A gdje sam to izjednačio jedne i druge? Samo sam napisao da se nadam nestanku ovih koji su u stanju ubiti civila nebitno koji dres nosili. Ne zauzimam stranu jer mi se i jedni i drugi gade. Više mi se gade Izraelci doduše. Da Zapad nije licemjeran, svi odgovorni sa strane Izraela bi za ovo što rade morali odgovarati kao Pampers general i slični. A i ovi Hamasovi teroristi isto tako, ali ne sumnjam da će za njih biti potjernica ako prežive.ferroviere87 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 03:57Upravo si izjednačio hamas sa idf-om, nešto slično kao što Srbi rade za rat u Bosni. Također si izjednačio civile u Izraelu i u Gazi, a to je potpuno besmisleno izjednačavati.CAGarfia je napisao/la: ↑10 okt 2023, 02:09Navijam da se teroristički kozojebi i židovski fašisti međusobno pokolju i da nestanu sa planete, a da civili sa obe strane prežive.
Još jednom se dokazalo koliko je naša ARBiH časna i moralna vojska koja je iz zadnjeg rata izašla sa najmanjim mrljama zbog pojedinih budala.
Sigurno da su i pojedinci u ARBiH imali mrlja samo što to niko nije mogao zabilježiti kamerom kao što je slučaj danas
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Jel može neko odgovoriti kako Hamas uvozi silne rakete, ako ne može šibica ući u Gazu bez Izraelovog dopuštenja?
- Pensioner26
- Kontakt:
Proturi im Iran kroz kanalizaciju.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 okt 2023, 07:08Jel može neko odgovoriti kako Hamas uvozi silne rakete, ako ne može šibica ući u Gazu bez Izraelovog dopuštenja?
jaro vikinzi i mongoli bi zenevsku konvenciju tretirali ko soping listu, katari istrijebljeni u teritorijama danasnje juzne francuske, rimljani totalno izbrisali kartagu, krizari i dzihadisti redovno iz zabave klali populacije, ili kako bi skoro svaka opsada zavrsila masovnim pokoljima i silovanjem, stopa ubistava za vrijeme srednjeg vijeka koja je 30x+ veca od danasnje...
I to sve uprkos sto je vecina historije pisana od strane pobjednika. Pusti tu fantaziju o globalnom kavalirstvu i valorizacijama 19 stoljeca (braca grimm, walter scott i sl.)
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- BenjooJutub
- Kontakt:
Po meni su dvije mogućnosti. Jedna je da Izrael uopšte nema jaku vojnu i obavještajnu silu onako kako se prezentuje, a druga je da su im oni svjesno dopustili i čak potpomogli prenos naoružanja da bi došlo do eskalacije.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 okt 2023, 07:08Jel može neko odgovoriti kako Hamas uvozi silne rakete, ako ne može šibica ući u Gazu bez Izraelovog dopuštenja?
Ova prva mi se čini realnija. Ako moraš tako malom prostoru sa tako malom vojnom silom uvoditi restrikcije hrane, vode i struje da bi ih porazio... Ne znam, smrdi mi sve ovo a kako i ne bi. Jevreji i Arapi ratuju, ne zna se ko je već stoka.
zamisli da s nekim ratujes 50 godina ,ogradis ga zidinom od 10 metara sa svih strana i on unese ovoliko oruzja a da pri tome tvoja obavjestajna sluzba ne zna koja je medju top 7 u svijetu(najjacu ob sluzubu ima pakistan) ili da to ne znaju Ameri tvoji prijateljji koji su zvali ukrajince na 3 mjeseca ranije da se spreme za rat.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 okt 2023, 07:08Jel može neko odgovoriti kako Hamas uvozi silne rakete, ako ne može šibica ući u Gazu bez Izraelovog dopuštenja?
znaci nemoguce
dakle postoji samo opcija da se smisljeno islo nebil se i taj dio teritorije uzeo,kao sto su ameri zrtvovali svoje dvije zgrade zarad ratovanja sljedecih 15 godina i crpljenja prirodnih bogastava i opravdanja za toliki ulozeni novac u naoruzanje.
tako mislim da je i Izrael uradio,pa taj dio teritorije okruzen kopnom sa dvije strane i morem jednom stranom 100% kontrolisu ****,ne smijes napustit drzavu a da ne pitas **** vladu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Pensioner26
- Kontakt:
To je to u suštini.donDondon je napisao/la: ↑10 okt 2023, 08:32zamisli da s nekim ratujes 50 godina ,ogradis ga zidinom od 10 metara sa svih strana i on unese ovoliko oruzja a da pri tome tvoja obavjestajna sluzba ne zna koja je medju top 7 u svijetu(najjacu ob sluzubu ima pakistan) ili da to ne znaju Ameri tvoji prijateljji koji su zvali ukrajince na 3 mjeseca ranije da se spreme za rat.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 okt 2023, 07:08Jel može neko odgovoriti kako Hamas uvozi silne rakete, ako ne može šibica ući u Gazu bez Izraelovog dopuštenja?
znaci nemoguce
dakle postoji samo opcija da se smisljeno islo nebil se i taj dio teritorije uzeo,kao sto su ameri zrtvovali svoje dvije zgrade zarad ratovanja sljedecih 15 godina i crpljenja prirodnih bogastava i opravdanja za toliki ulozeni novac u naoruzanje.
