taj niger, only whites allowed.
**** mu mendela mater crnu.

Inače, najbolji i najvrijedniji igrač plave qrve je bijelac sa IslandaMocMahale444 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:46
**** mu mendela mater crnu.
Silovali ti mater pa je razapeli.TurkishAirlines je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:55Kad te neko izyebe, a to ne zelis, znaci da te dobro silovao. Il mozes zvati policiju ili ovako psovati. Ti si izabrao ovo drugoMocMahale444 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:46
**** mu mendela mater crnu.![]()
Dao je juce dres djetetu na Istoku,koji je bio donio brazilsku zastavuFKSDoGroba je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:43On je bas profesionalac. Ja jos uvijek ne vjerujem kakva zvijer igra ovu ligu![]()
Ma brat je svega mi. Plakat ce se za njim kad ga prodamoAntikloc je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:58Dao je juce dres djetetu na Istoku,koji je bio donio brazilsku zastavuFKSDoGroba je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:43On je bas profesionalac. Ja jos uvijek ne vjerujem kakva zvijer igra ovu ligu![]()
![]()
Znam ja,vidim ja @amidjicu plavi mali garavi.
Sjedis na centralnoj tribini i ne vidis gostujuce navijace jer su negdje gore iznad tebe. Mozes misliti derbija, odes kuci, ne znas ni koliko ih je bilo, ni jesu li imali koreografiju, nista.Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:05Najveci derbi u BiH..
Mostar nema toliko stanovnika bla bla bla, pa baš zato sto nema, najbitniji segment i jesu navijaci? Zbog cega se igra fudbal? Ako ovako izgledaju najvatreniji navijaci najvece utakmice u BiH.. Veci derbi Celik-Željo - Sarajevo-Borac
![]()
32 trofeja, od toga 1 trofej rukometne lige prvaka i 1 trofej rukometne europa lige je nešto što nikada nijedan sportski kolektiv u BiH neće dostići.
S navijacke strane broj ljudi u kopovima nije nikakvo mjerilo da se ocijeni koji je veci derbi, kazem s navijacke strane. Ne mozes pustit 500 600 ultrasa nikako kad nemaju gdje stat( navijacki, ja bi volio da moze), s druge strane nama daju uvijek 250 300 max karata(u zadnje vrijeme). Ne znam zasto ne povecaju taj broj malo, valjda jer i oni dobiju 200 pa nece zbog tog da daju vise.Suvorov je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:12Sjedis na centralnoj tribini i ne vidis gostujuce navijace jer su negdje gore iznad tebe. Mozes misliti derbija, odes kuci, ne znas ni koliko ih je bilo, ni jesu li imali koreografiju, nista.Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:05Najveci derbi u BiH..
Mostar nema toliko stanovnika bla bla bla, pa baš zato sto nema, najbitniji segment i jesu navijaci? Zbog cega se igra fudbal? Ako ovako izgledaju najvatreniji navijaci najvece utakmice u BiH.. Veci derbi Celik-Željo - Sarajevo-Borac
![]()
Ni u Vrapcicima nije puno bolje, puste 200 Ultrasa na onu skelu, ovih ovamo bude 5 hiljada i eto derbija kao.
Joj ovoga, center of exellence & globally recognized brand.We didn’t win a trophy yet but FK Sarajevo is the main driver in transforming football in Bosnia. We have:
- globally recognized brand
- stability
- new infrastructure,
- experienced players with value
- incredible young talents with value
- professional coaching staff
- professional management
- stadium full of fans
- we are becoming a center of excellence and are
creating demand for our product daily…..
HKK Siroki: 11 prvenstava + 9 kupova BiH = 20 titulaMrAmarOsim je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:1932 trofeja, od toga 1 trofej rukometne lige prvaka i 1 trofej rukometne europa lige je nešto što nikada nijedan sportski kolektiv u BiH neće dostići.
Sumnjam da je iko od njih cuo za engleski i najpoznatiji svjetski fudbalski casopis FourFourTwo. Ovima je plafon avazov sportCesc44 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:20https://www.sportbible.com/football/foo ... 1-20230819
Sve to stoji sto pisete, al na 90% navijackih stranica ili sportskih protala Mostarski je najbolji ne samo BiH nego balkanski derbi, sad necu ulazit koji su kriteriji i dali su u pravu, samo iznosim ono sto vidjam.
Evo kad sam na googlu ukuco top50 najvecih derbija, uso sam u ono sto mi je prvo izbacilo (najpopularnije).
I tu je mostarski na 17 mjestu, beogradski na 22., Dinamo - Hajduk 27. , a sarajevskog nema na listi uopce.
Stvarno me boli qurac za to ko ima veci qurac, jer nisam djete od 10 godina, al mi je ovo jedna podatak koju bas precesto vidjam, a eto koliko me zanima da nikad nisam ni procito ili analiziro zasto je to tako.
RodjeniiBrato je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:26S navijacke strane broj ljudi u kopovima nije nikakvo mjerilo da se ocijeni koji je veci derbi, kazem s navijacke strane. Ne mozes pustit 500 600 ultrasa nikako kad nemaju gdje stat( navijacki, ja bi volio da moze), s druge strane nama daju uvijek 250 300 max karata(u zadnje vrijeme). Ne znam zasto ne povecaju taj broj malo, valjda jer i oni dobiju 200 pa nece zbog tog da daju vise.Suvorov je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:12Sjedis na centralnoj tribini i ne vidis gostujuce navijace jer su negdje gore iznad tebe. Mozes misliti derbija, odes kuci, ne znas ni koliko ih je bilo, ni jesu li imali koreografiju, nista.Meraak1921 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:05Najveci derbi u BiH..
![]()
Ni u Vrapcicima nije puno bolje, puste 200 Ultrasa na onu skelu, ovih ovamo bude 5 hiljada i eto derbija kao.
Trenutno korisnika/ca: supervizor, Vanja8, VolimBiH96 i 22 gosta.