Ma glupi ljudi. Misle sve sto Amerikanci, Izraelci, Britanci izvijeste je sveto slovo na papiru. A i oni ko i Rusi sire propagandu. Samo ovi to rade na finjaka, opravdavaju zlocine da bi bolje izgledali u svijetu. Kod nas ima glupih ljudi sto misle ako su Rusi losi da su Ameri odmah dobri ili obrnuto. A ono hamelj i jedni i drugi, samo drugaciji pristup. Izrael da sad pobije pola Gaze ce se opravdati, a Rusija osuditi. Umjesto da je ujednaceno, jer zlocin je zlocin.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hamas ako ne moze onda bolje i da ne cacka mecku. Recimo da sam Izraelac sigurno ne bi bilo prijatno ulaziti u Gazu koja je prenaseljena ali isto tako ako Hamas ne moze 20 dana da drzi crtu onda su obicni debili.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Žele isprovocirati pješadijski ulazak u Gazu. Ako ni taj plan ne uspije onda je fkt sve ovo presmiješno.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 00:01Hamas ako ne moze onda bolje i da ne cacka mecku. Recimo da sam Izraelac sigurno ne bi bilo prijatno ulaziti u Gazu koja je prenaseljena ali isto tako ako Hamas ne moze 20 dana da drzi crtu onda su obicni debili.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kozojebi su se najčešće krili u džamijama, ali sad su i one počele masovno u oblake da lete. Nema više sigurnog mjesta za talibančiće, ovakva prilika Izraelcima da jednom za sva vremene rj pitanje Gaze se neće ponoviti zadugo.alemsa je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:45
Um, s obzirom na plozaj Gaze (okruzeni + voda) poprilicno sam siguran da je hamas sad pod zemljom, i da tako dobijaju sta im je potrebno. Ovo zgrade i ovo su u velikoj vecini civilni objekti, koje Izrael rusi jer im se moze. Pa govorili su da smo to radili sto si prvo nspisao, samo sto su morali dokazati, zato su i dobili 1k godina klavira koliko vec. Dok Izrael ne odgovara, nego se uzme da je tako.
it's football day
Izgleda da je baboon upravo otkrio temu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zato sto su smatrali da ako i mi dobijemo oruzje da nece biti fer borba, jer nas je vise.Pensioner26 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:40A što smo ono mi dobili embargo na oruzje u ratu? Da li je to mozda sto smo predstavljeni kao neki muhadzedini ili se varam? Nekome kao da je isto bilo u cilju da nas istrijebi 90-ih? Nije čudo što ljudi povlače paralele.
@baboon
Moguce, samo mi to najvise ima smisla trenutno. Jer su vecinom zracni udari, nijedna vojska ne bi bila na otvorenom.
Naravno da su i pod zemljom, pa IDF je objavljivao slike masovnih tunela ispod Gaze, bog zna samo koliko su ih prokopali, pravi pacovi.

it's football day
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Himler lično. Sve ti ****. Bice ovo najveci genocid u historiji.
^
Logicno kad se vrsi okupacija (za taj tvit)
Logicno kad se vrsi okupacija (za taj tvit)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Morat ćete sačekat novu objavu i stav SAD-a kako bi mogli njihovi vojnici na forumu da odgovore na ovo.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Koje da ce ugasiti vodu, struju itd.? Sasvim normalan dio rata, to na kraju mu nije bilo prikladnobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 00:20Morat ćete sačekat novu objavu i stav SAD-a kako bi mogli njihovi vojnici na forumu da odgovore na ovo.