tako mislim da je i Izrael uradio,pa taj dio teritorije okruzen kopnom sa dvije strane i morem jednom stranom 100% kontrolisu ****,ne smijes napustit drzavu a da ne pitas **** vladu
Strasno sta cijeli svijet, ne da gleda, nego otvoreno podrzava. Zbog terorista koji su pobili par stotina civila otvoreno naviiaju genocid nad 2 miliona stanovnika
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Izopacene su postale vrijednosti, svaki treci lik na ulici kojeg sretnes je olos.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zali boze civila, ali za to im je kriv Hamas koji je dao povod da im se ovo radi, a ne Izrael. S tim sto neko okaci bas ovdje da 75% Palestinaca podrzava Hamas? A i bogami, fino su se radovali na onim snimcima dok im ovi dovoze mrtve ili polumrtve zene.
Radi 500-600 ubijenih Izraelaca sad ce ostati i bez ono malo sto imaju.
Radi 500-600 ubijenih Izraelaca sad ce ostati i bez ono malo sto imaju.
20 godina nikakvi izbori nisu bili u Palestini, to da je HAMAS predstavnik Palestinskog naroda je tacno isto kao sto je svaki diktator predstavnik svog naroda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako god, on im nista dobro nije donio. Izraelci su vjerovatno jedva cekali nesto ovakvo da ih dodatno ugnjetavaju, samo su dobili odlican povod.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Problem je ovo
Mislio sam da su imali neki plan, ali ako nastave ovako primati udarce ond je sve uzalud i glupost cista.
Mislio sam da su imali neki plan, ali ako nastave ovako primati udarce ond je sve uzalud i glupost cista.
⚜️~⚜️~⚜️
Povod su dali sami sebi. Smješno je vjerovati da neki Hamas za kojeg je Dizdarević prije nekoliko decenija rekao da je američki projekat iza kojeg stoji Mosad, a finasira Saudijska Arabija predstavlja neku prijetnju. Dakle radi se o klasičnom false flag kao što je bio i 9/11 nakon kojeg je slijedila ijnvazija na Irak, baš kao što je sada slijedi invazija na Gazu i čišćenje Palestine od Palestinaca-.
Sami su stvorili povod, realizovali ga i sada odrađuju ono što ne bi mogli bez tog povoda.
Sramotne vlade i podanici naravno da daju podršku Izraelu dok večina običnog svijeta zna o čemu se ovdje radi i da je glavni tiranin, agresor i terorista Izrael, a ne višedecenijski ugnjetavani palestinski narod.

Meni nije smijesno vjerovati da su glupi kozoj*bi. Ne cijeli narod palestinski, nego ta Hamas organizacija i oni koji ih podrzavaju. I isto tako mi nije mi tesko povjerovati da postoje ograniceni ljudi koji vjeruju da ce ubijajuci narod na rejvu napraviti neki boljitak za sebe.
A mi do sutra mozemo pricati o tome da li ih finansira Amerika, Arabija, Mozambik ili Kajmanska ostrva, kad ce sve ostati na nivou rekla-kazala. Tj sve je u domenu toga u sta neko zeli vjerovati.
Eno na jednoj od proslih stranica onaj radikalista pise ironicno: "poklali su 200 narkomana, jao stete". I sad meni treba tesko povjerovati da nema takvih kao on jos na hiljade u Palestini?
A mi do sutra mozemo pricati o tome da li ih finansira Amerika, Arabija, Mozambik ili Kajmanska ostrva, kad ce sve ostati na nivou rekla-kazala. Tj sve je u domenu toga u sta neko zeli vjerovati.
Eno na jednoj od proslih stranica onaj radikalista pise ironicno: "poklali su 200 narkomana, jao stete". I sad meni treba tesko povjerovati da nema takvih kao on jos na hiljade u Palestini?
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 10 okt 2023, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.
Kod Bosnja vazda neka teorija zavjere, duboka drzava i false flagovi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ali ovaj sto je velicao VRS govori nekom da je radikalista 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Naravno da postoji deep state i false flagovi.
Pa 9/11 su prije tih desavanja najavljivali indirektno na skoro svim jacim filmovima.
Pa 9/11 su prije tih desavanja najavljivali indirektno na skoro svim jacim filmovima.
⚜️~⚜️~⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
2:25, 9 pounds 11 ounces, perfect. Sjedne na stolicu i stolica se srusi.
⚜️~⚜️~⚜️
jarane ti si bolestan da za ubistvo 200 ljudi ovo napises pa jbt pogledate li vi sebe u oci kad neko ovakvu njesru srocite na forum, bukvalno vjerski fanatizam i tjtavenija je napisao/la: ↑10 okt 2023, 00:53a jesu ih i poklali auuuu 200 narkomana ja steteBaboon je napisao/la: ↑10 okt 2023, 00:39Zašto pobugu ? Pa nisam ja poklao ljude na rejv partiju i sakrio se u džamiju.Pensioner26 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 00:24
Tebi želim posebno da letiš u zrak. Jedno 2 godine da padaš na sve strane. Mam.u ti provokatorsku bolesnu.Ne trolaj temu glupostima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.