next stop
Steta sto necu stici pogledati ovaj mec,ali svakako nadam se povoljnom rezultatu za revans.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ljudi koji crni snijeg mi u Banjaluci pogorašmo danas +22, kao da u Rusiji živite, jedino ako se taj jug ledi od tabelarnog prikazaEmir_ZENICA je napisao/la:Cestitke
P.S Zasto niste na Jugu ? snijeg ili ?
Zaledio se od prvog mjesta prošle sezoneDejan, BL je napisao/la:Ljudi koji crni snijeg mi u Banjaluci pogorašmo danas +22, kao da u Rusiji živite, jedino ako se taj jug ledi od tabelarnog prikazaEmir_ZENICA je napisao/la:Cestitke
P.S Zasto niste na Jugu ? snijeg ili ?
Pa gdje si Kanadzaninu, druze stari?katzenbrummen je napisao/la:Ima nas i u KanadiFIFA/UEFA je napisao/la:mozda nismo svi u sarajevuEmir_ZENICA je napisao/la:ah ja koji su online,sve navijaci![]()
![]()
Ajd zelim vam pobjedu...da vise Travnik izbacimo iz lige![]()
Capt_Billy je napisao/la:Ovo je meni ljudi za 10 bilo veceras. Pored tri gola, jos smo imali tri cista zicera. Mada su i gosti imali 3 ili 4 dobre prilike. Sve u svemu cista 10 i veliki + ovim rezervama. Bajrin gol moze konkurisati za naj gol kola u evropi.![]()
![]()
![]()
Samo mene ljudi nesto zabrinjava i veoma sam razocaran. Naime, prosle god smo imali prosjek 8.000 po tekmi, a ove god 4.000!! Mislim zalosno je da Zeljo ima 4.000 a prvak i finalist kupa. To me pravo zabrinjava u poslijednje vrijeme. Sta se dogada sa nasim navijacima?? Ovi momci sto dodu, naprave atmosferu za 10 i tu im moram kapu skinuti, ali gdje su ostali??
FORZAAA ZELJOoOoOoOoOoO!!!!!!!!!!!!!!
bistrikboy je napisao/la:Joj sta mi mozemo sve fulit'![]()
Haj dobro kuci al' ovakva realizacija vani je kobna...
otiso ko slobodan igrac, isteko mu ugovor otiso da uzme sta para i oprosti se od fudbala...Dule 078 je napisao/la:pod kakvim je uslovima ovaj predrag simic otisao iz zelje,prodan,istekao ugovor ili sta?
odlican veznjak,borben....
Ma Travnik s jednim napadacem igrao i on se je povlacio.Bilo je situacija gdje su pokazali pravu sliku ciganije,Varupa i Sarajlic dva zadnja vezna,a ispred Simbad moreplovacnick je napisao/la:nisam bio na tekmi jbg upalio se ko kandilo, mozeli kratak osvrt na igru, zar smo se toliko ispromasivali? travnik otvoreno igro pa imali toliko prilika?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.