Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Press konf. odličan potez, prije svega markentiški.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Izgleda da je Redžepagić sjajan menadžer. Veoma, veoma profesionalno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rob do bagro
- Kontakt:
bilo bi mi bas drago ako bude presao u chelsea mislim da je to za njega najbolja opcija zajedno u tandemu sa aguerom
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
subjektivno: EDINE, PLSSSSSS, CHELSEA......

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Lejla, skoro pa sam siguran ce na Stamford brig ,oni imaju love i Chelsea je primamljiv 
aminahmic je napisao/la:Lejla, skoro pa sam siguran ce na Stamford brig ,oni imaju love i Chelsea je primamljiv
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Meni nije baš jasno šta on sutra može reći na press konferenciji...Svi znamo u kakvoj se tajnosti danas obavljaju veliki transferi(pogotovo kod Engleza) i sigurno se Džeko neće izlajati našim novinarima da ima npr.usmeni dogovor s Chelseam,jer tako propadaju transferi.Isto tako sumnjam da Džeko zna tačno svoju buduću destinaciju ,jer bi već imali njegovu sliku sa dresom na nekom stadionu.Onda ostaju dvije solucije:Da će sutra reći kako ostaje u Wolfsburgu ili da su naši novinari čitav taj press napuhali ,da će Edin jednostavno pričati o budućnosti bez konkretnog imena kluba.S druge strane njegov menadžer je po svemu sudeći otišao razgovarati s čelnicima Wolfsburga koji će mu reći dali je Edin na prodaju i ako jeste kolika mu je cijena,pa će se možda o tome sutra pričati.
Biti zvijezda i nije lahko...Svaki dan novinari zvrkcu,traze,proganjaju i sl ...Jednostavno sutra za sve i tacka...Nema on sta puno reci ali ono sto kaze sve nas zanima , zar ne?
i meni to nije bilo jasno......... hajd, valjda je dijamant nesto fino pripremio.....jedva cekam.....ra1981 je napisao/la:Meni nije baš jasno šta on sutra može reći na press konferenciji...Svi znamo u kakvoj se tajnosti danas obavljaju veliki transferi(pogotovo kod Engleza) i sigurno se Džeko neće izlajati našim novinarima da ima npr.usmeni dogovor s Chelseam,jer tako propadaju transferi.Isto tako sumnjam da Džeko zna tačno svoju buduću destinaciju ,jer bi već imali njegovu sliku sa dresom na nekom stadionu.Onda ostaju dvije solucije:Da će sutra reći kako ostaje u Wolfsburgu ili da su naši novinari čitav taj press napuhali ,da će Edin jednostavno pričati o budućnosti bez konkretnog imena kluba.S druge strane njegov menadžer je po svemu sudeći otišao razgovarati s čelnicima Wolfsburga koji će mu reći dali je Edin na prodaju i ako jeste kolika mu je cijena,pa će se možda o tome sutra pričati.
Didier Drogba
Didier Drogba
valjda je dobar govornik......
- rob do bagro
- Kontakt:
sutra cijela nacija gleda govor edina dzeke...nas dijamant ko obama

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma brate,dovoljno je da Dzeko kaze,volim te Bosno i nista vise...Od njega ocekujemo golove a govor manje-vise...
- rob do bagro
- Kontakt:
pa da naravno njegovi golovi su njegovi govori 
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ima li kakve šanse da se to premjesti kod vječne vatre? 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sada su na BHT1 objavili da će Džeko sutra otkloniti sve sumnje i da će objaviti ime svog novog kluba.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesu li baš rekli "objaviti ime novog kluba" ili svoju budućnost?Virtu4l je napisao/la:Sada su na BHT1 objavili da će Džeko sutra otkloniti sve sumnje i da će objaviti ime svog novog kluba.
Samo će iznijeti imena klubova koji su poslali ponude.
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !
jedva cekam!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mozda ce reci da ostaje u Wolfsburgu, meni najvise mirise na to ali nikad se ne zna, prelazni rok traje (cini mi se) do 31. avgusta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.