- Pensioner26
- Kontakt:
Tebi želim posebno da letiš u zrak. Jedno 2 godine da padaš na sve strane. Mam.u ti provokatorsku bolesnu.Baboon je napisao/la: ↑10 okt 2023, 00:05Kozojebi su se najčešće krili u džamijama, ali sad su i one počele masovno u oblake da lete. Nema više sigurnog mjesta za talibančiće, ovakva prilika Izraelcima da jednom za sva vremene rj pitanje Gaze se neće ponoviti zadugo.alemsa je napisao/la: ↑09 okt 2023, 23:45
Um, s obzirom na plozaj Gaze (okruzeni + voda) poprilicno sam siguran da je hamas sad pod zemljom, i da tako dobijaju sta im je potrebno. Ovo zgrade i ovo su u velikoj vecini civilni objekti, koje Izrael rusi jer im se moze. Pa govorili su da smo to radili sto si prvo nspisao, samo sto su morali dokazati, zato su i dobili 1k godina klavira koliko vec. Dok Izrael ne odgovara, nego se uzme da je tako.
-
- Kontakt:
Sta je prikladno bolan? Da im Izraelci desetljecima diriguju koliko vode, hrane i struje ce dobiti? Pa to je najveci logor na planeti. Da Zapad ima imalo obraza zabranio bi im neprolazak humanitarne pomoci. Gdje to ima da je opravdano izgladnjivati ljude i tjerati ih da umiru od zedji?alemsa je napisao/la: ↑10 okt 2023, 00:22Koje da ce ugasiti vodu, struju itd.? Sasvim normalan dio rata, to na kraju mu nije bilo prikladnobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 00:20Morat ćete sačekat novu objavu i stav SAD-a kako bi mogli njihovi vojnici na forumu da odgovore na ovo.
Ta zadnja recenica, jer je ipak covjek na polozaju ali ok rat je.Bundesliga je napisao/la: ↑10 okt 2023, 00:28Sta je prikladno bolan? Da im Izraelci desetljecima diriguju koliko vode, hrane i struje ce dobiti? Pa to je najveci logor na planeti. Da Zapad ima imalo obraza zabranio bi im neprolazak humanitarne pomoci. Gdje to ima da je opravdano izgladnjivati ljude i tjerati ih da umiru od zedji?alemsa je napisao/la: ↑10 okt 2023, 00:22Koje da ce ugasiti vodu, struju itd.? Sasvim normalan dio rata, to na kraju mu nije bilo prikladnobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 00:20Morat ćete sačekat novu objavu i stav SAD-a kako bi mogli njihovi vojnici na forumu da odgovore na ovo.
Jarane struja, voda i ostalo se gasi u skoro svakom ratu kad se vrsi okupacija/opsada. Ne znam sto ti je to cudno. Da je humano nije, ali jel rat human?
-
- Kontakt:
Bez vode se samo par dana može živjeti. Pobice na desetine hiljada zena i djece.
Zašto pobugu ? Pa nisam ja poklao ljude na rejv partiju i sakrio se u džamiju.Pensioner26 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 00:24
Tebi želim posebno da letiš u zrak. Jedno 2 godine da padaš na sve strane. Mam.u ti provokatorsku bolesnu.

it's football day
-
- Kontakt:
Tako je jarane, opravdano su četnici to radili Sarajevu kad su ga htjeli okupirati, užas šta pises
Dio vojne taktike, da se ubije protivnik u pojam i da mu uslove za zivot ucini nemogucim da bi se predo. Mislim ono nije to nista strano u vojnom dijelovanu.BIHpatriota je napisao/la: ↑10 okt 2023, 00:38Bez vode se samo par dana može živjeti. Pobice na desetine hiljada zena i djece.
Ko je rekao da je opravdano?
-
- Kontakt:
Ne bi oni njima nista mogli gasiti da ovi imaju kontrolu i svoju struju/vodu/hranu. Sramota je da im oni oduvijek odredjuju koliko ce jesti, piti. To je tako desetljecima, a ne od ovog rata. Oni su upravnici logora, a ovi logorasi. Uvijek tako bilo, nije to od danas. I valjda postoji nesto sto se zove zenevska konvencija, ali da ona ne vazi za Izrael.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.